- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
válasz
lautnermark #3218 üzenetére
Ha jól értem, akkor a Telekom megkapja a frissítést tesztelésre és visszajelez a gyártónak (esetünkben a Xiaomi), hogy OK/NOK.
Ezután a gyártó publikálja a szoftvert és ha a Telekom azt mondta korábban, hogy ez nekik nem jó, akkor aki tőlük vett készüléket az ráb@szott? -
kopidoo
senior tag
Itt is Telekomos, hogy kapná be...
Nem értem miért van ez -
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
Messengerben küldtek egy csatolt fájlt, amit véletlenül a xiaomi böngészővel nyitottam meg úgy, hogy bejelöltem, hogy minden esetben az nyissa meg ezeket.
Hol lehet ezt átállítani? -
kopidoo
senior tag
Authentic-nél pedig bebuknak a sötét árnyalatok/feketék.
-
kopidoo
senior tag
Csak én nem találom, vagy tényleg nem lehet megnézni a képernyő időt az akkumulátor menüben?
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
talán két napja nem működik az a funkció amikor egy appot kicsire véve hosszan rányomok és oldalt megjelenik a lakat / osztott kérenyő / ablak mód / beállítások.
Csak a anvigációs gombok működnek. What happened -
kopidoo
senior tag
Authentic fotókon nálatok nem buknak be nagyon a sötét részletek? Hogy megnézzem a különbséget, csináltam 1-1 képet a két módban és arra jutottam, hogy a vibrant nálam jobban hasonlít a ténylegesen látottakhoz.
-
kopidoo
senior tag
Most ismerkedek a telefonnal. Eddig nagyon tetszik.
Egyetlen hátránya, hogy a 3,2-es videófelvétel 1080p felett a főszenzort használja digitális nagyítással. Igaz, a 3,2x-es optika mögött egy 10MP szenzor van, az meg sehogy sem adja ki a 4k-t. Cserébe a zoom fotók f@szák. -
kopidoo
senior tag
válasz
Bathorypeter #324 üzenetére
Mi lesz helyette?
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
gyors kérdés: külföldön (Németo.) vásárolt telefonnak Magyarországon is érvényesíthető a garanciája?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest