- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukeve
tag
Ha meg lesz az IS-4/IS-7 páros közül valamelyik, akkor már szerintem jó eséllyel indulsz a HT-15-ös küldetésekért.
A skill meg jönni fog magától.
Ezek a küldik, úgy is benn lesznek még egy darabig, úgyhogy nem kell szerintem amiatt aggódnia bárkinek is, hogy lecsúszik a jutalomtankokról.
Meg a másik szerintem, hogy sokkal kevésbé függnek ezek a küldik attól, hogy valaki milyen játékos, mint attól hogy milyen tankállománnyal rendelkezik. Hiába van nekem is 2100 WN8-m, még a STUG sincs meg.Nincsenek meg hozzá a megfelelő tankjaim sajnos.
Se TD-m, se LIGHT-m, se magas szintű MED-m.
Az az igazság, hogy b*zi heavys vagyok...
-
Ukeve
tag
Válaszolnék én is, ha nem probléma.
Alapvetően mind a két tank a városi harcra van kitalálva, de az IS-7 előnye, hogy gyorsabban ér oda a kulcspozíciókhoz.
IS-4 lelke a sidescrape, ha így eltudsz foglalni egy jó helyet és nem cseszegetnek az égből, akkor szinte kiszedhetetlen leszel. IS-7-el is jól alkalmazható ez a taktika, de ott van egy kis bibi. A spaced armor és a lánctalp között van egy kis rés, ahol csak 100 mm a páncél és ha egy kicsit is jobban be van fordítva a kelleténél, akkor ott belőhető a tank. Bár ez még nekem sose jött össze enemy IS-7-nél, de valószínűleg ez user error lesz.
Ágyú tekintetében szerintem az IS-4 jobb. Hiába alacsonyabb az átlagsebzése, szvsz szerint jobban használható, mint a 130 mm-es. Szerintem előnyéhez tartozik még a HEAT lőszere (bár tudom ezért sokan megfognak kövezni), mert éppen annyival magasabb az átütése, hogy egy nem teljesen tökéletesen beforgatott E100/Maus tornyon gyönyörű szépen átmenjen, bár tény, hogy oldalról meg sok tankban elakadna... Tehát közelharcban szerintem ezzel az ágyúval vagy előnyben.
IS-7 előnye a jó magas átlag DMG, és az APCR ugye... bár szerintem Linkin többet tud az IS-7 goldjáról, mint én
És még annyit elfelejtettem, hogy gun dep.-be az IS-7 nyer, és ugye ha tornyozol vele, akkor kiszedhetetlen lesz. Viszont hiába erős az IS-4 tornya is, a teteje overmatchelhető.
Összegezve, szerintem mind a két tank nagyon jól használható. Városban az IS-4 egy igazi erőd a páncéljának és a 2500 HP-nak köszönhetően, míg IS-7-el több lehetőséged van a pályán mozogni a mobilitásának köszönhetően.
Amúgy meg, ha az igazán jó 10-es orosz heavyt szeretnéd, akkor nyomd végig a küldiket és ott lesz az OBJ 260. -
Szepi1979
senior tag
Még nem tudom. Azt hittem az IS4 megváltás lesz az IS7 után, de várjuk meg az IS7 buffot, utánna meglátjuk. Kevés csatám van még mindkettővel, majd 200 csata után visszatérünk rá. Az biztos hogy az IS7 megtáltosodik az arany lőszertől, kb mint a T-54. Többet dob rajta az arany mint a többi tankon.
-
Dobi 562
addikt
A 9.8-tol meg rosszabb lesz, a lovegpajzsat is szetnerfelik: http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/05/super-pershing-098-mantlet-nerf.html
Ha lenne lehetoseg en is visszavaltanam aranyra, most csak garazshelyet foglal, jatszani nem szeretek vele.
-
Greentea
senior tag
Ezt én is tapasztaltam, 2-3 másodpercet kell várni, hogy egyáltalán elkezdjen szűkülni a kör... Például most JP2-vel mentem, feltűnik egy Su101M, hirtelen fék az ágyú elkezd billegni, kicsit várok hogy szűköljön/nincs idő, hogy teljesen megvárjam/ így ellövöm és persze mellé lövök.
Ha nincs ez a billegés akkor lazán kiszedem. Persze kell a történelmi és a fizikai hűség tehát a "sírásom" alaptalan.
-
törölt tag
Mihez is tudnám hasonlítani?!
Amikor a szúnyog röpköd körülötted, az baromi idegesítő, de csak legyintesz (elhessegeted), de amikor rád száll, akkor kíméletlenül lecsapod...
No meg azt se felejtsük el, hogy engem kevésbé idegesít a banán, mint az idióta csapattársak....
Arról meg már tényleg nem én tehetek, hogy 1 lövés volt mindegyik
-
bluyoo
nagyúr
Az a gond, hogy még 6. érzék sincs a legényeken ... Így inkább száguldozok!
Külön öröm, hogy hazánkfia WaNTeD468 lebuzizott vagy 2X mert meglőttem 10X (persze nem szemből, amit sérelmezett ...).
A másik, hogy két kill-t is nyúltak előlem ..... bár egyet én is. Az egyik ez a jómadár, és egy Stug. A 9kill szép lett volna gold nélkül.
Nekem a leo annyira nem fekszik. -
Tomi0703
addikt
2-3 óra után kezdi el kicsit fájni a fülem. Azért az ilyen headseteknek nem túl acélos a hangminőségük. Én zenét hallgatni meg filmezni is ezen szoktam, PH-n ajánlották ezt mint az első ajánlható fejes a legolcsóbbak közt. Taszkóba vettem valami 5k-ért azt hiszem, teljesen korrekt cucc. A mikrofonomat meg havertól kértem, valami 500 ft-os csoda lehet. TS-en nagyon jól hallanak vele.
(#25891) Dr_Syrex: Persze, van ami abból sem borzasztó, de az nem hinném, hogy 10k körül kezdődik. Persze én botfülű vagyok, vszínű, hogy valakinek ez a Retro DJ is egy kalap sz@r lenne.
-
galervin93
addikt
Múltkor az artykra írtad ugyanezt. :-D
Lehet hogy csak nincs tapasztalatom régebbről, de szerintem az is szerepet játszik, hogy az ember maga is fejlődik, így könnyebben észreveszi ha sok gyengébb játszik. (Fordítva: amikor piros voltál nem panaszkodtál, nem panaszkodhattál erre - mert nem vetted észre.) -
MinionFlasH
senior tag
Ok, akkor Veled se beszélek többet!
Én iszonyat 0 tudással vágtam bele a játékba, és megláttam a Tigrist ezen a vonalon na ez kell nekem...így lett meg a legjobb tank a játékban.
(#25656) rlazol
A HT15-ön kívül megvan mindened?
Mennyit szenvedtünk az artys küldetéseddel...
-
rlazol
veterán
ez már neveltetés és hozzáállás kérdése.
-lehet, h nem olvassa a kommenteket.
-ha elég sok megerősítést kap a haveri körből - akik ugyanolyan tomatok, csak nekik nem vett senki SP-et, ezért ő a menőgyerek - akkor simán lehet, h elintézi azzal, h irigykednek rá a tank miatt.
ne feledd, azt se tudja, mi az az XVM, az ottani nevek, nickek neki semmit se mondanak, nem ismeri a noobmetert, h összehasonlítsa, milyen szintű játékos szól be neki.
-és persze lehet, h tanul belőle, csak nem akarja leszedni, mert az milyen égő már a haverok előtt. -
rlazol
veterán
időről időre belinkel vki ehhez hasonló videót.
jól látszik, hogy a srác alapvetően élvezi a játékot, nagyon izgul, száguld az adrenalin.
másrészt az is látszik, h nincs tudatában annak, h mennyire béna.
és annak se, hogy mennyire gáz a hardver-net-beállítás kombinációja.ahogy már írtam - magamból kiindulva - a legtöbb tomato azt se tudja, h léteznek külső statisztikai mutatók, élvezi a tankos lövöldözést mint olyat, élvezi, h 1-1 alkalommal jelentős sebzést, több killt ér el. Ezekből kiindulva (arctól függően) legalábbis átlagos, de inkább jó játékosnak gondolja magát.Nem néz replayt, fórumot, így fel se merül benne, h sokaknak a SP-vel még az 1500-as kör is átlagos.
ahogy sokan az itteniek közül, amint ráébredne, h mennyire gyenge, és mutatnának neki utat, elkezdene fejlődni, de erre kicsi az esély. -
lacibacsi
addikt
Tegnap Mountain pass-en szalad keresztbe a SU-100Y-om előtt egy saját T-34-85. A 496 dmg-s lövésem (amit a völgy túloldalán álló Hellcat-nek szántam) éppen megfelelt az életerejének.
Mindig vigyázok a csapattársakra, de az idétlenül futkorászósokkal szemben nem lehet mit tenni. (Megj: nem is kékültem be.)
Más: kapcsolódva egy pár hozzászólással előbbi témához:
Ha nem megy a játék T6-7-ben, akkor előveszem az MS-1-et és T1-2-ben alázom a siemkákat. 6-7 killes győztes körök jönnek sorban és ez jót tesz a WR-en kívül a kicsi leki világomnak is...(Pedig nem vagyok ám unicum, sőt még kell egy tucat, hogy 700 legyen a WN8-am)
-
MinionFlasH
senior tag
Én mostanában fogtam be a karácsonykor kapott tier II veszedelmet-szörnyet, rájöttem mit érezhet egy zöld-uniqum amikor szembe találja velem magát.
Iszonyat vérengzést lehet rendezni Tier 2-ben, nagyon kiszámíthatóak, bár az tetszett, hogy tökre élvezik az egész játékot, nem idegeskednek, jó feeling.
-
Tomi0703
addikt
Az elején amúgy szerettem, volt is egy 12k-s elnyelt sebzéses köröm (itt pont a kis torony volt még rajta, meg a 122-es ágyú. Prokhorovka hegyéről lődöztek le rám, úgy 400 méterre.
) De aztán hamar meg is utáltam. Főleg a vége felé volt már kínszenvedés játszani vele. Lassú, páncélját már a KV-1-től kezdve ismerik, nem túl jó ágyú. Összességében, sz@r.
-
-
Departed
őstag
Nem te írtad ezt is? "Lehet ennél a Nashornál be is fejeztem a kis accomat. Ez valami borzasztó egy f@s..."
Amire én: "Szokásos kérdés: fullos már?
Amíg valami nem fullos nem javasolt fikázni. "
És most te: " Ez a Nashorn egy állat
Lehet kihúzom a rendes accomon is"
Ezt muszáj volt kikeresnem, mert szoktad ezt csinálni, káromkodni egy stock tankon, aztán dícsérni és mutogatni amikor már nem annyira stock.
-
szallasi007
őstag
-
jr1994
addikt
Neked valami nagyon nem jött át a lényegből.
Persze hogy a sebzés is számít az xp-be de miért írsz egymásnak ellentmondó dolgokat 1-2 órán belül?"Nekem 6K-ra csak első osztályt adott."
"Képzeld azt is tudom mire adják az ászt "
"Egy ász 4-5 tényező együttes eredménye. (tier, dmg, assist, kill, medálok)"Kezd az az érzésem lenni hogy trollkodsz, a hsz-gyűjtésed meg lassan kicsit idegesítő lesz.
És Jagdpanzer alatt az E 100-ra gondoltam...
-
jr1994
addikt
Megnézted te a visszajátszást? Objekt 704-et pattintotta háromszor a frontjával. Erre mondta Kean_Sorbo hogy nem lehet megcsinálni a JP-vel mert ha ugyanoda megy azzal már 2000 sebzésnél meghalt volna. Az adott szituációról volt szó. Egyébként szép meccs volt, gratula!
És ha tudod hogy xp-re jön az ász miért írogatod állandóan hogy ennyi és ennyi sebzésre már megint nem adta meg? Idetéved valami kezdő és fals infót fog olvasni.
Miért kell így nekem esni? Tudom te szaladgálni szeretsz TD-vel de sem a városi rambózás sem a szaladgálás nem a tipikus TD játékmód ismérve úgyhogy ez kapufaJa és akkor neked nem való a Jagdpanzer sem.
-
Chris0321
veterán
Ha neked jó a pap minekünk a lánya. Nekem fontos a jó lövegkitéríthetőség is, mert hiába érsz oda valahova ha csak rád lőni tudnak nem tudsz visszalőni, vagy csak pozícióváltás után mikor már újra betöltött az ellenfél. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a Ferdivel, már lassan elit lesz a JT-m és nem ott kellett még egy töltőt keresnem valahonnan plusz eléggé felkészített a JT-vel használandó harcmodorra.
-
jano_77
nagyúr
Ezért kell megtartani olyan tankot, amivel szerettél menni, az ilyen ínséges időkre!
Nekem ezért van még mindig meg a T67, Cromwell páros, de mondhatnám a SU-76 is, csak az már tényleg kis tierben van.
Ha nagy vasakkal nem megy, akkor átülök ezekbe és megyek pár jó kört - no meg persze azért puffogok is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest