- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40955 üzenetére
Prem loszer : hat igen, csodalatos az animacio amit hozza terveztek...Olyan mint egy raketa, elvezet nezni ahogy latod a langot ami vagja at a pancelt, suvit, sistereg, es akkor pofara esel amint kihuny a langja, es 0 sebzes
Vegulis orvendek, hogy annak idejen a Panther 2-t javasoltad, amikor kerdeztem hogy melyik kozepes tankot vegyem meg, mert most pl a T-44-el szenvedos a 100mm-es loveg, amit meg a T-34/85-rol orokoltem.
Es a tank is lassu, mert most fejlesztem a kozepes motrot, meg 7 ezer TP van hatra...Igen ertem az IS3-ra.Viszont hogy oldod meg, hogy lass is vele valamit, mert elegge rovidlato ?
Vagy kiegyenliti a 6ik erzek, mert fedezekbe mesz, amint meglatnak ?Kozepes tankok : ertve. Azaz, amint tudunk cserelni, akkor a javitast csereljuk le az altalad javasolt ugymond " hasznosabb" kepessegekre ? (safe stowage, cluch braking, snap shot stb) Vagy ezek a repair utan kovetkezzenek csak 2-ik kepessegkent a repair utan ?
Konnyu tankok : en is az alcara gondoltam, de viszont ott lenyeges a latotav, meg a radio erossege is, nemde ? Viszont valoszinu hogy az alca a leghasznosabb az elejen, amig fejlodik a legenyseg 2-ik, 3-ik kepzettsegre.
Aktív témák
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest