- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #649 üzenetére
Hmm... Köszönöm, jó ezt tudni, hogy akkor jól választottam. Na mondjuk ha a Pro is ilyen házban lenne, mint ez, nem abban a lekerekített izében, akkor a Pro esélyesebb lett volna, de így nem az.
-
Mendez75
csendes újonc
válasz
Elit3Zotya #653 üzenetére
Így van. A színekre gondoltam. Sajnos a YT videókon nincs rajta, hogy épp vibrant vagy autentic módban van készítve amikor összehasonlító videók vannak a fotókról. Talán ezért van az általam is észlelt differencia. Viszont a telefon nagyon tetszik és valószínű, hogy azt rendelem meg. Majd legfeljebb készítek vibrant és autentic képeket is ugyanazokról a témákról és eldöntöm melyik tetszik jobban. Bár gyanítom lesznek témák ahol az egyik, másnál viszont a másik beállítás lesz a megfelelőbb. Valaki írta, hogy van fotós topic. Szívesen megnézném ha adnátok egy linket hozzá.
-
natë
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #651 üzenetére
A II. VH hangulatért eddig nagyon odavoltál.
-
Mendez75
csendes újonc
válasz
Elit3Zotya #646 üzenetére
Köszi a képeket. Néztem összehasonlító videókat a youtube-on de némelyiken az x13 fotói tűntek jobbnak, másikon meg az s23 képei. Ezért inkább hagyatkoznék rátok. Valahol olvastam, hogy az x13-ra nemrég ment frissítés a kamerára és azzal még jobb lett. Igez ez a hír?
-
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #646 üzenetére
Nem sokkal jobb az ultra? Ez saját tapasztalat?
-
sherlock82
senior tag
válasz
Elit3Zotya #185 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!
-
TpS
őstag
válasz
Elit3Zotya #180 üzenetére
Nincs benne, de nincs is rá szükségem. Ez majd eladáskor fogja csökkenteni az eladási árat kb. 2 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest