Hirdetés

Aktív témák

• Z.m.Z

aktív tag

válasz Imilenni #42120 üzenetére

Ez mind szép és jó, és értem is, de elárulnád, hogy amikor valaki eléri a grille-t hol van ilyen legénysége??
    Nekem 5 lövésből 3 a teljesen beszűkült szórásjelzőn kívül csapódik be és a másik kettőből az egyik "nem okozott kárt" a másik meg éppen hogy.... :((( Ami csak azért furi mert T-57-el megvolt a "Top-Gun" meg a "tank ász". Úgylátszik elfelejtettem célozni..... Vagy leépültem agyilag és visszafelé fejlődök.

De amúgy meg imádom amikor példálóznak egyesek azzal hogy mekkorát megy pl. KV-1-el és senki ne szidja azt a tankot, majd felrakja a videót és kiderül, hogy fullos legénység max skillekkel és agyontuningolt fuffos tank plusz gold ammo és az ellenség között 3db V-ös tank van a többi IV-es és III-as. Mondjuk így azért nem olyan nehéz. De a valóság az hogy amikor eléri az ember az adott tankot, alap legénység,mert az első nehéztank a vonalon ráadásul fapados és lóvé meg nulla mert örül hogy megvette és egyszer csak a lista alján találja magát és szopik mint a torkosborz. Na olyan videót azért megnéznék ahol ilyet mutat valaki, hogy hogyan is boldogul, amikor az alap ágyúval át se tudja lőni az ellenség páncélját.....

Aktív témák