- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #40947 üzenetére
A prém lőszer is ugyanúgy pattan, 0-t sebez, mellémegy, viszont jó drága. Vannak tankok amiken csak azt lövök, de vannak amiken egyáltalán nem. T-54en azért lövök csak goldot, mert a D10T2C célzási ideje nagyon jó, viszont sima lőszerrel nem lehet mindent átütni szemből, mint a D54S-el. Amikor bejött a D10T2C még nem volt prémium lőszer kreditért, de én már akkor is ezt használtam és már akkor jobb volt, mint a D54S, mert tudom hová kell lőni vele.
Képességeket az IS-3ra mondtam el, az arra vonatkozik, nem másra.
Medium tankokra, természetesen repair elsőnek, commander-re ledobni és sixth sense rá, amikor már 100% marad, többin maradjon a repair. Loader-re mehet safe stowage, ha sok a blow up, többire smooth ride és snap shot, de mehet a driver-re clutch breaking is.
Light: mindre camo, commander-en ledobni sixth sense-re és attól függően osztani a többit, hogy milyen lightról van szó.
Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Elado egy PCChips/Hsin Tech M726MRT
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest