- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
csaabz #24589 üzenetére
Szvsz az ilyen oldalak csak félig-meddig mutatják a képességet. Ha az új eff-es oldalon átírom a frag, spot, cap és talán a def mezőt is 1-re és így számoltatok, akkor talán pontosabb eredmény jön ki?
A legjobb szerintem, ha a legtöbbet(sokat) játszott tankkal való sebzés eredményt nézünk a dossier fájlból v. ingame, abból is amit újabban játszott az illető. Ez a scout féle tankoknál nem működik.
Egy dolog viszont kiderül ezen a noobmeter-en, eddig 130 féle tankkal mentem, nem számítva a tesztszervert.
Ezt máshol meg lehet tudni?
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #24565 üzenetére
Mert játék helyett hüjjeségekkel foglalkozol.
Úgymint táncóra meg csajozás. -
Chris0321
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #24592 üzenetére
Nem tudom mennyit növel a védés, de sokkal fontosabb szerintem. Capelni csak pár esetben szoktam:
- így tudunk csak nyerni
- átérek az ellenfél bázisához és él még 1-2 tankjuk lowhp-n, 200 sebzésért nem megyek vissza, 2000-ért már igen, ha van reális esély rá, hogy addigra nem ölik meg őket a társak
- fogalmam sincs hol az ellenfél maradék tankja és azt sem tudom mennyi hp-n én viszont alig élek
- olyan modul sérülésem van, ami miatt nem tudok rendesen harcolni és már csak 1-2 ellenfél van (ammorack, motor, löveg, töltő, driver) -
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #24588 üzenetére
Ennek nem sok köze van az eff-hez, no meg a játékos teljesítményhez sem. Én úgy vélem, hogy a cap pont 2 körül ideális (3 felett már caphuszárkodás megy), a def pont pedig minél több, annál jobb.
-
csaabz
őstag
válasz
Arpee78 #24583 üzenetére
Pontosságra nem lehet különbséget tenni a kettő között, mert a performance meter például nem veszi figyelembe a foglalást, felfedezést. Ezt valószínűleg diegho értékelni fogja.
"So for the majority of players these two values will indeed correlate." Tehát érdemes a kettőt együtt figyelembe venni.
-
Fel
addikt
Egy újabb ranzar.com-os wot-os bolondság: Angry Tanks
Talán az eddigi legjobb.
--------------------------------------------------------
Pfff....
FU WG Random Bullshit! 10 lövés, 10 találat, 10 penetráló, 1191 sebzés... Tehát 119-es átlag a 140-et tudó löveggel.
-
nagysandor88
tag
A vízbehajtásról:
Én még soha nem tettem, és elítélem aki a meccs elején ilyen imdokkal, hogy ő nem hajlandó ezzel a csapattal játszani. Főleg olyan géppel szégyen, mint a KV-4 Ahogy elnéztem, még egy két szinttel magasabb gépek baja is meggyűéik vele.
Egy bázison álló AFK játékos igen is többet ér mint egy beszari fürdőskurv@. Egy: taktikailag erőfölényt jelent, ha az ellen nem tudja, hogy tétlen. Kettő: Volat hogy artyval úgy nyertem csatát, hogy bázisunkon állt egy KV-1 AFK én ha jól tudom a kis lorral voltam T5 csatában. 2v2ben maradtunk. Az ellen két játékosa tiport foglalni, ahogy én is. Elkezdték lőni a kv-t a körön belülről, több, de inkább kebesebb sikerrel, én meg őket. Tippeljetek ki nyert.
Szóval szégyelje magát aki vízbe hajt, főleg aki még hirdeti is. Gyáva férgekkel nem lehet háborút nyerni. -
sith7
félisten
válasz
kanyipicske #24584 üzenetére
értem, ok
-
Arpee78
senior tag
Na most már ilyen van: www.noobmeter.com Nálam 1700 valamennyi jött ki, hogy az új eff-nél pontosabb e, ki tudja?
-
sith7
félisten
válasz
kanyipicske #24580 üzenetére
és te azért nem kapsz mínuszt ?
-
kanyipicske
tag
Én ha valaki első secben beleesik a vízbe akkor rálövök legalább 2x
-
myckey
veterán
vizes témához.
van amikor teljesen indokolt az öngyilkosság...én is szoktam alkalmazni
ezt úgy kell érteni,hogy eddig 3 alkalomra emlékszemmind akkor történt,amikor már semmi más lehetőség nem maradt....körbevettek jó páran.
ilyenkor még lövök egy utsót....és jöhet aminek jönnie kell.
vagy szakadékba tolatok,vagy pedig vízbe. -
diegho
nagyúr
Mutatok egy replayt érdekes végkimenettel, mikor megláttam az utolsó ellenfelet nem hittem benne, hogy sikerülhet... [link]
-
-
Paul119
addikt
Battle: Ruinberg 2012. november 16. 13:54:21
Vehicle: Churchill VII
Experience received: 729
Credits received: 25 294
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter
a kis vadállat -
GaburroSan
aktív tag
Kérdés! Mennyi xpé kell majd az új USA medhez M7-ből?
-
Taragas
aktív tag
A minap beinvitált e klán hozzájuk.
Kezdem érezni, hogy ideje lenne klánoznom, de gondoltam megkérdezem, hogy véleménye van e valakinek hozzá? Ismeri e őket valaki? -
GaburroSan
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #24568 üzenetére
Grat! Nekem is az Object 704 a mumusom 1edül ezzel nincsen meg a tank ász!
-
válasz
GaburroSan #24567 üzenetére
Mivel alapvetően heavyket szeretem, az IS7-et. Ha forgótornyos TD lenne az Obj, akkor lehet, hogy azt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
GaburroSan #24567 üzenetére
Szerintem mindkettőt megéri . IS7 van a garázsomban és szretek vele menni jobban mint az IS4 el . Az IS7 gyors fordulékony dög könnyen oda és vissza lehet érni ha gond van a másikról nem tudok nyilatkozni még nincs talán majd Diego .
Más .: Ha már az OB704 -el nem jött össze akkor ezzel végre sikerült. .:
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. november 16. 13:30:19
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 3 758 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 56 529
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász -
válasz
GaburroSan #24563 üzenetére
Nem egy kategória a kettő, nem lehet összehasonlítani.
-
diegho
nagyúr
Nos első csatában tier10 tankokkal kaptam egy 7 fős camper különítményt, akik addig campeltek, amíg egy E-50M ki nem szedte az összeset. Másodikban 3x E-100 összesen 1500 alatti eff és egy Bat aki 14:20-kor már nem élt. Jól indult a tier10 duplázás.
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok szerintetek IS-7 vagy Object 268??? IS-7re hajazok még kell 110k xp és az obihoz még 140k xp! Szerintetek melyik a király T10ben?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
GaburroSan #24561 üzenetére
Valószínű ez prémium nélküli eredmény lehet az enyém prém nélkül 1050 xp tehát ha így nézzük akkor érthető . Még van mit tenni az OB268 ig szóval csak összejön addig.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #24560 üzenetére
Érdekes! Ez nem az enyém, de ő megkapta a Tank ace-t!
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. november 16. 12:22:51
Vehicle: Object 704
Experience received: 1 214
Credits received: 47 638
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"1214 Xp (7000dmg) megkapta!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Stauffenberg #24558 üzenetére
D-25T. Elnézést, hogy kihagytam a kötőjelet.
mindkettő ki van fejlesztve, IS-n használtam mindkettőt.
De KV-3am csak addig volt, amíg gyorsan kifejlesztettem rajta egy két dolgot, hogy megkapjam a T-150et is, így gyak nem igazán használtam..(T34 vs T-34?
)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Plasticbomb #24546 üzenetére
Na most melyik D25T érdekel? Mert van D2-5T meg D-25T. A különbség, hogy az egyik egy kicsit jobb, elsőre nem tűnik sokkal jobbnak, de azért szerintem érdemes kifejleszteni (aztán viheted tovább a KV-4-re). Jobb a ROF és gyorsabban is lehet vele célozni.
-
homeless09
őstag
Az igen, nem is tudtam, hogy az S35CA ennyire OP
-
válasz
Plasticbomb #24552 üzenetére
Miért teljesítene másképp? Sőt, szerintem előnyösebb a KV-3-on az erősebb páncél miatt, mert ugye ez nem igazán sniper löveg.
-
diegho
nagyúr
Eddig ma 15 win egymás után, lehet abba kéne hagynom még mielőtt bukni kezdek.
Mondjuk 7db tier10 vissza van még a duplázásból, de azoktól mindig félek, mert az 500eff E-100 playerek nagyon megszaporodtak.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
#48613632 #24543 üzenetére
Volt márt példa nem is egyszer, sokszor hogy szoros lesz a vége egy csatának, ilyenkor egy elaludt , elbambult, kempelő afk jatekos siman megnyerheti, ha van minimális esze, ha nincs neki persze elbukja de full hp-ről még a legidiótábbak is nagy eséllyel le tudnak nyomni egy agyonsebzett jó játékost akit a csapat már megnyomorgatott..
-
jano_77
nagyúr
-
válasz
Atlantis #24545 üzenetére
Igazából priceless, amikor a csapatunk közelít az ellenfél bázisához, ahol az ellenséges csapat fele campel, majd amikor meglátnak minket, hanyatt-homlok menekülnek az ellenkező irányba.
(#24546) Plasticbomb: A KV-3-on jó az a löveg! Bár néha már egy kicsit kevésnek érzem a 175 pent, melyhez hozzájárul a gyenge pontosság, de a jó páncélzat miatt az ellenfél arcába mászhatsz.
-
Plasticbomb
addikt
A 152essel még nem próbáltam, a 107essel néha, t8ak a toppok, de ott sem folyamatosan, csak amikor olyannal kerülök szembe, akit már normál lőszerrel nem tudok átlőni, vagy t7-t8 tier, akinek erős a frontpáncélja, és máshogy nem tudom lőni, csak fronton keresztül. Jó gépállat, bár már nem az igazi, nem lehet már vele istenmódban menni, mint régen, de tierjében még most is aprít. De amint megvan az S-51, annyi időre még lehet megtartom, amíg a legénység következő skillje eléri az 50%ot, hogy kv-3ra átképzésnél is 100% legyen a most fejlesztett skill és az alapképzettség.
Más:
Van valakinek tapasztalata, hogy KV-3on a D25T milyen? -
Atlantis
veterán
válasz
diegho #24541 üzenetére
Aha, akkor ezért van a sok öngyilkos, eddig eszembe se jutott, hogy így nem kell nekik fizetni...azt gondoltam, simán csak nem akarnak küzdeni a túlerő ellen.
Egyébként egyetértek a korábbi írásoddal, a dezertálók fizessenek többet.
pitepeti71: De az esélyeket mi határozza meg? Nagy mértékben a taktika! Akármilyen jó játékosokkal kerülsz szembe, ha egy statisztikailag gyengébb tagokból álló csapatban van némi összetartás, együttműködés, akkor papíron sokkal erősebb csapatok is legyőzhetők (ezért nem hiszek már XVM-nek, annak is csak akkor van igaza, ha mindkét csapat hasonlóan jól vagy rosszul viselkedik).
Az ellen nem tudja, hogy valaki(k) csak kempel(nek), így más a taktika, máshogy állnak hozzá a csatához, így más az esély is!!! A csapat által kiosztott sebzést tekintve persze tök mindegy, hogy a delikvens egyet se lő vagy az elején dezertál. -
virkir
veterán
Na kérem az eddigi vízbeölési stratégiák a nooboké volt.
Itt van ahogyan egy pró gémer teszi ezt.
Természetesen árkon-bokron keresztül rohanva, hogy a maradék ellenfélnek még ki tudjon osztani némi sebzést.
Csak van amikor nem jön össze. -
törölt tag
De bakker, mind a 3-an a taktikát emlegetitek, azt aláírom, nyilván különbség, hogy él a játékos, vagy nem.
Persze, hogy nem mindegy, hogy az uccsót keresni kell, vagy esetleg beledöglött a tóba!
De én nem a taktika, hanem az esélyek szempontjából közelítettem meg, ezt írtam is. Úgy meg mindegy. Egy játékos, így, vagy úgy, de nem játszott, ergo 14 vs 15 volt.De szerintem péntek van, és rohadtul mennétek haza a melóból, vagy nemtom mi van
... Én azt mondtam, hogy túlspirázzátok ezt a témát, az mellett, hogy igazatok van. végtére is mindig van egy-két kemper, akivel nem tudtok érdemben számolni.
D. Orion, neked még annyit. Nem vagyok taktikailag kiemelkedő játékos, mivel publicon nincs is taktika. Általában az van, hogy az első fél percet én is kikempelem, hogy mi történik, és a leginkább jól pozicionált csoporthoz csatlakozom.
Előbb nem érdemes, volt már, hogy írtam, hogy mi meg merre, persze kurvára mindenki tojt rá. vagy elindultam az elején valamerre, és egyedül, vagy kisebbségben maradtam.
Nálam az vált be, hogy az első fél percre hagyom kialakulni a dolgokat, és utána döntök. Ez nyilván változna összehangolódott emberek esetén, de randomra nem látok jobb módszert.
-
D.Orion
veterán
-
-
törölt tag
válasz
D.Orion #24538 üzenetére
És mi az a hatalmas különbség? Mert szerintem semmi. Az ellenségnek fogalma sincs róla, hogy az illető AFK, egészen a csata végéig, amikor keresni kell. Ellenben a csatába nem szól bele, szóval valódi jelentősége nincs. Esetleg az a minimális elrettentő erő, hogy az ellenfél létszáma ugyanannyi, mint a mienk?
Na mindegy, annyit nem ér a téma, hogy ezen vacilláljunk, szerintem sem korrekt, de azért annyira nem számottevő.
-
D.Orion
veterán
válasz
#48613632 #24535 üzenetére
Hatalmas a különbség aközött, hogy valaki AFK és a csata végéig ez ki sem derül, ergo számol vele az ellenfél
és aközött, hogy valaki az elején kiugrik a csatából, tehát az ellen azonnal tudja, hogy na ezzel az egyel már nem kell számolni.
A kettőt össze sem lehet hasonlítani!
-
Stauffenberg
nagyúr
Én eddig egyszer tapasztaltam meg milyen vízbe esni... de az nem szándékos volt.
Akkor lett meg a Hellcat és rögtön felraktam a legerősebb motort. Amikor fel akartam menni egy hídra (5 másodperccel a kezdés után), akkor az egyik csapattársamat akartam kikerülni, de egy kiálló buckán megugrott a tank és egyenesen a vízig repült...
Aztán beírta rá egy csapattársam, hogy a cicák nem szeretik a vizet.
-
törölt tag
Mit össze rugóztok ezen a vizes témán, komolyan ennyit agyalni egy hülyeségen.
Most nem azért, de egy csomó meccsemen van olyan csapattárs, aki el sem indul a kezdőkörből, a végén ha bukunk, úgy kell megkeresni az ellennek. Na, az miben különbözik az öngyitől? Semmiben. És van olyan, hogy nem egy, hanem kettő kempel be az elején.
(Mondjuk én is jártam már így, hogy kaptam egy telót, vagy vendégem jött.)De mindegy, voltaképp jogos amit írtok, csak ennyit nem rugóznék ezen, így, vagy úgy, de mindennapos az ilyen, ebben a játékban.
-
jozefgucci1
addikt
Hát köszi szépen akkor még kigondolom ,hogy mi legyen ! Lehet belefér még a napi körökbe , hogy az A20 felől közelítsem meg . Most jelenleg az E75 a cél még 20K xp végre + melette húzom az OB704-et , hogy meglegyen a 268 igaz az nég 130K xp , egyébként T6-al szoktam még szórakozni KV1-SU100 páros nagyon ott van.
-
xLt`
tag
válasz
Plasticbomb #24529 üzenetére
Arannyal szoktál lövöldözni? 152mmel?
Akarok venni egy tier 5-6-t mert nincs kis tankom. De nem tudom, hogy m4 sherman vagy a kv2 érné meg jobbanRáadásul elég jól lehet velük trollkodni.
-
Plasticbomb
addikt
Váltogatom, általában a 107 ZiS-6-al, de ha nagyon unom a banánt az t-8as csatákban, akkor felrakom a 152est, és dobom vele a puszikat. Csak hát az a 20 sec töltésidő egy tankon, kikészít.. artynál is türelmetlenül várom, hogy betöltsön, de ott legalább nem első vagy második sorban vagyok....
-
gzbotii
nagyúr
En csak akkor megyek vizbe, ha utolso vagyok es tobbe kerulne a szetlott tank, mint a varhato nyereseg.
Eletemben 2x mentem vizbe. Inkabb berontok kozejuk vagy meg egyet megsebzek/kilovok es dicsosegesen halok meg, nem futkoraszok..nem vagyok japan, hogy harakirizek...Amugy, nekem 10 csatabaol leagalabb 7 alaklommal az also 5-bol veszem ki a reszem, es igyekszem kihozni a legjobbat..nehez, de hat szerencsem sincs sajnos
-
Mcray
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24512 üzenetére
KV 13 frontja pattogós, viszonylag erős. Mozgékony. Nem sérül(robban) az ammo rackje, mint más orosz tankoknak emiatt nem kell rá WAR-t tenni. Lövege gyors és pontos. Ellenséges gyenge pontokat szinte bármin átviszi. Elég HP hogy pár csúnya lövést kibírjon. A sofőr és a töltő gyakran hal benne, valamint a láncot is dobálja rendesen.
Figyelem: A T-43 nagyon más lesz majd. Az teljesen olyan mint a T-34-85 csak rosszabb annál. Ha jól olvasom, neked az a vonal kimaradt. Pedig a T-34-85 a legjobb tank a T-34, T-34-85, T-43 hármasból.
-
xLt`
tag
válasz
Plasticbomb #24517 üzenetére
Kv2-t troll ágyúval használod?
-
gzbotii
nagyúr
Hogy lehet mutatni az ellenfelre pl:
Rommel tamadja Eucaliptustvagy a masik:
Tuztamogatast kerek Eucaliptus ellen
-
xLt`
tag
Hangsúlyozom, hogy ilyet normál esetben nem csinálok.
Artyval szoktam belemenni a vízbe kör végén, ha bukjuk.
Egyébként nem ezt akartam hangsúlyozni, lehettem volna afk is. Azzal annyit érek el, hogy spotolok, meg van mit lőniük. A lényeg az, hogy amikor meghaltam szándékosan akkor 2* nyertünk a többiben pedig nem.
Szerintem ez pech. -
virkir
veterán
válasz
Atlantis #24495 üzenetére
Hát ja. A nagy pofám + némi saját hüjjeség de ettől még nem fogok a kardomba dőlni.
A T-44-re meg egyértelműen az LB-1 az ÁGYÚ. Elég kellemes pontossága van, lehet vele sniperkedni ha meg vastag jön szembe azt úgy is megkerüli vele az ember és pár tankot kivéve gond nélkül lőhetők. -
Fel
addikt
válasz
jozefgucci1 #24512 üzenetére
Szerintem minden kiderül idejében..
Egyébként kint van a főoldalon (jobbra) az aktuális havi kalendárium, benne a várható eventekkel. E hétvégére Operation Crusader van bejegyezve, úgyhogy gondolom angol-német érdekeltségű akció lesz.Tőlem aztán bármi jöhet, csak ne olyan, mint a mostani orosz szerós "akció": Ha kevés az arti...
-
jozefgucci1
addikt
Hétvégi esetleges akciórol tud valaki valamit ,mert néztem az oldalt semmi nincs így gondolom nem lesz semmi extra ?
A KV1S-el lassan meglesz a KV13 ra az xp és az lenne a kérdésem , hogy mennyire jó , illetve érdemes erről megközelíteni a med ágat ? Ahogy néztem a KV13 ból 23 K xp a T43 az hamar összejönne . Mennyire játszható , mert ha szívás akkor hagyom a francba . Az amcsi ágnál a Patton-nél tartok míg a francia kész és ez szimpatikusabb mint a német.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
myckey #24508 üzenetére
Nagyon sokáig én is úgy voltam az xvm-el, hogy oké, köszönöm, feltettem egyszer, többet soha.
De nemrég újra feltettem, de már csak kíváncsiságból. Addigra megtanultam, hogy teszek rájuk, milyen szarok, én jót akarok játszani, és röhögni a T10 több mint 10k csatás 710effes barmokon...
A WoTLoggert is csak arra használom, hogy megnézzem a tankjaimmal a statjaimat. Ami, a mostani teljesítményemmel olyan 1280 eff körül alakul. Már tervezem, hogy visszaveszem azokat a régi, kicsi tankokat, amikkel igazán rosszak az értékeim, és feltornászom őket... -
D.Orion
veterán
válasz
Simulacrum #24505 üzenetére
Ő direkt csinálta és ezt le is írta. Ne keverjük már a szezont a fazonnal.
-
myckey
veterán
Ilyen "öngyilkos" 1800+ eff-es playával én is találkoztam már....tegnap pont Napfénnyel szakaszoztunk,amikor bevágott TR5 tankokkal a sor aljára....rakat TR7 közé!
Elvileg ezt bulinak szántam volna,befejezéskéntNéztem is egy nagyot....mondom:anyád MM.
Szóval az ellen TR7 top játékosa (1800-1900eff) beírta,hogy ezekkel nem játszik együtt,majd jött kamikazéba....szépen ki is kaptam oldalról a trollágyúval
és utána még másik 3 tankot.....köztük TR7 tankot is.
Így az elsőre kilátástalannak tűnő csatában,sikerült egy új medált,meg egy kis motyeszt is begyűjteni---Persze van fordítottja is,sajnos.TR7 meddel bevágott ismét a sor aljára,rögtön Artyk fölé.Teli tr9 tankkal.....ennek is örültem.Csata végén már nem annyira.Kikaptunk,de cserébe én kaptam a legtöbb XP-t.anyáztam is rendesen
szóval tényleg vannak érdekes topp játékosok is.....illetve nem kell rögtön temetni a csatát,csak mert szar az xvm,meg osztás meg ilyen fszságok......
mondjuk én XVM-et ...ments hogy rakjak....még csak az kellene,hogy azzal is idegesítsem magam
-
Simulacrum
senior tag
válasz
D.Orion #24496 üzenetére
Érdekes dolog ez a víz. Tegnap arty-val volt olyan csatám, hogy menekültem a bázisról, mert jött a foglaló ellensereg. Vízen át törtem át épp, mikor meglőtt egy TD és lelőtte a láncom, felraktam gyorsan, de pont nem értem ki és kiírták, hogy meghaltam. Egyből jött a még két élő csapattársamtól, hogy reportoltak. Nem akartam már beírni, hogy ahelyett hogy ezzel foglalkoznak, ha foglaltak volna talán még nem is vesztünk, de fogalmuk se volt, hogy nem öngyilkosság volt, hanem a fenti szituáció. Szóval a játék kezdetén való öngyilkosságot én sem tudom hova tenni, de azért ne essünk már át a ló tulsó oldalára se. Azt se tudom mi történik és jelentem, mert azt hiszem direkt csinálta, vicc.
-
Chris0321
veterán
Indítom a csatát, nézem elég sok piros effes játékos nálunk, rajtam kívül még 1-2 sárga de legalább a toptankunk zöld. Gondoltam hátha ki tudunk hozni valamit mert az ellenségnél jobb játékosok voltak. Erre amint elkezdődik a csata a zöld effes top tankunk szépen lenoobozott minket és beírta, hogy nem játszik ilyen csapattárakkal majd belegázolt a vízbe és megdöglött. Persze elküldtem melegebb éghajlatra amennyire angolul tudok, a csatát pedig simán buktuk.
Olyan is volt, hogy T34-el top voltam egy KV5-ös csapattársam beírta, hogy ő ezt a pályát nem szereti(Province) és kilép. Győztünk nélküle is, Top Gunt hoztam össze, persze toppként jól helyezkedve könnyebb volt.
Nekem sem tetszik minden térkép és a sok piros csapattárs ha úgy hozza az MM vagy, hogy alap tankkal bedob nagyok közé, viszont küzdök amíg tudok. -
Nem vagy peches. Nagyon nem korrekt a csapatoddal, hogy direkt megölöd magad, mert úgy gondolod, hogy úgy sem vagy hasznos az ütközet alatt. Ilyen nincs. Megfelelő tervezéssel mindig hasznos tudsz lenni, még akkor is, ha 1 HP-t sem tudsz sebezni az egész meccs alatt.
(#24501) Flayer: igen. Ha a tank teste megmozdul (akár forog), az már mozgás.
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy vettem a páncélvadászra álcahálót!Azt írja csak akkor mükxik ha a tank nem mozog!Az 1 helyben való fordulás a vadásszal mozgásnak veszi!?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest