- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Ez nekem új. Azt hittem hdmi-vel a kép és hang együtt megy, egy kábelen át. Vagy most a kép se megy, mivel fizikailag nagy a hdmi csati ami nem microfos és nem lehet bedugni boxba? Még nem volt boxom, nemsoká veszek és eddig egy arcade+olcsó hdmi kábelre szavaztam, így egy kis felvilágosítást kérnék mielőtt hülyeséget veszek, köszi.
-
desolator
senior tag
Hello
Ezt pontosan, hogy érted, hogy: "kivéve ha eredeti MS HDMI kábelt használsz" ?
Akkor tudok mellette más kábellal is hangot átvinni? Mert nekem most komponens kábellal van rá kötve az lcd tv-re a box, a két rca vég a kábelból meg bele megy az erősítőbe. Viszont gondolkodom, hogy a tv-re rádugom HDMI-n keresztül az x-et, csak akkor meg ugye ott vinné a hangot is és így nem szólna a házimozi. Tehát ha vennék eredeti MS HDMI kábelt akkor az mehetne a tv-be, a komponens kábel audió része meg mehetne továbbra is az erősítőbe? Vagy ezt hogy lehetne máshogy megoldani? Optika kilőve mert az nincs az erősítőmön, tehát mindenképp rca-val tudom csak rádugni és így szól dolby prologic-ba. -
33as
senior tag
Ez hülyeség, én világ életemben na jó...... (3-4 évig otthon) külfüldön éltem és élek, de mégsem akaródzik megvenni eredetibe a játékokat vagy a filmeket stb. Figyi aki letölti az akkor is lefogja ha négyszeresét keresné hidd el.
tiv83us: Neked meg minden elismerésem, hogy megveszed eredetibe a játékokat.
-
dunc
nagyúr
A játék eszméletlen nagy annyi dolog van benne,hogy hihetetlen! Végre nagyon jó a tűzharc is! Rengetetg fegyver,újdonság kajak jóóóóó csak azt bánom nem vagyok jó angolból
ezért minden linket szívesen fogadok ahol anyanyelvemen írnak a játékról,föleg a történet érdekel komolyan akkora a játék legalaább mint a keresztapa,mikor lesz belőle film?
-
Keksz
senior tag
Egyetlen 1 baja van: 1db hdmi
Egyebkent mindent lehet, nagyon szep a kepe, pc ra van kotve, box kompozittal, es ami a legjobb h fel tudom venni a teveadast amikor akarom es amikor nezem timeshift funkcio megy, amivel meg lehet allitani es vissza is tudom tekerni
80GB-as winyo van a teveben. Masfel eves, nincs full pixel hibaja, tevenezesre is jo, upc kabelen jon.
-
misirulez
senior tag
nekem ui. LG van csak 42-es, tv-t nézni elég veszélyes rajta elején nagyon furcsa volt hogy szemcsés a kép, de utána megszoktam és amúgy is NAGYON ritkán nézek tévét mert mindegyik műsör egyszerűen nézhetetlen
Boxozni pedig szerintem hatalmas élmény rajta. viszont csak HDMI-vel mert csak a hdmi csatlakozón jövő adatokat tudja úgy átalakítani, hogy szélesvásznú legyen, mert a tv nativ felbontása nem szélesvásznú.
Előttem pár hsz.-el meg irta valaki, hogy nem venne plazmát x-boxozni.
Kiváncsi vagyok miért irta, jöhet priviben is. -
Def26
félisten
-
spammer
veterán
Forza 2 nálam 34 mega körül ment, pedig 76%-nál járok. Még a Bioshock ami sokat ment, de persze ahogy haladsz előre, törölhető egy csomó mentés belőle (autosave-ek is), így az is beéri pár tíz megával. Többi játék mentése még az 1 megát sem éri el általában.
12k rohadt jó ár vinyóért, lehet körül kellene néznem, ennyiért vennék én is. Csak van 1 tippem, h másik EW-ben már nem ennyi..
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest