- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
HungAryan
tag
válasz
GaburroSan #25985 üzenetére
28 700 XP a teszt szerveren.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
S.Copperpot #25995 üzenetére
mindig is higgadt voltam, a trágár az a diegho volt.
és ne nevezz retardáltnak. fogalmad sincs arról ki vagyok. köszönöm.
nem kell válaszolj tényleg hagyjuk.
-
S.Copperpot
tag
Mondjuk nálunk ez úgy szokott lenni, hogy ha valaki berúgja a saloon ajtaját és elkezd ordítani, hogy én vagyok itt a tótumfaktum, akkor a helyi menő csávó sóhajt egyet, aztán feláll, és ad egy akkora fülest a nagyhangúnak, hogy elfelejti a nevét. Ha ebből sem tanul, akkor elföldeljük a kocsma mögött és iszunk tovább.
Amúgy, én úgy láttam, hogy amíg kultúrált hangnemben kéred ki a célszemély véleményét, vagy vitázol vele, akkor képes azt elmondani, és szokott mondani olyanokat, amit érdemes megfogadni. Meg olyanokat is, amivel nem feltétlenül kell egyetérteni.
Ez a hiszti, meg a folyamatos bizonygatási vágyad (hogy valaki más szarember szerinted), ez nagyon nem kultúr, úgyhogy higgadj le, mielőtt jön a földelős rész. Ja, erre válaszolnod sem kell, mert kimerítettem a napi "retardáltakkal vitatkozok" keretet (a melóhelyen jócskán apasztják sajnos).
-
Stigma.HC
senior tag
De sok gondotok van
Amúgy egész használható ez a proto, kezdem megszokni. Leszámítva ha egy arty betalál
Na meg a gyorsasága is valami félelmetes, ha a csapat kicsit is támadó kedvében van akkor szinte futnom kell a sebzés után hogy valamit is elérjek. 18km/h az is néha max 17 -
homeless09
őstag
Na otthon teszt szerón ki is próbálom majd a kínai heavy-ket
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok mennyi az új T21 amcsi med?
-
scyllarus
veterán
válasz
Taragas #25973 üzenetére
Én a %-os esélyt nem kapcsolom be. Egyszer, még az elején be volt, egy kareliai csatára adott 25%-ot nekünk. 15-3-ra nyertünk
Azóta nem hiszek neki, max. megnézem, hány sárga-zöld-lila van itt és ott, és elég jól megtippelem az eredményt. Arra használom csak, hogy 1-1-nél tudjam, kivel érdemes kezdeni, és kit kell elkerülni (nyilván tankfüggő is), meg hogy figyelmeztessem a társakat, pl. ha lila arty van a túloldalon.
-
Taragas
aktív tag
Ezt én is kérdezhetném!? Pár napig nem jövök fel ide, azt elszaladnak az indulatok...
Múltkor nem jelezte ki a százalék esélyt, és az egyik srác mondta, hogy kell bekapcsolni, meg ezt is mondta, hogy kapcsoljam be(illetve javasolta, de nem parancsolta), és azóta mutatja ezt is, főképernyőn, meg játék közben is, de fingom nincs mit jelent. -
vbbb
őstag
Nah, mi történt itt?
-
Enzolord
addikt
A Churchill VII nagy ágyúja akkora átcseszés mint a huzat....
15000 XPért kapunk +3 pent meg +5 damaget átlagban..
Azért ez k*rvára nem fair.. -
nyunyu
félisten
válasz
scyllarus #25958 üzenetére
"t-kb" helyett celszeru hasznalni a "t-hb"-t, az szazas nagysagrendben mutatja a csatakat.
Nyilvan a legtobb user kevesebbet megy egy tankkal, mint 501, igy szazasra kerekitett erteknek tobb ertelme van, mint ezresre kerekitettnek.M36 Jackson/Slugger: elobbi az angolok altal hasznalt neve, utobbi az amerikai.
Lasd ugyanigy M3 Grant/Lee. -
nyunyu
félisten
válasz
Taragas #25960 üzenetére
Ha már xwm a téma, akkor had kérdezzem meg, amire múltkor nem kaptam választ, hogy az exp melletti két százalék, és a t=valamilyen szám mit is takar.
Melyik kepernyon?
Meccs elotti csoportkepen alapertelmezetten a megtett ezer csatak szama, meg az osszesitett eff, illetve a globalis nyeresi szazalek latszik.
Elvileg ezekbol szamitja, hogy hany szazalek eselye van nyerni a csapatnak, illetve a Te aktualis tankodnak. (utobbit gondolom a tankonkenti statbol, nem a globalisbol.)
-
HeZzZ
senior tag
hazaértem. még vissaztérve, engem nem tántorít el az se ha a jósitennel kellene párbajozzak.
ha elver a diegho akkor elver..nagy rá az esély mivel ő ugyebár unicum és meg csak mezei average player... de a csata meg lesz tartva. ha csak nem hátrál meg a nagyszájú barátunk -
nyunyu
félisten
néha van +/- 10 pontos eltérés egy-egy csata között is előfordul, nem tudom mi okozza. Talán valami kerekítés miatti zavar az erőben, mert csak tizes pontossággal jelzi az adatokat.
Nemelyik XVM verzio nem egy, hanem ket szerverrol probalja lekerni csata elott az adatokat, viszont a ket szerver nem egyszerre frissul, masodik neha egy hettel regebbi adatokat mutat.
(Ha jol remlik, altalaban szombatrol vasarnapra virradolag szokott frissulni az elso szerveruk.)
-
Taragas
aktív tag
Srácok: Ha jól olvasom, (bár nem tok olyan jól angolul), akkor lesz valami 'lövedék eltűnés' javítás a patchben?
Meg amúgy néztem lesz egy két értelmes javítás, de lehet a rammolást meg hazavágják.
Bocsi lehet volt erről szó korábban, csak rákérdeztem, mert most értem rá.
De baromi lassan jön ez a teszt szerver..... -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Patrick76496 #25955 üzenetére
Azért egész kellemes kis event lesz ez. Mundenki az állati tankokra lesz rámozdulva
A JT-t gondolom szándékosan hagyták ki. -
Patrick76496
őstag
válasz
GaburroSan #25950 üzenetére
EU szervertől mit vártál? Nem tudom mivel érdemeltük ki ezt a bánásmódot.
-
nyunyu
félisten
Az adott tankra?? Ilyet is tud az XVM?
Adott tankra effet nem tud, viszont nyeresi ratat, meg jatszott meccsek szamat igen.
Konfigban a {{kb}} es {{rating}} makro ele tegyel egy "t-"-t, es akkor az aktualis tankot mutatja, nem a globalis adatokat.
{{kb}}: jatszott ezer meccsek szama
{{t-kb}}: adott tankkal jatszott ezer meccsek szama
{{rating}}: nyeres arany
{{t-rating}}: nyeres arany adott tankkalTeljes leiras az XVM konfigban hasznalhato makrokrol:
c:\Games\World_of_Tanks\xvm-doc\readme-en.txt -
Bingisz
addikt
-
törölt tag
Köszönöm szépen a válaszokat Mindenkinek
(hadd ne idézgessek név szerint)
Más: Ma megvolt az első TK-m, villámmeccsel elfoglaltuk a zászlót, erre egy csapattárs egy T20-al berontott, és törni kezdte egy másik társamat. Először azt hittem véletlen, de miután nekem is nekem jött, azonnal szarrá lőttem. Rohadt ideges lettem, peg nem szoktam
Na mindegy, valszeg igazam volt, mert bekékültem, és senki nem lőtt rám
szerk: viszont most látom, hogy a garázsban is kék a nevem
elqrtam valamit???
szerk2: beengedett, és itt már rendesen látszik a nevem
-
GaburroSan
aktív tag
Mire kiadják a 2.3.8 as verziót addigra meghízik a wot vagy 10Gb-re!
-
GaburroSan
aktív tag
Szóval M7ből 27800xp kell, még jó hogy 35k xp gyűjtöttem! És mennyibe fog kerülni a jószág?Meg 1 adatlapt tudtok róla mutatni azt megköszönném!
-
Tomi0703
addikt
ez teszt szervert ha letoltom akkor a sima jatekkal tudok jatszani? illetve ez nem szamit bele a statomba ugye?
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #25937 üzenetére
-
Tomi0703
addikt
válasz
#48613632 #25916 üzenetére
1. xvm az osszesitett statot mutatja. 3-4 jegyu szam az eff igen.
2. raviszed az egeret az adott jatekosra es nyomsz egy f2-ot.
3. ugy tudom, hogy goldert lehet nevet valtani.( #25919 ) GaburroSan: te hat az kibaszott sok. nekem is 7770em van (sapphire sima ghz edition), de nekem 55 foknal nem megy feljebb (2-3 ora bf utan). igaz viszonylag normalis hazam van (sharkoon vaya ket 12-es ventivel elol hatul). de szerintem enelkul egy gagyi hazban sem szabadna ennyire felmennie. 101 fok egy ilyen kartyatol nagyon nagyon sok. ott valami nagy gond lehet vagy otthon 50-60 fok van a lakasban.
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #25937 üzenetére
Siemka!
A törökök sietnek közölni a falon, hogy ők törökök, aztán gyorsan meghalnak, sok vizet nem zavarnak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #25914 üzenetére
Remek hír, hogy törökül is elérhető lesz a WoT weboldala. Remélem még több török játékos lesz az EU szerveren, eddig is olyan sok jót lehetett tapasztalni velük kapcsolatban.
-
GaburroSan
aktív tag
Úgy látszik a jővőhétre sem fog ez letöltődni!
-
myckey
veterán
válasz
GaburroSan #25930 üzenetére
ezt most látom...de eddig ilyen nem volt
szedtem már le,nem egy verziót..és közbe tudtam játszani -
myckey
veterán
valaki elmagyarázná,hogy játék közben,miért nem tudom tölteni a tesztverziót?
eddig ilyen ne mvolt...
viszont,ha most akarnám elindítani a teszt töltését....azt írja ki,hogy már fut a game...zárjam be... -
emre
veterán
Vereség
Csata: Mines 2012. november 22. 17:06:43
Jármű: M46 Patton
Szerzett tapasztalat: 1 296
Szerzett kredit: 85 794
Csatában elért Achievement: Szárnysegédsebzés: 7421
-
kanyipicske
tag
Majd értékelje ma már valaki az auto loadosokat na meg a kínaiakat...
Nincs türelmem leszedni -
virkir
veterán
Láttam valaki kérdezte a tesztet.
Kint van az install.
A lancher meg majd letölt 4GB+-t.Na elkéstem, de mind1 lényeg, hogy lassan lent is van.
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #25919 üzenetére
Az borzasztó meleg....
Nekem a ref 480 volt ilyen meleg, Furmark alatt, szóval szerintem se normális a 101 fok..
Vagy az érzékelő döglött be.. -
Patrick76496
őstag
Én most tartok 350 megánál, kb olyan 15 perce megy, egyre gyorsabban. Attól függ, hogy hány szerver lesz. Ha csak egy, akkor semmi gond nem, ha viszont 2, akkor menjenek a ...
Na olyankor szokott buzi lenni. Egyébként nem értem, miért van szükség kettőre, miért nem jó az egy. Ilyenkor még legelsőként egyszerű bejutni. Asszem így volt 8.0-nál is, hogy első nap gond nélkül bejutottam, aztán az utána következőkön meg lehetetlen volt. Ha kell én bekapcsolva hagyom a gépet, laptop úgy sem fogyaszt sok áramot.
Jó ez az angol nyelv. Rádiósnál, viszont kihagyhatatlan az orosz!
-
vhw
addikt
válasz
jano_77 #25918 üzenetére
Tudtommal az XVM a globál effit mutatja, néha van +/- 10 pontos eltérés egy-egy csata között is előfordul, nem tudom mi okozza. Talán valami kerekítés miatti zavar az erőben, mert csak tizes pontossággal jelzi az adatokat.
@GaburroSan: nem lehet, hogy ott valami más probléma lesz, nem a ház? Nekem egy elég szűkös viszonylag zárt házam van (GMC R3) szintén 7770-el, és 70 fokot se éri el, 60-63 szokott lenni játékközben is.
-
GaburroSan
aktív tag
Ja írtam milyen konfigom van, és elöjött 1 betegség! Azon csodálkozom hogy a gpu (7770) milyen jól bírja a 101 fokot! Úgy látszik újjab házcserére szorulok! 2 hete cseréltem!
-
jano_77
nagyúr
válasz
#48613632 #25916 üzenetére
1. az adott tankra mutatja a statodat: win ráta, eff, lejátszott csaták száma
2. nem tudom
3. aranyért lehet nevet módosítani(#25917) Fel: Ti legalább már szedhetitek.....én megyek ma röpi edzésre, tuti nem fogom bekapcsolni otthon ma a gépet
EZ nem a magyar megfelelője?GaburroSan: és mitől olyan magas a hőfoka?!?!?
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #25914 üzenetére
Pedig biztosra veheted, hogy buzi lesz.. A kezdeti időszakban biztosan.
Eddig lejött nekem ~1GB ~20 perc alatt, úgyhogy olyan 6 előtt már talán kész lesz. Csak az a gond, hogy megyek el itthonról, mire hazaérek, tutira nem fogok tudni belépni----------------------------------------------------------------------
Amelyik nyelvhez tudnak partnert találni, azon biztosan el is készül az oldal, úgyhogy ez szerintem nem rajtuk múlik. Ha gondolod, akkor bevállalhatod a magyar oldal dolgainak ellátását és már jelentkezhetsz is
-
törölt tag
Hali
3 kérdésem volna .... ha tudtok válaszolni esetleg, megköszönném.1. Az XVM stat a betöltőképernyőnél, amit mutat számot, többnyire 3 jegyű 800-900 körüli. Az ugye az efi??? De az miért van, hogy két játék között 10-20 eltérés is van? Vagy tankonként különböző?
2. Hogyan tudom a kövess parancsot személyre szólóan kiadni? Sehol sem találtam
Esetleg van valahol egy parancslista?
3. Nevet szeretnék változtatni, illetve suffixet hozzáadni, tehát utótagot kapcsos zárójelben. Hogyan tehetem meg?
Köszi előre is
-
Patrick76496
őstag
Végre.
Tényleg nagyon lassan jön, túl sok a letöltő. Bízok benne, hogy most a szerver nem lesz buzi.
Fantasztikus, már török verzióban is elérhető a worldoftanks.eu! Persze eddig is ezen kívül még mindenféle európai nyelven elérhető volt. Nem mintha nem érteném az angolt, de ha ennyi nyelvben kiadják, akkor már illene a magyar is.
-
vhw
addikt
válasz
Antonius1978 #25900 üzenetére
Na ez bonyolítja a dolgokat... Ha a válaszott országot Romániára állítod, akkor nem érhető el a daopayes fizetés... (nem tudtam, hogy onnan írsz)
Az ottani mobilszolgáltatók eljárásaival meg végképp nem vagyok képben
De ha az az sms-es opció megoldható... akkor miért is ne?
Én azért nem ajálottam ezt az opciót neked elsőnek, mert itt nálunk valami bitang kedvezőtlen árban lehet goldot venni ezzel a lehetőséggel, és ott is csak kis tételek közül lehet választani (<1000 gold). De most így hirtelen összehasonlítottam az itt és ott elérhető lehetőségeket, mit kapsz 1€-ért.Mo. 1€ ~ 136 gold
Ro. 1€ ~ 235 goldÍgy már kicsit másképp néz ki, ha neked ezzel a lehetőséggel kényelmesen megoldható, akkor hajrá.
Igen, elküldöd az sms-t (annyi pénzt vesz le érte amit kiír) és utána szintén perceken belül meg kell érkezni-e az accodra a cuccnak.
-
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #25908 üzenetére
HA sms általi fizetésre kattintasz, akkor küld egy üzit vissza a honlapon, hogy erre és erre a számra kóld a mopay 12345 öt, és ennek az ára x euro..
Ha ezt megtetted, és elküldted, kiírja. hogy sikeres vásárlás.. -
Fel
addikt
Ha a szépségükért nem is, de valami egyéb tulajdonságuk remélem lesz, amiért szeretni lehet majd őket
Egyébként most már elérhető a teszt. akinek fent van a 8.1 tesztkliens, az a launcher indítása után már töltheti is. Akinek nincs, annak itt a webes installer: [link]. Patch, teljes kliens egyéb módon nincs (ahogy az mostanában lenni szokott).
Szép nagy.. Nekem 4166,91 MB-ot szed a launcher. Talán este nyolcra meg is lesz... -
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #25905 üzenetére
Akkor azt kell választani..
VAgy a gift shopban szoktak néha jó kombók lenni.. -
Antonius1978
addikt
Amugy nezem a lehetosegeket, de melyik kozul kell kivalasszam ? Phone vagy SMS ? Vagy a tovabbi valasztekoknal ? Ha arra kattintok, akkor bejon egy ablak, es ajanl ezt-azt, 5 tovabbi lehetoseg is van, de ott Visa Electront, meg Ultimate Game Card + Moneybookers, Bank Transfer, Paypal, Western Union es Webmoney lehetoseg van. Most hogy igazodjak el a sok valasztek kozul ?
Az SMS-nel tudnek venni 12,4 euroert 29xx aranyat.Az pont jo lenne 1 honap premiumra, es 1 garazshelyre pl.
-
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #25900 üzenetére
Elvileg 10 euro a cucc, a 2500 arany, és külön, ismét csak elvileg, nem vonnak a telefonálásért..
De szerintem, 12 euróból megvan...
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- UHD filmek lejátszása
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest