- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Vannak kedvenc tankok, amiket nem adnék el soha (míg a WG el nem kúrja mint a PZ IV-et...). Elég sok ilyen van.
Vannak azok a tankok, amiket csak addig tartok, meg, míg meg nem szerzem vele legalább az ász plecsnit. A vicc az hogy sok tankkal előbb szedek össze komoly plecsniket, mint ászt.
Eddig 2 olyan tankot adtam el, amit soha sem akartam eladni: M82 és PZ IV. Mindkettő nagyon erős volt jó kezekben. Hála a készítőknek, ezeket úgy agyoncsapták, hogy jó kezekben, már harmad annyit sem tudnak, mint amit fénykorukban. Az M82 pontosan harmad annyit sebez mint korábban. Vicc az egész...Örömmel adtam el őket, hogy meg tudjam venni az angol 1-es és könnyű kettes tankot. Azok (még) állati jók, míg a következő verzióval meg nem ölik őket...
Félelmetes, hogy a Pom-pom löveggel miket lehet művelni.
Aktív témák
- Eladó Bambulab P1P Combo
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest