- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Dobi 562 #1658 üzenetére
Mondd csak ki nyugodtan alább már taglaltam: Csillámfaszlámák!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #1551 üzenetére
A fizika előtt nagy volt a réműlet egyeseknél, hogy majd a sok kis noob potyogni fog a vizbe meg szakadékba ugrálgat. Hát nem így lett, alig tapasztaltam ilyesmit. Viszont a prok ugráltak befele a költségek elől a vizbe, ha szorult a kapca.
Én is estem be, mikor az ellent be akartam tolni, de elfelejtettem megnézni mennyi a javítás.
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #1492 üzenetére
Nekem a 44 okozott néhány ősz hajszálat az igaz, hogy utána az M4 már majdnem szerethető volt de azon is inkább gyorsan átmentem.
A 44 olyan szinten papír volt nálam, hogy félelmetes és semmi nem volt ami kompenzálja.
Az ágyúja a DCA45 papíron tényleg szép a valóságban meg katasztrófa.
Gyönyörű átütés azon a szinten aztán egy VK3601 oldaláról majd pattan 6-ból 5 lövés és ha nem várod meg a teljes beszűkülését a célkörnek akkor még a holdat se találja el. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562 #1384 üzenetére
Én mindent bevetettem a másnaposság ellen: algopirin, tejeskávé, limonádé, lencsefőzelék
Mondjuk szerencsére most egész jól kijöttem belőle egy közepes fejfájással@Runo
Én már nem nagyon erőltettem tegnap este a játékot, mert valahogy nem tudtam elkapni a ritmust, ezért mentem 2-3 kört levezetésként a Hetzerrel -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #1284 üzenetére
Elsőként 8 HEAT prémlőszer.
Aztán 6+6 AP és HE attól függően milyen az ellenfél tankállománya.SzerK: robogo81, ez a 105-ös 42/L8. Nem annyira pontatlan, ha beszűkül, és a random faktor velem van akár 400m-ről is jó eséllyel betalál. Aztán van mikor 100m--ről is mellé megy.
Nagyon kicsi a torkolati sebesség, lassan szálldogál a lőszer, ezért mozgó célpontra szinte használhatatlan.
-
kicsitrash
aktív tag
-
Steelheart2
őstag
válasz
Dobi 562 #1247 üzenetére
Köszönöm.
Más:Miért van az hogy megyek az elitre kifejlesztett T-28 al és csak akkor látom meg az ellenfelet,ha már elöttem áll és rámlö?Aki ugyancsak T-28 al volt.Mire észbekapok,szétlövi a tornyot.Nem kellene öt hamarabb látnom?Kb 25 m lehetett a távolság,amikor kiszurtam.Ö már biztos látott hamarabb. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #1217 üzenetére
Ja.. a konischt én is használom prém lőszerrel. Meg a Hetzer, VK2801, Pz4 troll ágyuval.
Ezeknél van értelme.
Szerintem úgy kell beállítani a lőszer javadalmazást, hogy átlagosan ne vigyen minuszba, tehát max 5-8 lőszer.
Ami minuszba visz az a T8 és felette alkalmazott prémlőszer.
De ez se gond ha az ember ésszel csinálja 10 körből csak 1-2-t kell menni prémtankkal, hogy a veszteséget pótolja.Mióta van ez a kredites prémlőszer én használom (kb a leadott lövések 1/3-ánál), igaz hogy nem gyűlik a kredit, de a stat javulása felgyorsult. Persze lehet csak vigyázok ne lőjem el hiába a 4K-s lőszereket....
-
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #1217 üzenetére
Hejj Laci!
én is belekóstoltam tegnap a prémes krémesbeegy csomószor tr8 prem csatába kerültem kisebb tankokkal.
min4,de inkább 6 prémium fájter volt a teamben,rendszeresenolyan bukások voltak,
és a legszörnyűbb az,hogy nem tudsz mit tenni,várod hogy véget érjen a harc
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #1209 üzenetére
Az egyik legbénábban játszott tankom a Tigris 380 csatával, alacsony 938 effel és csak 767 átlag dmg-vel.
El kéne érni vele az 1+ kill/csata, 1500+ dmg/csata és 1200+ eff értékeket.
Lehet nem lesz türelmem újabb 300+ csatához ezzel a híres tankkal, ami egy kissé alul van paraméterezve ebben a játékban.Ja... és E100-al el akarom érni a 2K csatát lehetőleg 53% winrátával.
---60%....
Az utolsó 100 csatám winrátiója 62%, szinte végig plusszos randomfaktorral, úgyhogy ha el akarnám érni ezzel a 60%-ot akkor kéne még vagy 100K csata. De inkább végtelen, mert randomban hosszabb távon csak 58-60% között teljesítek.
Szakaszhoz és századhoz kicsit kevés már a türelmem, mert sokat kell várni... idő meg kevés van. -
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #1119 üzenetére
Köszi!
Úgy voltam vele, hogy amíg lent 2-3 gépre kell figyelni plusz az arty inkább kivárok egy kicsit.
Amúgy rendesen elkeféltem a tegnapi napomat, M103-al 22% win-em lett összességében meg 40%.
Ez volt az utolsó csatám, gondoltam összeszedem kicsit magam.
Lehet nekem is szakaszban kellene tolni mert így esélytelen normálisan játszani. -
myckey
veterán
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562 #1049 üzenetére
A példa jó. Ez a játékos tényleg elég harmatos teljesítményt nyújt. Nem csoda, ha T34-el végig csak kempeltek, a sebzésől nem is beszélve.
Én pl eddig a prém 8.8 JT-ven mentem a legtöbbet Blitzking stat, de mostanában ritkábban veszem elő, mert a többi tankkal is haladnom kell valahogy.
Tény, hogy jól hoz a konyhára, de ahhoz osztani is kell a sebzéseket. Ma reggel pl. 2x voltam első a vesztes csapatban, de hát mit tudok tenni, ha nem volt velem elég kegyes az MM -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562 #1039 üzenetére
Azért szerencsére bőven akad ellenpélda is. Egy gyakorlottabb játékos prém tankban is hasznára van a csapatnak, mert nem rossz tankok ezek, ha ráérzel a használatukra.
De azt senki nem tilthatja meg, hogy a lelkes újonc kitömje a garázsát 8-as prém tankokkal, miközben jó ha elérte a Tier 5-öt -
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #1002 üzenetére
Ja bejött a lemming style. Gondoltam a td-k nem mennek fel a dombra. Bal oldalt ketten fogtàk a többi fel jobbra, én meg jobb oldalt, de lent a a domb alatt spotoltam egy kicsit.
Az xvm-el ez a legkisebb probléma, még àt akarom szinezni kicsit, de nincs türelmem hozzá. -
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #959 üzenetére
Ismerem a sidescraper-t, de városon kívüli mapokon, ahol még ház sincs, ott elég nehéz alkalmazni.
Igazából az vele a gondom, hogy sokszor nem tudom merre menjek, ha egy általam utált pályára rak. Betesz mondjuk a 2 sivatagi map egyikére, vagy serene coast-ra vagy redshire-re, akkor már az elején elkönyvelem, hogy ez szar kör lesz, mert fogalmam sincs, mit kezdjek. Ma leszel fent? Kipróbálhatnánk a dupla IS-4 platoon-t + megismerhetnék pár helyet, amerre te szoktál menni. Persze csak ha nem zavarok, mert akkor békén hagylak.
-
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #960 üzenetére
Köszi!
Azért el tudtam volna képzelni hogy a ferdi meg a t29 korábban elindul, mert a type halálra szopatott közben.
Mondjuk ennek a csatáben nem sok esélyt adtam. Egy kicsit illetődötten játszottam mer az IS 2000 effes járékos volt.
Szerintem az ász plecsnis csatám nem volt ennyire izgalmaqs. -
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #949 üzenetére
Ez az, csak következetesen
De a gyökér arty azért csak kilépett a lövése után.
Mondjuk az M103-tól kicsit többet vártam, de nagyon nem figyeltem mások játékát közben. Visszajátszást meg még nem néztem.Más:
Azon gondolkodok, hogy az évek és a promo kódok alatt felhalmozódott készlet jelentős részét el kellene adnom. A javító készlet nélkül ha jól számolom 1,5 milla lenne.
Fogom én ezeket használni valaha is.....
Illetve van aki használ ilyen vackokat csata közben? -
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #942 üzenetére
Ha csatába megyek pl Type-pal, akkor a csaták 65%-ában a saját HP-m körüli értéket sebzem (1300 vagy +), 25%-ban saját HP alatti értéket, és a maradék 10%-ban kiemelkedő sebzést osztok ki. Jobban örülök egy nagy dmg-s vereségnek, mint egy kis dmg-s győzelemnek.
Eredetileg én is úgy voltam vele, hogy vele, hogy veszek vagy H735(f)-et, vagy T2 LT-t, de rájöttem, hogy a normál T2-es tankok is marha jók.
Cruiser Mk. III; Pz35(t). Lehet a PzII jobb lenne a 35-ösnél, tegnap nézegettem, hogy nem csak gyorsabb nála, hanem még a páncélja is jobb. Ha ma is sok lesz a hülye, akkor kipróbálom.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #900 üzenetére
Sajnos T7-T10-ig végig ez megy. Egy átlagos T9-es csata.
Amúgy meg nagyon mindegy, hogy ilyen:
Vagy, hogy ilyen csatát vesztünk el:
Utóbbi az ilyen matchmaking-nek köszönhető:
Nem is a tier különbség a vicc, hanem az, hogy mit kezdjek egyedül 4 másik meddel, amikor szinte mindenki a másik oldalon vonatozik. Vagy a másik kedvenc, amikor nekik van T9 med, nekünk meg persze, hogy nincs. A mai napon eddig 13-ból 2 nyert.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562 #878 üzenetére
Nem értem én ezeket a folyamatosan noobozó embereket
Az általad említett esetben pl, teljesen világos, hogy nincs értelme foglalni, ellenben ha sikerül még sebezned, akkor az plusz xp és kredit.
Sajnos nagyon sok szájhősnek nem esik le, hogy gondolkodás nélkül még az átlagos szintet sem tudnák hozni -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562 #845 üzenetére
Én is úgy vettem észre.hogy a random csatákban egyre nagyobb a káosz,és rávilágítottál a lényegre,hígul a játékosközösség a reklámok nyomán. Nagyobb hangsúlyt kapnak majd a tank századok. Ott belépsz egy szobába,és ha nem rendelkezel bizonyos mennyiségű tapasztalattal ( csaták száma ),akkor már mehetsz is.
-
Vigneau
félisten
válasz
Dobi 562 #667 üzenetére
Ott is feltettem korábban a kérdést, de vak szemekre leltem.
Nekem pl. a T-34 volt kínszenvedés (meg az A-20) - de a T-34-85-tel szépen boldogulok. Nálam egyébként a StuG III a húzó TD, a sokak által istenített Jagd Panther-rel pedig sokat szívok - a Jagd Pz IV-el is jobb a győzelmi arányom. Félek tőle, hogy a SU-152 is hasonló lesz, de ez van. Talán a szovjet nem annyira magas és könnyebben tudom majd álcázni.
-
Vigneau
félisten
válasz
Dobi 562 #664 üzenetére
A törökökről én is ma hallottam a Barátomtól nem túl hízelgő kritikát. Érdekes...
Apropó, SU-100 után melyik TD ágat érdemesebb folytatni? SU-152 vagy SU-100M1? Mintha utóbbiról nem sok jót olvastam volna - gyenge löveg és papír test -, viszont a SU-152 elég lassúnak és esetlennek tűnik.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Dobi 562 #597 üzenetére
igazabol a t10-esek annyira mar nem izgatnak. ha valasztanom kellene akkor az nem a maus lenne. ezert is jottem henschel agra. de, ahogy par nappal ezelott leirtad a masik forumban is azt vettem ki, hogy porsche agon jobbak a tankok. tehat tiger p, Vk4502 A jobb mint a tiger, tiger 2 (a tiger tok erdekes, hogy ennyire gyenge hisz a tortenelemben egy hirhedt tank volt, igaz t34 ekkel meg hasonlokkal harcolt es azokat itt is megeszi reggelire). h agon pedig e75 es szerintem a vj3601h is jobb mint a 3001 p vastagabb pancel vegett. szoval most majd ket szopos tank jon h agon p-n pedig most lenne fasza.
a t9-es porsche tank milyen?koszonom a valaszt. a baj nost mar a keves garazshely lesz.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562 #577 üzenetére
Azért remélem nem adod fel végleg, meg ki tudja, lehet, hogy egyszer csak elkezd viszketni a tenyered és már indítod is a launchert
Említetted, hogy nem okoz örömet a játék. Talán ez a legrosszabb, ami történhet, mivel ugye az ilyen és ehhez hasonló játékoknál a kapott plusz (élmény, öröm) a lényeg.@Tenken
Érdekes dolog ez a noobozás. Én valamiért senkire nem szoktam mondani (egyelőre), bár számtalan esetben lett volna indokolt.
Én is megkaptam már párszor, de kevésszer éreztem jogosnak
Legutóbb pl. Serene coast-on mentem JP-vel és csapattárs Ferdije tolatott vissza a dombtetőről fedezékbe én meg mellette/mögötte harcoltam végig és az említett tolatásnál én is hátráltam, de véletlenül összeakadtunk és csak nehezen tudtam kijönni belőle /szerencsére megúsztuk mindketten és utána még tudtam segíteni a csapatot/. Jött is rögtön a beszólás, hogy noob vagyok. Erre mondom neki, hogy rossz manőver volt és ne haragudjon. Vette is a lapot és kaptam egy mosolygó arcocskát. -
Tenken
őstag
válasz
Dobi 562 #577 üzenetére
Van ám cenzúra lehetőség is. Mikor rájöttem kiszedtem, de közel állok hozzá, hogy vissza tegyem. Sajnos a játékos állomány olyan amilyen. Én elfogadom, hogy egy rakás szart sem érnek a társak, ha valaki véletlenül hasznos, azt megköszönöm neki. Megpróbálom úgy használni őket ahogy az nekem jó, mozgó fedezék, spotter stb. Gondolom elég sok csata már mögötted van, úgyhogy tudod, hogyan használd ki a mozgásukat. Ha egy értelmes 3 fős szakasz összejön, azzal meg már ha beálltok az erősebb oldali hullámba fel lehet őrölni az adott szárnyat többnyire mire a másik oldal elvérzik. Legalábbis én így látom. Felesleges várni tőlük bármit is. Meg ha egy noobozó kreténnek beírod, hogy retardált, attól még nem fog jobban játszani legközelebb.
Szóval nyugi, ilyenek mindenhol lesznek az életben akárhova mész. Inkább alakíts ki egy olyan hozzá állást amivel immunissá válsz rájuk! -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562 #543 üzenetére
A legtöbb játékos azt hiszi ha túléli a csatát,arra kapja a legtöbb kreditet és tapasztalati pontokat.Minél aktívabb vagyok annál jobban jutalmaz a játék.Elindulok a csatába felderítek 2 tankot + lesebzek egyet és kilőnek az első percben,máris több kreditet kapok annál mint aki egész csata alatt összevissza paszmatol a pályán.. ( persze nem azt mondom,hogy ész nélkül le kell támadni az ellent ) Én nem túlélésre hajtok,de rengetegen nem mernek játszani,nincsenek tisztában eme játék lényegével,inkább hiéna módjára várják míg mások legyengítik,lesebzik az ellent,ők meg kilövik már ha nincsenek saját maguknak is útban.. Tulajdonképp fején találtad a szöget,tökéletes a kifejezés.. Hasznavehetetlen,gyáva,ötlettelen gémerek
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #497 üzenetére
A _TURK és TURKS mellém most felvettem a feketelistámra a TURKK klánt is. Egy 2 fős szakaszukhoz volt (bal)szerencsém a csapatomban. Végigpofázták a közös csatát a közös cseten a kezdőkörünk mellett, nehéz tankokban. Miért nem lehetett a garázsban csetelgetni, el sem tudom képzelni.
Múltkor egyébként ügyesen megoldotta egy másik játékos a törökök jelentette problémát. Csata elején kilőtte a TURKS klántagot esélyt sem hagyva neki, hogy baromságot csináljon. Valami extrém gyenge win rátás/eff értékes TURKS klántag volt egyébként (akivel eddig találkoztam mind az volt). A csatát nyertük is szépen, ahogy kell.
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #463 üzenetére
Nekem eddig egész jól adja. 67%-os a win.
Most volt egy meccsem... támadók voltunk.... akkora arty mindenhol, meg annyi, hogy csak na.... áá mondom tök esélytelen.....
Azt hiszem jogosan mondhatom el, hogy az utolsó pillanatban "nyertem" meg a meccset -
Atlantis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest