- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
-
Plata
félisten
válasz
csontfox #78631 üzenetére
Nekem négy magos I5 3570 3.40ghz procim van,8 giga rammal és Gforce GTX 960 kártyám,de 7.3.5 patch óta nagyon vacak lett,eddig futott szépen és jól.De most hülye kis dolgokat művel,a minimap üres,a térkép kockásan tölt be,a táskát ha megnyitom kell neki vagy 2 másodperc mire betölt és csak üres kockák vannak,a skillbarnak is kell 1-2 másodperc néha.Amíg eddig legion területen is 100 fps felett ment most van hogy 40-50 fps.
-
Peetey91
senior tag
válasz
csontfox #78525 üzenetére
Az valószínűleg csak a raidben esik, nem lehet megvenni.
Sry nem frissítettem az oldalt és megelőztek,mindenesetre akkor idézek már WoWheadről: "It is important to notice that you will only be able to synthetize legedaries acquired via random drop, meaning you cannot acquire others like Aman'Thul's Vision, Insignia of the Grand Army, or Celumbra, the Night's Dichotomy, those must still be obtained using their specific methods."
-
DrGonzo22
őstag
válasz
csontfox #78237 üzenetére
Vékony kezem van, és az ujjaim sem rövidek, az átlagnál egyértelműen hosszabbak, de nem extra hosszúak, mint Lugosi Béláé (vagy a nagyapámé voltak
) de nekem felfoghatatlan, hogyan lehet a 9-est, de akár a 7-est is kényelmesen (vagy pontosan) elérni
Ehhez ugye azért Ti is felengeditek a wasd-ot?
-
lakisoft
veterán
válasz
csontfox #78221 üzenetére
Arathor hordáról váltottam Ragnaros Hordára és lassan menni kell tovább mert ragnaros sem olyan már mint régen.
Twisting Nether volt nagyon jó de az is teljesen vállalhatatlan már. Persze ha lényeg a magyar társaság akkor jó de amúgy AH szempontból vannak azért jobb alternatívák is.
Arathor alliból meg költözök Silvermoonra egyenlőre ott egész komoly az élet.
De tényleg ott a wowprogress meg a realmpop és mindenki el tudja dönteni mi a számára megfelelő hely.
-
Triathlete
senior tag
válasz
csontfox #78217 üzenetére
Én ott vagyok, de nincs nagy forgalom. Régebben azt a tanácsot kaptam, hogy a következő patch után menjek Ragnára ha hordázni akarok. Viszont az szembetűnő, hogy Arathoron az szövetséges oldalon elképesztően sok a magyar -már amit a nevekből látok. Én azon gondolkodom, hogy átmegyek "allizni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest