Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
animatrix11
üzenetére
gyorsan? the only way is: questelni, questelni, questelni... nagyon olyan ,hogy mit érdemes megcsinálni nincs... minél többet... tudom feljődni uncsi de 70 -en jó lesz

-
nierthen
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
szvsz enachanterként nehéz dolgod lesz: spammelni kell a trade csatit, folyamatosan egy helyben állva, mást nem csinálhatsz nagyon, hogy elérhető legyél. remélem sikerülni fog.
tailor még jó lehet, bár már nem emlékszem sajnos, hogy azon a szinten mik gyárthatók jól és mik adhatók el AH-ban. mindenképp valami zöld pluszos itemet gyárts, figyeld, hogy mennyiért venné a vendor, mennyi a deposit értéke ah-n, ezeket add össze, majd nézd meg, hogy mennyiért teszik fel mások és valahol a két összeg közt tedd fel, hogy biztosan elmenjen.
-
ígyvanferi
addikt
Tailor+enchanter vagyok, 157-es és 162-es skillel jelenleg. Akkor nekiállok ezekkel kereskedni.
-
sasa311
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Minden komolyabb guild most húzza a leatherworkinget felfele a dobolás miatt.
Low lvl leathereknek olyan ára van, hogy ihaj... Arra hajts rá szvsz.
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ha bányász vagy, adj el minden ore-t/stone-t, lesz rá kereslet; cloth eladás is működhet, de csak nagy tételben lesz belőle 80g.
-
nierthen
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
a szakmáddal lehet keresni
miningel ezen a szinten aratiban bányászható a lesser bloodstone ore, az jól megy ah-n, mert q item. ezt konkrétan tudom ajánlani, én ezzel szedtem magam degeszre két karimmal is
de nyúzással, gazolással, esetleg pecázással is mehet a bolt jól -
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Gyorsan a közepébe vágok: hogy vagy hol lehet minél gyorsabban összeszedni kb. 80G-t 39-esen? Egyelőre kilátástalannak tűnik a dolog, a tanulásra többnyire elment a pénz. Viszont közel a szintlépés, jó lenne, ha rögtön lenne mountom.
MOD: BE pap vagyok, ha ez számít valamit...
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Minden questet érdemes megcsinálni szvsz
de a te döntésed. A tárgyak közül a Soulbound jelzésűeket csak árusnak adhatod el. -
Bencus88
nagyúr
Jee új trinketem van

Javítottam a gemeken is, meg amit javasolt a be.imba.hu (amit tudtam) és már Gruul-nál meg magte-nál vagyok.Még egy pár javítás és mehetek zul amanba is
Amúgy tegnap ssc-be lement 2 boss hydra meg az a vízi szörny
-
animatrix11
őstag
üdv
kb 1-1,5 hónapja kezdetem a wow-ot egy karim van egy BE warlock, az lenne a kérdésem hogyan lehet gyorsan fejlődni még mindig csak 43-as vagyok, 40es szintem megkaptam a pacit nagyon zsír
. Szoktunk menni dungeonba meg nyomom a q-at, az előbbiben lehet fejlődi, de pl q-k közül mit érdemes megcsinálni mit nem? 
jah még egy kérdeés miért nem tudok minden tárgyat aukcióra kirakni?
-
-conrad-
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Persze, én este már kiváltottam 2 itemet. Sokan állnak rajta, de teljesen mindegy mert shift+v , bejönnek a nevek, aztán jobbklikk a vendorra és mehet is a vásárlás. 2057-ra felkúszott a healupom a druidával.
Viszont az új fegyveren nincs semmilyen effekt ami felülírná az enchantot, mégsem látszik rajta. (jóval tudom nem valami nagy szempont de akkor is
)Ragnán serverdown is volt a vendor miatt, nagggyon durva tömeg volt körülötte, folyamatosan seedeltek a lockok.
Mondjuk én is betoltam egy hurricane-t a tömegbe, nem volt gyenge. 
-
Wolverine
félisten
válasz
sasa311
üzenetére
Két healer meg egy warrior?
(vagy Pola DPS-t imitál?
)#11061: először kéne egy class, aztán meg egy stílus (PvP/PvE)
Utána tudunk segíteni. (ha mazochista vagy, akkor irány az Elitist Jerks fórum, ott részletesen ki van elemezve minden angolul
)#11059: az Pola magánakciója, én elhatárolódom minden retripalától

-
di-courage
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vki tud vmi jó oldalt, ahol jo talent elosztás található, ill. milyen képességeket érdemes használni?
Naon szépen köszönöm előre is a válaszotokat ;)
-
whitezo88
nagyúr
kazrogalon negatív rekord, 7 és fél perc
csoda hogy bírták a healerek. -
LucifeI2
őstag
válasz
steveetm
üzenetére
Én inkább csak ennyit változtatnék :
[link] - MMO-Champion, minden információ patchekkel, változásokkal kapcsolatban.
[link] - MMO-Championhoz hasonló oldal, magyar nyelven.
Ki lehetne venni a Thottbotot meg az Allakhazamot, mert a WoWhead.com meg a WoWdb.com is févényekkel jobb már náluk szerintem.
Első hsz. alján az a kis szöveg, nagyon epic. Most vettem csak észre

"UI: Wolverine guildless és nem szereti az instákat"
-
Vistaboy
veterán
-
Nah inkább az írjon aki már tudott kiváltani új badge cuccot.

-
Xelo
addikt
válasz
anxius
üzenetére
mi bajod velem? mivel idegesítelek?? ahol tudok segítek, sztem full normálisan fórumozok.
de most tényleg, ha ennyien nem bírtok: 1 - elmehetek, nem szivesen vagyok olyan közösségben ahol "idegesítem" az embereket 2 - elmondhatják mi a bajotok velem, esetleg változtathatok -
anxius
aktív tag
Sajnálom,de nekem is Gaiwer-el kell egyetértenem,ha nem bánjátok,elég idegesitő Xelo kolléga.

Vista várunk

Amúgy nagy off,cseréltem accot haverral egy időre,most hordával szórakozom,kell a váltás kis időre

-
Xelo
addikt
vmelyik modi kiszedheti az első 3 wow topic linkjét az 1. hozzászólásból mert már nem élnek

-
Xelo
addikt
közben utánnajártam hogy laughing skull tényleg egy kihalt REALM, utolsó lakói is ezt nyilatkozzák WoW-EU fórumon. szintezni megfelelő

-
steveetm
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Beírod, hogy /played.
A skillbarokhoz nem kell addon, interfaces-nél bekapcsolod a bal és jobb action bar-t, és ennyi.
Ha még ezeken, és a két alsó kettőn kívül is kell, akkor bartender-t tudom ajánlani.11041: Nemá pola, most banolsz?
Legalább nyissunk új topicot^^
Üdv.: steveetm -
Djuree
félisten
valahol meg lehet nézni hány órám van ddig a játékban?
vannak ilyen kis modok a játékhoz? pl. a skill barokat ki lehet tenni oldalra, hasonlók? mint ha láttam volna valahol....
-
Xelo
addikt
válasz
MCGaiwer
üzenetére
ki a fszom gyíkja mondta hogy törtről jöttem bazeg??
annyit írtam ha jól tudom hogy kipróbáltam törtön is, de csak annyira volt jó hogy elkezdett hiányozni a WoW. nem törtön játszok, nem is játszottam, haveromnál kipróbáltam. te is gondolkodjál már, ne próbálj mindenbe belekötni. elsők között voltam akik megvették magyarhonban az EREDETIT és elkezdték játszani, sry de még a feltételezés is bánt. ki beszél hülyeségekről most? ha ez nem jött be akkor előjössz vmi más baromsággal. én pedig felfogtam, azt hiszem te hoztad fel a témát ma.. 
Polacheck: tényleg sry, de nem bírom amikor pár hülye ember a milliónyi szabadidejét azzal próbálja lekötni hogy kötekszik. tök mindegy mit, csak kötekedjen... nem tudom miért szükséges felidegesíteni az embereket... azt még megérteném ha ellenkeztem volna, mert a szeró húdecsodás, de nem azt tettem, és egyszerüen megjegyeztem hogy miért is használom ezt a szlenget. kedves MCGaiwer barátunk már az első hozzászólásában amit hozzám intézett is elég bunkó hangnem figyelhető meg, amikor én nem adtam rá okot.. -
MCGaiwer
addikt
válasz
Polacheck
üzenetére
én nem a szerón akadtam ki nagyon, ha felfogta volna már rég el lett volna felejtve. erre 10éves monitorman módjára pofázik, nyomja a hülye szövegét a cs-s haverjairól, meg hogy addig nem hajlandó változtatni amig nekik megfelel. hát bazz ha idejön törtről akkor tanulja már meg az alapvető minimumot, ne nekem kelljen elviselnem szó nélkül amit összehord.
de már én is nagyon unom hogy feleslegesen cseszem az idömet ilyenre. /off
-
Vistaboy
veterán
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Xelo, Mcgaiwer: Aki folytatja, azt én rúgom seggbe.
Tény, hogy a "szeró" szó használata wowos körben negatív reput generál, de azért anyázásba ne fussunk át. -
Xelo
addikt
válasz
MCGaiwer
üzenetére
én meg nem hiszem el hogy az orrod még vki nem törte be az ilyesféle beszólogatásod miatt
ezennel oFF számomra, legkevésbé érdekel a te véleményed, ha változtatok akkor az nem a Te érdemed lesz hanem a többieké, akik normálisan bírták elmondani a bajukat velem kapcsolatban. 
-
Luos
tag
Jóóó
Kapjátok be
Amugy haverom áthozta a kéményét és azzal játszom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Luos
tag
Dejó ma itthon kellett maradnom megvárni a kéményseprőt, már el is ment, most játszok haverom accjával kicsit

-
-conrad-
addikt
Százféle infót hallottam már, de még mindig nem tudom, hogy mi az igaz:
Ha egy lowlvl tag-el egy mobot, és egy nem partyban lévő 70es kinyírja, akkor kevesebb/nagyon kevés/elhanyagolható XP-t kap érte a kiskari? -
Nevar
aktív tag
Új rating rekord: 2412, ezzel blackout battlegroup 4. hely

-
Luos
tag
Censust sztem nagyon ritkan frissitik, ettől függetlenül lehetséges

pve-> pvp transfer nem müködik (bar nemtom az LS milyen, de ha gondolom powerlevelezni akarsz
)Aki még nem látta, hatalmas
http://blackravens.net/index.php/2008/04/13/werkfilm/ -
Xelo
addikt
szerintem laughing skull-on felpowerlevelezek vmit 60-70 körülire aztán átmozgatom ragnára
tleg a skullon tényleg ennyire kevés játékos van? [link] mert elég érdekesnek tűnik.. -
Viktor77
titán
válasz
Djuree
üzenetére
Le lehet (ott ahol új spelleket tanulsz), viszont ez pénzbe kerül. 1-2-5-10g ha jól emlékszem, és innen 5-ösével nő egészen 50g-ig. Ha jól tudom, havonta csökken valamennyivel. Viszont ilyenkor az összes spelled is újra kell tanulnod, ami szintén pénzbe kerül. (Azért nem tudom biztosra, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 3 év alatt hányszor talentoltam. Járhatok vagy 2g-nél.
) -
Djuree
félisten
ezekről a talentekről le lehet venni a pontokat ha már egyszer rájuk raktam? vagy állandó mint a diabló-ban?
-
sasa311
veterán
Kalecgos 20% kb 5 tryból.
Holnap lemegy
-
Djuree
félisten
megvan a smelting csak nem láttam. de marha vagyok úristen
órákig csak emiatt mászkáltam... 
-
Rizzo
aktív tag
Én csak annyit szeretnék kérdezni a PVE vs. PVP-vel kapcsolatban, hogy PVE szerveren is van arena, meg BG? Ha van akkor csak annyiban különbözik, hogy contested territoryn is kilehet kapcsolni a pvp-t?

-
Ptech
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
Ércből csak kohónál (Forge) tudsz rudakat készíteni, ha megnyitod a General tabon a 'Smelting' skilledet.
Honort akkor kapsz, ha megölsz egy hordást, vagy Battlegroundokat játszol (ebből több féle is van, WSG, ami egy Capture the Flag játék, AB ahol bizonyos helyeket kell megszerezni és megtartani, meg AV, ami általában egy nagy PvE zerg, na meg EOTS, ami fele-fele WSG és AB kb)
Aréna pontokat csak lvl 70-en kaphatsz, mint ahogy honort is 70-en ér meg farmolni majd.
Battlegroundokért kérdezz meg egy városőrt, és nyomj a 'Battlemasters'-re lvl 19-ig csak WSG van ahogy emlékszem, 20-tól AB és 51 felett AV. Itt automatikusan berak a szinted szerinti csoportba, he szerencséd van, nem találkozol sok twinkkel
-
!player!
aktív tag
válasz
Djuree
üzenetére
fölvittem pár karatert 70-re sőt inkáűbb anno 60-ra.
nem nagyon ajánlom a pvp-t csak max az utolsó 10 szinten koncetrálj arra hogy 70-t elérd mert a játék ott kezdődik. Ez az én véleményem.Ásványból rudat meg nagyobb városokba/falvakba található olvasztó kemencénél lehet csinálni oda álsz mellé és nyomsz egy gombot aminek most nem tudom a nevét talán v.mi smelt.
-
Djuree
félisten
na mostmár 17-es a törpöm
(péntek délután 3-tól nyomtam szinte folyamatosan eddig, persze este aludtam)be kéne lépnem valami guildbe mert van már olyan küldi amit csapatban kéne csinálni. meg amúgyis csapatban az igazi
ragnaroson vagyok....kérdés:
hogy a fenébe lehet a bányászott kövekből rudakat csinálni? nem sikerül sehogy pedig kéne az engineering receptekhez is a rúd. van kalapácsom is meg a receptek is megvannak a rudakhoz de nem megy.
honor meg aréna pontokat hogy lehet szerezni? láttam nagyon durva pontokat amiket honorért árultak az árusok.
van olyan aréna ahol hasonló szintű emberekkel harcolhatok pvp és jutalmat is kapok?
én is szerónak mondom a szervert, nem tudom ez miért idegesítő
-
Xelo
addikt
CS-ozok, Team Fortress 2-zök, CoD4-ezek, UT 3-azok.. de csak hobbiszinten, mikor melyik haverral van kedvem játszani
ha elkezdek WoW-ozni normálisan akkor természetesen ezek hanyagolva lennének. megmondom őszintén én amolyan kommunikatív fajta vagyok, azaz gchaten szeretek dumálni miközben kalandozok, ezért lenne jó egy guild. nyilván nem a 10es szintü karimat akarja majd magáénak tenni egy raidguild. egyébként nem vagyok kezdő, nem most kezdtem a wowozést,,, 
-
Vistaboy
veterán
válasz
bobace
üzenetére
Most utolérhetsz, egy darabig nem lesz GC-m sajna. Jövő hónap esedékes, a mostani hónap kiesett, mivel a 8800GT megvétele rövidre zárta a kasszát.
Igyekezz, és 70-en majd összefutunk. 
Xelo: Keresd meg Lulu-t, ő volt a klánom vezére, nem tudom, melyikben van most (Állítólag a Lightbringers feloszlott). Legalább elmondhatnád neki, hogy jövő hónapban valszeg már lesz pénzem GC-re, és mehetünk orrba-szájba HC-zni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Luos
tag
Egy karaktert felhuzni, ha nem power level, (értsd van pár haverod akik néha levisznek instázni, de azért általában questelsz), kb 10 nap (played), ha közben bg-zel, instázol normális grp-al is stb, irtad, hogy mellette cs-zel, szal sztem legalább 1-2 hónapba fog telni mire felhuzod a karit, addig kb 23423 guild alakul és ugyanennyi szünik meg, szóval fölösleges most guildet keresni

persze biztos van akik pont téged keresnek

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de a te döntésed. A tárgyak közül a Soulbound jelzésűeket csak árusnak adhatod el.

A többiek vajon mennyi ideig viselnek el minket együtt? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
annyit írtam ha jól tudom hogy kipróbáltam törtön is, de csak annyira volt jó hogy elkezdett hiányozni a WoW. nem törtön játszok, nem is játszottam, haveromnál kipróbáltam. te is gondolkodjál már, ne próbálj mindenbe belekötni. elsők között voltam akik megvették magyarhonban az EREDETIT és elkezdték játszani, sry de még a feltételezés is bánt. ki beszél hülyeségekről most? ha ez nem jött be akkor előjössz vmi más baromsággal. én pedig felfogtam, azt hiszem te hoztad fel a témát ma.. 
(péntek délután 3-tól nyomtam szinte folyamatosan eddig, persze este aludtam)