- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
1. nick-ben nem szerepeltetjük hovatartozásunkat
2. xvm-nél beállítunk valami egzotikus zászlót, úgymint japán, thai, stb.
3. s-51-el seggbelőjjük a delikvenst mert úgy is tök feleslegesen indult amerre megy és beírjuk, hogy mi is szeretjük
Nagyjából ennyi amit tehetsz ilyen esetekben. -
galervin93
addikt
Egy kis önbíráskodás csata közben, amikor már azt hinné, hogy elfelejtetted, te "véletlenül" elpárologtatod full-hp-ról. Nem valami nagy megoldás, meg nevezhetjük akár szánalmasnak is, de az én lelkemnek kifejezetten jót szokott tenni az ilyesmi, legutóbb egy paradicsom T67 lőtt belém (G.W. Panther) kettőt csata elején minden okot nélkülözve, én meg csata közben, hát... huss... Nem szólt egy szót sem. De nekem jól esett ez a kis revans.
-
galervin93
addikt
Artyban ülve büntetlenül odacsaphatsz egyet, figyelj, mellélőttél, RNG vitte oda, nem kell magyarázgatni...Végre meg lett az ász a JgPzIV-gyel, nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem ezt a járgányt. Nincs nagy páncélja, bár néha tud trollkodni (IS-3-at levesz a lánc, T-44 pattan az orromról), de azért alapvetően nem erre van kitalálva. A kisebbik (150/130-as) ágyúval nagyon pöpec, egyszer a Stug TD-15 is majdnem összejött vele (2600 dmg körül majdnem harakirit nyomtamm, amikor hatan befoglaltunk egy egyedüli, full hp-s KV-85 ellen Lakevillen, amihez én voltam a legközelebb, csak én mentem érte...)
Ma velem van az RNG, Chaffevel levettem a Borsig aranyát, ugyanitt Orlik medál (3 +2 tieres ellenfél elpusztításáért), Nashornba normális legényeket ültetve első kör 2700 sebzés, szóval ma élvezem. Szerintem kihúzom a Jpanthert (~25k kredit) meg talán a Nashornt elitre (ugyanennyi). Kétszeres szorzóval jól lehet haladni. -
Greentea
senior tag
Érdekes, én is ma pont Mountain Pass-en kaptam meg a magamét..
Abszolút eddigi legjobb köröm Ru251-el, 3700 sebzés stb. Utolsó ellenfél következik, E75, nekem 290hp-m van, így egyértelműen nem megyek ki elé, fogja magát pistike, elkezd tolni, próbálok kibújni és kilő...
És én vagyok a Noob.
Sikeresen elbuktam a küldit, amihez szűkséges, hogy éljem túl a csatát. (T28 lt-10, legtöbb xp, éld túl a csatát, nyerd meg a csatát)
szerk: Replay érdekel valakit? Végül első osztályt kaptam rá.. -
h1mpi
félisten
Rájöttem nincs idegrendszerem az artykhoz
Amúgy biztos nálam volt a gond, mert 110%-os legénységgel és pót ellátmánnyal vicc volt, amit tegnap művelt. Ha majd az arty küldi hiányzik csak a T28HTC-ből max visszaveszem, de addig látni se akarom. Majd kíváncsi leszek, hogy 5-10 csata után is jó lesz-e, mert nekem is volt 900-as lövésem aufkába, de ebből volt kevesebb. Több volt olyan, hogy meg se mozdult az IS3 full összeszűkülve alá-fölé-mellé...
-
-
csapee
őstag
Ne köpj a Bingisznek mert:
Uraim, ez a Harcosok Klubja!
A Klubja első szabálya: senkinek egy szót se a klubról.
A Klub kettes számú szabálya: senkinek egy kurva szót se erről a klubról.
A Klub harmadik szabálya: ha az egyik fél feladja, vagy harcképtelenné válik, a bunyónak vége.
Negyedik szabály: a küzdelem kétszemélyes.
Ötödik szabály: egyszerre egy bunyó zajlik.
Hatodik szabály: ing és cipő nélkül küzdünk.
Hetedik szabály: minden küzdelem addig tart, ameddig tart.
És végül a nyolcadik szabály: hogy ha ma este jársz itt először, bunyóznod kell. -
szbalogh
addikt
Én is töltésgyorsítót tennék a venti helyett.
AMúgy panaszkodni jöttem, S35 német meddel 7/7 legalul voltam. Kínomban már full golddal nyomtam, de meg lett az eredménye topsebzés és xp... ez inkább a csapattársakat jellemzi. Az meg már csak hab volt a tortán mikor az ellenfél 3-al több ötös tankot kapott. Gyorsan ki akarom húzni az első skillt a T-55 embereken aztán mennek a Leo PTA-ba
-
-
h1mpi
félisten
2 hónap után kiváló eredmény
az első csatában az első 4-5 lövés szűkítés nélkül volt a T34-3-ból néztem miért nem találok? Lett is 194 dmg-em.
ahhoz képest jó ez Nekem
Azért az is elég fura, hogy végig szinte az első 3-5-ben voltam MM besorolás alapján. Gondolom ez a welcome back MM
-
galervin93
addikt
Én délelőtt 1/9-nél mentem még egy utolsó kört, gondoltam legyen legalább a csataszám kerek... ...és nyertünk! :-D Így 11% helyett 20-os WR-rel zártam... :-D
Na majd este megyek még pár karikát, hátha összejön a harmadik win is, legalább az aranyakat kaparjam össze, ha más nem. -
Dobi 562
addikt
Ez olyan, mint amikor valaki megkerdezte egy masik Wot-os oldalon, hogy muszaj-e frissitenie az ujabb verzioja, mert o meg van elegedve a regebbivel is, meg nem akarja ugysem az uj tankokat kifejleszteni.
Es ezek utan meg csodalkozunk, hogy van aki ugy jut el 10-es HT-ig, hogy vegig HE-t lo.
-
jozefgucci1
addikt
Isten éltessen .! Amúgy ha már vízilabda akkor hajrá Eger
Most járok 15K csatánál és remélem elérem hamarosan az 1500 WN8-at már nem sok kell ...
-
jano_77
nagyúr
Sosem fogom megérteni, hogy miért ne lehetne vhogy megírni azt, hogy nézze a játékosok statját is, hogy ilyen sorsolások ne fordulhassanak elő! Teljesen inkorrekt az egész. Miért nem lehetett volna egyik lila szakaszt a másik oldalra tenni, hogy egy kicsit legalább enyhített volna a túlzott egyoldalúságon!?
-
Dobi 562
addikt
En sem tartom bekapcsolva chat-et, csak amikor a szakaszban nincs valakinek mikrofonja. Amugy felesleges, a csata uzenetek latszanak kikapcsolt chat-nel is. Egyebkent unalmas olvasni a sok anyazast/noobozast/csalozast.
Csapatszellem akkor van ha szakaszban jatszol, egyebkent magadra vagy utalva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest