- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Atti777 #38078 üzenetére
Pár napja volt, hogy abba a bokorba beállt egy ellenséges bat. 13.000 spottal jött ki onnan az úriember a végén.....
Senki nem volt hajlandó a bokrokba lőni pedig kértem serényen az embereket, de hát...Ma viszont lightal oda álltam én is a bokorba t37-el. 4000 spot kijött, senki nem lőtt oda
-
nyunyu
félisten
válasz
Atti777 #38015 üzenetére
Az a baj, hogy ehhez a küldetéshez több dolognak kell teljesülnie:
- megfelelő pálya, ez leginkább Malinovka vagy Prokhorovka (Fiery Salient) lehet, ahol tudsz úgy spotolni, hogy a csapat tudja lőni a spototPalya modositasok ennek nem igazan kedveznek:
- El Hallufon egyre kevesbe lehet kempelni, mert fokozatosan eltuntettek a bokrokat, meg most mar kifele emelkedik a sziklak pereme, gun dep nelkul nem tudsz rendesen lefele loni. Meg a nagy lavorba odatettek kozepre a dombot, tetejen a hazikokkal, igy mar nem lehet kacsavadaszatot tartani a tuloldalrol lejott lightokra/medekre.
- Regen sik volt a Murovanka erdo, igy ha a deli csapat felsorakozott H8-9 kornyeken a dombra, es alulrol berongyolt egy tokos scout az erdobe, akkor vilagitott az egesz erdo, es siman ra lehetett gyujtani az eszakiakra, scout meg 3-4-5k spotot bezsebelve ment a garazsba. De ugyanez mukodott forditva is, ha a deliek scoutja nem mert bemenni az erdobe.
- Ensk erdo is sik volt, igy a scoutnak nem kellett sokat mennie elore, hogy ellasson a palya ellenkezo vegeig.
- Ruinberg ket oldala is sikban volt, atlosan at lehetett loni egyik bazisrol a masikra. Azota viszont megemeltek az E0-nal levo hazakhoz vezeto utat, igy mar minimum kozepig be kell menni, hogy el tudj loni az ellen iranyaba.Tenyleg, van egyaltalan olyan palya, mint nem faragtak valami lenyegeset?
Kb. a Mines remlik, hogy azon csak a hegy oldalabol kilogo sziklat vagtak at D7-nel, hogy ne torlodjanak fel az egymastol felo heavyk a ket oldalan. -
nyunyu
félisten
válasz
Atti777 #37571 üzenetére
Altalaban ha cserelnek tankot vagy modult, akkor a korabban kifejlesztett cuccaidnak megfelelo uj modulok kifejlesztett allapotuak lesznek.
Pl. igy lett nagy motorom az E50-re, mivel 8.8 patch elott kimaxoltam az E75-ot, es akkor meg kozos volt az 1200 loeros motorja az E50-nel, meg az E50M-mel.
Patch utan megkaptam mindket tankra kulon-kulon az azt valto uj motort.De altalaban a change notesben le szoktak irni, melyik modul helyett mit kapsz.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Atti777 #37356 üzenetére
2015.12.16. 06:19 12˙110˙121 wot_9D.642270_locale_hu.patch
2015.12.16. 06:20 119˙013˙542 wot_9D.7393_9C.7334_client.patch
2015.12.16. 06:19 1˙456 wot_9D.7393_9C.7334_client.patch.torrent
2015.12.16. 06:21 315˙605˙999 wot_9D.7393_9C.7334_sdcontent.patch
2015.12.16. 06:21 3˙339 wot_9D.7393_9C.7334_sdcontent.patch.torrent -
kicsitrash
aktív tag
válasz
Atti777 #37204 üzenetére
Az összefoglalóban a spot dmg valamint a páncél által felfogott sebzés is csak tájékoztató jellegű adat... a lánc által felfogott kritikus 0dmg... Van, hogy játék közben azt mondja egy találatomra: critical hit. A végén pedig nem mutatja, mit is lőttem criticalra... nem érdemes ezzel foglalkozni
-
jano_77
nagyúr
-
jr1994
addikt
válasz
Atti777 #36521 üzenetére
QB modpackját tettem fel amíg nem lesz teljes az Aslain, abban jó. És ami az on-ban volt gond, hogy dühöngőben a tüzérségi támadásnál bugos Jacktorral, ott ez is jó. Mellesleg ez az egy csatám volt a dühöngésben, hát vicces ez az arty segítség meg pörgős meg nagyon oda kell figyelni, izgalmas, de -50000 kredittel jöttem ki, ami azért annyira nem vicces. Én vagyok a béna, vagy másnak is masszívan veszteséges ez a mód? Mert akkor nehezen lesz itt T-22 kérem szépen.
Mondjuk egyszer sem javítottam meg közben a tankot, így mindhármat kilőtték egyszer-egyszer, de még ezt a Berlin pályát is tanulnom kell, nem mertem bemenni a javító zónához mert gondolom ott a legveszélyesebb. -
nyunyu
félisten
válasz
Atti777 #36521 üzenetére
XVMben tetszoleges kort tudsz rajzolni.
minimapCircles.xc, vagy miben:
"view": [
// Simple model (one dynamic circle for blindarea), for most players
// { "enabled": true, "distance": "blindarea", "scale": 1, "thickness": 0.75, "alpha": 80, "color": "0x3EB5F1" }// Extended model (5 circles), for experienced players
{ "enabled": true, "distance": 50, "scale": 1, "thickness": 1.0, "alpha": 100, "color": "0xFF0000" },
{ "enabled": true, "distance": 445, "scale": 1, "thickness": 0.75, "alpha": 75, "color": "0x8470FF" },
{ "enabled": true, "distance": 564, "scale": 1, "thickness": 1, "alpha": 75, "color": "0x8470FF" },
{ "enabled": true, "distance": "standing", "scale": 1, "thickness": 0.5, "alpha": 50, "color": "0xFFFF00" },
{ "enabled": true, "distance": "motion", "scale": 1, "thickness": 1.0, "alpha": 75, "color": "0xFFFF00" },
{ "enabled": true, "distance": "dynamic", "scale": 1, "thickness": 1.0, "alpha": 60, "color": "0x3EB5F1" }
],standing: periszkopos latotavolsag
motion: mozgas kozbeni (tank+optika)
dynamic: aktualis
Tobbi meg ertelemszeru
50m: innen mindenkeppen spotolnak
445m: spot felso hatara
564m: 9.12-ben bevezetett draw distance -
törölt tag
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Atti777 #36081 üzenetére
Vajon mekkora fejlesztés lenne, hogy aki nem mozdult egy centit sem és nem is lőtt, az ne kapjon xp-t és creditet? 5 perc?
Ezt mar vagy 2 eve megcsinaltak.
Sot, ha Alt-F4-gyel lepsz ki meccs kozben, mielott kilottek, akkor kovetkezo belepeskor kapsz egy warning ablakot, hogy az utolso korodet nullaztak, legkozelebb komolyabb bunti varhato.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atti777 #28451 üzenetére
Multkor volt nalunk egy E-75 top tank kek szinu WN8-al, a csata vegen 1 vs 1 maradt egy fel eletes ST-I ellen es kozelharcban nem tudta sebezni. Szoval buktuk a csatat. Utana megneztem a statjat, 4-5-os tankokkal volt neki tobb ezer csataja (T-67, T-25, KV-1), azokkal felhuzta a WN-8-at, high tierben meg magatehetetlen. Ezert kell a helyen kezelni a dolgokat.
Nalam mondjuk kiirja azt is csata kozben, hogy adott jarmuvel mennyi csataja/gyozelme van, igy lehet kicsit arnyalni a kepet.
(#28450) Mardel : van aki meg nezi az EFFI-t? Az mar nagyon elavult, miota bejottek a WNx kepletek. Pont azert mert tul nagy jelentoseget tulajdonit a cap/def pontoknak.
----------------------------------------------------------------------
Lottem egy Nagy Kalibert Type 64-el 7-es csataban. -
jano_77
nagyúr
válasz
Atti777 #27709 üzenetére
Volt pont tegnap egy hasonló csatám - T67-el mentem és KV-1 volt a szakasz társam (rlazol) - Prohorovkán.
Én mentem fel a spottoló bokorba, hogy majd felderítem az enemy-t. Senkit nem spottoltam. Gondoltam előrébb megyek.
Megjelent 2 db KV-2 hátul a TD-k helyén és azért jelentek meg, mert vki berohant és kilőtték. Ezután én hiába mentem a 3 skilles, csigaszemmel ellátott T67-el és álltam meg egy bokorban, senkit nem tudtam mutatni. Ezzel szemben engem a 2 KV-2 kiszedett mint egy madárkakit. Vajon ez hogyan, miként lehetséges?!? KV-2 jobb álca értékkel bír mint a T67, sőt még jobban is lát!? Köszönjük WG az újabb patch-t.(#27718) +SoulRiever-: nem hiszem, hogy ez lenne a probléma......elég sokan jelezték ezt a gondot.
(mi lett a régi avataroddal?)
-
emre
veterán
válasz
Atti777 #27310 üzenetére
Azért ne toljunk már ki a csapat tagokkal, már a ph század idején is az agyvérzés kerülgetett ha oda nem illő vagy stock géppel akart valaki menni.
mod: De végül is ez majd az fc-re fog tartozni. Lehet ezért jobb is ha nem megyek. Kicsit alacsonyan van a tűrőképességen néhàny dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest