- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
homeless09 #30299 üzenetére
Lehet nekem sem lesz emiatt JagdPanther-em. A maradék 40K xp-t lazán kinyomhatnám free-ből, mert van elég, de nem vagyok hajlandó ennyit elnyomni egy tankra. Ha nem tudom nagyobb mennyiségű free nélkül átszenvedni ezt a tankot, akkor eladom harmadjára is és elfelejtem ezt a vonalat. Majd megyek Tiger P-ről(ez is a garázsban áll) Ferdinand-ra.
-
D.Orion
veterán
válasz
homeless09 #30296 üzenetére
JagdPzIV röviden tömören:
Ez a valami nem méltó arra, hogy német TD-ként a játékban szerepeljen. Mégis mi ez a nevetséges ágyú T6-ba? Mi az, hogy egy német TD-n trollgun-t kell használni HEAT ammo-val, hogy lehessen is vele valamit csinálni. Ki merem jelenti, hogy ez a játék egyik legrosszabb TD-je elitre fejlesztve. Vagy trollgun + HEAT vagy normális löveg + APCR(hogy legyen pen), ez egyszerűen botrányosan talicska trágya.Szerk.: Nem válasz akart lenni.
-
homeless09
őstag
Mi ez bazmeg...KV1-Sem egyszerűen képtelen volt átlőni a vk3001p szaros 100milis tornyát 5 méterrel. huzamban 3x pattantam róla. természetesen csak 1 lövés kellett volna neki
-
Tomi0703
addikt
válasz
Flavo86 #30286 üzenetére
Nem ajánlanám a T8-as prémet még. Igaz még szinte én is kezdőnek számítok (~2000 csata), de az ilyen 0 csatás játékosok akiknek T8-as prémjük van tényleg inkább a a csapat kárára vannak mint hasznára. Előbb juss el egy T8-as tankig, szerezz tapasztalatot és utána veheted szvsz. Az aranyból meg vegyél prémiumot vagy add nekem így karácsony alkalmából.
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #30292 üzenetére
na bazze
ne mis mondtad!
milyen?
pénzt hogy hozza?meg egyéb tapasztalat?
vegyem,ne vegyem? -
Ranger^41
aktív tag
És igen, vele is meg van végre az M
Victory!
Battle: Steppes 2012. december 23. 22:20:14
Vehicle: T28 Prototype
Experience received: 1 331
Credits received: 38 836
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"A második képből is látszik, hogy menynir nem éri meg ezzel a tankkal játszani, csak viszi a creditet...
-
nyunyu
félisten
Mennyi sebzes kell T29-cel ace tankerhez?
3754 dmg+4 kill, prem nelkul 1308 xp nem volt eleg. -
-
diegho
nagyúr
Ez a hét a második helyek hete, csütörtökön IEM kvalifikáció 2. hely, ma ESL második hely
Csak érdeklődésképpen a "nagy" magyar klánok, akiknek van sok CW területe mennyi aranyat osztanak ki egy hónapban a tagok között? Nagyon érdekelne a dolog, hogy mennyi gold bevétel van a CW-ből.
-
Fel
addikt
válasz
KaLeun #30263 üzenetére
Erről bővebb infó, esetleg forrás? Én még ezt nem hallottam, de kíváncsi lennék rá.
--------------------------------------------------------------
Jujj! Valaki nagyon perverz
(Kis magyarázat a számokhoz: Össz. csata / Eff. / Globál WR / Tankkal játszott csaták / Tank WR)
A csatában látott számok után nem gondoltam, hogy lesz még nagyobb kopp mikor megnézem az adatlapját, de aztán mégis:
Igazi kis low tier huszár.
-
scyllarus
veterán
válasz
SoulReaver #30276 üzenetére
Én is így vagyok... Délelőtt végre egyszer sikerült lenyomnom 3-at egyedül, de akkor a T1HT-val voltam, kisebbek ellen. Az elsőt kilőttem, majd toltam magam előtt pajzsként, amögül ugráltam ki, amíg a másik kettőt ki nem szedtem
-
D.Orion
veterán
válasz
SoulReaver #30276 üzenetére
Igazából ha 3-4 tankot egyedül kell feltartani, akkor az ott már nem csak rajtad múlik, hanem a támadóidon is. Hogy ha balfaszok, akkor le tudod őket nyomni, de ha nem, akkor kivégeznek. Két dolgot lehet ilyenkor csinálni:
mindig fedezékben + egyesével leszedni őket
elhitetni velük, hogy vannak még mögötted, tehát nem szabad fejvesztve elrohanni és tolatni mind az őrült.Szerk.:
Most vettem vissza a JagPzIV-et Próbálgatom ezt a trollgun-t HEAT-el. Számomra ez szentségtörés, de nagy poén. Jó, hogy elég sok mindent átviszek, de ez az avg 350dmg nem akar nagyon feljebb menni. Pedig tudnám díjazni, hogy ha 400dmg-ket osztana. Majd visszarakom rá azthiszem a normális löveget, mégis cska egy német TD-ről van szó.(#30260) bullseye: Churchill széria elit szinten már nagyon harap. BP még nincs, de eddig engem nagyon meggyőztek. A13 széria pom-pom lövege pedig állati fun. Cromwell pedig az az igazi seggtámadó, szóval kell bele a motor.
-
D.Orion
veterán
válasz
Flavo86 #30272 üzenetére
Ma csak 8 olyan csávó adatlapját fényképeztem le csata után akiknél azt mutatta az XVM, hogy nincs még statja és T8-as prém tankkal ment. Baszottul nem voltak hasznosak a csatában és így még finoman fogalmaztam. Vegyél egy hónap prémet és játssz sokat. Mire elérsz hónap végére T6-ba (valszeg két tankkal is) addigra majd tudsz már annyira játszani, hogy megérje a T8 prémtank. Már ha szükséged lesz rá.
Én anno mikor kezdtem a játékot, akkor 14óra alatt eljutottam 2db T5-ös tankig, nem nehéz, de bizony az elején rendesen béna voltam én is.
-
Flavo86
csendes tag
Sziasztok ! Üdvözlök Mindenkit !
Viszonylag új vagyok itt. Csak egy kérdésem lenne. Valaki nem tud véletlenül valami bonus codot ami adna goldot. már nem kéne sok gold a tier8-as prémhez. Venni már sajnos nem tudok.
Ha valaki tud bármi megoldást kérem írja meg privátba.Köszönöm .
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
-
Atlantis
veterán
20 lövés? Az nem kevés, találati arány nem lehetett túl jó, így már jelentős tétel a lőszer. Az imént mentem vele egy győztes csatát, ~1830 sebzésem volt, de így is ~2k bevétel lett (prémium nélkül), életben nem maradtam, mert ezzel az (nekem) művészet. Spotolt sebzés se volt különösebben jelentős, általam felderített ellenfél sem volt.
Nálam még 130k XP a Bat, de a nehézségek ellenére is szeretek a Lorraine-nel menni, változatos, más, mint a többi.
-
tank1
tag
válasz
Atlantis #30265 üzenetére
20 lövést lőttem vele. Régen tier8-ként X-es löveggel rohangált. Most, hogy tier9-re került, úgy gondolták, megerősítik kicsit és kapott helyette egy VIII-as ágyút.
15k xp még a batchat. Hamarosan megszabadulok a lorraine-től.Az imént lenoobozott egy szaktárs. Egyedül maradtam életben, ez nem tetszett neki. Javasolta, uninstalláljam a játékot. Igaz, az összesítéskor kiderült, csaknem háromszor annyit sebeztem, mint ő. Nagy az isten állatkertje és rosszul őrzik.
-
BlackB1rd
csendes tag
válasz
myckey #30261 üzenetére
Hát beszélek előbb a tankról egy kicsit.A tank 690HP-val rendelkezik,tier6-os meccsbe(tier7 ellen nem mehet)kicsit hamar lemegy,"köszönhetően" a kicsit vékony frontpáncélnak,viszont ha top tank,akkor ledarál mindent.A páncél mindenhol ugyanolyan vastag,testen 51,tornyon 101.Az ágyún az átütés kicsi,mindössze 92mm,a sebzés viszont 110 körül van.Maga a tank gyors,de lassan fordul,vezetőre kapásból raktam a clutch brakinget,többire repairt.A tank hatékonyan rammolja az ellent.Ha sebzel minimum 1K-t,akkor a profit 15-25K között lesz,attól függ,mennyi fogyóeszközt használsz.Szerintem jó kis tank,funra tökéletes,viszont farmra jó,de nem a legjobb,hiszen majdnem ennyit hoz egy KV-1.
Mellesleg nemsokára xp fog járni a medálokért egy ideig,tehát tökéletes steel wall farmolásra.130 csatából 14 steel wall van eddig vele.
-
Atlantis
veterán
8.2 óta szabadesésben van a Lorraine-statisztikám nekem is. A spot rendszer hülyeségei talán ezzel fájnak leginkább, hiába a papíron jó látótáv (még optika is van rajta nekem), semmit nem vesz észre, a semmiből meg jönnek a puszik a papír testére. Most 45%-on vagyok vele, 8.1-ben még 58% volt és utóbbiban stock állapotban vívott nem túl acélos csaták is benne vannak, ill. jobban számítanak.
Azért lehet vele pluszos kört menni, hány lövésből jött ki ez a sebzés? Ha sokat durrogtatsz, akkor a lőszerár elviszi. Én amúgy nem utálom mindezek ellenére sem.
Nem úgy a Patton-t, nem értem, mit szeretnek a népek ezen a tankon, fullosan se érzek rá, tragédia vele majd minden csatám.
-
-
tank1
tag
Ezzel a Lorraine40t-vel igen ritka a prémium nélküli pluszos kör. 3200 sebzés, győzelem, 77 pont foglalás és mínusz hatezer kredit. Hogy utálom én ezt a tankot.
-
bullseye
addikt
Érdemes valamelyik angol ágnak nekiállni itt a 3x-5x napokban? Első vélemények nem voltak túl jók a magasabb szintű darabjaikról...
-
BlackB1rd
csendes tag
Eléggé jó kis tank a T14(a gyengécske ágyút leszámítva).
-
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #30251 üzenetére
Szép,gratula.
De még mindig be vagy kékülve. ? -
Stigma.HC
senior tag
Nahát, minden nap találkozni profi prémtankos játékosokkal.
Prokhorovka, 13 75 el repesztek balra el az erdőbe hogy spotoljam az ellenséges csordát, ellenségnél egy 13 90-es, sejtettem, hogy ő is ott lesz valahol mert sehol máshol nem bukkant fel a térképen, nem is nagyon mentem előre csak óvatosan araszoltam bokorról bokorra. Az ott közeledő összes tankot sikerült mutatnom így szépen kiszedték mindet sorba de a T34-ben ülő játékosunk azért noobozott engem amiért nem mentem artyra vadászni csak kempeltem.
Az ellenséges amx amúgy ott volt közvetlen előttünk ahogy sejtettem, csak akkor tűnt fel mikor 50 méteren belül voltam már, bár mire mutatta a szerver szinte már a képébe másztam -
Strauss
senior tag
válasz
SoulReaver #30251 üzenetére
Gondolom aTOG II* már csak a békekötésre ért oda...
azért ilyen az eredménye..
-
Chris0321
veterán
Az AMX M4(1945)-ön melyik ágyút érdemes használni amíg meg nem lesz a fejlesztett torony a 90mm F3-t vagy a 105 mm 13TR-t?
-
vbbb
őstag
Most valahogy így....
-
vbbb
őstag
válasz
nagysandor88 #30243 üzenetére
Babona? Hát az ebbe a játékba nincs, csak idióta faktor.
-
Sontir Fel
őstag
Egy nagyon kellemes doku az amerikai ag jeles kepviseloirol. Ha mar volt, akkor sorry
-
Atlantis
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
Atlantis #30232 üzenetére
Igen érdekes a mai nap, 75%-os eddig. Volt olyan, hogy az XVM 8%-ot adott nekünk, és simán nyertünk. Én ma nem tettem semmi csodát, a lesajnált csapattársakkal közösen hoztuk a csatákat. Abba is hagyom, ritka az ilyen. Van szopóág, de ma a jó oldalán voltam (képzelem a túloldalt, ha valaki megkapta a 92%-ot, utána mit érezhetett
)
-
Remus389
veterán
nekem az a kérdésem hogy a szabad tapasztalat hogy termelődik?
a rendes tapasztalat 10%-a?
illetve replay-t hogyan kell linkelni?
-
Atlantis
veterán
1 hete nem játszottam, reméltem, nem a rosszabbik végén leszek a lófüttynek...hát pedig de. 10-ból csak 2 nyerő csata volt, olyanokat elbukunk, hogy hihetetlen. A spot rendszer még mindig nagy kedvencem, ez ma az átlagosnál is hektikusabb találati rendszerrel kombinálva különösen rendkívüli játékélményt nyújt, a csapatösszetételek meg olyanok, ahogy szoktuk.
Asszem megpróbálom inkább holnap...utána úgyis megint szünet lesz egy ideig.
-
KaLeun
senior tag
válasz
MZsoltee #30229 üzenetére
Legegyszerűbb módja, ha valamilyen újság vagy gamer oldal szétoszt pár kódot. Aztán szoktak lenni különböző rejtvények, feladatok ezeket a játék honlapján vagy a facebook oldalára rakják ki. A játékban is előfordul olyan, hogy ki kell lőni a wg emberét vagy században le kell győzni a csapatukat. Különböző esport versenyeken is lehet szerezni aranyat.
-
MZsoltee
veterán
Ma, most kezdtem a játékkal játszani. Goldot csak kpből lehet venni, vagy másképp is hozzá lehet jutni?
-
forras2
őstag
Most hogy féláron vannak a kis tankok, vissza vettem az M3Lee-t.
Élvezet kis tierben játszaniVégre valahol én vagyok a király
-
Stigma.HC
senior tag
Hát tök jók randomban a tier 10-es meccsek, de a sok artytól élvezhetetlen az egész játék számomra. 5-6 oldalakként, ha kidugod az orrodat a fedezékből, máris kapod a találatokat és vége is. Százszor jobban élvezem a játékot az is-8-al mint ezzel a döggel.
Legénységet rakom vissza csörcsillbe képezni, ez meg mutatóban lesz addig amíg nem veszem hasznát valahogy. Napi sírás vége -
scyllarus
veterán
Hirtelen felindulásból megvettem a T-150-et. Amíg nem lesz meg rá valamelyik normális ágyú, melyiket érdemes felrakni rá? A 76-os nak nincs penje, az 57-esnek nincs sebzése, a 122-es meg pontatlan, mint az állat. Nem kell sok tp az első 85-öshöz, de addig melyikkel szenvedjek? A 76-122 között agyalok, gold ammoval talán gyűjthetek xp-t velük, most az 57-es van fent, de az alig sebez.
-
Fel
addikt
válasz
robogo81 #30217 üzenetére
Közepes kaliberű kell rá.
vbbb: A legutóbbi csatában lőttem át szemből egyet a KV-1S D-2-5T csúzlijával, normál AP lőszerrel (és még ki is gyulladt). L2P
Tegnap vettem meg újra ezt a sport kávét, de ez mekkora OP mocsok
Nem is értem miért vártam eddig a visszavétellel.
A korábban összehozott statisztikán van mit csiszolni. 0,66-os kill/battle; 700 alatti átlagsebzés... Most eddig négy csata alatt 9 kilőtt tank, 2129-es átlag dmg. -
vbbb
őstag
Jujjj de szeretem, hogy a köcsög type kapott buffot de miért is? kv4 a weak pontjairól 122vel 5m-ről 3x pattant szemből, ő meg 230akat csipegetett addig...nerfet neki!
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
A Hellcat-re milyen kaliberű töltésgyorsító kell?
Közepes vagy nagy?
Még nincs,de tervbe van(nem túl távoli jövő,de a feláras felszerelés eksön hamarabb jön). -
myckey
veterán
azért néha mókás tud ám lenni ez a szovjet KV vonal....
egyelőre több,mint 14 sec a töltés.gun dep.lófarok.
bár az is igaz,hogy tr6 motor van a KV-3 ban,szóval alakul még ez.
de azért bosszantó tud lenni -
D.Orion
veterán
válasz
SoulReaver #30212 üzenetére
Hamar elmúlik, de készülj fel, hogy addig inzultálni fognak.
Ha azt a pár csatát túl akarod élni, akkor keress valakit platoon társnak, így kisebb az esélye annak, hogy beléd kötnek. Sokan azonnal kilövik a kék játékost kezdéskor, vagy rászegezik az ágyút és ha bármi gyanúsat tesz azonnal lövik.
-
Patrick76496
őstag
válasz
SoulReaver #30211 üzenetére
Én olyannal leszek megajándékozva, ami képes önerőből is menni, ráadásul köpködi a 6 milis airsoft skúlókat.
Nem tudom még, hogy KV-1 vagy Henschel Tigris.
-
SoulReaver
veterán
Letelt az egynapos kitiltásom... de kék maradt a nevem... ez miért van vagy meddig tart? :S
-
SoulReaver
veterán
válasz
Patrick76496 #30188 üzenetére
Ez csak sima 1:35 méretarányú makett... ragasztás, festés..
de nagyon részletes ám!
-
vbbb
őstag
Mi a pöcsöm van....kis csutak elc nekem jön 2x lemegy az élete...beállok pozícióba TD-vel és elkezd lövöldözni rám....én is belelőttem egyet majd letúrtam a hegyről....meg is deglett. Mínuszos lett a köröm és nyerhettünk volna, de megérte....kis patkány.
-
Remus389
veterán
nem olyan rossz ez a tiger (H)
-
myckey
veterán
válasz
nagysandor88 #30196 üzenetére
Sanyi!
Neked csak TD van?vagy ezt is lehet állítani,mint a nemzeteket?
most látom,hogy lehetEgyébként gondolkodom a Francia TR5 felvegyverzett jacuzzi megvételén(s-35 ca)
annyi jót halok róla -
törölt tag
válasz
forras2 #30201 üzenetére
az nem idegesít hogy agyhalottakkal kell játszani
az sokkal inkább hogy nem látok az orromig se (100m nyílt terep) 0dmg-s lövések ha sebez akkor is a minimumot, vagy totál összeszűkült célkeresztnél lövőm a holdat
engem meg minden átlő
E2 200mm beforgatott frontját simán átlövik 5-6 tankok 170 penetrációval
azt meg kétlem hogy mindenki gold amoval lő -
KL
tag
Toborzó
[HHR-A] Hungarian Armored Hussar Regiment - Academy
A [-HHR-] Hungarian Armored Hussar Regiment toborzó-tréningelő klánja vagyunk.
Célunk, hogy olyan játékosokat képezzünk, akiket megfelelő felkészítés után az európai szintű főklánunkba csatlakoztathatunk, valamint a későbbiekben (elegendő létszámmal) velük vállvetve közösen harcoljunk. Főklánunk jelenleg az egyik legerősebb szövetség tagja a Clanwarban (SBP, JNA, EPIC, stb.): [link]Szeretettel várunk tehetséges magyar játékosokat, akik a random csaták mellett többre vágynak, kellően aktívak tudnak lenni és az alábbiaknak meg tudnak felelni:
- 18. életévét betöltötte
- TeamSpeak 3 használata (mikrofon is kell)
- Legalább 1 db Tier 10 jármű vagy 1 db Tier 9 + 1 db Tier 8 arty (ha közel a megjelölt cél pl.: 1 tier 9-es akkor is van lehetőséged)
- gyakorló csatákon, tankszázadban és landing-en való részvétel (Clan War időpontban, általában fél nyolctól)Toborzó: Matthiew78
Jelentkezni a hhra.recruiter@gmail.com-on, vagy a hivatalos WoT oldalon keresztül.Klán oldala: [link]
Bemutatkozó film: [link]
-
BaLee
addikt
válasz
D.Orion #30202 üzenetére
Én is rengeteget agyaltam, hogy milyen prémium tankot vegyek.
Először a tier 6-7 körülieket néztem, Dicker Max és az orosz SU-122-44 TD sem tűnt rossznak persze kompromisszumokkal. De többen írták, hogy nem érdemes tier 8 alatti prémium tankot venni az alacsony szorzó miatt. Ott ugye volt válaszék bőven de sok ki is esett hamar.
Ugye tier 8-9 limites pl. az IS-6 a T26E4 valamint a 8.8 cm PaK 43 Jagdtiger. Utóbbi sokáig versenyben volt de valahogy hiába lő gyorsan ha alacsony a penetráció.Maradt a Löwe és a T34, utóbbinak jobban a statisztikái így végül megvettem. Eddig nagyon tetszik, csak meg akarom várni a január 29et hogy féláron felszereljem mindennel, addig még csak simán gyűjtöm vele a pénzt, nem is jön rosszul.
Bár most az IS-emmel is nagyon megy a pénztermelés főleg az 50% credit bonus miatt...Szerk.: épp most kaptam a T34-el 80 ezer kreditet egy bukott meccsért (igaz lőttem 4et, meg reseteltem a foglalást de akkor sem rossz)...
-
vbbb
őstag
válasz
nagysandor88 #30196 üzenetére
replay?
Amúgy grat!
-
D.Orion
veterán
Tegnap mintha valaki kérdezte volna, hogy mi a helyzet a T34-el. Nos este mr nem volt erőm feltölteni és belinkelgetni:
Replay és további kép linkek.
Többek között enemy Löwe-re két lövésem volt és az 2x500dmg az kemény?És persze volt egy ilyen a csapatomban. Az idióták néha jól jönnek, mert nem lopják el a sebzést.
Félelmetes, hogy tegnap minden harmadik csatámban(tier-től függetlenül) volt egy-egy olyan ember aki úgy döntött, hogy neki kell egy T8-as prémium tank mielőtt lenyomna minimum 500 csatát.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged