Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Imilenni #42120 üzenetére
Ez mind szép és jó, és értem is, de elárulnád, hogy amikor valaki eléri a grille-t hol van ilyen legénysége??
Nekem 5 lövésből 3 a teljesen beszűkült szórásjelzőn kívül csapódik be és a másik kettőből az egyik "nem okozott kárt" a másik meg éppen hogy....Ami csak azért furi mert T-57-el megvolt a "Top-Gun" meg a "tank ász". Úgylátszik elfelejtettem célozni..... Vagy leépültem agyilag és visszafelé fejlődök.
De amúgy meg imádom amikor példálóznak egyesek azzal hogy mekkorát megy pl. KV-1-el és senki ne szidja azt a tankot, majd felrakja a videót és kiderül, hogy fullos legénység max skillekkel és agyontuningolt fuffos tank plusz gold ammo és az ellenség között 3db V-ös tank van a többi IV-es és III-as. Mondjuk így azért nem olyan nehéz. De a valóság az hogy amikor eléri az ember az adott tankot, alap legénység,mert az első nehéztank a vonalon ráadásul fapados és lóvé meg nulla mert örül hogy megvette és egyszer csak a lista alján találja magát és szopik mint a torkosborz. Na olyan videót azért megnéznék ahol ilyet mutat valaki, hogy hogyan is boldogul, amikor az alap ágyúval át se tudja lőni az ellenség páncélját.....
Aktív témák
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest