- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tenken
üzenetére
Igen ilyen volt. Én már a bétában is részt vettem (igaz az már az open béta fázis volt), aztán mikor kilépett az EU-ban is a béta állapotból, akkor pár hónappal később kezdtem aktívabban játszani. Sosem volt elég időm felhalmozni tízezer csatát, mert nem volt elég időm vele játszani, volt olyan, hogy hónapokat kihagytam. De láttam ahogy silányult a közösség összetétele az évek során.
Sokkal kevesebben voltunk. Megesett olyan, hogy több egymást követő csatában is találkoztam ugyan azzal a játékossal, hol a saját, hol az ellenséges oldalon. És akkoriban a játékosokat főleg a kihívás vonzotta nem egy kis casual ökörködés. Persze semmi bajom a casual játékosokkal, ha közben tisztában vannak azzal, hogy a seggvakarással csak maguknak és a csapatnak ártanak.
Főleg magasabb tierben nyafognak az idióták, hogy nem mennek támadni, mert drága a javítás. Egy dolog, hogy nem támad, de a védekezéshez is hülye. Pedig nem nehéz halál után ráállni egy jobb játékosra és ellesni tőle egy-két fogást. Na meg az idióta elhullik 99 alkalommal, mert seggel előre kiáll a mezőre, akkor sem tanul belőle... századik alkalomra is megdöglik ugyan így.
Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Opel topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest