Hirdetés

Aktív témák

• Tomi0703

addikt

válasz D.Orion #30374 üzenetére

Üdv, na én vagyok az. :DDD Köszi szépen, próbálom magamhoz képest a legjobbat hozni. Még 3-4k csata aztán talán már jó is lesz. :DDD ENSK-en jó kis csapatod volt... :D
    Láttam már a legelején, hogy az az IS-8 inkább a csapatod kárára fog válni. Valaki be is írta chat-be úgy a meccs negyédénél, hogy micsoda értékekkel rendelkezik...

Más / Sírás ON: Hihetetlen egyébként, hogy mennyi olyan ember a játszik aki azt se tudja milyen rendezvényen van... Ilyenek vannak, hogy Tigrisben ülve (6k csatával) oda áll mellé egy enemy és lövi oldalról az meg odafordítja a tornyát majd vissza az ellenkező irányba ahonnan egy másik Tigris jött. Sokáig nem idegesítettek dolgok, de most már több csatával a hátam mögött idegesítenek dolgok, amik most már számomra is nyilvánvalóak de van, hogy és ez az idegesítő egy 6-7-8k csatával rendelkező embernek nem... Ez miért van így? Ennyire hülyék lennének ehhez a játékoz?
    Bocsánat, de ezt ki kellet, hogy adjam hisz most folyamatosan (most KV3-at húzom) 2500-3000 felett sebzek és sima vereségek. Már értem miért játszik valaki úgy, hogy ha van egy társa. Ezekben a csatákban csak egy-két másik ember kellett volna aki sebez legalább 1500-2000-et és meg is lett volna a meccs. Legutóbbiban 3800 jött össze (top tier voltam), a második pedig 1000-et se, na ilyenkor jött volna jól még valaki aki képes 1500-2000 körül sebezni és akkor máris megnyertük volna... És felidegesít a játék (most először mióta játszok vele, tényleg idegesítő ha az ember szinte a saját hp-ja 3-szorosát sebzi a csapat többi tagja pedig a sajátjának a felét sem, már értem miért akadnak ki itt oly sokszor páran), a szeretet ünnepén :DDD
    Na de befejezem a sírást. Köszönöm, hogy meghallgattatok. :)
    Sírás OFF

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

Aktív témák