- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
screwdriver
tag
ezeken a kártyákon 0402-es alkatrészek a leg apróbbak és hol van ez a 01005-ös től, az már ''belélegezhető'' méret.
Na de mikroszkóp alatt csinálják?
A szakmám az elektronika, pákásztam is annó eleget, persze nem ilyeneket
de hát én bele nem fognék, mégha lenne hozzá szerszám akkor se
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
minden monitor ''külön'' kapja
Lehet, hogy olyan táp, amin van egy ''átkötés'': arra dughatod a monitort. Elvileg már nem szabadna forgalomba sem lennie ilyennek, de elvétve még látni, a régebbiek meg tipikusan ilyenek voltak.Bár ha az a 400W-os ilyen, akkor simán lehet Codegen, ami meg nem biztos, hogy elég a VGA-nak, legalábbis most szórakozik.
Mod2Miguel: milyen márkájú tápokról van szó? Ha a 300W-os vmi márkásabb, ki lehetne próbálni az eredeti gépet meghajtani róla: ha azzal is indul a monitor, akkor az a 400W-os döglődhet.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
nincsenek lehetőségeim
Azért gondolom tisztában vagy vele, hogy nem egy C64-et futtatsz így 2006-ban.Szóval az érvelés helytelen: a konfig iszonyat pénzben van, ha piros 7-es effektus jönne, a guta megütne: mi ehhez képest egy táp 10-15K-ja?
Amúgy meg igenis ''gyártó specifikus'' a dolog, mivel nem minden gyártó teszi bele a tápjaiba a megfelelő védelmet különböző meghibásodások esetére. De ez már tényleg a tápos topik témája, szóval egyrészt jelöljük az offot, másrészt hagyjuk abba.
(Ha egy ilyen tápos a topikban elődanád a helyzeted megmondanák a frankót, hogy igenis vakmerő - is - vagy.
) Mod: most látom, hogy szerkesztettél: igaz lehet, hogy a ''márkás'' táp sem mindig garancia (pl. Chieftec 410W-os bukószéria), de azért a low-endnél talán többet jelent, pláne, ha egy megbízható típust választasz.
Ezért is van a témának (több) saját topikja.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Azért rudinak elhinném, de valószínűbb, hogy az nem ez az oldal volt, mert tényleg nem dobálózik olyan hatalmas értékekkel, hogy mindenki szaladjon 500W-os tápot venni.
Mondjuk más kérdés, hogy a legutóbbi VGA-tesztjük szerint a rendszer max. fogyasztása simán 300W alatt maradt, mégsem volt elég az a 450W-os táp... Most nézem, hogy szerkesztettél: bátor ember vagy, sőt inkább vakmerő.
A kérdező kollega sem azt kérdezte, hogy mi az a táp, amivel borotvaélen táncolva használhatja a gépét. ''Kódegány''-éknál az a para, hogyha megmakkan, nem valsz, hogy egyedül teszi.
-
-
Vigneau
félisten
Ezt a gondolatsort csak megerősíteni tudom.
Az ára nagyon szépen alakult az elmúlt időben. A 16 pipa nem könnyű dolog, de a GTO2-knél bejön. A tuningpotenciál változó, de az ára baráti. Ha teheti az ember, akkor tesztelt példányt vegyen. Nem kell a gyártóhoz ragaszkodni. Jó a HIS, Sapphire, Connect3D, GeCube és a jó öreg BBA.
-
Lev Andropov
senior tag
Tudom hogy kell elé egy kukac sőt már raktam is egy összeb@szta az egész sort 2. azért szvsz nekem igy jobban teccik , nem minedgy hogy XT PE vagy XT@PE?
ez azért nem olyan mint a X800PRO@XTPE..de ha nagyon zavar képzelj oda mindig egy @ <--- ilyet!
Különben igazad van és peace!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest