Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokszor jó a sufni de ez annyira semmi filléres alkatrész hogy nem éri meg vele vesződni.
Most van egy panelem amin szintén nem jó az analóg panelen lévő része. Na azon viszont hobbiból majd kipróbálom hogy rendelek egy alkatrészt és ráforrasztom hogy meg tudom e csinálni.
Ha sikerül az exp nekem ha meg nem úgy is kidobásra várt az a joy panel. -
Ragnar95
félisten
Nem, a többiben pályaversenyek vannak és nem tudsz pályán kívül menni.
Én a 4-el szoktam játszani és bátran merem ajánlani, az egyik legjobb autós játék, mindenféle rásegítés nélkül játszom és ígyse túl nehéz a játék, tehát élvezhető a nehézségi szintje is, a karrier mód is elég izgalmas + lehet tuningolni a kocsikat, illetve van benne split screen mód, ami külön előny, mivel egyre kevesebb játékban van...
Ha szimulátorszerű játékot keresel, a GRID1/2-t próbáld még ki, azok is nagyon jók, ha viszont inkább arcade stílusút, akkor az NFS-t tudom ajánlani, az új Most Wanted egész jól sikerült -
Def26
félisten
2x használtuk nagyobb társaságban de többször nem vettük elő. Én inkább a piálgatós, beszélgetős körnél maradtam. Barátok/rokonok sem igénylik az össznépi ugrabugra szarságokat. Inkább üldögélünk, beszélgetünk, hülyülünk és a gazdálkodj okosant toljuk, ha éppen valakinek játékra van kedve.
Tulajdonképpen a kinect egy külön embertípusnak felel csak meg, ha olyan nyugis "nézd ezt az appot most töltöttem le a telómra" típus vagy akkor ez neked bejön. Vannak ugye a boroskólát iszogatók társasága, vannak a rövidesek stb. Nem igazán tudom kinek ajánlani.
Tizenévesként bandáztunk és piálgattunk. Huszonévesként meg szórakozó helyekre jártunk, balhéztunk stb. most 30 évnél meg inkább jókat sütögetünk, kajálgatunk. Az én baráti társaságom nem igényelte a kinectet.Sztem kérj kölcsön valakitől és 1-2 x próbáljátok ki, ha bejön akkor vegyél csak.
-
mephi666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest