- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz
inferno88 #159893 üzenetére
Ranked EU1-en van, ami még csak most kezd magához térni. Állítólag már megy és klántárs már ott van, de nekem még nem ajánlja fel a lenyíló listában.
(#159894) zodo: Csak 5-öt, mert 5-öt akkor is kapsz, ha rosszul tippeltél. -
jr1994
addikt
válasz
inferno88 #159377 üzenetére
Mindháromra reagálnék
"creditet a személyes tartalékra" mi? azt nem csak aranyért lehet venni?
Az IS-3 még mindig elég jó, az IS-7 meg kötelező darab. Az új vonalat nem ismerem, de a 8-ast szidták egy páran.
Gunmark elvárásokra (kombinált sebzés, nem XP) nem találtam külön táblázatot, de a Skill féle GM mod tudja minden tankra. Évek óta az első mod amit felraktam
motivációnak is jó, meg érdekes.
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #159375 üzenetére
Épp most akartam feltenni, megelőztél.
A személyes tartalék jól jön, az nagyon fogy sajnos.Olasz tankok paramétereinek frissítése!
Tényleg 1095 a DPM-e a tier10 tanknak?!? Nincs ott elírva vmi? -
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #158749 üzenetére
Ezt tapasztalom. Ugye az elmúlt időszakban gyűjtöttem az IS-re az XP-t az IS-M miatt. Múltkor az utolsó 92 IS csatát megnéztem. Ebből 17 meccsben voltam top tier, 45 csata volt +1 tier, és 30 csata volt +2 tier. Érezhető a különbség egy T8-as tankhoz képest. Amikor gyanús lett, elkezdtem figyelni, és vol olyan etap, amikor 6 meccsen keresztül nem volt T9-es csata.
Ilyet egy T8 tankkal ember nem látott még szerintem.És ha már XP farmolás, el kell meséljem, mekkora noob voltam ezzel kapcsolatban.
Nem véletlenül van az elmúlt két hétben 129 meccsem az IS-szel. Gyűjtöttem rá 118k XP-t, mert én balga abban a hitben játszottam, hogy az IS-M moduljait is ki tudom fejleszteni az IS-re gyűjtött XP-ből. Megjegyzem, tudom, hogy nem, de ez heteken keresztül nem esett le. Egyszer félregondoltam az elején, és utána hetekig elhittem a saját marhaságomat.
Nem röhög, együtt érez!
Szóval most van 60k XP-m, amit át tudnék váltani free XP-re, de ahhoz meg arany kell. Annyi meg nincs. Szóval, ha lesz átváltás akció valamikor, akkor legalább lesz miből.
Mellesleg az gáz (de persze jó bevétel a WG-nek), hogy csak freeből lehet húzni a legénységet, vagy bekapcsolva a gyorsított képzést. A feleslegesen begyűjtött tank XP-ből miért nem lehet közvetlenül képességet növelni? -
joergie
őstag
válasz
inferno88 #158679 üzenetére
írtam(panaszkodtam) korábban, hogy mekkora fosh lett az az ágyú. kitolod a cuccost, és másodperceket kell várni, mire rácéloz. és még akkor is rettegsz, hogy vajon NEM TALÁLJA EL, vagy lepattan, vagy critical lesz. A legkissebb az esélye a sebző találatnak. T95ről megvolt a nagy ágyú, úgyhogy én nem használtam a kicsivel, de ez gyalázat.
Más. Nem egyszer előfordult, hogy be voltam töltve, és gyorsan fordulnék rá a mellettem álló ellenséges tankra. Forgatom a hullt, a tornyot, célkereszt szerver szerint megy, és lövök amint rámegy a célkereszt(autoaim-el természetesen)...erre legalább egy tankkal mellé/elé lő. természetesen rázós szituban, emiatt szívok. Mi értelme a szerver célkeresztnek, ha nem oda néz, ahol a célkereszt van? ennyi erővel kapcsoljunk ki minden beépülő modult, és filccel rajzolok egy pöttyöt a monitor közepére...
-
joergie
őstag
válasz
inferno88 #157720 üzenetére
Strv ha tudod használni. Utóbbi időben volt szerencsém a T30-hoz. Snapshot egyszerűen nem működik, de fullra szűkülve sem pontos. Nagyon nem. Régebben ez jó volt, de most a T30 nem jó tank. Nagy ágyúra gondolok természetesen. Néha adja de annyi. néha. proto is kuka. használhatatlan. nem tudod lefedni a pályát. ahol vagy, ott meg vagy szétszednek, vagy elfutnak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #156759 üzenetére
Utolsó mondatoddal meg is adtad a választ rá, hogy milyen jogon! Mivel ez nem egy matchbox-os játék, a témáját tekintve simán korhatárhoz lehetne KELLENE kötni és így lehetne a kis "vakarcsokat" távol tartani tőle. (tudom, hogy elvileg FB-ra sem lehetne regisztrálni, mégis megteszik)
(#156763) e-newsee: utolsó mondatod sajnos az utóbbi időben nagyon sokszor beigazolódik.
Botrány!
-
jimmy74
őstag
válasz
inferno88 #154780 üzenetére
Nekem megvan az e50m ès a centi ax.
Teljesen más sztem a játék velük..
A brittel inkább amcsi stílusban e50m-mel már inkább vegyesen.
A németnek elég méltatlan a mostani helyzete bár nagyon jó mégis inkább a brit jobban tetszik .
Olyan érzésem van inkább hogy a német mindenbe jó de mégse elèggè .
Tornyát elèg könnyen belövik érződik a német kocka felépítmény a centi viszont nálam jobban pattint toronyból.
De hát ki hogy játszik vele sztem tudod te is .
Mind2 jó főleg a német erőszakos jatekban igazi. -
Greentea
senior tag
válasz
Ha csak legénységképzésre kell, tehát nem minimális játékélmény, vagy kredithozam a prioritás akkor nyugodtan vedd a Panthert. A kettő közül szerintem egyértelmű hogy a 8,8-at, az M10-el 135-ös "puszikat" produkálni hosszútávon sztem baromi unalmas, alap lőszer 150mm-es átütésével. Tier limit ide vagy oda.
Leo 1, E50M is a garázsomban áll, viszont előbbi a 4 fős legénység miatt nem alkalmas teljesen a legénység húzásra ezekkel a Pantherekkel.
E50M legénységét anno T-25-el húztam, korrekt kis gép tier5-ben, csak jó legénység kell bele meg felszerelés!Pár hete megvettem az FV4202-őt, sztem a shopban megvehető t8-as prém medek közül az egyik legjobb választás. Mindenben kicsit jó. Van gundep, kis toronypáncél, sebesség buff után minimális gyorsaság.
Én az FV-re szavazok, de megjegyzem én elsősorban kreditfarmra kerestem olyan tankot amivel a játék is valamennyire élvezetes. Legénység képzés nálam másodlagos volt mert a németek sok+ skillesek, brit ágon meg még a tier8as Centet sem vettem meg. -
dokee78
félisten
válasz
Panther M10 Tier limites,és legénység képzésre nagyon jó lesz.
Lehet beszerzem én is bár nem emlékszem játékon belül meg lehet-e venni.
Van 18k goldom lehet beszerzem én is
Igaz csak a Panther-nél tartok,de legénység húzás jól jön.Szerintem a német közepes ág jobb.
Német közepes 2 ágon megy.
Szerintem inkább a német,mint az angol.
Más véleményét is várd meg.Más kérdés:
Xvm modot be lehet így állítani?
-Játékosok előtt lássam a nemzet zászlót.
-xvm WN8 érték és szint ne mutassa a csatában és csata előtt sem.Ha be lehet így állítani,azt a honlapján a settings részben?
Esetleg a config fileban?Köszi előre is.
-
zozyk
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #152466 üzenetére
Jól gondolod. Én küldtem nekik egy képet a ft-os árról, megírtam nekik hogy hány ft 1 euró és kértem a kompenzációt. Kértek egy képet a banki számlatörténetből ahol látszik mennyit vontak le huf-ban és megkaptam a különbözetet, amit egyébként én ki is számoltam nekik előre, nehogy átverjenek.
-
Razermazer
őstag
válasz
inferno88 #152431 üzenetére
Top tierként igen, ott csak az a probléma, ha a hatos/ötös tieres csapattársak, hogy is mondjam kicsit nagyon szarul játszanak.
Akkor aztán fel kell kötni a gatyát, mivel majdnem minden feladat rád hárul,(fel meg lecsévélni rohangálni egyik pozícióból a másikba annyira nem egyszerű ezzel az strv-vel. Már én is azt mondom hogy forgótornyos tda jobb) ha ne ad isten van még pár jobb játékos aki lejön seal club-ozni, akkor rendben minden. Sokszor inkább úgy vagyok vele, hogy legyen tiszta 8-as vagy 9-10-es ott azért tudják a dolgukat a többiek is nah. Huh de merész kijelentés volt, tiszta jó szándék vezérel, nem akarok megsérteni senkit.
-
Skyhunter
őstag
válasz
inferno88 #152015 üzenetére
A Revot én is ilyen 10 db X5 mission-nel vettem. Eltartott egy darabig, mire kibogarásztam, hogy ez mit jelent. Nem kell indítani semmit, automatába adja. Ha sikerült leduplázni a tankot, utána adja. Nyerned kell, és a top 10 xp-ben lenni, akkor kapsz 5x-es szorzót. Ezt max 10-xer kaphatod meg, ez a mission.
-
zodo
nagyúr
válasz
inferno88 #151577 üzenetére
240 vs 390 kár nem mindegy szerintem és cirka 6 óra játékkal meg lehet a nagy löveg is ha nem vagy sz..ó ágon némi személyes tartalék aktiválással.
Igazuk van a többieknek, nem tudod megúszni vagy spórolni, előbb utóbb kell hogy teljes legyen a tank.Könnyebben spórolhatsz, persze csak ideiglenesen pl. bolti láncot használva.
Felteszed a nagy löveget aztán majd ráér a lánc csere. -
joergie
őstag
válasz
inferno88 #151577 üzenetére
De a tier10 pattonhoz mindenképp ki kell fejleszteni a nagyobbik ágyút. Akkor már nem jobb minél hamarabB? sokkal élvezetesebb egy teljesen kifejlesztett tier9, mint egy fél tier8-tier9, ahol a MM ellenfélnek ugyanúgy teljesen kifejlesztett tier9eket rak. Ezt pazarlásnak érzem.
Szóval csak annyit akartam, hogy azt a 68k xp-t sehogy se tudod megspórolni... -
po1son
addikt
válasz
inferno88 #151152 üzenetére
Tudod az a különbség, hogy én nem töltők meccs legelején goldot tier6os tankokra a patriotal, mert egyszerűen unfair dolog és csak magamról állítok ki szegénységi bizonyítványt a játékban.
Első találat után lehet, hogy vissza kellet volna húzódnod
Avval tisztában vagy, hogy a tvp egy táras tank?
jano_77 - Nem tudom mi lenne a helyes megoldás, én is használok goldot komolyabb ellenfelekre, de valahogy balanszolni kéne a kisebb szintű tankokra, hogy legalább egy kis esélyük legyen...
-
zozyk
addikt
válasz
inferno88 #151127 üzenetére
Nem használok goldot prém tankba,3-4 lövés már min 50K nettó.
(Most ~70k az átlag)
Jön a kredit,de azért T8ban jobban szeretek menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest