- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef8
aktív tag
válasz
WhiteWalker #27483 üzenetére
Ez igaz de ha közel ülsz a tv-hez làtod hogy a textúrák szélei nem a legjobbak. De amúgy többi játékhoz képest nem nèz ki rosszul.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
MasterMark #27474 üzenetére
Értem, de azon van más is. CPU, stb. Vagy azt nem lehet elszúrni vele?
-
jozsef8
aktív tag
válasz
MasterMark #27471 üzenetére
Hol merem berakni, még jobban elszúrom, és kuka az egész, (bár lehet így is)
-
jozsef8
aktív tag
válasz
WhiteWalker #27467 üzenetére
Ha 10k-ért meg lehet oldani azért még ér valamit
Aztán majd veszek egy másikat, de ez már csak pénz kérdése
-
jozsef8
aktív tag
Az xboxon 4-2-4 led világít, mikor nyomkodom az adott gombokat, azután visszaáll a 3-as villogásra. Ha jól nézem akkor ez 020-as hiba. Ez mit takar?
-
jozsef8
aktív tag
Hali!
Lenne egy kis gondom, vettem csavarhúzókat a boxhoz, teljesen szétszedtem.
Kiszedtem belőle az alaplapot, újrapasztáztam a procihűtőt. A lényeg az egészbe az volt, hogy majd 1 hónapja nem kapcsoltam be mivel állandóan 3 LED hibát dobált. Ugye szétszedtem teljesen, összeraktam, ment minden pöccre és játszottam is vele. Ezek után ráraktam az oldalára a winchestert, és azonnal ismét 3 ledes lett. Leszedtem róla a winyot és megint jó lett. Ezt eljátszottam vagy 15x miután rájöttem, hogy csak akkor kapok 3 ledet ha rajta van a winyo. Ezt azóta még 30x kipróbáltam és ugyanez a helyzet. Valaki találkozott már ilyen problémával? A winyo 20 GB-os full gyári Microsoftos, csak a GTA 5-höz használtam. Esetleg elromolhatott az alaplapon az a bemenet ami a winyot kezeli a CPU felé? Vagy mi lehet a probléma? Ilyennel még sosem találkoztam, de biztos hogy ez a hibája, mert ha nincs rajta minden meg hibátlanul. Köszönöm az észrevételeket! -
jozsef8
aktív tag
válasz
MasterMark #27396 üzenetére
Nem tudom, pedig direkt néztem hogy azt a műanyagot ami vezeti a levegőt az jó legyen. De szétszedem teljesen majd, ha vettem csavarkészletet.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
MasterMark #27394 üzenetére
Nem, mivel nem volt olyan csavarhúzóm, de módosított magasabb.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
MasterMark #27385 üzenetére
Nem hiszem hogy a szenzor
Nem tudja valaki hogy a hűtőhőz milyen méretű torx-es csavarhúzó kell? Mert kisebb mint ami a burkolathoz kell.
-
jozsef8
aktív tag
Kiderült hogy 101 fok a cpu, szóval valami nem stimmel azért áll le.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
anorche1 #27368 üzenetére
JTAG-os a box, onnan tudtam a hőmérsékletet, FSD volt rajta. Igen a pasztázást még ki lehetne próbálni csak rendes torx10-es csavarhúzókészletem nem volt hozzá és a procihűtőt már nem tudtam leszerelni. Valahol nem lehet olcsón rendelni minőségi torx10-es szettet?
Sajnos az alaplapot nem tudom.
-
jozsef8
aktív tag
-
jozsef8
aktív tag
Hali
Nekem lenne egy olyan hibajelenségem, hogy mikor bekapcsolom az xboxot rögtön ez a képernyő fogad:
Your XBOX 360 console is designed to automatically shutdown to protect insufficient ventilation. Like other elctronic devices, the xbox 360 requieres proper ventilation. To help prevent another automatic shutdown. Do not blocky any ventilation openings on the console or power supply. Do not place the console or power supply on a bed, sofa, or other soft surface that may block ventilation openings. Do not place the console or power supply in a confirmed space, such as a bookcase, rack, o stereo cabinet, unless the space is well ventilated. Do not place the console or power supply near any heat sources, such as radiators , heat registers, stoves, or amplifiers.Ez nagyjából a hűtésról szól a fordításom szerint. Egyszer szétszedtem a boxot, lehet az hoba hogy rosszul raktam össze? Bár elég jól átnéztem, és a hűtése is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest