- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #72199 üzenetére
Így már oké(bb).
"Megsemmisítése a szövetséges közepes harckocsik számára csak hátulról volt lehetséges mert ott csak 60 mm volt a páncél vastagsága, de ehhez meg kellett kerülniük a tankot, ezért egy Tigris megsemmisítéséhez 5–6 darab M4 Sherman elvesztésével kellett számolniuk." -
Drenadar
veterán
válasz
jano_77 #72096 üzenetére
Hát t-34 biztosan nem!
http://www.terrorhaza.hu/hirek/rolunk/szabadon_a_terror_hazaban.html
"A múzeumba lépõt egy T-54-es tank fogadja, amilyet 1956. november 4-e után a szovjet csapatok használtak. Az ágyú csöve a látogatók felé irányul. A háromemeletes, körfolyosós ház belsõ udvarán az épület tetejéig érõ tablón 3500 áldozat fémlemezre maratott arcképe látható"
de sztem ennek sem szabad hinni, mert a t-54 -es sem így nézett ki pontosan
-
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #71998 üzenetére
A-43 pl pont egy hete lett fullos kb, de gondlkodom, hogy megtartom
Jó kis fürge puttyogó. Zis4-el használom.
T1 HT-t is megtartottam sokáig, aztán eladtam, de most megint a garázsban van
Nincs sok ilyen tankom, de van 2-3 ami annyira megtetszik, hogy megtartom (Luchs például, 2 skilles legényekkel, amit ezen a tankon fejlesztettem)
10-eseket én is megtartom (illetve azt az egyet ami eddig van) de a következő a Jpz-E100 lesz, utána BC25, ezek is tuti maradnak majd
Djuree
Persze engem is hajt sokszor a következő, vagy az utáni tank, de az az igazi, amikor élvezem az adott tankkal a játékot, és úgy fejlesztem ki a következőt, hogy szinte észre sem veszem. Ez sajnos nem túl gyakori
De pl.: most az MT-25 is nemrég lett meg, és az is tuti maradni fog. 1500-at sebzek vele egy jobb körben, gyors, agilis, jó ágyúja van, igazi kis flankelős tank(#72016) Djuree
én soha nem adok el prém tankot, még kis szintűt sem.Na, én nemrég adtam el a RamII-t. Nem volt kár érte... Amúgy is féláron vettem. Egy rakás ló@@@@az a tank... A T-25 viszont bejön.
-
Dryman
őstag
válasz
jano_77 #71977 üzenetére
tényleg szép eredmények, de én ha rágörcsölök akkor csak romlik az amúgy sem túl jó WR-em.....
bár 13K-nyi csatából azt a 4000-et sajnálom az elején amikor még tudatosság nélkül mindegy-mindegy alapon 38,9-ig sikerült visszaesni...onnan már nehéz visszakapaszkodni....
valahogy soha sem sikerül megtartanom az 50%-ot sem....
be is kasztoltam magam a fix 48,3%-os szinte tomato játékosok közé....
azon agyalok csinálok új accot és tudatosan újrakezdem a játékot...csak sajnálom az eddig játékba ölt időt.... -
Mardel
őstag
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #71952 üzenetére
9.0-ás verziójú replay-t nem már tudsz megnézni (megpróbáltam nekem nem nyitja meg), de ezért is csak a linkeket tettem be, ráadásul annak idején mind a kettőt az off topikba tettem be.
De itt válogathatsz kedvedre.
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #71944 üzenetére
Azért így máris más a helyzet.
Én azt mondom, várjuk ki a végét, mielőtt, rettegnénk!
-
LK
addikt
válasz
jano_77 #71862 üzenetére
Kezdem unni a lassú dögöket. Mostanában gyorsabb tankokat próbálom ki. Sokkal izgalmasabb a játék velük. T67 módon próbálom először használni a Hellcatet, gondolom kezdésnek jó lesz úgy.
Van Orosz 2 skilles legénységem is,azokat is be kéne pakolni valami gyors medbe. T34-be gondoltam kezdésnek.
Amúgy a novemberi akciókban van jó néhány olyan is,amit te sem fogsz kihagyni(akármilyen noobmágnes)
-
Djuree
félisten
-
-
Zeratul
addikt
válasz
jano_77 #71555 üzenetére
Szerintem az M103 a játék egyik legjobb tankja...
Ezzel azért vitatkoznék. Páncélzat gyenge, torony hulladék, a tank maga egy mozgó ammorack (tornyot dobni viszont meglepő módon még nem sikerült vele). A T-29, T32 hulldown taktikája nem működik vele, frontharcra alkalmatlan.
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #71527 üzenetére
Tegyél fel gyári camot
Nem pénzért, van olyan mod, ami gyári camot dob minden tankra, csak te látod, hatása nincs a játékra. Én is használtam, mert nekem is egyszínűek a tankok, a bohóc-skinektől viszont beteg vagyok. Nekem ne legyen piros-élénkzöld-lila a tank, olyan lenne, mintha műanyag játéktankok lennének 3 éveseknek.
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #71486 üzenetére
Szerintem nem csak miattad. De néha tényleg el kellene számolnod 10-ig mielőtt ide posztolsz.
Csak azt nem értem hogy a siránkozással miért nem lehet elmenni az off topikba. Mondjuk káromkodni ott sem kellene. De egy csomóan sajnos képtelenek értelmezni a szakmai topik kifelyezést.
-
jagada
addikt
válasz
jano_77 #71467 üzenetére
Nekem is vannak olyan csatáim zsinórban, hogy 4-5 kill mindíg megvan, mégis bukjuk a végén és 20 meccsből sincs meg az a nyavajás 5 win. Szeretem azt is amikor 4-5 killel vezetünk és onnan fordít az ellen, illetve amikor az XVM szerint már kezdésnél csupán 24% és max 38% között van a nyerési esély a sok paradicsommal.
Azt sem értem, hogy minek szakaszoznak az emberek akkora nagy tier különbségű tankokkal, pl. amikor t1 vagy t2 tankkal keverednek a t7-esek közé szakaszban. -
vhw
addikt
válasz
jano_77 #71459 üzenetére
"...mikor nincs ilyen akció, akkor 7 csatából általában meg lesz az 5 győzelem!"
Mert rágörcsölsz arra az átkozott win-re. (amikor kill-re megy a játék, vagy spotra, sebzésre, akkor meg az nincs meg általában...)
Most őszintén... napi 5 win... csak játszani kell a napi szokásos 1-2... kinek mennyi óráját, és összejön. Ennyi idő alatt ki mennyit játszik? 10-15-20 csatát? Ne mondja már senki, hogy ennyiből nem lehet összehozni 5 győzelmet még szerencsétlenebb napokon is akár. Csak játszani kell és kész.Ezeket az akció/event/küldetés/fizetett szabadság/nemzeti ünnep/délelőtt/délután/ stb. van és ezért most több a hülye kijelentéseket egyszerűen nem tudom komolyan venni. Játszottam már én is eleget; mindig ugyanannyi szerencsétlen van a csatákban; ha reggel, ha éjfél után, ha egyedül, ha szakaszban megyek.
Van amikor szerencsésebb a nap és van amikor nem... miért kell erre ideológiát építeni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
jano_77 #71459 üzenetére
Én a magam részéről úgy látom, hogy az ilyen nagyobb akciók mint a Togtóber stb., ami relatíve könnyen teljesíthetőnek tűnik, még a szokásosnál is sokkal jobban összefújja a szemetet a paradicsomvidékről. Gyakorlatilag a győzelmek kivétel nélkül olyanok, ha nem vagyok top sebző esetleg benne az első háromban, akkor a csata garantáltan bukott (az más kérdés, hogy a Jp II-vel ma háromszor voltam zsinórban top sebző a három csatából és mindhárom vereség lett, mert van ilyen, csak kicsit bosszantó). Pedig egyáltalán nem vagyok unikum vagy kék játékos, de még így is nagyon keservesen szoktak összejönni ilyenkor.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #71160 üzenetére
miért nem lehet ezt megérteni? Csak én minimum harmadszor írom le, pedig csak fél éve játszom.
az algoritmus az utóbbi x csata saját/ellenséges sebzésének arányát nézi, ez alapján dönt a törpségről illetve az esetleges ban mértékéről.
Egy csatán belüli harmadik (?) szándékosnak ítélt csapatsebzés után jön ettől függetlenül jön a ban.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #71089 üzenetére
erről a közelmúltban volt itt némi vita.
alapvetően, az ő egyéni érdeke azt diktálta, h foglaljon, mert ez NEKi több xp, mint ha vki kilövi az utolsót. Annak, aki az utolsót kilövi az a több xp. A csapatérdek itt már nem számít, mert a győzelem ígyis-úgyis megvan. Egyéni érdek dönt, és egyetlen kérdésen lehet moralizálni: mit tett az illető a győzelemért, hogy a csapat többi tagja az ő érdekeit vegye figyelembe? -
Stunts666
őstag
válasz
jano_77 #70957 üzenetére
ASROCK B75 PRO-3 ★ INTEL Core i5-3570 ★ ALPENFÖHN BROCKEN with NOISEBLOCKER ELOOP B12-P ★ KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz KIT ★ SAPPHIRE HD7950 3Gb Flex Edition ★ Samsung Basic SSD 120GB SATA3 840 Series ★ SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32Mb Sata2 HD103SJ ★ CHIEFTEC CTG-500-80PB ★ COOLERMASTER HAF912 Plus ★ Samsung BX2231 ★ Logitech MX518 ★ Tt eSports Challenger PRO ★ Roccat Taito
Egérpados téma:
Nem csak FPS játékban jó a minőségi egérpad. Sokkal jobb egy minőségi egérpadon, akár a windowsban szórakozni, passziánszozni, photoshoppolni, WOT-ozni.Jó egér és egérpad párossal sokkal pontosabban lehet dolgozni/játszani. Nem akad ki a szenzor, lehet gombnyomásra érzékenységet állitani. Aki használt tesco-s egeret paddal vagy anélkül és váltott akár az általam használt párosra, tudja, hogy miről beszélek.
Főnököm is abban a hitben volt, hogy mozog a nyil a tescos egérrel is és minek a pad. Végül addig csesztettem ezzel a témával, mig bevállalt egy komolyabb párost. Azóta el nem cserélné semmire sem, megváltozott a véleménye.
-
válasz
jano_77 #70957 üzenetére
1200 forintos nevenincs billentyűzetem van már hat éve és hibátlanul működik néha kitisztítom aztán annyi.Lapos billentyűs én azokat szeretem.6-7 éve uanazt a tipusú genius egeret használom annyira kézre áll hogy mindíg azt veszem ha cserélek.Egyébként szerintem azzal a konfiggal semmi baj nincs kapásból 4 embert feltudnék sorolni aki fél karját odaadná ha olyan gépen játszhatná a wotot mint te
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #70957 üzenetére
az alap konfigom az adataimnál.
egérpadom nincs, mert zavar, egy wenge bútorlapon az egér-bill. fiók, azon tolom, nekem tökéletes.
Az egerem egy A4Tech WOP 49Z - igen, ez drótos.
A billentyűzet egy régi logitech, most nem találom a pontos típust, sima irodai.
Nekem ez így jó, igaz nem vagyok valami jó játékos, de nem hiszem, h ezen múlna (konrétan, hogy a WN8-om akár csak 1-vel is magasabb lenne a spéci gamer cuccoktól). -
csaba17
senior tag
válasz
jano_77 #70939 üzenetére
nálam a script mappa kimásolása majd eredeti be, rá a régi nem mükszik, kiírja hogy betöltésnél hogy frissítsd a klienst. töröltem minden modot, visszatettem de a 3 soros garázzsal gondok vannak szal törölhetek le mindent megint és kezdjem előröl.
és akkor még csatába nem is mentem... -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
jano_77 #70881 üzenetére
Razer Deathadder WoT egér
Razer Goliathus Speed WoT egérpadA Deathadder egeret esetleg még nézd meg az Aqua kínálatában ott olcsóbb, csak most nálam nem jön be az oldaluk. Ezenkívül még a Steelseries-nek vannak WoT-os termékei, de azok legjobb emlékeim szerint még nincsenek benne a hazai kínálatban.
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #70740 üzenetére
Most áldom az eszem meg a szerencsém, hogy volt lehetőségem az elején menni. Az első nap 41 győzelmem megvolt, amikor még nem volt felkapott, mindenki csak kereste a jó taktikát, és nem csaptak le a lila szakaszok a lehetőségre. 84 csata kellett hozzá, átlag 3 perc volt egy, de aznap pont volt rá időm.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77 #70670 üzenetére
16.000 csata alatt? Számtalanszor, egy kezem piszok kevés lenne rá. 8000 replay van jelenleg a mappában, nem fogom őket végignézni, de elég sok lenne. Viszont azt sosem veszitek figyelembe, hogy veled szemben potenciálisan 15 ellenfél maradhat minimális hp-n. Persze, hogy nagyobbnak tűnik az a szám, miközben lehet hogy arányaiban a te csapatod is annyin marad átlagban. (persze tudom b..i wégé
)
(#70693) jano_77 ÁÁÁ akartam egy kis regényt írni ide, de igazából felesleges elolvasva az eddigi hozzászólásokat, amúgy sem érdekelne sok mindenkit.
-
szbalogh
addikt
válasz
jano_77 #70690 üzenetére
Hehe, ma reggel egy OM-es volt a csapatunkban Type 62-vel. Szerintem azt hitte, hogy az T-62 vagy nem is tudom. Leállt tornyozni egy Pershing-el és egy Borshig-al... kb 100 méterről peek-a boom, csak nem úgy ahogy ő gondolta. indig kapott egy lövést és csak aztán villant fel az ellenfél.... Na ki hullott el elsőnek?..
Kék-lila: Minek is lövessék magukat ha biztos távolból is tudnak sebezni?
-
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #70693 üzenetére
Ez nem általánosítás, nem kell kiforgatni mindent.
Van egy szabályom, elvem, nem is tudom mi a jó szó erre. Valami alapján meg kell hozni a döntéseket, ez ennyi, nem lehet mindig a megérzésekre hagyatkozni.
Ha gondolod, azt is megteheted, hogy te senkiben nem bízol és nem mész ki ilyenkor vagy azt mondod, hogy te már bízol egy 1200wn8 társban is. Amúgy ha látom, hogy ügyes egy tank, akkor nyilván nem wn8-t fogok nézegetni, de ha kb semmit nem tudok az adott társ tudásáról, akkor rápillantok a számra és ennyi, nagyjából kiszámolom fejben, hogy mennyi sebzést tudok bevinni én, mennyit fogok kapni és ha 1400 felett van, akkor számolok azzal, hogy segíteni fog az ingyen sebzés miatt.
Nekem ez jött be.
Abban igazad van, hogy egy jó játékos is sz.rik jano77 játékosra, nem érdekli. Viszont egy jó játékos azért lett jó játékos, mert tud sebezni, sokat sebezni. Emiatt ő észre fogja venni a szituációt és sebezni akar és fog is, ezáltal segít neked. Egy gyengébb játékos lehet, hogy észre se veszi, hogy a sarkon túl élet-halál harc folyik (hány és hány ilyen eset van minden csatában) vagy, ami talán még rosszabb, csak akkor jön ki, amikor egy lövéssel kiszedheti az ellenfelet, mert milyen jó már, nem tud visszalőni akkor. Igaz, hogy az ágyú nem arra néz, mire a tornyot visszafordítaná, már mehetne fedezékbe, gyakorlatilag minimális vagy nulla a kockázat ilyenkor, de annyira f.snak a gyenge játékosok (vagy a másik, hogy nem érdekli őket, de azok hamar halnak) egy bekapott lövéstől, hogy még ilyenkor sem mer kijönni. Ez csak egy fokkal, egy nagyon kis fokkal jobb a totál bamba idiótánál. De mondjuk nem mindenki idióta a játékosok közül, csak az alja réteg, de a többiek is nagyon későn reagálnak. Ők lehet, hogy segítenének, de másra figyelnek, nem veszik észre. Ezért írtam, hogy kb1400 wn8 a választóvonal, ahonnan már képes a játékos észrevenni a több lehetőség közül ezt, és kihasználja az ingyen sebzés lehetőséget.
-
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #70690 üzenetére
Jó, figyelj ez olyan, hogy találsz egy példát és akkor azzal mindent meg akarsz cáfolni.
Indulj ki abból, hogy a jó stathoz sebezni kell. Ha frontálisan letámadod az ellenfelet, akkor egy jobb játékos észreveszi a lehetőséget, hogy kockázat mentesen tud sebezni.
Egy paradicsom csak áll ott, mint az idióta és bámul maga elé, ha az ellenfél nem a látóterében van, hanem a ház sarka takarja, akkor ritkán jön rá, hogy ki is lehet gurulni.
Ez nem azt jelenti, hogy köbe vésett szabályok ezek. Nem értem ezen minek kell kötözködni. Ha olyan a szituáció, hogy le kéne támadni egy ellenfelet frontálisan, akkor át kell gondolni az esélyeket és figyelembe lehet venni, hogy esetleg a csapattárs segít és megéri-e a kockázatot. Ha 1400 wn8 alatti, akkor úgy számolok, hogy nem fog segíteni. Mivel még ilyenkor is van úgy, hogy megéri kimenni, ezért tapasztalatból tudom, hogy bizony be is jön általában ez a dolog. A gyenge játékos sz.rik az egészre, nem mozdul vagy csak nagyon későn, amikor a frag-et lehet begyűjteni. Jobb játékosok észreveszik a lehetőséget a sebzésre. Azért mondtam, hogy általában így történik és én így kaklulálok, de ez nem azt jelenti, hogy téged nem hagyott még ott egy jobb játékos. Igazából nem is függ össze a két dolog nagyon.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #70668 üzenetére
Tegnap nekem is szarul ment nem is hibáztatom az RNG-t . Szakasztársaim biztos büszkék rám mert az első két csatában Tier8-9 nullásan haltam meg az első percekben . Mindkétszer szarul helyezkedtem így míg elsőre arty szedett ki ,addig utána egy T62A láncon tartott és kiszedtek .
Szerencsére később mentem pár javító kört E25-el ami balanszozta az érzéseimet .
Viszont a sport küldi-t is hamar fealdtam az értelmes csapat miatt . Két csatában is a HQ előtti halnevelde medencébe pottyantak az idióták pedig simán nyertünk volna .
-
zozyk
addikt
válasz
jano_77 #70634 üzenetére
Jacktor ezt rakta bele:
"wn8": [
{ "value": 300, "color": "0xCC0000" },
{ "value": 450, "color": "0xFE0E00" },
{ "value": 650, "color": "0xFE7903" },
{ "value": 900, "color": "0xF8F400" },
{ "value": 1200, "color": "0x60FF00" },
{ "value": 1600, "color": "0x00CC00" },
{ "value": 2500, "color": "0x02C9B3" },
{ "value": 9999, "color": "0xD042F3" } -
Warton
őstag
válasz
jano_77 #70585 üzenetére
Zárt béta óta játszom ezzel a játékkal. El kell, hogy szomorítsalak, de sajnos nem lesz olyan patch, amiben nem lesz kisebb bug.
Evvan. Ez benne van a rendszerben, de azért olyan bug nem volt, ami játszhatatlanná tette volna a játékot, legalábbis én ilyet nem tapasztaltam.
Amúgy a patchek nagy része plusz tartalmakat hoznak: új tankok, új pályák, új játékmódok stb. Pár hónappal ezelőtt volt a nagyfőnöknek asszem Kilsky egy előadása, amiben világosan elmondta, hogy ez a típusú free2play modell csak akkor működik, hogyha folyamatosan új tartalmakat adnak ki a játékhoz. Ez pedig csak úgy működik, hogy sokszor "foltoznak", havonta, másfélhavonta. Kellenek az új tartalmak, hogy az érdeklődés a játék iránt fennmaradjon. Amikor elkezdtem akkor német volt, meg szovjet, ha ez lenne most is, akkor valószínűleg már nem játszanék. Ha negyedévente adnának ki patchet akkor meg azon menne a sírás, hogy miért nem javítják már ki ezt vagy azt a hibát.
Most is ezen megy a sírás tudom, mindenkinek minden azonnal kéne, de sajnos a dolgok nem így működnek.
A Havok, bár annyira technikailag nem vagyok jártas a kérdésben nem hiszem, hogy egyszerű dolog lenne. Csomó szempont felmerülhet a kérdésben, pl. az, hogy megfelelően legyen optimalizálva, ne fagyassza a gépet, szép legyen stb. Ergo nem fog menni egyik napról a másikra, főleg úgy nem, hogy közben a fenn említett tartalmakat is biztosítani kéne, meg egyensúlyozni a tankokat, új map, új játékmód stb.
-
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #70577 üzenetére
Miért raknák be egyből, ha semmi nem hajtja őket? Szépen adagolják a cuccokat, nyugodtan fejlesztgethetnek, aztán ha mondjuk hirtelen magához tér a Gajin, vagy bejön az Armored Warfare, akkor ők is felkapcsolnak magasabb fokozatba, és hirtelen berakják a HAVOK-ot, az új fizikát, meg az új HD tankokat, vagy mondjuk a Stronkhold fejlesztéseket.
Amíg nincs konkurencia, addig nincs hajtás.
-
Warton
őstag
válasz
jano_77 #70577 üzenetére
Nekem tök szimpatikus, hogy lépésről lépésre vezetik be ezeket a dolgokat. Ha egyszerre csinálnák
1. sose készülne el, (több, komplex fejlesztés, rengeteg tesztelés és mind ez párhuzamosan)
2. valószínűleg sok hiba lenne.Egyébként szerintem megfelelő erőforrásuk sincs rá.
Így, hogy lépésenként csinálják, talán kisebb a hibázás lehetősége és legalább folyamatosan látni fogjuk a fejlődést. Ami kész lesz az tesztelés után megkapjuk patchben.
Egyébként nem is nagyon volt korábban sem olyan patch, ami a olyan forradalmi lett volna, hogy alapjaiban változtatta volna meg a játékot. Tehát nem is értem, hogy mi ez az elvárás.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #70577 üzenetére
Erre csak ezt tudom betenni .:Fejlesztői munka a wg-nél
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
jano_77 #70086 üzenetére
én a commandernek adtam átmenetileg egy mentort, hogy több XP-t kapjon a többi legény.
Felszerelésnek kapott vert stabot, rammert és ventillation-t.Plusz annyira olcsó a lőszer, hogy kapott 100 oktános benyát minden körre
és így is nullás a történet. nagyjából.
Elvetemültek raktahnak be Cola-t is@scyllarus: a legénység megy a barrackba, a cuccok meg a depóba automatikusan
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #69926 üzenetére
NoobMeter.com - World of Tanks statistics
Nem tudok jobbat, és változások alkalmával mindegyik meghülyül kissé.
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #69945 üzenetére
"nem a látótávjáról beszéltem, hanem a torony lomhaságáról"
Tudom, hogy nem a látótávjáról beszéltél, azt csak azért írtam, hogy alátámasszam, hogy "nem a levegőbe beszélek", hanem kipróbálok valamit, mielőtt véleményt nyilvánítok.Többször is elolvastam a patch update-et, de a T67 statjairól sehol nem beszéltek benne, hogy változtatták (nerfelték) volna, sőt, a garázsban hamar feltűnt, hogy 370 méter 350 helyett, úgyhogy egyből fejest ugrottunk a gyakorlóba, hogy kiderítsük, hogy csak elírás, vagy tényleg annyi-e, és úgy tűnik, hogy tényleg annyi, kapott egy buffot "fű alatt".
Bocs, de a toronyforgása szerintem ugyanannyi, mint volt, vagyis 18 fok, ezt még egyszerű is lemérni, mert 100-as legénységgel 20 másodperc kell egy teljes fordulathoz. (Illetve kicsit kevesebb, de nem akarok szőrszálhasogató lenni.
).
A Hellcatnek 16 fok, vagyis az még lassabb..."Annyit írtam, hogy most nem lehet úgy rally-zni vele mint korábban, sokkal inkább álló, bokorban megbújós stílust kell vele játszani"
Pont a Hellcat statjain változtattak úgy, hogy ez legyen belőle. Azzal vagy 15 csatát mentem a hétvégén, mert kíváncsi voltam rá, mi lett a nerf eredménye.
Szerintem továbbra is nagyon jól használható, csak nem lehet vele úgy rohangászni, illetve a tolatás nerf valóban fájdalmas."Használjátok egészséggel akkor."
Köszönöm, fogom is! -
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #69937 üzenetére
Csak átnevezték, és kapott egy új designt, egyébként minden statja ugyanaz maradt, sőt!
A látótávja, ha minden igaz, még nőtt is 20 métert a játék szerint - bár ezt sehol nem láttam leírva a patchupdate során, talán a WG maga is elfelejtette közölni?Szerk.: ugyanúgy fordul a tornya, mint eddig; 18 fok / másodperc.
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #69818 üzenetére
Akkor majd mások is elmennek lehiggadni, de ha nincs automatikus belépés meg sem találod a wot topikot?
Kezdek nem csodálkozni a problémáidon. Egyébként az xvm-be integrált garázs meglepően jól működik és a filter rendszerével is elégedett vagyok. Hogy nálad megint mi nem stimmel vele azt nem tudhatom, de erősen gyanítom hogy user error. A hang modra meg ma délután linkeltem egy összesítő oldalt, néha rá kellene nézni hogy a gnom mod neve mellé mikor kerűl az ok kifelyezés. De ha gondolod majd figyelemmel kisérem a dolgot esetleg csekély honorárium fejében letöltöm meg be is másolom a fájlomat. -
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #69603 üzenetére
nálam gond nélkül megy. Locastan map, fehér hullák, zoom , XVM, sszem ennyi van fenn, de xvm nem megy. Próbáld meg a mod könyvtárat ideiglenesen átmozgatni máshova és egyenként visszatenni. Mivel -egyelőre-csak te jelzel ilyen hibát, én azt feltétezem, hogy a hiba a te oldaladon van. 4-5 csata nem sok, lehet, h épp ennyi kellett, h teleszemeteljen vmi vmit.
Melyik modokat használod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest