- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #4838 üzenetére
[link]
nem Alterac, utánanéztem, hanem SVT-ből kell sok Bloodscalp Tusk-ot (30) összeszedni, és kb 10% a drop rate... az exile viszont macerás nagyon, mert az Arathi, és lvl38-39 elementáloktól kell összekaparniviszont, ha segítesz, azt nagyon megköszönöm
a farmolással, mint fogalommal tisztában vagyok, a grindelés viszont mit jelent?
1 olyan páncélt láttam AH-ban, 1,5g-ért.
SoS-ben miért kell humanoidokat? és oda át lehet jutni Redridge-ből is, vagy csak Deadwind Pass-en át? (ez utóbbi lvl? nincs kiírva a térképre.) azért vicces az utóbbi lehetőség, mert Darkshire-ben annyira nem szeretik a Hordásokat... -
anulu
félisten
válasz
faber24 #4789 üzenetére
megy a CT_Mail
el is küldtem a cuccokat. 36xHeavy Leather, 8xGreen Dye, 16xFine Thread. pls 4db armort pakolj össze ezekből nekem, és lődd vissza ASAP. köszi!
btw, egy kicsit elszálltam anyagilag, és úgy, h eladtam 2 dolgot szumma 5g-ért, úgy lettem 30 felett. egy kicsit meglepődtem ezen... hogy honnan fogok olcsóé 80x Iron Bar-t szerezni, azt még nemtudomkibányászni ennyit elég hosszú idő, de könnyen lehet, h bevágódok 1000N-be, és farmolok egy jó nagyot...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
faber24 #4789 üzenetére
tévedtem, picit több, 18 van fent (CT_Mail-lel együtt)
este tudom megnézni, h magában működik-e, mert tanulnom kellha nem megy, akkor egyesével küldöm el a leveleket... de remélem, rendesen fog menni
teljes mod pack-et még nem is próbáltam. tudom, h nekem mire van szükségem, és azok vannak fent (koord kijelző, questlevel, auctionner (meg hozzá néhány, ami kell, h menjen rendesen...). van még 1-2, ami ajánlottak, különösebben nemtudom, mit csinál, de rendesen megy, és megszoktam, h van -
anulu
félisten
válasz
faber24 #4769 üzenetére
oks, beszerzem a szükséges cuccokat, és elküldöm
azért jó lenne, ha nemcsak egy slot lenne a mail attachment-ben
mondjuk az egyik páncél saját leszmost egy 195-ös armor-ú zöld vmi cuccom van, és azt lecserélem erre valszeg, bár a franc se tudja. ha tényleg ilyen áron el tudom passzolni, akkor inkább eladom. kell a pénz lóra
ugyan stabilan 30g felett vagyok, de ez édeskevés, guild társaktól meg majd nem akarok pénzt kölcsönbe kérni
inkább bs-elek érte annyit, amennyi a csövön kifér, de azt saját erőből akarom megvenni.
amúgy a lovaglás megtanulása kb mennyi arany? csakhogy a 80-on felül mennyi kell még...
szerintem még ma este akkor a postaládádban fognak landolni az alkatrészekfőleg, ha nem horror áron adják a leathert-t...
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #4767 üzenetére
nagyon köszi. az úgy ok, h több mailben elküldöm?
vagy ha pl ma estefelé (9-10h) fent leszel, akkor odaadom. cérnát hol tudok venni orgr-ban? ahol Green Dye-t is? a Drag-en van egy nagyobb tailor bolt, ott szoktam a GD-t venni, csak azt nem tudom, h cérnájuk van-e... mindegy, majd megnézem
még1 kérdés. szerinted azért a páncélért reális 6g-t elkérni?
[Szerkesztve] -
-
Lacza
senior tag
válasz
faber24 #4737 üzenetére
Ok most már értem a dolgokat és tudomásul vettem.
Persze mindig ott volt az ablak hogy igen vagy nem, én meg felvettem a cuccost.Így bebuktam
Mint nagy hordás, hogyan tudok alliként Barrensbe eljutni könnyedén
Azt azért vedd számításba hogy csak Desolace ismerős nekem valamennyire.
Ha jól látom dustwallow march-ból simán át lehet gyalogolni
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
válasz
faber24 #4737 üzenetére
Az a probléma, hogy én még a honor rendszer bevezetése előtti pvp szerveren aklimatizálódtam ahol sokkal korrektebbek voltak az emberek! Poén volt, mert sokan gondolták úgy, hogy megélünk mi egymás mellett. De amióta megjött ez a köcsög dicsőségfarmolás azóta teljesen elkorcsosult a dolog. Legalábbis ahhoz képest.
-
Lacza
senior tag
válasz
faber24 #4722 üzenetére
Ok de van olyan ami nem soulbound, na mindegy megnézem.
Másik gondom hogy még mindig nem jó a hangom.Mit támogat a WOWstereo, vagy 5.1
Egyszerűen nem jövök rá hogy mi a baja.A készítők meg basznak visszaírni.
Tegnap beléptem egy guildba, és mindjárt kaptam Méreg-től egy szép kis tunikátmeg egy bazi nagy kardot
, amit ugyan csak majd 2 szint múlva használhatok de hát ez a gesztus nem semmi volt.Ráadásul elrepult a világ végéről hogy 2 db ládikát kinyisson nekem.
Ez jó volt. -
Lacza
senior tag
válasz
faber24 #4711 üzenetére
Na most már sikerült pár aranyért jó cuccokat venni.
Most az armor 1400 körül van a hp-m meg 1800. Ez így mar jobb nem
Viszont van 2 cuccom amit nem tudtam még lecserélni.Erre gyúrok most.Viszont a levetett cuccokat nem tudtam felrakni AH-ba.Valamiért nem engedi.Lehet hogy kevés a zsém
Még egy kérdésattlegroundba lemegyek,ott is jobb pajzsot, meg main handot használni
Mert hogy 3-4 lvl-el alacsonyabb osztályú sámánok meg warlockok levertek.
Igaz hogy nagyon lefagyasztanak, meg birka effektus, ezzel nem nagyon tudok semmit kezdeni. -
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #4659 üzenetére
Nem szívesen mondok ilyet, de egy csöppet el vagy tévedve. MC-ben is nyugodtan lehetsz tőrös, így is qrva nagy dps-ed lesz, csak nem ambush - evist kell nyomni, hanem csak ss-t, és finishnek mondjuk sliceanddice-t. Az 5 nightslayer azért már nem olyan nagy szó, és bizony még a bwl-be járó rugók is gyakran 5 ns-sel mászkálnak, és amikor megvan akkor a 22/8/21 vagy 21/8/22-ről átállnak a 31/8/12-re. (NS nélkül a tőrös rugóknak sem csak a cb - prep build van, hanem pl SF is: 30/8/13.)
-
asimov
aktív tag
válasz
faber24 #4652 üzenetére
Tegnap fordult elő velem, Azshara-ban voltam felvettem valami questet, /afk és alt-tab-oltam thottbot-ra... Visszajöttem 300hp-m volt, és egy 54-es human rugó nagyban ütött...
(49 voltam akkor)
Pechjére túl sok időt töltött /spit-el és visszaártem a hullámhoz mielött mountolt volna, FROSTSHOCK!!! windfury, warstomp FROSTSHOCK, windfury... Szia rugó... /rude /mourn -
BatemanX
tag
válasz
faber24 #4647 üzenetére
Mert a shadowmeldből ellőt Aimed Shot nem imba, a rugó láthatatlanságból indított mókáiról nem is beszélve.
Amúgy tényleg volt mage láthatatlanság, sőt ha jól tudom altatni is lehetett, ez tényleg imba volt. Azóta is emiatt sír sok mage.A fejlesztőknek amúgy valamennyire szándékukban áll, hogy visszahozzák valamilyen formában a dolgot, természetesen erősen nerfelve, pl. láthatatlanságból ne lehessen kasztolni, illetve ha elmúlik akkor is még mondjuk 3s-ig ne lehessen semmit nyomni.
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #4569 üzenetére
ezt a linket én is köszönöm. találtam jópár olyan fegyvert, amit szívesen látnék a karim hátán
majd valamikor. lvl33-on egyelőre még álom mindez. az első epic feladatom, h lvl40-en hátasom legyen. úgy állok, hogy 1 hét alatt kapartam össze kb 30g-t
annyira nem rossz, ahhoz képest, hogy összesen 1 ''kék'' tárgyat tudok önerőből csinálni, de azt meg veszik szépszámmal
-
válasz
faber24 #4563 üzenetére
lol az a mace
staff se kutya. most mage-mnek akarom összetarhálni a maraudonos karodt, de le kéne jutni meg ki kéne dobnia
mod: faber, ugye Te linkelted azt az oldalt ahol fel van sorolva melyik szintekre milyen cuccok vannak, megtennéd még egyszer? elfelejtettem elmenteni
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
faber24 #4552 üzenetére
ahmm... sz'al akkor felejtős
kár érte. pedig szerintem történelmi dolog lenne, ha vki eljutna a Chapelhez lvl40 alatt
az úton patrolozik. tehát max az erdőbe lehet menekülni, ami tele van ötvensokas mobokkal. elszomorító.
amúgy az ötlet onnan jött, hogy egyrészt UC-ből Hammerfallba W-Pl felett repülök át, másrészt Badlands-ba is sikerült bejutnom lvl32-n(igaz, az nem teljesen úgy történt, ahogy szerettem volna, de a flight path megvan, és ez a lényeg
)
amúgymeg amelyik ally lekap egy 50+ -os területen egy lvl40- hordást, az tehet egy szívességet...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #4496 üzenetére
Hát nem tudom, hogy hogy bírod ennyi karival. Nekem 1 fő karim van, de így is 1 nap mc reset + ony, 1 nap mc kitakarítás, 1 nap zg, 1-2 nap bwl, 2-3 nap pihi, esetleg farmolgatás. Nap alatt az estéket értem, mert napközben dolgozok
Van egy rugó altom is, de azzal csak olyankor megyek, ha pl nem férek be zg-be. Bár most, hogy megvan a vanish, imp gouge, cs, kezdem nagyon élvezni
Ha már rugó: 1-2 movieban láttam, hogy gouge után simán stealthbe tudott menni, ha kicsit eltávolodott az ellenféltől. Ehhez kell a rapid concealment, vagy nélküle is megvan?(Cs után eleve eltelik 4s, utána 1-2s-ig harcol, utána 4.5s gouge, és addig elvileg lejár a 10s cd, vagy tévedek?) -
anulu
félisten
válasz
faber24 #4476 üzenetére
tudom, azt az utat használom. a rendes út tele volt/van nálam jóval magasabbszintű allysal, ami nekem nem hiányzik annyira
azért a Kodo Graveyard környékén is van pár lvl37-38 mob, utána meg Mannoroc Coven a sok kellemes kis lvl39 monsztával. btw itt történt h lvl32-n egy lvl37 mobot sikerült levernem. én lepődtem meg a legjobban. nagyon sokszor dodge-olt, arra meg overpower-emkb úgy harcoltam vele, mintha lvl33-34 lett volna
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #4370 üzenetére
Ja, pénz keresésnek skinning 60-on eléggé jó: BatemanX felvette, 2-3 nap alatt 300-as lett, és utána black dragonscale farm, 2-3 hét alatt meglett neki a pacira való. Herb se rossz, csak függsz a többiektől, ha lelegelt területre mész, akkor szinte 0, de ha régen járt arra füvész, akkor 1-2 óra alatt össze lehet szedni a cuccot 20-30g-nyi potira. A miningot egyszer próbáltam, de akkor még volt a mining beragadós bug, akkor hamar elegem lett belőle, azóta nem néztem
-
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #4257 üzenetére
''hunter az, aki talán még a rugónál is feleslegesebb'' : nana - jó fegyverrel elég szép dpst tud tolni, pl mc-ben nálunk a legjobb wari, rugó, hunter, shadowpriest, és sámán kb ugyanannyi dmg-t oszt, a mágusok/lockok bizony egy picit le vannak maradva. PvP-ben is elég jók, csapat pvp-ben meg aztán főleg. (Pl nomiss nevű hunterünk: 2.5k feletti aimed shot crit, és a tegnapi av-n 1900 lövésből 1 miss...)
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #4214 üzenetére
Azért a rugóval alacsonyabb (25 alatt) szinteken nem intézel el egy kisebb csoportot. Van ugye a sap, de az csak 1. Blind még nincs, és ha targetet váltasz, akkor ugye ugrik az összes cp is. Ha meg úgy kezdesz, hogy 1 sap, 1 gouge és a 3-at akarod ütni, akkor 0 energy-vel érsz oda, és a gouge is csak 4.5s-ig tart. Szóval nem olyan egyszerű a dolog. 40 felett is, ha megvan az adrenaline rush, csak akkor vagy igazán hatékony. Szvsz a rouge 1, max 2 ellenfél ellen jó igazán, többel meggyűlik a baja.
A fent említetteknél természetesen azonos szintű mobokra gondoltam.
Persze instában qrva jó, olyan dps-t oszt, mint az állat, és ha jól csinálja, akkor még heal sem kell bele... -
anulu
félisten
válasz
faber24 #4203 üzenetére
hamég olyan atta volna, akinek a közelében van Warrior Trainer...
voltam már jópárszor instában, eddig a legkeményebb Blackfathorn Deeps volt, ahol időnként szenvedni kellett, hogy lekapjam a mage-ről a mob-ot, de mindíg sikerült. 2 team halállal megcsináltuk az egészet, és a végén nekem hagyták a Strike of Hydra-tez volt az első insta az új guild-emben, és nagyon jól érzem magam a csapatban
izé, Ventrillo konf mennyire problémás? lehet, h mennem kell magasabb instákba is tanknak, és oda már kell. mikrofonom ugyan nincs, de hallani elég, hogy hova küldeneka guildben a magam lvl30-ával én vagyok az egyik legtápabb warrior. mage, rogue, shaman van 55+, ezért is örültek ennyire nekem
fel kéne nyomni magam minimum lvl40-re, de vizsgaidőszakban nehéz
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #4196 üzenetére
ha tudom, h ez adja a def stance-et, akkor megcsinálom... a Berserkerhez melyik küldi tartozik? amúgy felvettem pár skill-t, ami azokat írta, hogy pl stance váltás kevesebb rage meg ilyesmik, és csodálkoztam, h miért csak battle stance van.. de eddig teljesen jól elvoltam vele. ?: def stance-ben is lehet támadni, vagy akkor átmegyek falba, és csak kapok a támadásokat?
küldi nekem is megvolt, de elegem lett Brillbőlkb lvl14-15-ig tartogattam ezt a küldit, aztán abandonoltam, mondván, h a minimálisnál is kevesebb XP-t kapok érte
[Szerkesztve] -
-
válasz
faber24 #4163 üzenetére
ez a rouge tracker mire szolgál?
nekem vmi rouge helper-em van ami mutatja a gouge meg sap stb idejét hogy meddig tart ilyen csíkon de sztem ismered.
bg-s és honoros addonok nekem se akarják az igazat. néha ebdobnak egy hibaüzit
még vmi, adodnoknál látok ilyen blizzes addonookat, bg-s is van, és mellettük load on demand, meg egy load gombot, ez mire jo -
anulu
félisten
válasz
faber24 #4065 üzenetére
de a Venture Co.-s terület neve Windshear Crag... láttam a térképen a barlangot, sacc egész Stonetalon-t bejártam már, de én Stonetalon Peak-nél (sok-sok NE) akartam átmenni. a keleti részétől az É/NY-ig végigpróbáltam, hogy melyik hegyen tudok átmászni, egyiken sem sikerült.
mindegy, végigmentem az úton, illetve az NE város környékén leginkább nagyívben délről kerülve..., és sikerült eljutnom Zoram Strand-hoz.
egy ideig filozofáltam, hogy hogyan-s merről kerüljem a várost, aztán rájöttem, hogy inkább délről. erre belefutottam valami helyi telepes csapatba (alacsonyak, szőrösek, nemtudom a nevüket, lvl24-25). túl sok gondot nem jelentettek, de lefoglaltak egy időre.
csöppet meglepődtem, hogy Zoram környékén lvl21-nél durvább mob nem nagyon van...Splintertree-nél meg 25+
-
-
anulu
félisten
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #4019 üzenetére
-Tier 0 (vagy kék set): strat/solo/(brs?)
-Tier 1: MC
-Tier 2: Ragna, Ony, BWL
Ezeken kívül van még:
-ZG set
-AQ set (ami végülis 2 set: ruhák és ''fegyverek'')
-PvP Rank 10 set
-PvP Rank 13 set
Ezek minden kasztnak vannak, ezen kívül is van még 1-2 ruha set, de azok kisebb szintűek, és vannak ''fegyver'' setek (ide sorolható a fegyver + nyaklánc + gyűrű set is).
És a kiegészítőben ez még tovább fog bonyolódni... -
szucsi
őstag
válasz
faber24 #3986 üzenetére
hogy pvp-zel a rugóddal?
én főleg mobozok, kvesztelek, nem nagyon pvp-zek, és ha mégis olyankor általában le is hentelnek rendesen. sok kaszt ki tud jönni a gougéből, hunter meg átrakja a targetet a petjére, elszalad és agyonlő. Warlok dettó. Valamit szarul csinálhatok.
Van valami ált stratégia pvp-re azon kívül, hogy ''uram adj egy jó kövér kritet''?
Mert mobozásnál szólóban Ambush Gouge BS Evisc kombóval úgy megyek keresztül a mobokon mint dagger a vajban. PVP-n nem ilyen egyszerű.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
faber24 #3905 üzenetére
köszi az oldalt. az a helyzet, hogy nem szeretek igazándiból instázni...
ritkán jön össze rá jó csapat
lehet, h türelmetlen vagyok, de ezzel a karddal simán vágom a lvl31 mobokat (néha 1-1 lvl32 is sikerül), ami pl ahhoz kellett, h bejussak Hammerfallba. konkrét célja ennek a bemenetelnek nem volt, csak valahogy éreztem, h oda be kell jutnomigaz, a végén 4db lvl32 mittoménmivel a nyakamban határozottan futottam a guardok mögé
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen rovar lehet ez?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged