- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h1mpi
félisten
válasz SaNyEe #70709 üzenetére
ránézek köszi! Most volt egy csatám Jpanther II-vel, szemből jött az E-75. Azért az milyen, hogy nem tudom átlőni? Ezzel valamit kellene csinálni, mert vicc, hogy egy tierrel nagyobb heavyt nem tudom meglőni a nem fullos ágyúmmal...
Értem én, hogy ki kell fejleszteni, na de addig mit csináljak egy ilyen ellen?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
dfsz34
őstag
válasz SaNyEe #70632 üzenetére
Azt a qrva, ez durva. Az is gond, hogy a wotreplay-en fent van egy csomó olyan ász, amit akkor szereztek, amikor szabad xp-ből kihúzták ezt a tankot. Nem mérvadó, egyáltalán.
Ha dátumra rendezem, akkor 1637 a legalacsonyabb ász az utóbbi napokban, de orlik medál, 2,7e sebzés + 3,6espot 4 frag. Kb ez a legalja a bulldog ász kategóriának.
Campinovkán, ha délről támadunk és fel tudok menni oldalt a temploming, akkor van esély. Illetve ha az ellenfél nagyon durván kempel. Az egyik amx1390 ászt is így szereztem. A másik megoldás, hogy harcolni vele, ami a csövön kifér, ha el lehet kapni pár nagy TD-t vagy egy csetepaténál az ellenfél nagy tankját.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz SaNyEe #40657 üzenetére
Szent ég, ennyi minden van a játékban?!
- 100%-os képzéssel kell megvenni a legénységet? Vagy valami goldos opció kell, hogy gyorsabban fejlődjenek?
- átváltani csak az elit tankok által adott xp-t lehet?
- hol látom, hogy mikor mi akciós?Prémiumon meg lehet elgondolkodok. Az a 3000 pénz egy hónapra nem vészes, 5000Ft körül meg lehet nem nagy összeg. Voltaképp meg vagyok elégedve, ha nem 8-asok közé dobja be a 4-es könnyű tankomat.
Más: a legénységet lehet tankok között mozgatni? Gondolom ez 5-6-osz szint fölött fog értelmet nyerni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Simulacrum
senior tag
válasz SaNyEe #40657 üzenetére
Mióta a WG tart a WT-től azóta se szeri, se száma a durva akcióknak. Még a karácsonyi akciók előtt végiggondoltam, hogy tudom a kreditproblémáim orvosolni, mert sok ágat húzok. Erre jött karácsonyra a sok prémium nap és most meg a rengeteg kredit akció. Szerintem ha így folytatják, akkor a prémium fióknak kb. semmi értelme nem lesz. Én nem sietek sehova, ezért az xp plusz számomra egyáltalán nem fontos, kredit gondom 5 ág húzása mellett sincs, pedig fogyócikkeket is veszek.
Én két dologra használok aranyat, amit te is említettél, a felszerelések leszedéséhéhez és a skill resethez. -
Viktoár
addikt
válasz SaNyEe #40232 üzenetére
Félreértesz,én voltam a kv1-el,nem zavart hogy pattantak a találatok csak hirtelen meglepett hogy "sebezhetetlen" vagyok két T7-es tankkal szemben.
Arra már rég rájöttem hogy jól kell forgatni a tank testét (arra még nemigen hogy mikor/hogyan) és nagyobb eséllyel pattan le a lövedék.
A noobságon próbálok változtatni,ezért is olvasok itt és egyéb oldalakon mit hogy érdemes.Bár sokszor a csapattársak olyan eszetlenül mennek előre hogy mire észbe kapunk már 8:2-re vezet az ellenfél.
diegho: Te jó játékos lehetsz ha ennyire egyszerű neked minden.Miért nem osztod meg velünk azokat a "titkokat" amikről beszélsz? Például felhoztad hogy az is3 oldala simán benyelheti a 350 pen-es lövéseket,de megmagyarázni hogy miért van ez így?
Lipton: Random csatában ne akarj taktikát megbeszélni a sok retardált 12 évessel akik apu pénzéből játszanak.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Lipton
őstag
válasz SaNyEe #40233 üzenetére
Tanulgatom... el fogom olvasni, köszi. Ami engem nagyon "zavar" hogy mindenki indul amerre lát és ennyi. Valahogy én úgy képzelném el némi stratégia "meg van beszélve az elején". Persze ez lehet csak azért van mert kezdőként nekem nem egyértlemű a dolog. Érdemes valamelyik tankot "bevásárolni"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...