- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer006
addikt
Hajjajjjjj szét offoljuk ezt a topicot.
Elolvastam. Tudom. Értem. Az a link egy h.g f.s !! Mikor elősször láttam röhögtem rajta.
Ezzel nincs megmagyarázva semmi !!
A MIÉRT -el van baj, hogy MIÉRT törlik. Mert valakinek nem tetszik és itt tökmindegy, hogy ki az. Ha egy MODERÁTOR! -nak nem tetszik rendben van a dolog, de így ???
Amúgy továbbolvasva: a srác a link elől lefelejtett egy kérdőjelet, mivel kérdezni akart.
Akkor viszont mégjobb .....
Az összes hozzászólást elovastam, az előző topicban is ahonnan ezt linkelték. -
DigitXT
félisten
Többedszer írod el a nevem, most már gyanítom, hogy szándékosan.
Szegény VGA-dat sem X800X-nek hívod, nem?
Hogy mire nem elég egy ilyen proci? Hát sokmindenre: nekem pl. nem mindegy, hogy 37 vagy 51 FPS, ezért tuningolom. De a mai napon adtam fel hirdetést is, hogy lecserélném egy tuningos San Diego-ra.
-
DigitXT
félisten
Én pedig használnám annyin, ha tudnám (ld. méréseim), csak nekem 2200 a vége.
Mod: szívem szerint 3700+ San Diego-ra cserélném, ami tudná a 11x245-öt, és sanyi. Csak amikor megtehettem volna, nem volt rá ZS, most meg talán (neccesen) lenne rá, de nincs proci a piacon.
OFFOFF: Amit meg újonan veszel az állítólag már lutri, lehet, hogy 2500-nál megáll, ahhoz meg egy picit drága, szerintem.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Volt benne már az (itt is) ajánlott giga bios ugyanezekkel a frekikkel: eldöcögött, de nem próbáltam ki játékokban, az ATT meg úgyis visszapakolta 475/450-re.
Mondjuk most ez a HIS sima XT BIOS: 500/500-as: egyelőre meghagytam ennyin.
Küldd el a mailt, és megnézem (Total Commander rulez), hogy nem véletlen ugyanaz-e, mint a giga bios: azt ugye nem fogom újra beleflashelni, mert nálam kb. semmi eredménye nem volt, még a device id is 49 maradt.
Viszont köszi a tippet a WDM driverről, valóban az volt a nyűgje az XT-BIOS esetén!
Más kérdés, hogy mivel nem VIVO-s, így a Theater chip nem létezik, azaz megintcsak le kellett tiltanom a dolgot, de legalább már nem zaklat, hogy ismeretlen eszköz ígymegúgy...
Mod: közben írtál: letöltöttem (robaj.bin
), nézem!
Mod2: no para, ez a favorit giga bios (r80x256v.bin): sajna nem válik be.
Mod3: nem értem, hogy nálam miért nem íródik át vele device id!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Egyetértünk, azzal a kivétellel (kiegészítéssel), hogy ''egy újonc is érhet annyit'': sajnos rengeteg újonc van, és így statisztikailag is magas azok száma, akik sajnos még az alapvető fórumozási ismeretekkel sem rendelkeznek, nem hogy hardver/szoftver témában... Természetesen tisztelet a kivételnek, akadnak, akik hozzáértő itt friss tagok (mert tkp. ennyit jelentene az, hogy újonc), de tudnak írni + fogalmazni (kulturáltan fórumozni), hiszen minden - mára magasabb rangú - szaki is elkezdte valahol.
Mod, hogy ON is legyen: nem tud vki olyan BIOS-t, amit beflashelve tényleg 50-es lesz a device id, és esélyem lenne, hogy a hardmod-om működésbe lépjen?
Mod2: már ha egyáltalán sikeres volt az a hardmod.
[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
-
DigitXT
félisten
Okés, én meg rákérdeztem autószerelő ismerősnél a fűtőszáljavítóra, azt mondta, még életében nem hallott róla.
De aztán sikerült kihúzni belőle, hogy vmi ragasztócsík biztos létezik, viszont ez a kence neki akkor is új, és az még vhol logikus is, ha mondjuk elég egy szál, és azt akarnád kijavítani, akkor hogy kötöd össze, ha a cucc az üvegben van?
Na mindegy, csakazért is utánajárok, nemigaz, hogy senki sem használta még.
Találtam egy megnevezést: fűtőszáljavító ''festék''.
-
DigitXT
félisten
Ati WDM drivert rakd fel
De nekem nem VIVO-s a karim.Viszont mint írtam, visszanyomtam bele az eredeti BIOS-t (mintha hozzá sem nyúltam volna: ezzel az ismeretlen eszköz probléma is megszűnt), elvégre még sok gari is van rajta, viszont közben a kisördög már belémbújt, mivel nem nagy ördöngösség ez a BIOS flash: ilyen fűtőszáljavítót hol lehet szerezni?
Bármelyik autósboltban?
Vagy akik itt moddoltak, azok mind VIVO-ssal nyomták, és nem is volt elvágva?
Bocs a sok hülye kérdésért.
-
jpisti
senior tag
Azért a pár 10 megáért kár kikapcsolni, mert ilyen esetekben nagyon jó lehet.
(valamelyik ismerősöm szokta mondogatni: a hülyeség ellen lehet védekezni, de a lustaság, kapzsiság, nagyravágyás, stb... ellen nem)
senki ne sértődjön meg és ne vegye magára, de egy ilyen észrevehetetlen, jól testre szabható funkciót nem éri meg kikapcsolni. egyike a kevés használható winfos funkciónak. -
AusWolf
őstag
OK, a tesztek kb. 10-15%-ában bizonyult gyorsabbnak az x850XT.
De!
1. A 7800GS lévén G70 chip van rajta, így egy gyengített 7800-ról van szó. Ebből az következik, hogy lehet overclockolni, mint az atom. Az x850XT pedig egy csúcs széthajtott X850-es, így tovább már nemigen lehet tuningolni.
2. A 7800GS már Shader Model 3.0 kompatibilis, így egyes játékokban (és 3DMark06-ban, de azzal nem játszunk) sokkal szebb grafikát ad.
UI: Lentebb olvashattad, hogy én X800XT-ről váltok (bár gondolom ezt is hülyeségnek tartod, ha nem akkor nem szóltam). Majd ha meglesz a 7800GS, akkor megmondom, melyik a jobb. -
Vigneau
félisten
-
Badb0y
addikt
-
Lev Andropov
senior tag
Logikus....
''2 hónap alatt összesen 3 db jött''..uhha kicsit 6800GS fíling
egyik szemem sír másik nevet:
1.szem: a 7800GT eszméletlen jó árban, kib@szott csábító
2.szem: X800XT-m van szerintem részletezni sem kell az okokat...... hogy nyomja a 7.8kGT lefele az árát
....tiszta 22es csapdája -
Lev Andropov
senior tag
''7800GS már most ritkaság, és már csak 4 hónapig gyártják''
jaja olvasgatok róla itt-ott de komcsi ilyen hamar The End lesz a 7800GS-nek?
Ja és a másik, PCI-E s verzió ugye nem is van/lesz belölle, ugyebár?
7800GS-t sorry, de nem igazán ismerem, elég halvány ismereteim vannak felöle.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest