- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
gzbotii #30698 üzenetére
csak a prémek nem olyan jók.szerintem
én is néztem a prémeket,de nem jönnek be,mert magasabb tr-be vannak,mégis kevesebb a pen az ágyún.meg ugye magasabb tr-erősebb ellenfelek is jöhetnek.nekem nem kell normális csapat.ha már csak tr4 van,akkor örvendezek,mert tuti 4 nél többet lövök ki(persze ha a helyzet úgy kívánja,mmert van hogy nem érek oda mindenhova,ezért is szoktam inkább védekezni vele)
nem arcoskodok,de tényleg nagyon jó vele játszani tr4-benegyedül a hetzerrel kell vigyáznom,mert ha berak gód lőszert,akkor azért nem lehet rémbózni
-
gzbotii
nagyúr
válasz
myckey #30696 üzenetére
En nem voltam eljulva a Matildatol..a szovjetet volt, hogy one shot-oltam Hetzer-el
Es azert azt is tegyuk hozza, ha kikapok egy normalis csapat (van scout, van aki vedi a hatsom) akkor en Hetzer vagy SU-85B -vel ha megindulhatok ritkan allok meg 4 kill alatt tier 4 csataban, legyen ott Matilda vagy B1 is akar -
Stigma.HC
senior tag
Megnéztem most a type és ennek a gépemnek a bevételeit, már amelyikről csináltam képet. Mindkettővel kiosztva körülbelül 3100 sebzést, a type-al 100.000 kreditet kapok, su-122-44-el 85.000. Persze javítás, lőszer ebből lejön. Sokban nem marad el így a bevétel. Ha már 2000 felett osztunk ki vele sebzést akkor annyira nem hoz rosszul a konyhára, ha van prémium, anélkül azért elég siralmas lenne.
Ha nem lenne prémem én sem vettem volna meg, bár nekem ez a tank elég nagy fun eddig -
myckey
veterán
Elvileg marha jól páncélozott.
Jelenleg 1.7 (ez még bemegy 1.5 alá)sec a töltési idő,122 pen és 60 átlagsebzés.mindent átlövök,majdnem
pontos is.
24 az nem egy verseny tempó,de marha jól fordul.140 csata után,60% win-1.7kill-507 átlag sebzés.(2 volt a kill,meg több az átlag sebzés,de most a napokban picit romlott)
szóval én nagyon szeretem.
és engem nagyon nem lőnek át tr4-ben
de persze nem lehetünk egyformák,kinek ez-kinek az
-
Patrick76496
őstag
válasz
echterion #30657 üzenetére
Nem konrétan így értettem.
Arra gondoltam, hogy a tank egy létező dolog, az ork, troll meg nem tudom még mi pedig nem. Ezért szvsz jobb a játékélmény, hogy nem kitalált szarokat kell irányítani. Na de peace.
Sixkiller6: D-10T2S. Amit ez nem visz át, azt a D-54 sem. A skúló mindkettőbe 1230. Med tankra nagyon sok a 2,9-es célzásidő.
-
Sixkiller6
őstag
T54-re D-54 vagy D-10T2C cső?
-
vbbb
őstag
Vegyes érzelmekkel immáron a SU-122-44 megvétele után:
17 lövés
15 találat
8 páncélátütésNem fogok arannyal lövöldözni, így is elég drága bele a skúló...prémium nélkül nem való farm tanknak szerény véleményem szerint....
34000-17000=17000
Löwe-vel 2x ennyit keresek azonos lőszerköltséggel vesztes csata után...
-
Linkin
senior tag
Hetzeren a legnagyobb ágyu van ami jó de baromi lassan tölt ezzel lehetne valamit kezdeni?
-
nyunyu
félisten
válasz
kanyipicske #30675 üzenetére
v39-re melyik ágyú a leghasználhatóbb?
Nekem a 105mm valt be a legjobban.
Papiron a hosszu 90mm-esnek jobbak ugyan a parameterei, de a 2.9 sec celzasi ido miatt egyszeruen hasznalhatatlan, sosincs ido kivarni, felig becelozva meg egy 100m-re levo tankot sem talal el. -
dokee78
félisten
Veletek hol lehet játszani vagy csak random dob be?
-
kanyipicske
tag
v39-re melyik ágyú a leghasználhatóbb?
-
csaabz
őstag
Próbálkozok a SU-5-tel, pedig nem kedvelem az artykat. Csak úgy kíváncsiságból. Meglett a legjobb ágyú, erre látom, csak 14 töltény fér bele. Pár perc alatt el lehet lövöldözni...
-
gzbotii
nagyúr
Most mentem egy kort M8A1-el, tier6 csataban Malinovkan...Hat inkabb voltam scout mint TD.
20-30 sebzessel KV-1S ellen sokra nem mesz...igy gyorsasagot kihasznalvaleskelodtam szepen.. -
KV1-S (prem. lőszerrel) VS AC MILE 46.
Nem vitte át.
Nem Jó.
Lepattant.
Gellert Kapott.
Kifelé Mindenki! -
D.Orion
veterán
válasz
scyllarus #30664 üzenetére
A BDR nagy ágyúval tényleg jó tankká válik. 102 csata után 73% vele a győzelmi arányom. Ha most kezded összeszedni vele az ARL-re az xp-t akkor javoslok rá egy célzásgyorsítót minimum, mert a nagy ágyú elég lassú ezen a ponton. Év végén úgy is lesz 50% off ezekre a plusz felszerelésekre.
-
Csabi04
tag
Lenne egy kérdésem. Új vagyok a játékban és azt szeretnem kérdezni hogy mikkor lehet a legénységre skilt tenni, mert én nem tudok, csak 100%-an lehet.
-
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. december 26. 13:26:27
Vehicle: Hetzer
Experience received: 3 807
Credits received: 44 748
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, SniperNem OP, á dehogy, hiszen minden német tank fos...
-
vbbb
őstag
-
Bálint OS
tag
válasz
balintka #30602 üzenetére
Valójában a Tigris megbizhatatlan nehéz és lomha volt.Rengete műszaki hibája akadt a harctéren sajna.Csak a páncélja és a 88as lövege miatt féltek tőle.A Németeknek 3 jó tankja volt a PzIV,Panther,Királytigris.Ez utóbbi sajnos csak a háború végén született és túl keveset csináltak belőle.Panther volt az ász. én még sajnos ebben a játékban nem próbáltam mert csak most tartok a PzIII/IV nél
-
echterion
nagyúr
válasz
Patrick76496 #30648 üzenetére
Azt, hogy ez a játék realisztikus. Ez még mindig nem így van, ezért volt vicces annak nevezni. Ez a megállapításod kb. annyira igaz, hogy blood elf-ek léteznek, csak még nem fedezte fel az emberiség azt a kontinenst.
De mindegy is, felesleges ezen tovább rugózni. Pláne karácsonykor. Peace. -
Stigma.HC
senior tag
Új ficsört fedeztem fel, belépek a játékba, elkezdődik a csata és mikor elindulok előre, kidob asztalra a játék. Persze a tank megy tovább és mire visszalépek vagy az ellenség közt találom magam kilőve, vagy mint az előbb, egy tó mélyén.
-
Ranger^41
aktív tag
Hát ilyet bazmeg... t6os csata, hellcattel vagyok, sarokról vadászom az ellent, erre hátulrol megjelenik egy 700effes m6 meg a haverja, valami premium pz4ben, és kitolnak a sarkon, hogy az én nyamvadt szarommal fedezzék a saját testüket, éppen mielőtt megtoltak lőttem volna ki a negyedik tankot, persze kitoltak, azonnal leláncoltak, és fél pillanat alatt kivégeztek... Nyomtam egy pushing out an ally complaint, de szerintem lófaszt nem fog érni....
-
forras2
őstag
Egyszer régen felhúztam 100%-ra a PzIV legénységét. Csak időközben eladtam tankot, a legénységet meg átképeztem a Stugra. Ugye az 4 személyes, a PzIV meg 5, így maradt meg 1 legénységem.
Közben eladtam a Stugot, mert rájöttem nem tudok TD-vel játszani, így majd vissza képzem ebbe a srácokat.
29.-e és 5.-e között 50% kedvezménnyel lehet majd legénységet átképezni, arra várok, ezért így vannak a srácok -
D.Orion
veterán
válasz
Patrick76496 #30648 üzenetére
Az imént dupláztam le gyorsban IS4-em. GwPanther elém lőtt és splash-ből kaptam tőle 814-et +2 tracks leesett. Atom durva.
-
Patrick76496
őstag
válasz
echterion #30635 üzenetére
Mert nem értettem mit találtál benne annyira viccesnek.
----------------
GwPanther-rel ment valaki mostanában? Régebben nem lőtt ennyit mellé. 51%-os a találati arányom vele, nem tudom mi lett vele. Bár a sok retardált top tier heavy is besegít a játékélmény rontásában, de azért régebben sokkal több lövés talált. Utolsó pár napban amikor mentem vele, akkor még a teljesen rászűkített lövések is mellé mentek.
-
Remus389
veterán
sziasztok megosztanék egy jó kis replay-t a kis ajándék sz*ros amerikai tankkal
bírom a kis csipást
első kör
-
gzbotii
nagyúr
Most mentem egy kort SuGIII-al, Murovankan. A bazishoz vonultunk fel PzIII/IV, PzIV meg en. Vartak rank, a ket Pz-t akik az ut mellet mentek levadasztak nekem meg a domb tetejen maradt 1 HP-val
Lelottek a lanctalpam es egy darabig gondolkodtam, megjavitsam-e, ennyi elterovel ugyse megyek semmire...aztan megis megjavitottam es elhuztam a csikot.
Erkezett egy kis segitseg majd aval az egy drb arva eleterovel meg levadasztam egy Churchillt meg egy PzIII-at es 2 PzIV is eleg komoly uteseket vittem be... -
törölt tag
Sziasztok, pálinkás jó reggelt, kellemes ünnepeket
Köszönhetően a 3x legénységi XP-nek pár pillanat alatt meglett a KV-1 "Elit Alakulat" skill minden legénységi tagra. Most új skillt kellene választanom, de kicsit tanácstalan vagyok. Mit javasoltok, mi legyen?
Másik kérdésem, amíg a válaszra várok, tehát később döntenék, addig gyűlnek a skillpontok, tehát ráérek dönteni, vagy elszállnak a legénységi XP-k a semmibe, ha nincs kiválasztott skill?szerk:
jano_77
Hali, hogy tetted ki a sebzéseidet az összesítés első sorába? -
Dobi 562
addikt
válasz
forras2 #30605 üzenetére
"Mivel prém tank, így a legénységét át tudod tenni bármilyen nemzet tankjába."
Ez így nem igaz. Mivel prém tank (amcsi light), így az amcsi light-ok legénységét tudod beletenni büntetés nélkül. A T1E6 legénységét nem tudod büntetés nélkül átpakolni. És csak amcsi tankba rakhatod őket.
-
.mf
veterán
"átlőtte bárhonnan a tigrist"
"a tank legerősebb pontja (lövegpajzs, ami mellesleg nem valami nagy területű az egész páncéltesthez viszonyítva) ellen tehetetlen volt"Szóval akkor most igazat adsz nekem, de továbbra is vitatkozol. A Fekete Lovag mindig nyer
Szerk:
vJokka, már késő. Vettem a helyére egy Hummelt -
Sontir Fel
őstag
Ruhellem ezt a tankot, ez az utolso korom vele, erre ilyen jott ossze premium nelkul... lol:
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. december 26. 0:20:29
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 2 098
Szerzett kredit: 22 764
Csatában elért Achievement: Megszálló -
Fel
addikt
Hmmm....
Nem is az a baj, hogy noob team, meg retards, stb., hanem, hogy eldöntöttem, nem fogok ezután senki ember fiának segíteni. Hiába csapatjáték, teszünk rá, ahogy más is. Every man for himself!
3 "csapattársat" húztam ki a szarból, mégis egyik sem volt hajlandó viszont segíteni, mikor nekem lett volna rá szükségem..Először egy T34-et, akit egy KV-5 majdnem szétszedett (azt az egy szem 401-es lövést sikerült csak megejtenie rá..). Beálltam közéjük, hogy fedezzem is a szerencsétlent, csakhogy míg én a KV-5-öt püföltem, mellém/mögém került egy IS/T-34-85 páros. A T34-nek, hogy megszabadult a KV-tól, másfelé lett dolga... Mind1, KV-5-öt, IS-t kiszedtem (szerencsére csak D-10T-je volt, hp-t vesztettem, kilőtte a motorom, majd a lövegem..), a T-34-85 meglógott.
Majd mentem segíteni egy T29-et, egy IS ellenében. IS-t kilőttem, T29 maradt, ahol volt, ott a bizti..
Közben a T-34-85 elkezdte terrorizálni a T28-asunk. Nincs messze, megyek oda is. T-34 levakarva, de mögöttem már érkezik egy KV-4 (~380 hp-n, akit a T29-cel elintézhettünk volna könnyen egy perccel korábban..), oldalról egy Tigris.. A T28-nak szintén másfelé van dolga, hiába pittyegek a Tigrisre, hogy foglalkozzon azzal. Végül a Tigris lőtt ki hátulról... -
echterion
nagyúr
válasz
Patrick76496 #30610 üzenetére
Ezt most tényleg nem értem, miért írtad nekem.
(#30634) Bingisz: Sokáig én se tudtam, aztán felhúzott és utánanéztem. Azóta könnyű falat a Tiger II-mnek.
-
vhw
addikt
forras2: "Az új fajta rézhüvelyes töltényekkel a sherman átlőtte bárhonnan a tigrist 500 méteren belülről."
Hogy a klasszikust idézzem, "Lófászt. Néhogymá". Max. a (Sherman) Firefly, de az se mindenhol 500 m-en
A "bárhonnan" vagy inkább a "bárhol" szó igen, túlzás, de azért mert a tank legerősebb pontja (lövegpajzs, ami mellesleg nem valami nagy területű az egész páncéltesthez viszonyítva) ellen tehetetlen volt, még nem jelenti azt, hogy a tank önmagában teljesen sebezhetetlen volt számára. Tehát végülis tudta sebezni, 500 méteren belül. (de a linkelt táblázatban van pár jócskán 100mm feletti érték is pár lőszertípusra, ami 1000 méternél is rendelkezett elegendő átütéssel.)
És ami a játékot illeti; a Shermaneknek mekkora átlag átütése van? A 75ösnek 92mm, a 76osnak 128mm nagyjából ott amit a linkelt táblázat is mutat.
Tudnak pattogni a Tigrisről?
Ha úgy alakul akkor igen, de mivel a csaták többsége amúgyis 500 méteren belül zajlik (sőt 2-300 méter) így még eléggé "valósághű" is ebből a szempontból. -
.mf
veterán
Tessék? Az "én úgy tudom"-ot címezhetnéd Forras2-nek, aki az eredetit írta, miszerint "az új fajta rézhüvelyes töltényekkel a sherman átlőtte bárhonnan a tigrist 500 méteren belülről". Először is, több verzió is rézhüvelyes lőszert használt (melyik nem?), tehát az eredeti M4-es is Sherman volt a 75-ösével, annak a javított, "új fajta" lőszere is csak közelről tudta sebezni a Tigris páncélját, de akkor is inkább csak oldalról és hátulról. Másodszor is, az eredeti 75-öst leváltó 76 M1A1-verzióknak és A2 is csak különleges lőszerrel volt esélyük a bárhol átlövésre, pl lövegpajzsot a normál lőszere nem vitte át. Az egyetlen olyan "Sherman verzió", ami hathatósan át tudta ütni tényleg bárhol, de nem bárhogyan, az a brit Firefly volt a 17pdr ágyúval; de annál nemritkán elhagyták a Sherman előtagot, mivel az angolok használták. S szerintem a torony ágyúpajzsát ferdén (45° vagy laposabb szögben) szemből az se lőtte át 500m-en.
-
válasz
homeless09 #30628 üzenetére
Na de az is jó hogy bejön 3 Hummel a csatába ebből 2 szakaszba, 8 tankot szedtek ki.
Tulajdonképpen megnyerték a partit. -
vhw
addikt
válasz
atti_2010 #30626 üzenetére
Na de nem is a műszaki megbízhatósága miatt volt az 7 nap...
Tényleg érdekes, hogy egyesek csak az előnyöket hiányolják, de az esetleges hátrányokról nem vesznek tudomást. Azt hiszem ha műszaki megbízhatóságnak vagy mondjuk az üzemanyagnak is lenne egy kis mutatója ebben a játékban, akkor a német tankok közül elég sokan szorulnának.
Vagy eseteleg bizonyos német tankok 2-3szor annyiba kerülnének mint a vetélytársak (igen mondjuk a javítattásuk is).
Persze ilyenkor jönne a duma, hogy ez csak játék, nincs a játékosok mögött hátország meg utánpotlási útvonalak, hadd ne jelenjenek már meg ezek a költségek a játékban is...
Ezek a tankok csak egy rakás különböző paraméter mentén belőtt modellek különböző textúrákkal megjelenítve, amik úgy néznek ki mintha... Igyekeznek adni egy olyan érzetet, mintha.
Ha az egyik textúra csoport nem tetszik, van kismillió más ami közül lehet válogatni. -
Black Prince VS KV-1 (saját nem prémium lőszer)
Lövök-Gellert kapott.
Lövök-Lepattant.
Lövök-Semmi Hatása nem volt.
Lövök-Gellert kapott.Na nekem kell egy ilyen Fekete ördög, karácsonyra.
-
forras2
őstag
válasz
nyunyu #30619 üzenetére
Jelentések szerint, amiknek a 99,9%-a nem igaz, csak propaganda
1000-1300 méteren túlra nem igazán lődöztek velük. Túl sok idő kellett azon túlra a kiszámításhoz, hogy milyen szögbe lőjék ki a lőszert.
És azt se felejtsük el, hogy a Tigris volt a legmegbízhatatlanabb tank -
atti_2010
nagyúr
-
scyllarus
veterán
Igen, a legtöbb bosszúságot ebben a játékban a jóképességű csapattársak okozzák, de azért a történelmi hűséget sem kellett volna orcán sz.rni. Nyilván, ha T5-be kerülne a Tiger az M4 és a T-34 mellé, akkor elég gyorsan kialakulnának a 30 Tigeres csaták. De azért ne a Tiger legyen már a leggyengébben páncélozott T7-es heavy, amikor pont legendás védettségéről lett híres.
(Thin and unsloped armor is inadequate for close combat against other Tier VII tanks forrás: wotwiki)Ja, és imádom a T-34-emet
-
vhw
addikt
válasz
nyunyu #30619 üzenetére
Igen mindenki tudja hogy a Tigris isten tank volt, és az is teljesen magától értetődő, hogy ha én azzal a tankkal megyek akkor kell ellenségnek 10-15 noob haszontalan T-34-be meg M4-be, és én majd nagy vihogva rommá lövöm őket.
Ja hogy akkor mindenki Tigrist akar és a kutya se akar retkes T-34-el játszani?
Értem. -
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #30605 üzenetére
Az új fajta rézhüvelyes töltényekkel a sherman átlőtte bárhonnan a tigrist 500 méteren belülről.
Na jo, de ahhoz 500 meteren belulre kellett kerulnie.
Tigris milyen messzirol tudta kiloni a Shermant? 2000-3000m?Jelentesek szerint egy T-34-et sikerult 3900m-rol kiloniuk.
-
Stigma.HC
senior tag
Uram borogass, na ezért nem használom az xvm modot már hónapok óta. Mondjuk mikor így állnak be valahova az ilyen egyének a mod nélkül meg lehet mondani milyen számokat látnánk
Ma amúgy többször pozitívan csalódtam a lemming csordákon, egyik oldalon időt nyerve nekik többször is sikerült behozniuk a meccset. -
.mf
veterán
válasz
nyunyu #30603 üzenetére
Nagyjából erre számítottam, de reméltem legalább jól tejel, de ezek szerint még ez sem... kár, hogy eladáskor nem aranyat kapni érteDe legalább még egy ingyen garázshely
De így most jó kis dilemmába is kerültem emiatt: mit vegyek a szabad helyre? Terveztem a Grille után Hummelt is venni, de a Grille is tetszik, tartsam meg azt is? A T49-esem még mindig megvan, bár nem annyira jó a statom vele, mint a másik TD-ággal, de nagyon élvezetes vele menni; az M18-at is rég tervezem beszerezni, de nincs szívem a T49-et eladni. Aztán ott a KV1S is, ami régóta érdekel, de már annyi szovjet nehezem van, hogy kicsit egyhangú a garázsom
Vagy újra elővenni a német ágat, s kigyúrni a közepes tankokat, Pz3/4-től kedve a Panther / E50? Vagy angol light-med vonal? Ááá annyi érdekes darab lenne még
Szerk, mert olyan aktívak vagytok
forras2: "Az új fajta rézhüvelyes töltényekkel a sherman átlőtte bárhonnan a tigrist 500 méteren belülről."
Hogy a klasszikust idézzem, "Lófászt. Néhogymá". Max. a (Sherman) Firefly, de az se mindenhol 500 m-en.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
homeless09 #30609 üzenetére
csak akkor ne mondjuk már, hogy valóságot testesíti meg,
Én nem is mondtam ilyesmit, ha a BatChatilon olyan lett volna mint a játékban most a franciáké lenne Európa.
-
Fel
addikt
Wááá! Azt hittem megvakulok!
Volt még velük egy Tiger P is a platoonban. Együtt bevették magukat Sand Riveren K9-be.. (DK-i sarok)
Ezt hozták össze:Egy kóbor heavy bejutott a bázisunkra és annak sikerült bevinni némi sebzést az IS-7-nek és a Tiger P-nek. Ha az a szerencsétlen nem jut be, sebzés nélkül végiglapították volna az egész csatát. Tényleg nem értem mi az ilyenfajta pléjereknek a FUN a játékban..
-
homeless09
őstag
válasz
scyllarus #30607 üzenetére
Persze, hogy elmentek, a T-34 300 méternél távolabbról képtelen volt átlőni a Tigert.
atti_2010: értem én, csak akkor ne mondjuk már, hogy valóságot testesíti meg, pláne úgy, hogy a játékban szereplő tankok 70%-a csak prototípus szinten vagy tervrajzon szerepelt
A T-34 egyáltalán nem volt rossz tank, pl. a döntött páncéllemezeket rajta alkalmazták elsőként, így vékonyabb páncél is elég volt ugyan ahhoz a hatékonysághoz, ami jót tett a tank súlyának.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
homeless09 #30604 üzenetére
Ha a valós helyzetet másolták volna le most játszhatatlan lenne az egész, nagyjából úgy vannak kiegyenlítve a tankok hogy lehessen normálisan használni.
scyllarus
A Diskoveryn a barmok meg a T34 hozzák ki a legjobb tanknak.
-
scyllarus
veterán
válasz
homeless09 #30604 üzenetére
"1943. július 5-én Prohorovka mellett Franz Staudegger egy 60 darabot számláló, ellenlökést végrehajtó T–34-es alakulatba futott. Egyedül vette fel a harcot velük (egy Tigrissel), és 22 darab T–34-es megsemmisítése után a szovjetek elvonultak. Staudegger ezzel egymaga állította meg a szovjet ellencsapást."
A játékban is így lenne vajon?
-
bullseye
addikt
Annyira sajnállak titeket, hogy kötelező ezzel a szeméttel játszanotok nap nap után. Bárcsak tehetnék valami értetek...
-
forras2
őstag
Mivel prém tank, így a legénységét át tudod tenni bármilyen nemzet tankjába.
Így sztem húzd ki 100%-osra a legénységet, és utána add el.
1 csata alatt 4%-ot ment fel az enyém legénysége, így nem hiszem, hogy sokáig tartanahomeless09
Az új fajta rézhüvelyes töltényekkel a sherman átlőtte bárhonnan a tigrist 500 méteren belülről.
De senki nem írta a játék kapcsán, hogy ez egy eredeti eseményeken alapuló tank szimulátor.
A játék a 20-as évektől a 60-as évekig bezárólag tartalmazza a tankok javát, amik csak is kinézetben fedik a valódi szerepüket.
Vagyis valami ilyesmi volt 1 cikkben, amiikor a WG nyilatkozott a 7.2. patch-ról -
nyunyu
félisten
Milyen a T1E6?
Rongáljam vele a statom, vagy használható?En 6 meccs alatt sem tudtam 75% legenyseggel leduplazni, mert egyszeruen nem talal el semmit, meg kozvetlen kozelrol sem, vagy ha igen, akkor sem sebez.
Talan 60 sebzes volt a legnagyobb, amit ossze sikerult lonom, kemeny 3000 credit nyereseget hozott prem nelkul.Ugyhogy eladtam a 'csaba, aztan bevasaroltam akciosan Sherman E2+VK3601H+T25 AT-t, azokkal el leszek egy darabig a most huzott AC Mln 46+VK3001H mellett.
Ferdi, JT, T28 Prot, Pershing nem akcios, ugyhogy azok raernek meg egy jo ideig, majd jovore. -
balintka
addikt
válasz
homeless09 #30601 üzenetére
Pl. a legendás Tigris és Párduc itt egy f.stalicska...
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged