- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40379 üzenetére
Nem, innét valaki, akkor még voltak páran a prohardver csatornán. Azt kérdezgette: Nem látok rá......lemenjek, ne menjek? De el voltam foglalva így nem tudtam rá reagálni.
De már tényleg nem tudom ki volt (nem is akarom), és asszem ez mindenkinek jobb így. Remélem nem zaklattam fel az eset felhánytorgatásával. De Janóval is volt afférom csata közben ami azért viszonylag kulturált keretek között el is csitult.Más:
Időnként felmerül a milyen konfig probléma. Intel vonalon ajánlanám ezt a kis videót, amiben ugyan nincs szó a wot-ról, mégis érdekes lehet. Is It Time To Upgrade Your Core i5 2500K? -
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40377 üzenetére
Két alkalommal történ velem hasonló, az egyik egy cvakkos unikom volt, (szerintem már nevet is váltott, és ha jól emlékszek Dobilaci szokott vele szakaszozni néha) a másik meg innét valaki.
Az utóbbi esetben E100-al voltunk Abbey mapon és miután letoltuk az 1-es sort én mentem középre mókázni egy másik E100-al, batmobillal, és T57-el, amiből az első kettőt ki is lőttem. A T57-et nem, mert a kolléga C3-ból nézte ahogy befoglalnak. No ez egy kissé felzaklatott. -
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40375 üzenetére
Pedig nem harapok
Csak néha előfordul hogy idegállapotba kerülök, pl ha a szakasztársam full hp-n nézi hogy befoglalnak, miközben 3 ellen védem a seggét. (ne keressünk párhuzamot nem teljesen így történt) Szóval ha ingame vagyok nyugodtan rám lehet írni. De most egy kicsit pihentetni szeretném a játékot.
Egyébként most már nem érdekelnek a küldetések, ha a 260-hoz meglesz véletlen valami nem bánom, de nem fogok ráfeküdni. Szóval amíg ezeket toltam nem szívesen mentem szakaszban, mert egyedül pörgősebb volt.Más fórumon (sportmotor) is regisztrálva vagyok, ezek az újszerűek onnét vannak. Ott ezek a régiek
Csak képként kell beszúrni.
Ezek meg a sportmotoron az újak.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40372 üzenetére
Mester?
Ennyire nem lehetsz megszorulva. -
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #40361 üzenetére
A KV-3 korrekt, az elején nekem sem ment vele, a végén viszont ráéreztem, szinte megtáltosodott. Jelszó: sidescrape orrba-szájba. Még a mezőn is. Durva dolgokat tud felfogni/pattintani.
KV-4 ugyanez, csak sajna a tornya könnyen belőhető. Nekem alacsonyabb az átlagsebzésem vele, mint a KV-3-mal, aminek prózai oka, hogy két HT15-öt is vele grindeltem, legtöbb esetben csak arra figyele a csatákban, hogy megfelelő szögbe állítsam a gépet. Ha meg lőni is tudtam, az másodlagos. :-) Nekem 6000 feletti pattintás a rekordom, de láttam már vele +10k-t, itt a fórumon is, meg csatában is. Az ágyú meglepően pontos, kis túlzással snipeolni is jó. Csak kevés az alfa... Sokszor adja 300 alá, ami azért nevetséges, ha 450-e kapok vissza egy medtől pl.
ST-I: a kezdeti szerencsétlenkedések (<1000 sebzés) után ráéreztem. OP páncél, ágyú szódával elmegy (KV-4 pontosabb), a legnagyobb hátránya a sebesség... Na az hiánycikk. De ha egyszer olyan pályára tesz (város, vagy egyéb bujkálós), akkor T10-ben is tényező tud lenni.
Igazából még én is csak most fogok fejest ugrani vele, nem rég lett fullos, de nem hiszem, hogy keserves grind lesz az IS-4. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40361 üzenetére
Akkor a KV4et még jobban fogod utálni, mert csak akkor pattint, ha ellene vagy, és míg megvan a nagy motor, meg a nagy ágyú, addig katasztrófa.. És sajnos azután sem lesz jobb..
De az ST1 érdekes vas, azt ki akarom grindelni.. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40358 üzenetére
Megvan a T10esed? Nincs még IS7??
-
zolika15
tag
válasz
SoulReaver #40358 üzenetére
Igen csak ezert erne meg belepni, nekem is meg kene probalnom valahova beszivarogni!!!!
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #40349 üzenetére
fórumozó nikoli3 is tagja
-
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #40349 üzenetére
Ez nem igazi klán, inkább amolyan "baráti társaság".
Nincs CW vagy SH. Csak együtt szoktunk szakaszozni. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40324 üzenetére
Mondanám, hogy Flepnis, de biztos az Ír sztepptáncosra gondoltál..
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #40294 üzenetére
+SoulRiever-: miért is? nekem ez így tökéletes. Amíg nem akarom más telefonra átmenteni az adataim nincs vele gond.
diegho: ha az előzőn is ott van minden, akkor nem értem a gazdaságossági szempontod, eddig arról volt szó, h eladod, amíg van értéke.
Szerelés korántsem negyed óra, már ha mondjuk egy alaplapot cserélek, főleg, h nekem nehezen hozzáférhető helyen van a ház. A win7 mindenestül felmegy egy óra alatt, premier 1 óra, 3ds max még egy. És utána a finomságok - a könyvejelzők, a word szótárak, a fontkészletek, a PS pluginok, a codekek.
máshonnan nézzük az egészet. Telefonfrissítés vagy gép összerakás és telepítés egyremegy, meg kell csinálni időnként, ez tiszta sor. Tudom, van, aki ezt élvezi. Régen én is élveztem. Most már van jobb dolgom is ennél és akkor csinálom meg, ha muszáj. Amíg tudok telefonálni, sms-ezni és navigálni a telefonom minek cseréljem? Amíg kényelmesen tudok dolgozni, játszani, TV-t nézni a gépemen minek cseréljem?
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #40301 üzenetére
A rendszer legyen stabil és gördülékeny meg a kijelző legyen szép meg a hangcsip legyen jó.
(#40302) diegho a G4 meg a Nexus 5x között vacillálok.
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #40280 üzenetére
Samsung I780: nem tudom a SIM re lementeni a neveket, hogy minden társult adat megmaradjon, csak OE formátumban, és csak a spéci szoftverén keresztül. Utána OE-ből kűzdhetek tovább.
Az SMS/MMS-ek lementésére nincs mód, csak TXT file-ba.
A naviadatok továbbíthatósága kérdéses.
És minek? Hogy "haladjak a korral?" köszönöm, nem kérem. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40280 üzenetére
Akkor már inkább egy fiókhoz hozzárendelni, mert akkor nem kell szxrakodni vele, csak beállítod a fiókot az új telón, és ott a contact, nem beszélve a hozzá társított egyéb dolgokra..
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40272 üzenetére
Meg nekem az nem mindegy hogy egyben kell-e kiadnom 100-150k összeget, vagy évről évre apránként egy kicsit teszek hozzá. Mondjuk a jelenlegihez lassan két éve nem nyúltam, mert ár/érték viszonylatában számomra nincs alternatíva.
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #40269 üzenetére
nem értünk egyet.
Mindig igyekszem olyat venni, ami jó. És használom, amíg végleg tönkre nem megy vagy nem jelenik meg egy olyan igény, amit nem tud kielégíteni.
A videóvágásra épített AMD-s rendszerem 8 évig használtam. Az utolsó percéig tökéletesen alkalmas volt HD minőségű vágásra, mégha a render nyilvánvalóan lassabb is volt, mint egy új gépen lett volna. Mondjuk nem 18 órát tartott, hanem 22-t. De mivel egy ilyen kört előtte 3-4 hét munka előz meg, az meg nem volt lassabb, így nem érdekelt. Fizessek 100k-t 6 óra nyereségért?
Aztán bizonyos programok igénye miatt kénytelen voltam lecserélni a jelenlegire. 2 éve van meg, tudom, elavult, de minek cseréljem, ha egyszer jó?
A telefonom egy Samsung I780, nyáron lesz 8 éves. Mindent tud, ami nekem kell (GPS, QUERTY...),de pár hete megváltoztattak valamit a munkahelyi emileken és azóta nem tudom olvasni őket.Ha nem oldom meg, vsz kell vennem egy újat. De ha megoldom, még sok évig jó lehet.
A pénzt meg elköltöm másra. -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #40265 üzenetére
Diablo3, az vga nélkül is megy.
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #40261 üzenetére
Ebben az esetben 12k és 25k lenne a ráfizetés, tehát ugyanott vagyok.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40209 üzenetére
Megérdemelted.
-
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #40162 üzenetére
Nekem egyértelmű a kép alapján, célzó
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SoulReaver #40160 üzenetére
Cukrász vagy? És ez baj vagy mi? Legjobb barátom apja cukrász volt, annyi volt náluk a marcipán hogy nem tudtak vele mit kezdeni én meg majd meghaltam érte. Ők meg már unták, engem meg hülyének néztek hogy mit sírok miatta.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40173 üzenetére
Mostanában medekkel is elég gyakran megyek a heavyk mellett, és amíg nem rám figyelnek addig csipegetek, de ezt nem sok pályán lehet a lorrival eljátszani, mert nem mindenhol van lehetőség visszavonulni. Ahol érdemes megpróbbálni: Live Oaks, Lakeville, Murovanka, de a kedvencem ebből a szempontból Redshire, J0-ba, ha van egy kis gun dep, vagy kemény a torony. Innét lehet spotolni a társaknak E0-ban levőket.
Ha az volt QB oldalára feltöltve akkor már leszedtem, mert felbasztam az agyvizem, hogy egyeseknek nem elég egyszer linkelni valamit, meg rá sem tudnak keresni ha érdekli őket egy gép. Most csak ez van, itt még nem volt hatodik érzék a parancsnoknak, ezért vagyok olyan kis beszari az elején.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40171 üzenetére
Asszem egy nem túl régi replay-em van fenn.
Azt is meg a pta-n is húztam a legénységet hogy legyen hatodik érzék végre. A csata elején rejteni szoktam és sznájpolni, aztán megkeresem azokat amiket egy tárból el tudok intézni, és nem kell félnem hogy védi valaki. -
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40168 üzenetére
Meg valamelyik map (nem jut eszembe a neve) bizonyos részein vannak fagyások. Akkor is csak a feladatkezelőből lehet leállítani a wot.exe-t, mert semmi másra nem reagál. A napokban is ott rohadtam lorrival, de legalább betárazott míg újraindult a wot.
-
zolika15
tag
válasz
Alt+f4 nekem is eljtsza neha, pedig csak egy minimal hit log van abbol is csak az ami az ossz dmg-et irja ki semmi extra mod.
-
emre
veterán
válasz
Ja, emre tudott, alf+f4 ha jól emlékszek.
Már egy idelye nem ragad benn a célkereszt, szóval nagy okosságot nem tudok mondani. -
Enzolord
addikt
válasz
Nekem ez vagy 6 patchhel ezelőtt volt, Emre tudott akkor megoldást, úgy rémlik..
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40156 üzenetére
A kapitány úr megviccel...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #40135 üzenetére
Valahogy úgy !
Arról nem is beszélve , hogy őszinte is voltam és adtam Linkin alá a gold lovat
Nem is játékos nem bírt inkább a modik ,de ez olyan dejavu érzés ...... !
Amúgy már századost ( Diarmand) rávettem a szakaszra közvetítés alatt , szóval még egy elvetemült embert keresek magam mellé aki hupilila és akkor sztár leszekEmre : Ez övön aluli volt lentebb
-
zolika15
tag
válasz
SoulReaver #40142 üzenetére
Nalam 60-as ups van de az elmult honapban azt jatszotta, hogy 5 percenkent felurott 200-300-ra a ping ahogy mondod, a hajam kiteptem mar es egyszer csak abbamaradt!!
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #40132 üzenetére
Mivel gyakorlatilag minden valamire való közvetítésből bannolták kénytelen valami elfoglaltságot találni magának.
-
PengeBaby
csendes tag
válasz
SoulReaver #40030 üzenetére
Szecsi szakasz?
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40030 üzenetére
Én pálinkát ittam, de erre iszom megint..
De igazi kis kópék vagytok, itt tobzódtok WOTba meg senki.. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39968 üzenetére
Nocsak, már megint??
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39944 üzenetére
Nem tudtam, mert körülvette magát lila noobokkal... ott volt egy kedves hazánk fia is aFehérlófia, és ugatott végig..
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39876 üzenetére
Amikor a halálcsillaggal vagyok, szeretem az AXeket.. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39874 üzenetére
Ja, tegnap okos E50M elém jött, kapott egyet tőlem, az IS4 meg befejezte, kb fél mp volt az egész full hpról.. Imádom a noobokat, ha nem velem vannak.. .
Tegnap én is coptam az AX-szel.. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39871 üzenetére
Az csemege, a Lórit imádom kicsipázni full hpról..
Anno fénykorában, mikor 275 volt a gold átütése, szemből full hpról szedtem ki egy E4et..
De olyan is volt, hogy a lövegpajzsba ment, és 7et sebeztem 8000 kreditért..(#39872) szbalogh ne is mondd.. követni kell..
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39867 üzenetére
Hé hé hé..
A köcsög WG már megkúrta az átütését, ne is említs vele kapcsolatban nerfet.. -
törölt tag
válasz
SoulReaver #39867 üzenetére
A töltési és a célzási ideje kb annyi mint a 8-as Fv artynak
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #39860 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39843 üzenetére
Ne is mondd, köcsög MM berakta a vk bélát egyedüli kilencesként.. Nevetséges..
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #39839 üzenetére
Jaja.. Stabilizátor megy rá..
MK1es, ha jól tudom..
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #39818 üzenetére
Grat!
ripléj esetleg? -
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #39743 üzenetére
Inkább gyere szakaszozni! Vagy még mindig durcizol?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #39747 üzenetére
Ja nem úgy, azt vágom, hogy ő lőtt agyon, de nem vágom miért. Ilyen hülyével még nem találkoztam. Olyan volt, hogy lökdöstem, véletlen belelőttem és akkor visszalőtt, én meg elporladtam, de ez... semmi szöveg előtte, utána, sehol, nem is érdekelte, csak kilőtt. Nem is ismertem...
-
zolika15
tag
válasz
SoulReaver #39718 üzenetére
Egyaltalan nem az mert eleg konnyen belovik, de mindjart kezdodik a fv202 kuldetes!!
-
szbalogh
addikt
válasz
SoulReaver #39718 üzenetére
Nem, küldetés van 8-as prémtankért. AX-el kell hozzá játszani.
-
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #39706 üzenetére
Én annyira nem tapasztaltam hogy pukkan. Néha kapok lőszer rekesz sérülést, bár van biztonságos elhelyezés skill (mondjuk orosz tankban T10-ben sztem alap).
Azért ruszki lánctalp ide vagy oda a JGPZE100 normál lőszerét csak szerencsével fogja meg. -
csapee
őstag
válasz
SoulReaver #39699 üzenetére
Ha jól tudom pont azon az oldalon van a lőszerrekesz amerre side-scarpeltél.
Epic-fail sztem.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #39625 üzenetére
Obj 140 Acpr bounce
-
munnergep
senior tag
válasz
SoulReaver #39625 üzenetére
-3?
-
zolika15
tag
válasz
SoulReaver #39597 üzenetére
Akkor kiveszek par nap szabit!!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #39562 üzenetére
Akkor HELPX?
100%, hogy voltunk egy klánban valamikor, még szakaszoztunk is párszor. -
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #39555 üzenetére
Végülis csak fél évig voltatok klántársak a HHR-ben.
-
válasz
SoulReaver #39550 üzenetére
Tegnap én is találkoztam egy olyan nagyszerű csapattárssal, hogy a top heavyjével hátul campelt, ami miatt engem a medemben (amiben egyedül védtem egy kulcspozíciót) lerusholtak, majd amikor szóvá tettem hogy nem kéne hátul campelni (bár nem csak ő csinálta egyedül) visszaírta, hogy kussoljak, én már halott vagyok. Csak annyit válaszoltam, hogy gondolkozzon el azon, hogy miért 46% a winrate-je.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
SoulReaver #39550 üzenetére
"Ja meg... Nem tudjátok ki lehet egy bizonyos " _Szazados_ ?"
Ezt most komolyan kérdezed?
Zunikum, innen kitiltott (VoldemortDiarmandjedimester) fórumozó...
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SoulReaver #39459 üzenetére
Áh ez de sz@r
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #39449 üzenetére
Most láttam egy T10-et top tankként D25-ös löveggel.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #39414 üzenetére
Nem értem igazán.
A csíkok a a löveg meghosszabbított vonala, mint egy lézeres irányzék, de szerintem célzásra teljesen használhatatlan. Inkább csak arra jó, hogy lásd ki fordult feléd. Azt nem hinném, hogy a server oldali értékekkel számol.A servercross célkereszt nem tudom hogy számol. Én ezt a mod-ot használom hozzá
mod: Ez a link talán egy kicsit felhasználó barátabb megoldás -
Macka
veterán
válasz
SoulReaver #39370 üzenetére
Nekem Panther 8.8-cal valami 38%...
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #39374 üzenetére
Érdekes, hogy vannak tankok, amik mintha el lennének átkozva. Nekem ezek (panther 88, jadtiger 88, E50 és a nagytesója). Ezekkel ha megszakadok sem tudok pozitív győzelmi arányt (min 51%) kicsiholni.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #39372 üzenetére
Ó jajj.... Megnéztem ez E50M statjaim. Bár ne tettem volna...
Végül is, nem mondasz butaságot. Eladok én is mindent a T32-n kívül, kapok egy csomó lótyit majd bespájzolok egy taliga gold ammot, aztán gyí, lesz király statom!
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #39370 üzenetére
Az E50M-el szerintem csak 40% wr-em van. Ezzel sokszor csatát kellene eldöntenem, viszont ennyira jó játékos meg nem vagyok.
E50-et most néztem, max xp 1700 volt, mégis csak 2. osztályom van vele. Másik tankoknál erre már legalább 1. osztályt adott.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #39366 üzenetére
Ne is mond az e50-eket. A kisebbikben van közel 350 csatám és csapnivaló a statom. Az utolsó 100-150 meccs alatt szerettem meg. Ekkorra lett meg a top löveg és most már használható. Nem vagyok olyan jó vele, mint a pancserekkel (ez tetszik
), mégis nagyon szívesen játszok vele. Egy bajom van, az ász határ baromi magasan van. Ugyan ez igaz az e50m-re is, csak azzal már nagyon-nagyon jónak kell lennem, hogy kreditet is keressek. Szerintem a tier 10-es medek között a kevésbé jók közé tartozhat. Az orosz medek, meg a bat-chat szerintem jobbak lehetnek.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #39363 üzenetére
Pattog már a kukorica a mikróban!
Szerintem front van.(#39364) jano_77: lehet tudni, mikor cserélik? Talán, nekiállok én is ennek a td ágnak. (Csak mostanság leköt az egyik nagy szerelmem, az E50...)
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #39248 üzenetére
Ja hát ha mondjuk IS3-mal lettél volna lehet jobb esélyed van lehozni mint a kis pötyögetővel. Én is szeretek lightozni de nem ők osztják ki a nagy sebzést.
Buli van az on topikban!!
-
vhw
addikt
válasz
SoulReaver #39224 üzenetére
A modoknak mi köze a szerverekhez?
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SoulReaver #37771 üzenetére
ASAP
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #37026 üzenetére
Ez az új KV4 hátsó tornyos változata?
-
Tarill
őstag
válasz
Szerintem KV-3 nak simán elmegy
jó lett
-
grizlisandor
veterán
válasz
Remélem ammorack-elted.
-
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver #35706 üzenetére
Mármint az accot adnám el. Sőt ha egyszer eljutok odáig, hogy megunom akkor tuti megpróbálom eladni.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #35709 üzenetére
Szintén zenész!
Próbálkozom erősen én is a játékkal, de sajna az utóbbi időben a szokásosnál is bénább vagyok. Azért meg nem fogok játszani vele, hogy szanad préda legyek. -
benvolio
őstag
válasz
SoulReaver #35706 üzenetére
Szerintem kezd el csak a csapattársaidat lövöldözni.
-
grizlisandor
veterán
válasz
SoulReaver #35701 üzenetére
Milyen megfontolásból akarod ezt?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Akkor mar inkabb eladnam.
-
törölt tag
válasz
Csak írj egy emailt a WG-nek, hogy ost vetted az accot az ebayen, és szeretéd megváltoztatni a hozzá tartozó email címet.
-
benvolio
őstag
válasz
SoulReaver #35374 üzenetére
Viszont lassan nem is lesz 2GB-os csak 4GB-os. [link]
Egyébként szerintetek a GTX950-es is elég a WOT-hoz max. beállításhoz vagy inkább a 960-at igényli?
Üdv! -
zolika15
tag
válasz
SoulReaver #35372 üzenetére
En is tervezem a valtast evga 960-ra, de a mostani kartyaval(asus strix 750ti) is teljesen jol elvagyok es meg varom hogy apadjon az ara a 960-nak.
-
szbalogh
addikt
válasz
SoulReaver #35271 üzenetére
Gyorsan lementettem mielőtt Bingisz kitörli
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #35207 üzenetére
Elég nehéz így beleszokni a játékba . Nem tudok így elég eredményes lenni . Remélem ez változik .
Bingisz .: Nyilván van már pályaismeret csak ugye SH-n nem ugyan az történik mint randomban . Tegnap volt olyan map ahol az ellen bált a basre campelni és nem mozdultak ki .Mi jobb játékosokból álltunk és elvertek minket mint a szél .
-
fradi81
veterán
válasz
SoulReaver #35185 üzenetére
Ezzel volt már több, nekem is örök kedvenc
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #35048 üzenetére
Pl. Parancsnok: 6. érzék, felderítő. Aztán 3.-nak mindenkinek álca vagy bia? -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #35044 üzenetére
Nekem csajszik vannak benne és 3 skillesek. Nem tudom hogy mi a BIA megfelelője - talán Vaslédi vagy mi - és szerintem van ventim is. Most fejből nem vágom.
(#35043) jozefgucci1: mond le amit rendeltél és vedd meg az enyémet!
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #34955 üzenetére
Tessék, nem volt egész fél csata, csak 3-4 percig szórakoztatott, de megunta.
-
Diarmand
senior tag
válasz
SoulReaver #34920 üzenetére
Pár hónapja kérdeztem már ezt, de akkor nem tudta senki megmondani, úgyhogy megkérdezem újra, hátha most igen.
Hogy lehet valakit feljelenteni úgy, hogy nem voltam vele egy csatában? Tudtommal az a metódus, hogy vagy a közös csatában, vagy a csata utáni összesítő képernyőn, azon kívül sehogy, mert bannoltattak már ki embert úgy, hogy egy klánt ráuszítottak reportokkal.
Szóval hogyan lehetne végrehajtani a kérésed? Nem mintha akarnám -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Ráírjak? Úgy is szeretek beszélgetni mostanában játékban, bár általában tiltás a vége
-
emre
veterán
válasz
Ha van rá igény és végeztem a melóval, éjjel 10 után teszek fel egy repaly-t. Jpze100-al a fél csatát úgy toltam hogy egy ru beállt a fenekembe. Nagy volt kisértés hogy kilőjem, pont előző nap pihentem ilyen miatt egy kicsikét.
-
fradi81
veterán
válasz
csinálj egy 2. accountot cset célra
-
diegho
nagyúr
válasz
Ha idegesít miért játszol?
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #34896 üzenetére
-
válasz
Nekem elő szokott fordulni, hogy nem tudok sebezni a csapat 10 tagjával együtt.
-
Enzolord
addikt
válasz
Amikor 10+k-s emberkék szaladgálnak 400WN8 érték alatt, addig ne csodálkozzunk..
-
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver #34893 üzenetére
Nyugi... Nem csak te nem tudsz nyerni.
MT-25-tel 34 csata után 38%-os a winratem. De legalább a sebzésem elfogadható vele.
Kéne húznom, hogy minél előbb legyen T-54 lájt, de így nehéz. -
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver #34772 üzenetére
Úgy érted vivivivivízió?
(#34765) zozyk: Ismernem kellene?
Amúgy majd elárasztanak minket nemsokára az onnan érkező migránsok.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #34752 üzenetére
Hol söröztök gyerekek???
BTW jó lett az új piros ufó fejed...
-
zozyk
addikt
válasz
SoulReaver #34752 üzenetére
Ha nem laksz messze,gyere.
Van itt még behűtve pezsgő,bor meg egy fél tálca sör...laza hétvége volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest