- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
Futtattam, elnézést a kései visszairásért nem voltam gépközelben
, tehát futtattam mindkét tesztet
03:-default:11668pötty(500/500)
-huzva:12327pötty(520/580)
05:-default:5636pötty
-huzva:5945pötty, az órajelek megegyeznekAzt hogy a 01ben miért volt relative kicsi az érték nemtudom de szerintem az ''ujjabb'' tesztekben hozta a kártya önmagát valamennyire ... Köszönöm a segitséget mindannyiotoknak
-
pisti88+
senior tag
A 03-as probe megvolt ,de csak proba maradt
, mivel el sem indult valami memoriahiba mitt leállt... sikerült egy jo drivert leszedni, amivel ez a fránya win is elindul, és nem 640*480-as kép fogad, és hogy nem kompatibilis a vezérlő, hanem normális éles kép
. Mit gondolsz a 03 amit letöltöttem hibás volt, vagy a géppel van valami???köszi válaszod előre is
-
pisti88+
senior tag
-
finest
addikt
[link]
Itt valaki ugyan ezt a hibát tapasztalta. Azt javasolták neki, h telepítse újra a Winfost. Körül kéne szaglászni az Ati oldalán, hátha van megoldás...
Safe módban kellene próbálkozni a driver telepítéssel, ha működik a rendszervisszaállítás, használd, hátha kijavítja a standard VGA driver hibát.
Most elméletileg az a baj, h a standard VGA driver is hiányzik, azért nem tudod telepíteni az Ati drivert. Rendszervisszaállítással még megjavulhat. (Tegnap még volt standard VGA driver, ha jól emlékszem...)
[Szerkesztve] -
ATish0
tag
Ha berakom a régi mx 440 esem akkor rögtön tudja, hogy egy vga kártáyról van szó megjelenik h geforce mx 440, és még kell neki egy driver. Az x800-nál csak azt írja, hogy vga komaptibilis video vezérlő, nem látja, hogy miylen kártya és eszközkezelőben sem a videókártyákhoz rakja, csak kap egy kérdőjelet . Drivert nem engedi felrakni, nem megfeelő adat ra hivatkozván, vagy hibás adat nem tudom pontosan ( win xp új hardware telepítésénél) . Ha én installállni akarom a drivert cdről, azt sem engedi.
-
ATish0
tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok.. van egy k7t266 pro2-a msi lapom, ami nem ismeri fel a his x 800 xl AGP-s vga-mat. (proci 1500+ athlon xp tudom nem éppen.mai darab...) Ha berakom a vgat annyit jelez, hogy új hardware de nem ismeri fel,( video vezérlő vga kompatibilis ezt írja ki) nem tud vele mit kezdeni. Legjobb tudomásom szerint ez az alaplap viszi az x800 xl. A cpu lesz gázos?
-
old gray
addikt
''...simán veri, de nem sokkal...''
ez szép mondat volt!
szerintem a mérésekhez kevés az a 3000+, nem ad pontos képet.
igaz nálam még nem járt 7600GT, de kül. teszteket nézve nem egyértelmű a 7600GT fölény, a'la Oblivion..... itt még a 7900akat is lealázza az X800XT, és lássuk be egyre több shadert használnak a játékok. az megint más tészta, hogy SM3.0 támogatás nincs, de szerintem a kizárólagosan ilyen feature-el futó játékok dömpingjére várni kell, bár az első fecskék már itt vannak, mint ahogy Speed(R) is írta.
amúgy én is 7900GS-re váltok, abból is valami szénné tuningolható darabra...jól jön az az ingyen plusz kakaó -
Palika71
őstag
Most néztem utána, hogy a x850xt PE -ben 20MHz -el keményebb a GPU, és 70 -nel a meoria.
Csak azon csodálkozom, hogy az én x800xt PE -m egy évvel korábbi, és 30 ezerrel ólcsóbb.
Ennyit jelentene az pár MHz? Ennyi volt a fejlődés egy év alatt?
Persze az tudom, hogy a Sapphire komolyabb márka a HIS -nél, de hát akkor is. -
screwdriver
tag
1027# -től az utolsó hozzászólásig gratula
A FEAR-t én is nyomtam de a vége felé már pályaugrások voltak...
Amikor a karit beraktam a gépbe volt leértékelt MOHAA War Chest, megvettem és hátradőlve elégedett pofával gameztam...nekem tök elég.
FarCry bár itt csalok mert addigra már megvolt a 850xt de a másikon is elbattyog
3,6 NW és 1Gb ram 480-on -
Palika71
őstag
Barátom!
A számból vetted ki a szó!
Csak én ezt így nem mertem idefirkálni, nehogy vadul lehurrogjanak.
Anno a FarCry miatt vettem a meg a karit, de azt hiszem ő joggal igényelte a kemény vasat.
Ezelőtt a MOHAA -val játszottam, és az zsírul szaladt. Pedig azért szvsz, az sem volt sokkal gagyibb grafikával megáldva, mint a FEAR.
Na meg az, hogy 3GB legyen az optimális, roppant vicces, de bazira elképzelhető!
Talán emlékeztek, hogy volt egy letölthető ''film'' a FarCry -ról, aminek az volt a lényege, hogy bemutatták a várható folytatásnak a grafikus motorját, és ezért valós időben renderelte a filmet. Az imént megnéztem, és még mindig odavágós látvány.
X800XT... -
PeL
addikt
És ehhez is csak a Control Center-es verzió van ugyebár ?
Mert őszintén szólva nem igazán vagyok kibékülve vele meg a működéséhez szükséges .NET keretrendszer főleg, mert szerintem érezhetően belassítja a gépet
Leszámítva a Catalyst A.I.-t ami valamit gyorsít a GPU-n de nem sokat szvsz.
Ja jut eszembe, mikor kikapcsoltam ezt a Catalyst A.I.-t akkor is ugyanakkora FPS-t produkált a CS.
(OFF: amúgy azért ennyire a CS-t emlegetem, mert ezzel játszok a legeslegtöbbet mostanában)
[Szerkesztve] -
PeL
addikt
Ez mit jelent ? inkább jól kéne hogy legyen optimalizálva, nem úgy hogy játék közben ha 8an vagyunk a szerveren ilyen 60-70 FPS-t megy rajta és ráadásul ha leveszem teljesen a graf-ot akkor sem megy gyorsabban...
OFF: Talán Az ez előtti 6600 GT-men is jobban ment a játék(igaz ott az élsimítás alapban nem volt mert az egyből megfektette a kártyát
)
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Hát ez mindennek nevezhető csak reálisnak nem szvsz!
Nekem 2800+-al ( no tuning ) +X800PRO12 pipa ( no tuning ) ez az eredmény született anno a régi configon!
1. Neki a procija ráadásul húzva van 2800+ vs. 3100+
2. Nem X800PRO hanem XT PE azért a kettő messze nem ugyanaz
3. A 3dmark05 erősen a VGA teljesítményére szorítkozik, a CPU csak másodlagos ( természetesen fontos csak nem kap olyan hangsúlyt mint pl 03-ban )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Raspberry Pi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest