Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plasticbomb

addikt

válasz KisApám #165325 üzenetére

Nem tud mindenki mindet, heavy es med csak egy kieget vihet, light es arty 3at, td kettot. Medbe es heavybe en pl inspire/t viszek, tdbe is inspire plus loveg, arty es light inspire loveg es repulos bombazas.

E elegge valtozo, en lattam ma pl egy WZ 120 TD-t top damagel. Volot neki 1000 damage valami kis tankkal, meg 11 ezer a WZ TDvel. De ez az egyik jo oldala ennek a modnak, lehet farmolni. Jol esik, mikor kijossz a kor vegen, es fel milkaval gazdagabb a garazsod... De mivel rengeteget artyzom ebben a modban, nekem jellemzoen 100-200k kozott hullik... (profit)

Nekem van itt minden ra, defender, patriot Liberte, T34, Type59, lorr40, ISU, Skorp, WZ120, CDC, CDA, m41Blackdog, Emil1, S1, UDES03, P.Victoria, M46 KR, ELC90, WY131, Panther 8.8, PantherII, M40, Lorr15551, Mauerbrecher es anyamkinja meg mi minden (replay nevekbol kiirtam a listat, es nem tudom, meg mi az, amivel nem mentem). OSX-re most nem toltom le, hogy fel tudjam sorolni. Legtobbjukkel teljesen jo a mod, csak, mint mondtam, azert csak fontos az a nyomorult nyeres, es Igy erzem, azzal a mocsok artyval tudom a legjobban osztokelni a sok noobot...

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák