- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Jó totyikban vagyok? Nálam is ki van kapcsolva ez a funkció. A Windows telepítését követően általában 2 dolog van amit azonnal kiirtok:
- Recycle bin (Lomtár)
- System Restore (Rendszer visszaállító): egyszer megpróbáltam használni, egyszer..........
UI: Eladtam az X850XT PE-t
Vettem egy MSI 7800GT-t, csak azért hogy elcserélhessem egy Sapphire X1800XL-re
Ez most ATI fanatizmus? -
mcmike
őstag
Hali!
A kérdésem a következő lenne. Eladom most az X850XT PE karimat amin egy VF700CU van. A vevő a hűtővel együtt venné meg, de ezt szeretném megtartani magamnak és mondjuk applikálnék rá egy olcsóbb kategóriájú PRIMECOLER-t ami ugyanilyen, csak AL (azaz tiszta aluminium) Ha valakinek esetleg ilyen hűtője van hasonló kaliberű kártyán, az megírhatná hogy elegendő hűtést biztosít-e a PRIMECOOLER. Azért azt sem szeretném, hogy túlmelegedjen az új tulajnak, akkor inkább áldozok rá többet...
előre is köszi... -
mcmike
őstag
Én tudtam nagyon jól, hogy most az NVidia-k a nyerők teljesítmény szempontból (és így ár/érték szempontból is), de fanatizmusom oda vezetett hogy egy X850XT PE lett a vége...
Ezek szerint én egyértelműen ATI fan vagyok
Sokan csak a teljesítményre összpontosítanak, és emellett elfelejtenek szerintem nem elhanyagolható szempontokat:
- képminőség (bár alig észrevehető, de még mindíg az ATI-ra szavaznék)
- kezelhetőség (egy Ati-ról NVidia-ra áttért ismerősöm a haját tépi a 2 monitoros kezelésén az NVidia-nak az általa megszokott ATI után)
- mert csak...
Támogatlak az ATI vásárlásban... -
mcmike
őstag
válasz
EQMontoya #111 üzenetére
Lehet hogy mégis moddolnom kell, mert FEAR-ből kiléptetett a CCC, figyelmeztetve hogy a GPU hőfoka elérte a nem biztonságos szintet...
Akkor éppen 89 fokos volt...
Ááááá! Nincs sok kedvem megbontani
De ha azt mondjátok hogy teljesítményben közel ugyanazt jelenti a kettő, akkor valszeg marad a VF700CU.
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
Hali!
Nem tudom bepofátlankodhatok-e a Sapphire X850XT PE VIVO 256MB-os karimmal, de sajnos nem találtam ennél közelebbi totyikot. A kérdésem az lenne hogy szerintetek érdemes-e hűtőt cserélnem rajta. 2D-ben normál használat alatt 45-50 C°, 3D terhelés alatt 79-85 C°-ig felkúszik. Vettem egy VF700CU LED-es hűtőt, de nem tudom megéri-e szétbombáznom a kártyát, mert ugye ennek a gyári hűtése sem ''sámli''... (A VF700-at még az előző karimhoz vettem, de azóta is bontatlan)
Frekik:
GPU: 540 Mhz
RAM: 587 Mhz
Robaj, grat a karidhoz! Üdv az egész Lam[PH!]a-nak! Egyébként Ljoe a kollegám... -
mcmike
őstag
Hát tényleg nem tűnik soknak az elért pontszámod 05-ben. Nekem egy Sapphire Radeon X850XT PE VIVO 256MB-os karim van, mondjuk ez alatt egy 3200+-os A64 dolgozik 1GB Kingstonnal, így csinál 6400 pötty körül 3DMark05-ben. A procid tényleg visszafoghatja egy kicsikét, de ennyire nem! Szerintem a driverrel van gond. Hogyhogy csak eredetivel megy? Nekem pl a 6.1-es catalyst majdnem 200 pontot javított a 3DMark05 eredményemen...
(ne kérdezd hogy hogy csinálta...)
no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest