- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sch_a
addikt
Kitörlöd az avataros cuccost. Viszont anélkül meg nem live-ozhatsz. Memory settingsnél ha kitörlöd a system update-t, akkor a dash megmarad, az avatar figurák eltűnnek, de visszakapod azt a 130 megát.
Gebriel: Tegnap ugyanezt próbáltam kideríteni, úgy néz ki senki sem tudja pontosan...
-
-
Mr.Grincs
veterán
2000 Ft ért lehet venni szinte bármelyik konzolboltba gyári hűtőt és akkor az nincsen pörgetve meg tuningolva meg semmi alap gyári hűtő. Szétszeded megnézed milyen a csatlakozója ventinek és olyat veszel. Négyzet alakú 4 pines vagy sor 3as mint a régi 478as alaplapokon, megveszed berakod azt viszlát.
-
Mr.Grincs
veterán
Azt gondoltam ki hogy légrugós sportfutóművet fogok csinálni vagy hidraulikusat a nehéz terepviszonyok és a jobb hűtés miatt, lehet majd állítani föl vagy le.
Így néz ki az állítókonzol:Régen tiv mondta hogy pár dolláros tétel a notihűtő, ami szerintem egy nagyon nagy ötlet. A box bőven ráfér, usb van rajta és már hűti is a boxnak az alját gondolkodás nélkül.
-
Ebit
addikt
A box elején a két memoria foglalat mellett található kerek kis gombot,valamint a távon lévő/connect/ feliratú gombot kell bekapcsolás után, az összeszinkronizálás érdekében megnyomni.,ilyenkor körbevillog a zöld fény majd megáll,a szabad negyed helynél.
szaszlaci
Természetesen, az élet szinte minden területén/ahol nincs meg a kellő felkészültséged,szakértelmed,vagy egyszerúen figyelmetlen voltál/ átverhetnek,de gondolom az erre berendezkedő emberek,valamikor belefuthatnak egy retorzióba.
-
szaszlaci
addikt
Max úgy látod hogy használt-e, hogy alaposan megvizsgálod, amiket a szervizben nem vettek észre. Ragasztó maradék a chipek-en, forrasztás nyoma, ilyesmik. Tehát a módosítások jeleit kell megkeresni.
Szerintem nagy tömegű hűtő és erős légáramlás az egyetlen, ami használhat. (Vagy egy komolyabb víz. Nem TideWater, hanem komoly.) Ha nem melegszik fel annyira, kisebb lesz a hőingadozás, valamint lassabb is lesz a valós változás (hő/idő).
-
szaszlaci
addikt
Szerintem ne nagyon takard azért le. Rajtamarad aztán attól megy tönkre..
Azt mondtad Zephyr-ed van. Hány éves is? Gondolom nem mai.
A helyedben megpróbálnám eladni, és ha nem kell sokat ráfizetni, vennék egy Jasper-t. Aztán azt is 12 Voltra + állítva. Szerintem úgy elég jó lene már.Van amúgy olyan hogy "bennt reked", csak nem konzolnál, hanem mondjuk benzin motorban, de az abszolute más. (Ha itt a borda repedne szét, akkor lehetne hasonlítani.) Mielőtt valaki más javítana.
-
szaszlaci
addikt
Szerintem a szürke oldalán (alján) lehet egy minimális értelme egy plusz ventinek. Hátulra csak ront a dolgon, ebben mindenki egyetért.
Venti fordulatot nem akarod megemelni? Azt nem tudom mennyit, de használ tuti. 12 Volton elég sokat, csak hát a zaj az halálos úgy már..Azért óvatosan azzal a radiátorral
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest