- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
scyllarus #5819 üzenetére
5 arty volt egyébként csapatonként, de ebből 3 is elég volt, hogy kilőjön, ráadásul teljes gázzal 34-el. Ahogy a többiek is írták, max 2, de azért kell a minimum 1. 3 arty-nál már nem lehet annyira érvényesülni, még ha te is arty-val vagy, mert alig jut sebzés. Kit érdekel a várakozási idő? Én szívesen várnék csatánként 1-2 percet a matchmaker-re, de akkor tényleg olyan pályára rakjon, és a 2 csapat között ne legyen nagy különbség (a miénk se legyen óriási előnyben).
(#5818) Dobi 562: Hű, de belelógott a Windows + Tab az utolsó képbe.
Ma lenne kedved M103-makkal menni?
(#5830) Bingisz: Most A-B_9-0-ra gondolsz? Széthordta.
Ha beértem volna, szerintem nem szedtek volna ki, na de ilyen ez az M103.
Nekem is megvan még a T1E6, bár én sem szeretem. Már gondolkodtam az eladásán, mivel úgy sem szeretem, akármennyire is prém tank, akkor már inkább ott van a Cruiser III, ami fényévekkel jobb nála. Amíg van hely, addig marad. Valetine II nekem is van, én az egyik volt klánomtól kaptam. Lehet meg kéne próbálni vele megint menni, ha már úgy is csak ilyen rossz napokat fogok ki (kb 8.5 óta végig). Pedig 8.4-ben a kettes szerveren milyeneket lehetett menni T32-vel, akár még egyedül is...
Bocs, FSB, megihletett a képed. Csináltam rajta pár amatőr változtatást:
Szórakozni nagyon ráérnek Wargaming-ék. -
törölt tag
válasz
scyllarus #5776 üzenetére
""Persze van pár lövés, ami megkeseríti az ember dolgát, de azért egy tank 3-at lő addig, míg egy arty 1-et." Köszi, és a másik kettő?"
És a másik 12 tank?
Amúgy nem vitatkozni akarok, csak leírtam 23.000 csata után én hogy érzem...
Valószínűleg aki annyir fújjol (nem az 5 artyra, hanem az 1-2-re) az tényleg balfasz... de ezt nem írom le, csak gondolom...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #3464 üzenetére
Bizony! És a bétában még egy közepes CPU + alaplapi!!!! (GAMxxx) vga-val is futott élvezhetően a játék. elég volt 1 GB ram is.
Kb 1 hete próbáltam egy 4 magos IvyBridgevel meg az ő IGP-jével +16GB RAM és normál beállításokon használhatatlan volt, viszont minimumom, elérte az átlag 30-40 fps-t, amivel a WoT már játszható.
Persze néhány pályán sniper nézetben leesett 10 fps-re. Ott ahol a VGA elfogy és nagyobb VGA-k is kicsit megszeppennek.
Szóval még mindig lehet próbálkozni diszkrét VGA nélkül, de ahhoz bivaly CPU + IGP kell.Néha azt gondolom szándékosak ezek az errőforrás növelések (mármint nem csak a látvány javulása miatt történik) és a legtöbb esetben játékok gerjesztik PC upgradeket.
Az NVDIA promóció sem véletlenül született meg. Persze együtt működnek a cégek, hogy a felhasználó még több élményben részesüljön, géforcosodik a WoT is, csak közben a hardverigény is szép lassan növöget.
Jellemző hogy TOP kártyákhoz adják a kupont.
*********Erről jut eszembe, úgy néz ki ismét sikerül szerezni egy NVDIA kupont. Nagyon megéri ez az akció is, bár az ára már 6K vagy felette.
-
Rambovits
senior tag
válasz
scyllarus #3464 üzenetére
Nem rég még én is laptopról nyomtam ([link]). Azon is lehetett vele játszani, igaz elég nagy kompromisszumokkal.
Miután elromlott a laptopom, visszatértem az asztali gépemhez, C2D e6550, 3 giga ram, hd 6790. Azért így már mindjárt nagyobb a játékélményFőleg a 15 colos kijelzőről a 22-esre való visszatérés miatt
-
Rambovits
senior tag
válasz
scyllarus #3453 üzenetére
Ahogy én észrevettem, a wot sokkal inkább eszik a procit mint a vga-t. Az én esetemben a bf3 közepes beállításokkal simán megy 60 fps-el, a wot maxon 10 fps :/ Így azért abból is vissza kellett vennem, de egy közepesen magas beálításokkal simán megy. No meg az se mindegy, hogy az az 1.6 ghz-es proci celeron, pentium, c2d, vagy i3
Szóval csak megerősíteni akartalak -
Tomi0703
addikt
-
Rambovits
senior tag
válasz
scyllarus #2145 üzenetére
A végén Tiger (P) lett belőle
Azt meg hogy kiszedjem, kéne vennem egy VK3001P-t, ami 920k kredit utána meg még 700k kéne a Tiger P-re. -
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #2048 üzenetére
Már régóta megvan.... és még csak 80 kört mentem vele.
A JagPzE100 meg az E100 is elsődleges célpont, főleg az artyknak.. szóval már megszoktam.A Maus a csaták jellegét tekintve inkább a JagPZE100-hoz hasonlit.
Vagy nagyon sokat sebzek és közben Héró vagyok, vagy béna kacsaként kóválygok és a végén 3-4-en rám akadnak és kivégeznek. (talán a szakasz segítene ezen)
Az E100-al viszont úgy érzem én diktálom a tempót, nem mellékszereplő vagyok, akkor sem ha korán halok. -
myckey
veterán
válasz
scyllarus #1570 üzenetére
hasonlóan kell használni,mint egy amcsi gépet.
jó a tornya,nagyon jó.
rejtsd az alját...de ha ügyesen forgatod be,onnan is képeske pattanni.
én nem látom,hogy vak lenne,bár nekem a legjobb rádió van,és ahogy már írtam........ lassan 100% a legénység
az egyik csatát úgy nyertem meg,hogy a tornyomat nem tudták átlőni.
én meg sorban 3 foglalót tettem taccsra.
kaptam is az acélfalat....... -
myckey
veterán
válasz
scyllarus #1561 üzenetére
a hiba benned van.
jó gép ez a t-34-85,csak ésszel kell vele játszani,mert való igaz,hogy könnyen szétlövik,viszont nekem nagyon jó támogatásra.
az a 144 penes ágyú jó rajta.
mozgása is rendben van.
nálam már fullos a gép,és 92% a legénység.
meg egy töltés gyorsító van rajta.
sztm én kihúzom elitre....
tehát nem csak a t-43 gépet,hanem a kv-13 tankot is kifejlesztem.de hát nem vagyunk egyformák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #1509 üzenetére
Ez valami UFO támadás lehet nálad....
sptkyle:
Ezt csak azzal lehet überelni, mikor a T8-as prémtankkal bejön okoska campinovkán és egyből hátramegy a malacól mögé. Falhoz lapul és ott is marad. Kilép, csöve lefele lóg.
Ö az utolsó akit kiszednek, és még keresett is a csatán. Undorító. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
scyllarus #1509 üzenetére
Vannak olyan csövek,amiket az alacsonyabb tűzereje miatt már úgy gyártanak direkt,úgy huzagolják a cső belsejét,hogy a lőszer ívben repüljön.( nem megy a pontosság rovására ) Így küzdik le a gravitációt mert különben nem lehetne vele messzebbre lőni!Minél nagyobb a tűzerő annál kevésbé van szükség az íves pályához hiszen a golyónak nagyobb az egyeneshaladási ereje ..ergo a sebessége. Más más kaliber - eltérő röppálya és sebesség! A valóságban ez így van ..ezt modellezi a játék.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #1500 üzenetére
Csak a 88-ast tudtam kipróbálni. Normális ívben lő, de mintha tényleg kicsit lassabb lenne. (lehet én is csak beképzelem,)
480 méteren várnom kellett kb 1 seccet találatig. Lehet ez normális, viszont tegnap végig T34-eztem az szinte azonnal betalál távoli célpontra is.
***Rambovits : Ha x-edik csatában is 5+5 artyval találkozok én is ráunok, és közlöm velük, hogy inkább tankot használjanak vagy barbizzanak, most pedig védjék magukat és spottolást is oldják meg 5-en.
Ilyenkor nem nyerésre, hanem sebzésre játszok... belefér. -
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #1296 üzenetére
Az eff ratingról pontosan tudjuk mit és hogyen mér, megszoktuk, sokan el is fogadják. Én is.
Az Eff2 számítási metódusa már nem teljesen tiszta, tankosztályokra bontottan preferál sebzést, kill-t, foglalást.
Szerintem az eff jobb jellemző, mert nem skatulyáz. Az eff2-öt lassan elfelejtjük.Ez a performance nekem új dolog, fogalmam sincs hogy számol, mit mivel súllyoz, annyit tudok csak, hogy a winrátát is bekombinálja valahogy.
A helyedben a régi eff-et használnám, mert azt lehet jól hasonlítani XVM, wotlogger is ezt jelzi ki.
Nem tökéletes ez sem, manipulálható kis tankokkal, de a szerintem a performance is. -
kicsitrash
aktív tag
válasz
scyllarus #1278 üzenetére
Én tier4-es td-vel minden második körben elérem az 1e körüli sebzést. 2e felé ritkán megy.
Igaz, már ki van szinte maxolva, s nem a 4-5 tierekben tolják a legjobbak... szóval ott már majdnem az én tankom a legjobb, de akkor issokat számit a 100% + képesség.
kiváló sofőr vagyok a hetzerrel, stuggal, su85b-vel... itt érzem magam otthonosan, de ezzel a 3 járművel már 1000 csata körül járok (összes tankkal 2300 körül). a suval mégsem érem el az 50% arányt, pedig 1,2 killem van csatánként (talán 47%?) -
kicsitrash
aktív tag
válasz
scyllarus #1250 üzenetére
az elején még nem annyira volt drukk
de mikor 4 lövés 4 kill, akkor kezdték felkapni a fejüket
mondjuk az effem is elkezdett nőni az elmúlt 1 hétben, mióta vk3601-ezek és su85b-zek (majdnem 50 pöttyel).
ma toltam egy 7 killes vesztes csatát is a suval. több xp-t kaptam, mint a győztes csapatból a top -
Steelheart2
őstag
válasz
scyllarus #1239 üzenetére
Probálok sokat sebezni,de valahogy nem jön össze.
Vagy rossz helyre megyek a térképen és nem találkozom senkivel,vagy pedig hamarabb kiszurnak és kilönek.Már 3as tankjaim nincsenek,csak 4-5,de azok ilyen kevés Tp mellet biztos még jo darabig meglesznek.
Majd belejövök.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
scyllarus #1008 üzenetére
Velem is előfordul, hogy sikerül nagyon melléfognom, rossz megoldást választanom. De van, hogy semmi sem segíthet: pl. nemrég Ruinbergen voltam a Pantherrel és vígan osztogattam a sebzéseket és már kezdtem elhinni, hogy ez most egy nagyon jó kör lesz és végre sikerül leduplázni a Panthert. Sajnos azonban a csapat többi tagja rekord gyorsasággal halálozott el és csúfos vereség lett a vége
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
scyllarus #847 üzenetére
Legalább ez egy nagyon szép eredmény lett
@Gaz 78
Tegnap reggel mentem 4 kört és este éjfél után még párat és szerencsére pozitív lett a mérleg (talán 10-1)
A StugIII-al csak egyszer kaptam ki, öröm volt a játék.
Valagy ezekben az időpontokban valamiért könnyebb jó köröket menni, de ha nincs legalább 2-3 értelmesebb csapattársad, akkor garantált a bukás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest