- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
-
Badb0y
addikt
Srácok, segítsen vki. Gecube X800Xt PE-m van. Moddolt. Van egy DVI-D -> HDMI kábelem. Hogy tudom összekötni a TV-vel
Kell vmi extra mutatvány
Jó ez a kábel? Mert elvileg igen.
-
Badb0y
addikt
Ahogy nézem nem sokan akarnak túladni még AGP-n
viszont nagyon meggondolandó, hogy az ember játékra szgépet használjon-e. Egy xbox360-nak a képe szinte már szebb, és nem avul el olyan gyorsan mint egy pc, az ára pedig annyi mint egy jobb vk. Azt pedig ha már nem elég amit tud, eladja az ember egybe, nem úgy mint a PC-t, hogy darabokba lehet csak, mert egybe semmit nem adnak érte. Csak xbox-ba is be kéne vezetni a LSN-t -
Badb0y
addikt
Feltennék egy kérdést
Melyik a ma kapható vagy (majd kapható) legjobb agp-s vidkari ? 7800 GS vagy vmelyik x1000-es széria
-
Badb0y
addikt
Marha nagy gázba vagyok. Kipróbáltuk egyik ismerősöm 6600gt-jét a gépembe. Uninstalláltam a drivert, meg driver cleanerrel leszedtem az atis cuccokat. Betettük a 6600gt-t. Driver fel, ment minden. Utána nvidia driver uninstall, driver cleanerrel nvidia cuccok cleanelve. Vissza x800xt pe. Driver felinstall, és a smartguardba agp sebességnél az van, hogy KI, (inaktív szinte minden), fast write megont csak ki.
Mit lehet csinálni? Mahára nincs kedvem formázni. Remélem tud vki vmi megoldást[link]
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz
Hammon Serra #179 üzenetére
De megerősítelek ám
-
Badb0y
addikt
Minden gyári catalystben benne vana WDM, csak az omegákba meg a hasonló csinálmányokba nincs. Viszont ha leszeded a catalystet és driver cleanerrel nem szeded le a wdm drivert, akkor nem lesz gond, mert felismeri. Ezt csak úgy leírtam
-
Badb0y
addikt
3Dmark06-ot futtatott már vki? Ha igen mennyt dobott a végén
-
Badb0y
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest