- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
ez majdnem a Top!
Majdnem ''Top''? Mihez képest?Az X800 szériában még igaz lehet (bár innen is inkább 16 pipe-osat kéne választani), de a következő generációk szvsz eléggé elléptek.
Nem fogsz benne csalódni!
Ezzel viszont egyetértek: a 2,8-as P4-hez jó partner lesz, és ugye pont arra vonatkozott a kérdés, hogy nem lesz-e akár feleslegesen erős hozzá. -
-
DigitXT
félisten
Ha nincs átvágva, akkor minek kéne szétkapni a cuccot?
Rátolod azt az XT BIOS-t, és örülsz (jó esetben), ha meg vmi nem stimmel vissza az eredetit: nagy dolog.
Én is idegenkedtem a BIOS-frissítéstől, de miután először nekiveselkedtem, és nem is volt vele semmi gond, azóta már vagy 10x csereberéltem.
(Más kérdés, hogy rajtam az nem segít, mert nekem át volt vágva a cucc, és most azt sem tudom, hogy az összekötés volt sikertelen, vagy amúgy sem lehet moddolni, mivel azt olvastam, hogy elég necces, ha már összekötögetni kell, stb.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin's Creed Odyssey
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest