- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
unravel #16086 üzenetére
Valamelyik balfék kitalálhatta, hogy egy játékosnak csak akkor lehet igaza, ha felmutat egy lila színű accountot.
Ilyet én még sosem olvastam itt, az én statom se lila, de még csak kék sem ... mégse osztottak ki soha.
Ha kérdeztem valamit, készségesen válaszoltak, itt a 2 fórumon is, és privátban isAz is szóba került, hogy tomato vagyok
Ilyet se mondtam nekedDe ne érdekeljen már a fiókom! Csakis belekötnivalót keresnél rajta
Megkérdeztem tőled, hogy mi nem tetszik neked ?
A teljesítmény, vagy a stílusErre te írtad, hogy ne minősítsem a teljesítményed - holott nem is tettem - , mert nem is tudom milyen az, ebből az jön le nekem, hogy a teljesítménybeli különbség az , ami fájó pont neked
Ekkor kértem a nicked, te nem adtad meg; ergo lehet, hogy igazam van ?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
unravel #16081 üzenetére
[irony]Ez egy WoT-os topic. Itt az Acc -és az arról leolvasható játékbeli teljesítmény- határozza meg, hogy ki vagy. Ha nem vagy minimum kék vagy lila, ki se merd nyitni a szádat komolyabb hangvételű témákban, mert egyszerűen átnéznek rajtad, vagy rosszabb esetben le is hurrognak, amiért hülyeségeket beszélsz.
A józan ész, a jó modor semmit sem számít.[/irony]
-
diegho
nagyúr
válasz
unravel #16060 üzenetére
Nem írtam, de mivel szinte folyamatosan téma voltam... nem 1 törölt hsz-ben szerepelt a nevem. Persze jobbára csak a "profi rinyálók" emlegettek... úgy gondoltam az off topikba elfér pár hozzászólásom, de mivel már nem játszok aktívan, ezért csak néha nézek be ide és az aktuális témához ha van hozzászólásom, akkor leírom.
-
diegho
nagyúr
válasz
unravel #16055 üzenetére
Írtam azóta a WOT fórumba? Keress rá! Ez az off topic, de látom már itt is nőnek a barlangiak.
Amúgy erre az egészre van egy érdekes életbeli helyzet éppen most. Egyik kollégám a másiknak azt mondta, hogy "te hülye vagy", mert valamit ötödszörre sem értett meg. A "sértett" fél úgy gondolta, hogy ezért hadjáratot indít és mindenkinek azt terjeszti, hogy az "elkövető" egy büdös bunkó, pedig elég sok igazság volt abban, amit a fejéhez vágtak! Most már ott tartunk, hogy a "sértett" mindenkibe beleköt, aki nem az ő véleményén van és generálja a feszültséget. Az elkövető pedig igen jókat röhög az egészen.
-
dfsz34
őstag
-
Bingisz
addikt
válasz
unravel #15242 üzenetére
Megesik hogy a zöldek halnak először. És akkor mi van?
Nem értem, hogy miért baj ez. Nekik kell lehozniuk minden meccset? Amúgy meg az a probléma, hogy nem látszik, hogy a többiek hol vannak. Ha a bázist állják éppen körbe, miközben a zöld platoon beleakadt az enemy tier 9 tankjaiba 0 support nélkül akkor nem meglepő, hogy meghaltak. A te hozzáállásod viszont kb. szánalmas. -
emre
veterán
válasz
unravel #15239 üzenetére
Nem röhögni járok a csatákba és akikkel eddig játszottam tudják elég komolyan veszem, ráadásul 2 vagy 3 hete nem játszottam. De vannak olyan szituációk amikkel nem lehet mit kezdeni. Ilyenkor gondolom, hogy ugyan úgy jogomban áll ugyan olyan hülyének lenni mint azok akik esetleg megszólnak e miatt, attól függetlenül hogy lehet meg tudnám oldani a felmerülő problémát.
Az általad mutatott screen-ből csak az derül ki hogy három 7-es gépet vesztett a csapat egy T9-es csatában eggyel szemben. Ha mutattál volna minimap screen-t a csapat elhelyezkedéséről, vagy replay-t lehet más lenne a véleményem hogy ez mennyire is vicces.....De nekem valahogy fogyóban van a humorérzékem ha wotozok.
-
Simi37
őstag
válasz
unravel #15150 üzenetére
Azon sem h fullbecélzásnál kimehet a célzókörből és 10mről nem találod el? Engem az idegesít h sokszor lövök kisebbet mint nagyobbat tehát nincs meg 240 lövésátlag 1 lövedékre közel sem.
Jó be tudtam forgatni a kis cuncánt az IS a nagyágyúval pattant a seggemről, ha gyorsabban töltenék lehoztam volna meg ha nem 4 vs 1...páncél által fogott 1030 a T-34-1et kétszer pattintottam 3. lövésénel az oldalamba volt.
-
Patrick76496
őstag
válasz
unravel #15077 üzenetére
Az sem cink, hogy egy Tiger alváza van átalakítva Panthernek.
(#15093) Napfénysüti: Természetesen nem vesszük komolyan, de azért szomorú, hogy ezen éli ki magát, mert nem bír veszíteni. Elvileg a srác az SG fórumos topikban nagy sztár, nagyra tartja magát.
Múltkor azon is besértődött, hogy kiraktuk Team Battle-ből, mert baszott követni az utasításainkat, aztán azt is heted-hét ország felé széjjelkürtölte.Akit érdekel, itt a nagy csata.
- - - - - - - - - - - - - - -
- 70 ezer WN8 wtf?
- Megy a camp ezerrel. Of course mindenki német TD-vel.
- Szellem tank bug: Picture I.; Picture II.Más: Visszavettem az IS-t, ez is kellett a garázsba. Nem is olyan rossz, mint gondoltam. Egész fürge (főleg a WT-s társához képest), a páncéljával is szépen lehet játszadozni, top tierben és T8-ban lehet vele osztani az észt. Első nap meg is lett vele az Ace. Btw nem tudja valaki, hogy a HD változata a '43-mas vagy a '44-es modell lesz?
-
Bingisz
addikt
válasz
unravel #13156 üzenetére
Már megcsináltuk a klánt, egyenlőre beraktunk két kis accot, majd ha megunjuk a komolykodást, akkor itt fogunk ténykedni: [ZWACK] Unicums
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
unravel #12941 üzenetére
Ahhoz rengeteget kellene szakaszozni a klán legjobbjaival és egyéniben is jóval figyelmesebben kellene játszani egyéniben is. Ha idén elérném az 55%-os WR, annak nagyon örülnék, de nem jön össze, akkor sem lesz tragédia.
A "fizetős" wot viszont rengeteg előnnyel tud járni. Én ha csak tehetem prém fiókkal tolom, mert így akár több ág húzása esetén is lehet haladni, és nem kell görcsölnöm a kredithiány miatt sem.
Azt mindenkinek, magának kell eldöntenie, hogy megéri-e neki fizetni prémium fiókért vagy tankért. Nekem igen, mert ezzel időt spórolok több tekintetben is. Van aki normál fiókkal is kényelmesen elvan, de ilyenkor azért nehezebb fenntartani a magasabb tier-ű tankokat.
Persze a legrosszabb eset, ha a játék alapvető elemeivel sem tisztában lévő "vérpistike" rögtön 8-as prémtankban parádézik -
Mister_X
nagyúr
válasz
unravel #12943 üzenetére
Azt se említettem meg, hogy fizettem. Többes számot használtam, mert ahogy láttam a berakott shotok alapján, sokan rendelkeznek premiummal. A komment amire meg válaszoltam, az egy megcsömörlött NFSW játékosnak szólt, aki felhozta, hogy ennek is örülhetnénk, mert az NFSW trágya ilyen téren. Hát szerintem utána jogosan jegyeztem meg, hogy minket nem érdekel az EA mocska, azt várjuk el, hogy minden flottul menjen, akik meg még fizettek is, azok meg jogosan.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
unravel #12935 üzenetére
Néha bizony még a nyogodtabb emberekben is felmegy a pumpa a játékban tapasztaltak miatt. Bár messze nem vagyok stathuszár, de nem szólom meg, aki viszont erre hajt. Ettől függetlenül törekszem a legjobb teljesítmény elérésére, de nem tudok tartósan kimagaslóan teljesíteni. Ezért nem is leszek kék, lila szintű.
Tisztában vagyok saját tudásommal és gyengeségeimmel, de mindent összevetve nincs okom panaszra -
sebijani1982
senior tag
válasz
unravel #12935 üzenetére
Csak az a gond, hogy sok mindenkinek elveszed a kedvét a fórum olvasásától, mert ők a World of Tanks - OFF topic-ba akarnak írni, hogy mi történt velük és szembesülnek a World of Tanks - Troll topic-kal.
Legyél egy kicsit elnézőbb légyszíves. Sokkal inkább idevalóak a "sírások" mint az ON topicba.
-
Dr_Syrex
senior tag
-
KISDUCK
addikt
válasz
unravel #12873 üzenetére
Köszönöm a linket bár semmit sem találtam rajt egy alfórumon kívül, ahol szintén weak spot módról érdeklődött valaki válasz nélkül.
Én azt kérdeztem, hogy tud-e valaki egy működő weak spot módot és nem azt kértem, hogy valamit csak ide okádjon valaki, aki éppen a dühét a fórumon próbálja levezetni. Ezt a vérpistike idegbajos stílust hanyagold légyszíves. Tudtommal az oldal nem erről szól. Ne hidd azt, hogy nem próbáltam keresni, de eddig csak régebbi verziót találtam, működőt nem...
Erre kérlek ne válaszolj, inkább menj mozogj kicsit vegyél 10 mély levegőt vagy valamit ami megnyugtat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest