- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
kopidoo #3458 üzenetére
Igen, sok kis hasznos lehetőseg van itt és ott eldugva a kis telcsiben.
Nem pont AI, de pl. a Kamera alkalmazást megnyitva, Több, Filmeffektusok, ott mind a négy lehetőséggel nagyon vagány kis klippeket lehet csinálni.Vagy Kamera, Több, Rövidfilm és ott a Rövid videó azon belül baloldalt az élére állított négyzetet megnyitva érdekesen látványos videókat lehet készíteni.
De akár a Több, Klón fülön belül is lehet kreatívkodni😊 -
-
lautnermark
aktív tag
válasz
kopidoo #3215 üzenetére
Ezt találtam a Telekom-s fórumon:
"A szolgáltatók számára testreszabott készülék szoftvereket a gyártók készítik és adják ki saját ütemezésük szerint. Ezt a kiadási ütemezést a Magyar Telekom nem tudja befolyásolni és előzetes információink sincsenek róla. A gyártó által tesztelésre átadott szoftvert minden esetben mindössze néhány nap tesztelés után elfogadjuk vagy elutasítjuk attól függően, hogy találtunk-e súlyos hibát. Ezek után a szoftver publikálását is a gyártó végzi más tesztek eredményétől függően. A gyártó által tesztelésre még át nem adott szoftverekről nincs előzetes információnk, az elutasítások vagy azok oka pedig jogi okokból nem publikus."
-
vtiti26
csendes tag
válasz
kopidoo #2534 üzenetére
Igen megcsináltam. De már a 14.0.9.0 ellenőrzésnél lehal. Adatokat lekéri, utána other reason.... De külön sem engedi már. Hiába hogy a 14.0.9.0 van fent. Meg gyári szerverről saját frissítővel szedtem már le kínomban. Nem értem komolyan mondom, hogy bl-t kell nyitni meg mókolni mindent. Soha többé nem veszek flag-et. Pláne szolgáltatótól eu-s rommal Jó a redmi globál. Bár azok ára is elszállt már elég szépen. Annyira felidegesít már lassan, hogy gondolkodom rajta hogy megválok tőle..
-
osonte
őstag
Én Xiaomi.eu DEV-en vagyok és amikor megvettem a telefont nálam is bebuktak a sötét részek, de szerintem sokat reszeltek a kamerán (lehet csak én érzem így), mert a feketéket jobban kezeli és nekem az elején homályosabb képeket csinált, ami nem tetszett, hozzászoktam a Samsung élesítéséhez (valakinek meg az nem tetszik), de most már a Xiaomi is élesebb fotókat csinál. Szóval foglalkoznak vele a heti build-ekben.
-
Atomgeszi
nagyúr
"A Xiaomi 13 Pro és a Xiaomi 13 felhasználók a normál garanciális szolgáltatásokon túl még egy további alkalommal jogosultak ingyenes szervizszolgáltatást igénybe venni a vásárlástól számított 12 hónapon belül. Hogy a vásárlás utáni ügyfélélményt még tovább fokozza, a Xiaomi 40 országban most Smartphone International Warranty Service szolgáltatásokat is kínál vásárlóinak. Azok a Xiaomi 13 Pro felhasználók, akik megfelelnek a készülék garancia-feltételeinek, világszerte igénybe vehetik a Xiaomi garanciális szolgáltatásait a vállalat hivatalos szervizszolgáltatóinál. További részletek itt érhetők el: mi.com."
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest