- One mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
Zeratul
üzenetére
Szóval a proci meghúzásával jobban járnék.... Akkor viszont hűtést kell venni. Asszem ahhoz nem lenne elég a CM tx3...
Bár nem tom, van értelme ehhez a VGAhoz?Ha jó egy gép, és nem vagyok szopóágban
, akkor simán lenyomok vele 100 csatát. Pl szombaton szerencsére amikor több időm volt, nem voltam szopóágban az aladárral. Aznap szedtem össze vele 70k xpt(s 61% győzelmi ráta
). Péntek szopó ág volt, de csak este játszottam vele, tegnap szintúgy, de már csak 18k kellett, még szerencse. És se pénteken, se tegnap nem értem rá, szal még jól is jött ki.... 
Aktív témák
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár nem tom, van értelme ehhez a VGAhoz?
, akkor simán lenyomok vele 100 csatát. Pl szombaton szerencsére amikor több időm volt, nem voltam szopóágban az aladárral. Aznap szedtem össze vele 70k xpt(s 61% győzelmi ráta
). Péntek szopó ág volt, de csak este játszottam vele, tegnap szintúgy, de már csak 18k kellett, még szerencse. És se pénteken, se tegnap nem értem rá, szal még jól is jött ki....