- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Kucsek
aktív tag
Hát igen a Credit.Jó pár hajtányt kellene még megvenni.E100, Obj268, Foch155, T32.
Az E100 nem tetszik ezért nem is vettem meg+ az arany lőszer, ha kell CW re menni.
Valami történt ma a játékkal vagy csalok a T29-el, mert 16 győztes csata, előtte meg 10.Ebből 5 volt 2000 Xp feletti. -
törölt tag
Fél üveg whiskey után ez
itt a replay is, az eleje kissé uncsi, de a vége nem rossz.
Igazi funplay, de azért sikerült megmurdelnem.
-
Patrick76496
őstag
Az hogy lehetséges, hogy 100%-os biztonságos elhelyezéssel rendelkező tankomat ammo rack-elik?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
homeless09 #24690 üzenetére
Kezdo franciak mind ilyenek
-
homeless09
őstag
Ennél a SAu-40nél fosabb gépet még az Isten sem látott.
-
Patrick76496
őstag
Valaki Type 59 szakasz? Mostanában úgy játszok vele, mint egy hülye. Szívesen fogadnám bárki oktatását platoon-ban.
-
vbbb
őstag
Én elértem a heti 'prémiumom' által nyújtott célt:
-Ferdinánd a motor kivételével fullra fejlesztve, ez volt a legnehezebb mert 35ezer XP hiányzott az ágyúhoz....fasza!
-Lorriane 40 t kifejlesztve, a garázsban az első Tier IX-es tankom...még tanulni kell vele játszani...
-T43 a garázsba, megyünk a T54 fele....ez elég tré alapon...
-Az angol ágat nem is akartam húzni, de csak sikerült mind a kettőt a Tier IV-ig megcsinálni....elég hurkák így elsőre...
-3-4 tanknál hiányzott az első vagy második skill 100%-ra fejlesztése...megtörtént...Szóval öröm és bódogtág, a Ferdinand ezzel az ágyúval nagyon komoly, AP-n kívül nem is viszek semmi mást....a T28 sehol sincs mellette! Az pattog mint kecskeszar a deszkáról és ha betalál akkor is 350-ig szeret adni általában....
I'm fuckin' happy now!
-
imi0314mt
csendes tag
Sziasztok most raktam össze 1 gépet windows 8pro van rajta, és nem tudom elindítani a játékot
Hiba jellemzője indítás után felugró fehér ablak.
Esetleg valaki erre tud megoldást? Előre is köszi.
Ui:Gigabyte GTX 660 VGA-m van a gépbe driver frissités sem segített.
-
vbbb
őstag
E penis is ON! (Replay link)
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. november 16. 21:34:20
Jármű: AMX M4(1945)
Szerzett tapasztalat: 4 160 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 968 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 277)
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
PrémiumosAmikor neked kell csinálni mindent mert amúgy bukó lenne, akkor lehet "Tank ész" placsnit szerezni....gyanítom ennél jobb köröm ezzel a tankkal nemigen lesz!
AMX M4(1945) jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 7 619
A lőszerek AMX M4(1945) járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 5 355 -
xLt`
tag
Egész jó ez az m7 medium tank.
Victory!
Battle: South Coast 2012. november 16. 21:05:52
Vehicle: M7
Experience received: 1 390
Credits received: 38 415Lebontottam fullhpról egy panther-t
-
jahrn
senior tag
Azert valahol egy vicc ez az event az eredetileg resztvevo brit tankok nelkul, de betettek pl az M7 Priest-et amit akkor meg nem is gyartottak.
Legkozelebb mi lessz? Sztalingrad event francia es kinai tankokkal? -
forras2
őstag
Igen, az a legerősebb. De azt ne felejtsd el, "mindig van 1 erősebb", van 1 WoT-os mondás is, "mindig van aki szemből is át tud lőni". Most találtam ki
De itt 1 másik kép, hogy hogy is néz ki, ha be van/volt forgatva a tankod. Akkor is át tudnak lőni, csak épp nagyobb az esélye, hogy pattannak rólad.
-
sith7
félisten
köszi a választ mindenkinek, hát én mindig szembe álltam, azt gondoltam a front páncél a legerősebb
-
forras2
őstag
Most gyors csináltam 1 képet. Tudom, nem rendesen forgattam be, ezt csak azért csináltam, hogy a kollega lássa, és értse hogy miről beszélünk
Valami ilyesmire gondoltam... nem szemtől szembe állsz vele, hanem Ő hozzá képest kicsit elfordulva.
De ha ilyen esetben vagy, mint ami a képen látható, pont a másik irányba kell forgatni a tankot. Mivel Ő is beforgatta, én balra fordítottam a gép orrát, így a jobb oldalamat még nagyobb felületen tudta lőni....Szerk.:
De most a képet nézve, az előbb hülyeséget írtam.. Nem 13:34 a töltési ideje a vasnak, hanem 15:34 -
Taragas
aktív tag
-
myckey
veterán
nos én nem ő vagyok....
de te nem szoktad a tankodat forgatni?
ugye a töltet becsapódásának a szöge nem mindegy....
illetve nehezebb is eltalálni,ha mozgatod....a gyenge pontokat tuti marha nehéz...
és fedezék mellé is úgy kell beállni,hogy megfelelően legyen beforgatva,vagyis az erősebb,előnyösebb részedet tedd ki veszélynek...te nézőpontodból értelmezvepár apró gondolat,tanács
-
Előbb egy tier 8 meccsben M6-tal voltam. Mindenki piros volt rajtam kívül a csapatban, csak egy Super Pershing volt zöld, közel 1600 efffel. Mondom jaj de jó, nyerünk. Egy ideig a Pershing afk volt, majd feléled, látja, hogy az ellenfelet közben ledaráltuk az egyik oldalon, és felkiált, hogy cap! A csapat fele odatódul, közben mi a többiek próbáljuk védeni őket a többi ellenféltől. Az eredmény, hogy vesztettünk persze, mert a capról szépen mindenkit kiszedegettek. Aztán megnéztem a jómadár superpershing statjait közelebbről, majdnem 4 az átlagpontja a capelésben, az új képlet alapján 1200 alatt van az effje. Még szép, hogy vesztettünk...
-
Taragas
aktív tag
válasz
forras2 #24650 üzenetére
Szokjátok meg, van ennél rosszabb(20 sec), de a 10 mp körüli érték az általános tier8-9-10ben.
Viszont ideges vagyok. Face to face egy kv-1S-el. Láma lő engem, de nem tud átlőni, és simán lövöm 310hpig commander toweren keresztül, után 5x(ismétlem) 5x nem sebzett semmit a parancsnoki tornyon az ágyú, amin keresztül addig lesebeztem. A k****** édes ****** a WGnek.
-
forras2
őstag
KV1s nagyon jó kis gép. Nekem az egyik kedvenc tankom. Általában 400 felett sebez. Egész jó a végsebessége is. 40KM/H-t viszi egyenes terepen. Bár az újratöltési idejét nehéz megszokni, Nekem majd 150 csata kellett hozzá
100%-os legénységgel 13:34 mp az újratöltése.
Ügyesen beforgatva, pattognak róla szépen. Tiger II-t 3× egymás után tudtam pattintani a tank elejéről. -
xLt`
tag
válasz
Napfénysüti #24643 üzenetére
Volt pershingem
Nem is nagyon szerettem. De viszont az tud mozogni. Teljesen máshogy kell játszani vele mint egy lomha kv-val
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
GaburroSan #24614 üzenetére
szép kör lehetett
Mennyi 1 lövéses killre kaptad a pusztítót?viszont ez a Pascucci's Medal valahogy jól elkerült engem ezidáig
-
Atlantis
veterán
Átálltam a sötét oldalra, hosszú idő után mentem pár arty-s kört...hát nem egyszerű még mindig, már el is felejtettem, mennyire a csapatra vagy utalva, ha tüzérkedsz, a csapatról meg tudjuk, hogy általában milyen...milyen már, hogy Himmelsdorfon arty-val én kapom a legtöbb XP-t...ez szégyen a normál tankokra nézve...sajnos szabadesésbe kezdett a győzelmi arányom.
-
myckey
veterán
-
gzbotii
nagyúr
Mint irtam, 1000 csata alatt 2x volt ilyen, egyszer egy stock Hetzer-el, amivel nagyon kiakasztott a lassusagaval es a gyenge agyujaval.
Es mint irtam is, nem szokasom ilyet csinalni, inkabb berontok kozejuk de meg egyet sebzek vagy viszek magammal.Mas: amugy van valamilyen PH!/MA-s kaln vagy hasonlo?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
GaburroSan #24614 üzenetére
szép kör lehetett
Mennyi 1 lövéses killre kaptad a pusztítót?viszont ez a Pascucci's Medal valahogy jól elkerült engem ezidáig
-
xLt`
tag
válasz
Stauffenberg #24610 üzenetére
Teljesen egyet értek veled, tisztában is vagyok a 8-asok költségeivel. Egyébként van 8-as prémium tankom. A stock ágyúval(d25-t) csak az a bajom, hogy a tier X-t nem lövöm át normál ammoval csak arannyal, legalábbis elölről. Ha csak 5 aranyat lövök el egy csatában akkor az már általában mínuszos. Egyébként egy jó csatában simán lehet 20-30k pluszban lenni.
-
Fel
addikt
Ha esetleg valaki papírmodellt szeretne készíteni: VK 1602 Leopard
Ezt a .zipelt pdf-et kell letölteni és abban benne van a séma, útmutató, egy kis történelmi és in-game háttérinformáció (csak orosz nyelven..).
Kinyomtatni, kivágni, összeragasztani nem kell orosz nyelvtudás -
Fel
addikt
Újabb fejlesztői beszélgetés: ASAP #6 - SerB (a wg troll arca) a kínaiakról + a végén pár amcsi is feltűnik.
Azt olvastam korábban, hogy a kínai tier 10 mednek 120 mm-es lövege lesz, így annyira nem lepett meg. A tier 10 heavy pedig az S-70-hez hasonló 130 mm-est kap majd.
-
vbbb
őstag
Erre büszke is lehet ha más érdeme nincs.
Kezdem unni, hogy nekem kell mindent csinálni a kis tieres csatákba....
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. november 16. 17:18:36
Jármű: FCM36 Pak40
Szerzett tapasztalat: 2 984 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 008
Csatában elért Achievement: Top Gun (8kill)
PrémiumosHa ezen a pályán arra az oldalra rak amit szeretek akkor van rajta egy hely ahonnan garantált a győzelmem és a minimális 6-7kill.
Még mindig nem értem miért nem vesz senki ilyen TD-t. A 80 játék alatt amit mentem vele 1x találkoztam az ellenségnél ugyan ilyennel és akkor is vesztettek.Kiegészítés:
FCM36 Pak40 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 176
A lőszerek FCM36 Pak40 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 1 104 -
forras2
őstag
válasz
Dr_Syrex #24615 üzenetére
Nem csodálkozom rajt
Párduccal a hosszú 75-ssel is csak 1× tudtam átlőni oldalról 5 lövésből.
Pedig annak kicsit nagyobb az átütése mint az L/56-os 88asnakVbbb
Kérdezték hogy jöhetnek-e velem, angolul. Nem tudom hogyan jött, de hirtelen magyarul válaszoltam nekik, épp fordulásban voltam. Így derült ki, hogy Ők is magyarok. -
Plasticbomb
addikt
Az a kompenzációs rendszer egy kalap.....
Bele löttem véletlen egy csapattársba 219et, levont rá 6570-et. Belém lött egy csapattárs utána 339et, adott 1930at. Kicsit....
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
homeless09 #24613 üzenetére
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Stauffenberg #24610 üzenetére
A KV-4 egy erődítmény.
Lehet benne valami, mert nemrég nem tudtam kilőni oldalról a Tigrissel (igaz, csak a rövidebb 88-as volt rajta). Kb 100 méterre lehettem, ami nem akkora távolságés vagy 5x rálőttem és még beforgatva sen volt (nekem teljesen merőlegesnek tűnt). Egy kicsit noobnak éreztem magam a dolog miatt
-
forras2
őstag
pfúúú... néha jobban fel tudom húzni magam a gyökér magyarokon, mint magán a játékon
KV1s-el megyek.... 1k kredit bele 1 lőszer, így a 100 hp alatti tankokra nem szoktam lőni, ha van ott olyan tank rajtam kívül, aki él, és ki tudja lőni. Ha van ilyen játékos, csak pazarlásnak érzem az 1k-s lőszer kilövését, és ha szerencsém van még pattanok is róla, vagy mellé megy.
Az iménti körömben is így volt... 2 magyar volt szakaszban. 1 PzIV meg 1 T34-85. Jöttek velem, utánam.
Szembe jön 1 PzIV, rálőttem, 27 ÉP-je maradt. Mivel jött a 2 magyar velem, nem lőttem rá még egyszer.
Ez után el kezdett osztani a PzIV-es csávó, mert egyet belé lőtt a PzIV.
Mondom neki, mit hisztizel 90 ÉP miatt? Míg Neked 1 lőszer kerül kb 80 kreditbe, Nekem 1k-ba. Azért az nem mindegy. De Őt ez nem érdekli, csak az érdekli, hogy lement a ÉP-je.
Kérdezem tőle, hogy akkor hogy szoktál játszani? Ott állsz a kezdőhelyen, inkább nem látsz ellenfelet, de ne menjen le az ÉP-d? Nem, jön a válasz. Akkor mit hisztizel most a 90 ÉP miatt???
Erre már nem válaszolt, csak szidott, és elkezdett lődözni. 5-t belém lőtt, abból 2 sebzett. Mondom neki, ha még egyet lősz, biztos lehetsz benne, hogy kilőlek, és Te csak 1 lövés leszel.
Erre jön a válasz a T34-85-s platoon társától. Az ellenfélre, sajnálod az 1k-s lőszert, de a csapattársad kilövésére nem sajnálnád, és ez után az is elkezdett lődözni.
Nahm, ott jött a fekete köd, elkapott az ideg, azt a PzIV-et kilőttem, a T34-85-s csávót meg bele toltam a vízbe.
És a poén csak ez után jött. Elkérték a címemet, hogy Ők ketten majd eljönnek személyesen, és engem megvernek ezért. Megadtam nekik a nevem, meg a pontos címem, és mondtam nekik, hogy holnap DU. 4 után, illetve egész vasárnap itthon vagyok, várlak titeket.
Úgy röhögnék egyet, ha tényleg megjönnének. Úgy is rég verekedtem már -
Stauffenberg
nagyúr
Nem akarok beleszólni, de ha a KV-3-on már kifejleszted a D-25T ágyút akkor elvagy vele KV-4-en is mint a befőtt. Ezen a szinten már szinte alap, hogy nem rohanunk előre kifejleszteni az első adandó alkalommal a következő tankot. Meg kell nézni mi az ami tovább vihető majd, mert sok opcionális fejlesztés tűnik az adott tankon okafogyottnak ha közben amúgy is mész tovább eggyel nagyobb szintre... de valójában azok kifejlesztésével csak magadat kíméled meg a teljesen stock állapottól.
A KV-4 nagyon jó példa erre. Rohadt lassú alapból (fejlesztve is), de ha rajta van a 122mm-es cső, akkor azzal lehet szépen osztani az észt már az első körtől fogva. A KV-4 egy erődítmény.
Amúgy meg lehet prémiumot is venni ha a javítási költségek miatt aggódsz. Igen... Tier 8-ban már csúnyán mínuszos lehet egy vesztes kör ha javítani kell, de én például prémiummal még KV-4-el is tudok összehozni kört amiben van 5-8k kredit hasznom, pedig kilőttek és vesztettünk. Nem nagy összeg, de még mindig jobb, mint bukni 20-30k összeget.
-
xLt`
tag
válasz
nagysandor88 #24586 üzenetére
Nem tudok elsiklani emellett.
Igen én voltam az a fürdőskurva aki a vízbehajtott.
De nézd egy kicsit az én szemszögemből.
Stock kv-4 pontatlan és 175 pennel rendelkező ágyúval.
Pálya dragon ridge. 5 fullos arty ás 6 db tier 10:2 td 4 heavy.
Rajtam kívül 1 tier 8 a többi mind tier 9.
Hajnali 2 óra van, 4 olyan vesztes csatán vagyok túl ezzel a stock tankkal, amivel mellesleg sebeztem is több kevesebb sikerrel. Használtam aranyat is. Amivel még tudok lövöldözni, de eléggé minuszba megyek.Nem azért mentem vízbe mert ne tudtam volna lőni őket, dehogynem bebújok egy bokorba vagy tank mögé és lövöm őket persze. Nincs javítási költségem és nem lőttem el egy csomó aranyat.
Mellesleg a kört nyertük.
Nem azért írtam le, mert erre büszke lennék. Utolsó köröm volt, mert ki is léptem utána a játékból.
Már elötte is ki akartam, csak egy utolsó jó kört még mentem volna. -
myckey
veterán
válasz
Arpee78 #24600 üzenetére
"Egy dolog viszont kiderül ezen a noobmeter-en, eddig 130 féle tankkal mentem, nem számítva a tesztszervert. Ezt máshol meg lehet tudni?"
http://wot-dossier.appspot.com/#ratings
itt is mutat mindent..mármint ha egyszer is használsz egy tankot,rögtön megjelenik az adatok között
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Stellar Blade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged