Hirdetés

Aktív témák

• Simulacrum

senior tag

válasz Patrick76496 #23013 üzenetére

Volt már olyan kérdés itt, hogy mit tartotok a legjobb tanknak a játékban, ha mindent figyelembe veszünk? Nekem most lassan a tízezredik csatához közelítve fogalmazódik meg egyre többször ez a kérdés és egyre biztosabb a válasz is rá.
    IS-3
    Nem is nehéz megmagyarázni. Alapesetben a medek fekszenek számomra a legjobban. Az IS-3-ban pontosan megvan az az agilitás, mint egy-egy medben. Mi nincs meg a medekben? A lepattanó, bár most épp a T-54-hez jutottam el és azért is akartam mindenképp megszerezni, mert sokszor pattantam le róla ellenfélként. Szóval a T-54-en kívül más medben még nem nagyon tapasztaltam annyi lepattanót, mint IS-3-ban, sőt az eddig játszott összes heavy-ben sem tapasztaltam annyi lepattanót, mint IS-3-ban. Alacsony tank, nehéz messziről eltalálni is. A fő gondja az ammorack sérülés mások szerint. Elég sok csatám van vele, sosem volt rajta vizes lőszertartó mégis az egy lövéses elpukkanások száma rettentően kevés, nem mondom, hogy nem volt, de kevés. Nálam tehát az IS-3 nyert.

Nagyon meglepődtem, mert most sikerült beszereznem a Tigris II-őt és ellenfélként az egyik legkönnyebben elintézhető tanknak tartom, benne ülve viszont meglepően jól muzsikál. Az egyik legjobb tanknak tartom stockon is. Azt kell mondjam ezek a 88-as lövegek hihetetlenül jók a németeken. Ezzel lehet tényleg kupolát lőni messziről is, öröm ilyennel játszani. Én úgy érzem lehet szidni a német tankokat, de nem igazán érdemlik meg, mert nekem hozzák az élményt és jól is megy velük. Nekem még a sima Tigris is plusszos, pedig azt tényleg nem könnyű eldugni.

Ha már mi a legjobb kérdést tettem fel, az is körvonalazódik nálam, hogy a két legjobban játszható tier a 7-es és a 8-as. Itt vannak a legizgalmasabb csatáim és persze a kedvenc tankjaim is. Hogy ne csak az IS-3-at említsem nálam még a nagyon jó kategóriába a következő tankok tartoznak: M26 (nem sokkal maradt le az IS-3 mögött), T20, Tetrarch, T-34 (igen, az orosz), M24, AMX 13 90, IS, Tiger P, IS-4.

A gold ammo kreditért pedig biztos, hogy csak beetetés. Meglepne ha nem vennék ki hamarosan. Én nagy változást nem tapasztaltam, de azért nem örülök ennek és örülnék ha minél hamarabb kivennék.

Aktív témák