Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #46920 üzenetére
Szerintem azzal semmi baja nincs neki sem, én is 48%-on voltam sokáig (most 54%) és nem is vagyok 'profi'. A gond egyrészt a 45% alattiakkal van, illetve azzal, hogy olyanok mondanak teljesen félrevezető dolgokat, akik maguk sem tudják mi a dörgés.
Az általad említett 'szerényebb' szinten lévő játékosok nyilván nem osztani szeretnének tanácsot, hanem kapni, de ez utóbbihoz pedig annyi szükséges hogy ami teljesen alap (google 1.-2. találattal kidobja a választ pl.) azt saját erőből próbálják elsajátítani.
Én is elég ideges lennék, ha próbálnám magyarázni hogy az adott tankkal hogy helyezkedjen, hogy forgassa, ha azt sem tudja, hogy heavy vagy med. (hülye példa, de kb erről van szó)
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest