-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gilfoyle #31897 üzenetére
Szia. Szerintem is tartsd meg. Ahogy ismerem a téli időjárást, sajnos elég tré az utóbbi 5-10 évben. Asztrofotózásra csak 3-4 alkalom lehet jó.
A magyar asztroklíma nem a legjobb, főleg télen.
Ha jövőhéten lent leszel a találkozón, szívesen meginnék veled ezt-azt és tudunk beszélgetni erről is és az asztrofotózásról is. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Szerintem ne add el . Azért nem csak az E25 ér valamit hanem a többi nyolcas is ami már ki van húzva ,de a stst nem a legjobb tény. Szerintem kicsit mellőzd a játékot és majd mikor nem tudsz magaddal mit kezdeni visszarakod . Nem veszik el semmi . Vannak itt többen akik ugyan így csinálták . Fél év kihagyás semmi .
-
rlazol
veterán
válasz
ha átlagosak a statjaid, ez az acc szerintem nem ér egy petákot se.
egyedül az e25 érték benne, de az se olyan ritkaság, h ne találna vki sokkal izgalmasabb accot. Jobb stattal, több nyeremény/prémium tankkal.
Ha letörölöd a játékot, az accod megmarad, ha úgy alakul, h visszateszeda hosszú téli estéken. -
emre
veterán
válasz
gilfoyle #28281 üzenetére
Msi Afterburner. Van magyarítás topik hozzá. Esetleg még a hw infot felteheted ha nagyon kiváncsi vagy. Én még mindig a régi 2.31-es változatot használom mert az újabbakban a riva tuner statistic server összeveszik a tunerkártyámmal. Ja, telepítéskor megkérdi akarod-e az rtss-t telepíteni. Akarjad. Az újabb változatok már a cpu-t is tudják monitorozni. A régebbiekhez kellhet a hwinfo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest