- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Hát ez betett, így korán reggel.
A kedvenc tankjaimat széjjel nerfelik, pedig sokan így sem tudnal velük rendesen játszani, és most ez is?
Akkor kérem szépen nerfeljék a KV-1S-t és a Hellcat-et is még egy kicsit és totál jó lesz a kedvem.
Kva WG
Szerk
Jééé, orosz tankokat nerfelnek. Mégsem hazudott a Maya naptár? -
jahrn
senior tag
válasz
Atlantis #25691 üzenetére
Na jo, de a Patton pozitivuma nem a pancelzataban rejlett. Es ugyan az M26-on egy nagyon baba agyu van, de szerintem a jo kis pattogos gun mantlet - meg az ezt kihasznalo taktika - az ami sokat dob a tankon. Abba bele se gondolok h esetleg ezutan a HESH is nagyobb esellyel ut at.
A magan velemenyem az az h WG terpeszallasban elore dolve fogadjon be magaba egy jo nagy adag lof@szt
Mar csak azert is mert akkor hol van pl a Tiger RL sebessege vagy az E-100 RL LFP-e?(#25697) gzbotii Loheted, de miert tenned? Amig nem all neki loni a csapattarsakat addig megiscsak +1 gun, es +1 celpont az ellenfelnek...
-
gzbotii
nagyúr
Ha a csapatunkbol valaki kek, azt buntetes nelkul kilohetem, ugye?
-
Fel
addikt
Storm írta:
T-34-85:
Back 45 -> 40
Mask tool* on the second tower 115 -> 90 (*Gun mantlet google fordítóval)
IP: (Ez meg IS lenne)
Side / back of the tower 100 -> 90
The bottom of the tower 30 -> 60
The area behind the mask 100 -> 90
Mask 100 -> 60 -- Ennél eléggé durva ez a 40 mm-es csökkentés. Jócskán meg fogja érezni. Tegnap elég sok lövést felfogott a lövegpajzs mikor ott lőtték. Ha átment, akkor beragadt a löveg, meghótt a lövész, vagy a töltő, most majd ezek kicsit gyakoribbak lesznek..M48:
the front part of the bottom 51 -> 38.1M46:
The front part of the bottom 7 -> 25.04
The forehead of the second tower 114 -> 101.6
Back of the second tower 76 -> 91.4
The mask of the second tower 114 -> 101.6Pershingről nem írt, de lehet az is olyan mértékben változik majd, mint az M46, ami nem jó hír..
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #25672 üzenetére
Szerintem közepes tankkal kötelező E0-nál lévő házakhoz menni és ott megküzdeni az ellennel...ha esetleg nem jön arra senki (általában azért szoktak), akkor jobbról megkerülve hátba támadni az ellent. TD-vel én szintén ezt a részt szoktam fedezni, támogatni a medeket. Az a tapasztalatom, hogy ha az a rész elveszik, akkor bukta a csata, hacsak a foglalás nem sikerül, de ez eléggé ritka.
Arty-val tényleg sok pálya nem az igazi (megoldás:arty-val nem kell játszani és mindenkinek jobb
)
Redshire, Serene Coast és Sand River TD-vel is nagyon jó, utóbbi kettő még med-del is, pláne ha jó a gun depression.
South Coast, Dragon Ridge úgy ahogy van, hulladék, még akár Airfield is, nem szeretem őket.
Lakevill-lel nekem semmi bajom.
Szerintem nem lett rosszabb El Halluf sem az átalakítással, sőt, most végre nem az van, hogy az északról indulók beveszik magukat A2-nél és onnan ki nem piszkálja őket senki alulról. Most végre egy értelmesebb artista tudja lőni őket, max. 1-2 tank tud fent úgy elbújni, hogy nem lőhetők tüzérséggel.
-
jahrn
senior tag
Egyenlore csak a T-34 valtozasokrol talaltam infot (persze nem 100% h megbizhato):
Back 45 -> 40
Top/bottom 16 -> 20
Front and sides of the top turret 60 -> 52
Back of the top turret 45 -> 52
Mantlet 60 -> 52
Ez ugyan nem sok, de arra eleg h pl a HE nagyobb esellyel atmenjen rajta.(#25688) HeZzZ
Nezd, ha az M26 mantlet nerfet kap (persze kerdes h mekkorat) az igencsak oda fog verni a hasznalhatosaganak. -
jahrn
senior tag
No azt hiszem a 0.8.2 eggyik legfontosabb hozadeka:
"Changed in accordance with historical data armor for: Т-34 (2nd turret), Т-34-85, IS, Matilda (British), M5 Stuart, M26, M46, M48. The detailed info will be provided a bit later."
Az irasok szerint inkabb nerf lessz mint buff, persze ezeknek a jarmuveknek nagy szukseguk volt ra mert eddig uber OP-k voltak...
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap végre kifogtam egy jó napot. Ollie szakaszban szerencsét hozott.
Sikerült minden statomon javítgatni kicsit. És ez a Jagdtiger a nagy ágyúval tényéeg jó játékszer. Életemben először sebeztem Maust szemből, kapott egy 600-as csomagot. Pedig annak még nem is tanulmányoztam a weakspotjait mert úgy voltam vele hogy szemből úgyse tudom semmivel lőni. Na meg eddig az Obj 704 is mumus volt de másik pályán tisztes távolról ő is kapott szemből.
Azt hiszem a Jagdtiger marad majd 9-esnek és az Is-8 megy eladásra ha ki lesz fejlesztve az IS-7. Még pont 100k xp utóbbi. -
S.Copperpot
tag
válasz
forras2 #25683 üzenetére
Feltételeztem, hogy nem 20m-ről vívsz közelharcot. Én, ha olyan közel vagyok, hogy nem tudok az ellen hasára lőni, vagy rossz a szög (és nem ismerem a tank gyenge pontjait), akkor lövök weakspotnak tűnő tárgyat. Búvónyílás, kukucskáló, géppuska, lámpa, stb.
Ezenkívül, azt jó tudni, hogy ha fentről lősz egy tank döntött orrára, akkor a becsapódás szöge közelebb lesz a merőlegeshez, és az effektív páncélvastagság közelít a tényleges páncélvastagsághoz. Azaz pl. a "rettegett" Type59 orra felülről 100mm+ átütéssel átlőhető. -
forras2
őstag
Amit én használtam, ott a szín az átlőhetőséget mutatta.
Igen, így van. De a KV1s-nek kicsit nagyobb a szórása mint a Typenak.
Tehát itt nem úgy van, hogy szét küldöm rajta a kupolát. 20-30 méterről igen, de 100 méterről már nem az a kérdés, hogy mit találok el a tankon, hanem az, hogy eltalálom-e a tankot avagy sem.S.Copperpot
Ugye ha szemtől szembe megyünk, akkor csak az elejét tudom lőni. Ha az elejét lövöm, akkor a kupola vagy a test és a torony találkozásánál tudom csak át lőni a tankok többségét. Ha simán szemtől szembe vagyunk, akkor nem tudom a hasát lőni. -
S.Copperpot
tag
válasz
forras2 #25680 üzenetére
Szerintem az szemből nem túl jó hely. Túl kicsi a sérülékeny felület, ha van egyáltalán. Ha ökölszabályt akarsz, akkor szemből alsóbb pozícióból inkább a tankok hasát lődd középen, felülről pedig a parancsnoki kupolát, vagy várd meg, amíg másra figyel és elforgatja a tornyát. Általában, bárhova lősz, figyelj arra, hogy a lehető legközelebb legyen a merőlegeshez a lövedék becsapódási szöge.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
forras2 #25680 üzenetére
a színek sem feltétlen az átlőhetőséget mutatják hanem csak azt hogy mivan a vastag páncél alatt.
egyébként tanulmányozd a type ot. mert én a saját type--ommal bármikor nekimegyek egy másiknak, és átütöm szemből 5 ből - 3 szor. 175 pennel...ugyanugy mint a kv1s nek van. átlehet azt, csaktudni kel hol lőni.
-
forras2
őstag
válasz
diegho #25480 üzenetére
Én személy szerint ha pl KV1s-el vagyok, vannak olyan tankok amik elé nem gurulok ki.
Type elé pont nem. Gold ammot nem használok. Szemből fél kezemen meg tudom számolni, hányszor tudtam átlőni a Type59-et, a 260 csatám alatt KV1s-el.
De pl KT elé sem gurulnék oda.
Nem tudom sok tankot, hogy hol kell lőni. Ami biztos, az az, hogy ha csak szemből tudom lőni, akkor a test és a löveg találkozásánál próbálom célozni.
Próbáltam többször is a színezéseket, hogy tudjam mit hol kell lőni, de nagyon zavar engem, hogy színesek a tankok. -
virkir
veterán
Azt a középencappelőst ki is lehet ám kaccsóni.
Nálam alap volt amikor bejött ez a lehetőség.
Amíg az átlag csapat már ott komoly kihívásokkal küzd amikor el kell indulni, hogy ne ütközzenek össze meg verjék le a láncomat akkor minek bonyolítsam a helyzetet
Amit írtam az a normál randomra vonatkozott természetesen. -
emre
veterán
-
diegho
nagyúr
8.2 tesztre én is felmegyek és megnézem ezeket az angol csodákat, mert kell valami helyet keresni a sok free xp-nek, bár úgyis kihúznám az összeset free nélkül amekkora marha vagyok. Mondjuk az új amcsikat is tesztelem, hogy milyenek.
A pályákhoz annyit, hogy El Halluf szerintem is gáz lett, a többi elmegy.
-
D.Orion
veterán
válasz
S.Copperpot #25661 üzenetére
Holnap délután visszatérünk erre. De most részemről alvás, mert de.-ben melózom.
-
Fel
addikt
válasz
HungAryan #25666 üzenetére
Akar a nagyanyám térgyekalácsa!
Csak kaptam tőlük behívót, mindenféle előzmény nélkül... Bár hasonlót kaptam egy magyar klántól is, szintén anélkül, hogy bárkivel is megbeszéltem volna, hogy én belépnék------------------------------------------------------
Az angol tankok felett érzett mérhetetlen bánatomat, egy kis szovjet heavizéssel próbálom kezelni:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. november 21. 20:40:40
Vehicle: IS
Experience received: 1 834
Credits received: 67 546Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. november 21. 21:51:21
Vehicle: IS-3
Experience received: 1 965
Credits received: 52 230
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"Búfelejtés gyanánt nem rossz, különösen, hogy az IS még egy kis extra pénzt is hoz ebben a hónapban.
-
S.Copperpot
tag
Ja, ha már wiki, ezt még meg akartam osztani veletek (időről-időre átnyálazom a változtatásokat), és ha jól emlékszem, ez eddig nem így volt:
http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Spotting_Duration
"Spotting Duration
Once spotted, a vehicle stays lit up for a minimum duration of 5 seconds which can extend up to 10 seconds after the spotter moves out of spotting range or gets destroyed. The exact duration seems to be random. Tanks spotted right next to each other may stay lit up for different durations. The Designated Target perk for the gunner extends this duration further."
Rosszul emlékszem, vagy tényleg változtattak a spottingon? -
Patrick76496
őstag
válasz
virkir #25656 üzenetére
Az a pálya még más tankokkal sem nagyon jó, én ott max heavy-vel tudok ott valamit kezdeni, azzal is csak akkor, ha top vagyok. Bár lehet, hogy user error, azért felírom tankoként a lehetőségeket.
Meddel kimehetek a mezőre, de akkor nagy valszeg végig campelem az egész játékot, mert nem látok senkit sem, ha más is van ott, az is campel. Az előre menés meg kockázatos, ezért nem megyek oda soha, csak elbénázom. Városba nem mehetek max egy erősebb páncélú meddel.
TD-vel szinte ugyan ez, + ha kiállok az erdőbe, akkor semmit sem látok, mivel sajnos senki nincs olyan hülye, hogy kimenjen oda. Papírabb td-vel (SU-100M1, ARL V39) nem lehet beállni az utcákba, mivel szétlyukasztanak (bár a KV-5-ök nem értem miért pattognak az M1-ről
)
Ami még arty-val nagyon gyenge, az Himmelsdorf, Widepark Fisherman's bay, Ensk.
Viszont vannam olyan mapok is, amik csak arty-val jók, pl. Redshire, Serene Coast, Sand River. Ezekre ráférne egy átalakítás/eltávolítás. Rájuk vonatkozik még az utolsó mondat: South Coast, Erlenberg, Malinovka.
Pár pályát viszont rendesen elqrtak az átalakítással, ilyen pl El halluf, Lakeville,
Vélemény?
-
Paul119
addikt
válasz
kanyipicske #25668 üzenetére
nagyon egyszerű ,fogsz egy számoló gépet, megnézed mik azok a modulok amik feltétlenül kellenek a következő tank kifejlesztéséhez össze adod+a tank "ára"xpben és voálá
-
HungAryan
tag
válasz
kanyipicske #25668 üzenetére
Milyen kilences és tizes?
Szerk.:
Már látom mire írhattad.
Itt meg tudod nézni:
[link]A T110E4 minimum 26 000 arany/670 000 free XP, a Conqueror pedig 15 000 arany/370 000 free XP
-
kanyipicske
tag
A kilenceshez és a tizeshez kb mennyi free xp kellett?
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. november 21. 21:38:20
Vehicle: IS-7
Experience received: 644
Credits received: 28 078
Battle Achievements: Sniper
nem lett egy nagy vasziszdasz kör összes kb 3k sebzés de sikerült ki lőnöm a sheriffet és kapok majd 500 goldot -
Fel
addikt
válasz
#21346560 #25658 üzenetére
Wow!! T110E4 garázsban, Conqueror garázsban, előzmény szinte semmi... Na az ilyeneket szereti igazán a WG. Igazi free to pay user, és tejel is szépen
Persze eszet nem adnak az aranyhoz..
Én az imént futottam össze ezzel a dísznövénnyel:
Szinte sokkolt a 41%-os winrate, de úgy látom van még ennél is lejjebb.. Ezekhez az eredményekhez már tényleg aktívan tenni kell a bukáshoz.
HungAryan: Pár hete kaptam tőlük behívót a klánba
Azt hiszem pont a 4-esbe, mert rémlik a klánvezér neve. Néztem is, hogy ki? mi? mit akar? mi a f...?
-
S.Copperpot
tag
válasz
D.Orion #25593 üzenetére
Ilyen súlyos kijelentés előtt azért ezt áttanulmányoznám: http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Tank_Experience_and_Credits
... mert szerintem még azért lehettek különbségek a meccsen, amivel nem számoltál:
- nem tudjuk mennyit spottoltál a második körben, és milyen tankokat (Flat bonus per detected tank, double per detected SPG)
- hányan látták még rajtad kívül az első meccsben a célpontokat (50% of what your team member doing the damage earned, divided by the number of team members spotting the target)
- mennyi kritikus találatod volt (This means destroying an enemy tank's module (only damaging it is not enough), or killing their crew. Flat bonus depending on the tier of the target compared to yours, whether caused by direct hits, splash damage, ramming, fire or ammo-rack explosion. Light tanks receive a bonus for critical damage inflicted to heavy tanks.)
- mennyit sebzett összesen a csapat (Coefficient based on the total damage inflicted to the enemy team by your team)
+1: az ölés számít (Very small bonus modified by the tier of the killed enemy compared to yours) -
HungAryan
tag
válasz
#21346560 #25658 üzenetére
A PATTON szerintem a legszánalmasabb klán az egész játékban.
Nézd meg milyen "játékosaik" vannak. Retardáltak gyűjtőhelye...
Amúgy az a taktikájuk, hogy 12 alklánnal landigelnek valahol, aztán valamelyik csak tovább jut.
Mondjuk eddig nem tudok róla, hogy valaha sikerült volna partra szállniuk valahol. -
mozesapo
tag
válasz
Antonius1978 #25655 üzenetére
Prémes
-
törölt tag
Napi FAIL.
Top tankkal (T26E4) ilyet még nem láttam, komolyan mondom, mindig oda ment, ahol nem volt a térképen piros pötty
Bár a statját elnézve, több a pénze, mint az esze -
vhw
addikt
válasz
Antonius1978 #25654 üzenetére
Mondjuk a Daopay-es opció, én már kétszer használtam.
Az E-50-re szerintem nem érdemes a hosszú 88ast felrakni, csak xp kidobás, egyből a 10,5-ös legyen a cél.
(bár én először a motort fejlesztettem ki, hogy lehessen használni medként, de ha a 10,5ös ágyúra mész először az se rossz, akkor inkább heavyként kell használni) -
virkir
veterán
Szvsz azért mesze nem ennyire egyszerű.
A K7-8 arra mindenképp jó, ha véletlenül egy jobb látótávolságú tank éppen átér a falun bespottoljon.
Én délen mindig K1-be álok mert onnan lőhet a városban is pár utca meg az egész nyílt rész és még spottolni is csak akkor fognak ha beértek a bázisra.
Északon meg A4 jobbfelső sarkában a bokrok vagy A0 ha mentek rendesen a nullásra.#25651
patrikgtaivs
Az a pálya az abszolút szívás, megkockáztatom,hogy még himmels is jobb arty-val. -
Antonius1978
addikt
Fiuk, nincs sem dombornyomasos kartyam, sem egyeb effele dolog, hogyan tudok akkor aranyat venni ?
Masodik kerdesem az, hogy az E 50-re mit kell kikutatni eloszor ? Vettem ra +lancot, ugyhogy mindent elbir, nem kell a jobb lancot kifejlesszem emiatt, de mi legyen a kovetkezo ? Motor hogy gyors legyen, vagy inkabb az 1 fokkal jobb loveg ? Neadjisten a torony ?
-
mozesapo
tag
Ha top tank, nem is olyan rossz.
Győzelem!
Csata: Westfield 2012. november 21. 20:54:14
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 4 280 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 142 627
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész -
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #25651 üzenetére
Nekem sem.
Az A1-2 ből jobbára a tér túlsó részét lehet lőni, de ha bejönnek középre az már túl közel lesz ebből a helyzetből. A teret lehet lőni még a K1-ből is, innét még lehet lőni az F3-4 környékét is.
A 0-ás sorra nem szoktam állni. -
vhw
addikt
válasz
Paul119 #25647 üzenetére
Hm... ez igen érdekes, mert én meg;
Victory!
Battle: Mines 2012. november 21. 20:03:07
Vehicle: E-50 Ausf. M
Experience received: 2 070 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 38 614
Battle Achievements: Top Gun, Sniper1035 xp-re kaptam 38k kreditet (szintén prem nélkül)...
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. november 21. 20:03:35
Vehicle: IS-7
Experience received: 875
Credits received: 40 945
na ez egy egész jó kör volt prém nélkül -
HeZzZ
senior tag
válasz
Patrick76496 #25643 üzenetére
TD_zni modnjuk
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #25643 üzenetére
Mi lenne?
Vagy kiválasztasz egy utcát amit végig tudsz lőni. Erre A1-2-és K7-8 kiváló.
Vagy TD mod, vagy a mező felé figyelsz. -
Patrick76496
őstag
Ruinberg-en mit lehet kezdeni arty-val?
-
HeZzZ
senior tag
válasz
scyllarus #25630 üzenetére
sose volt divat a WoT ban hála istennek.
példának okáért a LoL az valami förtelem, undorító, idegesítő, játszhatatlan, kuka semmirevaló és még foyltathatom...... egyetlen dolog miatt!! a játékostársadalom miatt.
nagyon elrontják a játékot a "gyerekek", modnjuk én már közel egy éve nem játszom, pont ezért.
amikor áttértem WoT ra. isteni áldás volt, ott csinálhatsz akármit az első 6000 meccsem alatt 3 mmal találkoztak akik nem figyeltek a szájukra (vagy inkább a kezükre ugyebár) abból kettő magyar volt sajnos...
-
Fel
addikt
Már majdnem van 8.2 tesztünk: [link]
Az eu oldalon már kint a hír, de a kliens még sehol, de a patch notes elolvasható. Gondolom holnap lesz elérhető.
-
myckey
veterán
válasz
homeless09 #25628 üzenetére
de ez hogy.....való életben is szoktam kacsintani...egyet értés jele is lehet...meg egyéb
-
myckey
veterán
válasz
homeless09 #25625 üzenetére
he?
ezt miből szűrted le?
azért mert azt írtam,hogy tisztában vagyok vele....és mellé tettem egy ilyen kacsincsalukamba jelet?ezt nem értem....ez most hogy jött
patrikgtaivs:
ezek nagyon jók.... -
myckey
veterán
válasz
homeless09 #25620 üzenetére
tisztában vagyok vele
-
fradi81
veterán
Hogy mik vannak
Kipróbáljuk.
-
Bingisz
addikt
Érdekesség:
10,5 kwk42/L28 a vk2801-en és a pz4-en:Követelem a pz4 tulajdonosok (és panther tulajdonosok) nevében, az ugyan olyan hosszú csövet!
Mert az adatok szerint nekünk is akkora kellene hogy legyen!Hol lehet az ilyenekért számon kérni a WG-t??
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
myckey #25611 üzenetére
T28Proto se jobb
Ha emelkedőn felfele kaptatok és fordulok vele akkor arra az időre elkezd visszafele gurulni
Mikor alap ágyúval használtam akkor kedvem lett volna kidobni az egész gépet az ablakon, ez a 102-es már egész használható, de mire én összeszedem az utolsó ágyúra a 50k xp szerintem megőrülök. Még a lánc is alap rajta, következő 16k. Lesz még itt szenvedés -
nyunyu
félisten
válasz
Enzolord #25550 üzenetére
Light Med Light Med Light Med
Ha jol remlik, akkor legalabb 81%-osnak kell lennie a legenysegnek, hogy azonos sulyu tankra kreditert atkepezve jobb legyen, mint egy 75%-os ujonc.
Ezt a szintet tier 5 alatt viszont nem nagyon ered el, mert addig joval kevesebb XP kell a kovetkezo tankhoz, mint amennyit buksz az atkepzesen.
Legalabbis nekem a T40 legenysege 79%-ig birt felkuszni, mire meglett a Wolverine. -
fradi81
veterán
Hali
Kv-1 után van-e valami komoly különbség attól függően hogy melyik ágon megyek? KV vs. IS-ek? Ha a sor végét nézem, IS 4 és IS7 kb egy szinten van összességében.
-
Stigma.HC
senior tag
Nincs az a pénz hogy én KV-2-ben ülve végig kempeljem a játékot tier8-ban főleg hogy a trollgun van rajta. 1-2 csapattárs mellé szegődni és akkor lehet aprítania népet
-
nyunyu
félisten
válasz
myckey #25527 üzenetére
Jól forgatva kész erődítmény.....akár a többi KV tank. (kivéve KV2)
Ennyire gyenge lenne a KV2?
Tegnap Redshire meccs legelejen kozolte egy KV2, hogy tier8-as meccsben eselye sincs a 20 sec reload miatt, ugyhogy marad vedeni a bazist.
Es tenyleg kepes volt vegigkempelni a meccset a trollgunnal, gondolhatjatok mekkora eredmennyel.
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest