- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
19.13 a legújabb. Innen tölthető az eredeti szerző ruszki facebook oldaláról: [link]
Első kiemelt poszban vannak a linkek alulról a harmadik a region changer közülük, de oda is van írva.A game centerben nem kell átjelentkezni, sőt akár be is zárható a center. Ha bepipálod amit írtam, akkor teljesen ugyanúgy működik mint régen. Egyszer elindítod a klienst aztán végigjárhatod az összes accontodat régiótól függetlenül. Csak a "kilépés a szerverről"-re kell kattintani és már lehet is menni a következő acc-ba.
Baszki 1 éves ruszki acc-on 35 ezer szabad xp-t, 2 nap prémet és 2 millió kreditet kaptam.
Fő eu acc-omon ennek az ötödét kaptam kb. -
kchryss
veterán
Elindítom az egy szem telepített kliensemet a game centerből (tök mindegy hogy eu vagy ru fiókkal belépve a centebe). Aztán nálam úgy van beállítva, hogy nem léptet be automatikusan hanem a szerver választó jön be.
Nekem itt a region changer moddal a szerverek között már ott van minden ru szerver és asszem már jelszót sem kell megadnom újra, simán beléptet a ru acc-kal ha valamelyik ru szervert választom. Ha még nem mentette el a ru szerveres adatokat akkor a jelzett "Felhasználói fiók váltása"-nál szintén ki lehet választani a ruszki szervereket és ott már lehet megadni email címet és jelszót is mint régen.Ahhoz, hogy a szerverválasztó jöjjön be játék indításánál és ne léptessen be automatikusan, a beállításokban ki kell pipálni ezt:
Van egyébként legalább 10 accountom ami több mint 7 éves, szóval azokba belépek mind, hiába nem használom őket évek óta, hátha majd jó lesz egy kezdőnek a jövőben.
-
kchryss
veterán
1x próbáltam ki mivel láttam, hogy a game centerbe be lehet lépni ru régiós accounttal is. Beléptem a game centerbe, rányomtam a játék indítására, erre az eu szerveren lévő acc-omba léptetett be.
Többször nem próbáltam. Leszedtem a region changert és ugyanúgy működik mint régen, én azzal léptem be és játszottam két nappal ezelőtt ruszki szerveren. Egyszerűbb mint leszedni újra a teljes klienst amihez egyébként nem is lenne elég tárhelyem. -
-
zodo
nagyúr
Fut a CIS játék telepítése a már telepített (EU)mappában lévő WOT.exe-el indítottam a játékot és engedett bejelentkezni ami ugye lehetetlen a Game Center óta, ráadásként egy korábbi 3 éves kis acc-ra.
Van baj bőven!
Mindenesetre átvettem a jutalmat ha már arra jártam.folyt köv. ha települt a CIS játék.
-
notika77
senior tag
Van egy csomag és vannak a bónuszok. Megveszed a csomagot és kapsz még hozzá bónuszokat/ajándékokat. Ezt jelenti, ami le van írva.
Különben nem bónusz, hanem egy nagy csomag és még több apró, amiket ugyanúgy ki kell fizetni. Talán tiltott árukapcsolás is, ha te csak a nagy csomagot szeretnéd megvenni, de fizetned kell a többiért is.ui.: részemről itt a vége, mert nem érdekel az ajánlat egy kis része sem és már sokkal többet foglalkoztam vele, mint amennyit kellett volna
-
kchryss
veterán
-
Szerintem a Patriotot mindenképpen, az egyik legjobb prémium tank (közelebb van stílusában egy mediumhoz, mint heavyhez, szóval kvázi úgy tudsz vele játszani, mint a Pershinggel). Az AMX sajnos a gold spam miatt teljesen haszontalan (ott a jó frontpáncél lenne a lényeg), a Guard meg úgy rossz, ahogy van.
-
kchryss
veterán
"Nem tudom hogy kell időponttal linkelni de 02:24:45 környékén indul a móka."
Ugyanúgy mint youtube-nál. Az adás linkje után ?t= és utána az időpont, óra után "h", perc után "m", másodperc után "s".
Itt például:https://www.twitch.tv/videos/507338588?t=2h24m45s
Mostanában sok újat tanulok a pályákról. Nem tudtam, hogy innen át lehet mászni és ki lehet jutni. Az E1F1-nél lévő kis átjáróról tudtam ami a tótól keletre van, azt szoktam is rendszeresen használni, mert fedezékben lehet eljutni G1-hez ahol lehet tornyozni. Múltkor E50M-mel szopattam ott meg egy G1-ben kempelő obj907-et. -
zodo
nagyúr
Itt a replay is hátha valakit érdekel!
-
zodo
nagyúr
Nem raktam fel replayt de csata után rám írt az 50B akivel hoztuk a csatát.
Kiderült hogy ő is Magyar játékos, Medatt_BOSS_ néven.Lementem kutyát sétáltatni és most belépve újabb üzenet érkezett tőle.
"Ha gondolod kövess be" ....
Szóval itt a twitch live a csatánkról, igaz az ő szemszögéből.Nem tudom hogy kell időponttal linkelni de 02:24:45 környékén indul a móka.
-
zodo
nagyúr
Nekem a kód után adta be a fal lebontós küldetést amiről azt hittem alapból érkezik majd 01-én.
-
-
kchryss
veterán
Ha valóban free xp-t ad akkor tényleg rossz a kiírás, de nem értem miért problémázol rajta. A free xp sokkal jobb mint a harci xp. Ha tényleg így adja, mint ahogy nálad látszik akkor bármelyik tankkal teljesíthető a küldetés és bármelyik tankra el lehet költeni, vagyis sokkal rugalmasabb. Én már régóta mondogatom magamnak, hogy sokkal jobb lenne ha free xp-t adnának ezek a küldetések, mert akkor nem kéne szarakodni, hogy az utolsó csatát amivel megadja a küldetés jutalmát melyik tankkal játsszam. Illetve nem járhatnék pórul mint párszor megtörtént, hogy véletlenül előbb csináltam meg a küldetést egy prém tankkal és ment a levesbe a harci xp.
Beváltani akkor kéne ha harci xp-t adott volna elit tankra ahol nincs bekapcsolva a gyorsított képzés, de mivel magát a free xp-t kaptad meg így nem kell beváltani semmit, azonnal ingyen használható bármelyik tankon. -
galervin93
addikt
Mindenki átesik ezen a "sárga/ződ vagyok, mindenkihelikopter-énvagyokanagykirály-idenekemazoroszlántis" korszakon.
Csak ügyesen... -
KISDUCK
addikt
Mondjuk nem értem, hogy téged miért zavar hogy merre megy/hogyan játszik a másik player. Ha jól emlékszem te raktad fel ide a replayt amikor 430u-val Top tierben hátul kempeltél. Akkor neked szabad kempelni meddel top tierbe neki a sajátjába már tilos adott irányba gurulni? Hogy van ez?
-
Chris0321
veterán
Megnéztem a replay-t és egyértelműen te vagy a hibás. A 40TP összeakadt egy másik tankkal ezért lassított/megállt és így lemaradt. Plusz én is ott hátul szoktam átgurulni ha már fenn megjelentek a light-ok mert nem vagyok hülye felspottoltatni magam. Esélye sem volt pozíciót felvenni mert már az első háznál szembeálltál vele és rálőttél. Közben a jóval gyorsabb és jobb játékos Cromwell (ha jól emlékszem) pedig ott állt a ház mellett a bokorban pár méterre. A semmiért lőttél rá és akadályoztad, ami utána következett azt csak magadnak köszönheted.
Plusz sehol nincs benne a szabályzatban milyen tankkal, hogy kell játszani így ha virágot akar szedni a mezőn vagy a lepkéket kergetni sincs hozzá semmi közöd. -
Dobi 562
addikt
Ugyanezt tapasztalja minden jo jatekos, hogy hiaba vagy top sebzo meg hiaba csinalsz mindent tokeletesen a csataban, ha olyan a csapat akkor bukta. Ez egy ilyen jatek, de nem hiszem hogy a WG hibaja a sok gyenge jatekos.
En is tudom, hogy frusztralo mikor zsinorban futja az ember a top sebzo koroket es megis bukta.
-
Dobi 562
addikt
Abban mi a csalas, hogy nem tudsz alkalmazkodni a sok hulyehez es nehez pozitiv win rate-et osszehozni a nagy akciok alkalmaval?
Azt az energiat amit abba fektettek, hogy a statotokat bogarasszatok inkabb nezzetek vissza 1-2 replay-t a sajat csataitokbol par nap elteltevel es gondolkozzatok el mit kellett volna maskepp csinalni az adott szituban. Tobbet lehet tanulni belole.
Szerintem.
-
jano_77
nagyúr
Sok sikert hozzá és használd egészséggel. Nem fogod megbánni, mert szerintem nagyon jó tank!
Amúgy kétféle infót olvastam - nem egy oldalon persze - a 7 napról, ami alatt lehet gondolkodni, hogy akkor melyik is legyen a befutó. Olvastam olyat, hogy ha beteszem ma a tankot a talonba, akkor 7 napig lehet tartani és gondolkodni rajta, de olyat is - és szerintem ez a helytálló a hivatalos oldalon lévő infók alapján - hogy 21 napig lehet válogatni a tankok közül, majd Szeptember 18-tól kezdve lesz 7 nap, amig el kell dönteni, hogy akkor melyiket vesszük meg!
Vagyis, ha vki ma beteszi a Lorr-t - persze csak ingame csomagban - akkor szeptember 18-ig bármelyik nap felbukkanó ajánlattal kicserélheti, ha az jobban kedvére való lenne és csak azt követően kell majd eldönteni, hogy melyiket a 3-ból vagy akár mindhármat, ha van elegendő gold a garázsban.
Jól értelmezem ugye?Amúgy én még a Skoda T27-nek is tudnék örülni, persze elfogadható goldért.
-
jano_77
nagyúr
Olyanra gondolsz pl mint a TURTLE Mk.1 vagy a már korábban említett FV1066 Senlac, TL-1 LPC?
Amúgy én is nagyon sajnálnám azokat, akik végig toltak egy CW szezont, de ettől boldogan venném meg az Obj.907 még úgy is akár, hogy ehhez szükségem lenne még vásárolni némi goldot, mert annyi nincs már a garázsban. Vagy persze ha már goldot kell vennie, akkor kérdéses lenne, hogy mennyiért adnák rendes pénzben. -
Bobyjack
senior tag
Miért ne lenne jó deal, ha egyébként nem lehetett soha megvenni goldért? Ha van valakinek egy csomó goldja karácsonyról, akkor szerintem annak igenis jó deal, hogy odaadják a néveleges áron +300 gold, amiért a garázshelyet kapod. Miközben a goldodat csak a béna ingame tankokra tudnád elszórni. Én nagyon vártam erre és örülök neki. Ha lesz bent hasonló, eddig csak pénzért megvehető nyolcas ami érdekel, akkor nagyon fogok neki örülni, mert meg fogom venni. Szerintem az durva lenne, ha még engednének is a névleges árából a tanknak.
-
jano_77
nagyúr
Miért írtok 11K goldot, mikor "csak" 10.700-ba kerül elvileg ingame!? Vagy játékon belül többe kerül mint amit a hivatalos oldalon írnak!?
Én maradtam le vmiről vagy a Brit könnyű ág előtt nem jött be a játékba a megszellőztetett FV1066 Senlac? Ez várható szerintetek a vásáron? Lengyelek várják, mint ahogyan a TL-1 LPC-t is.
-
kchryss
veterán
Annak nincs semmi jelentősége, hogy régebben hogyan szerezted a tankot. Azt nem jegyzi meg a rendszer. Csak az számít, hogy a tank MOST a garázsodban van-e vagy nincs és, hogy MOST hogyan szerzed meg.
- Ha a tank nincs a garázsodban akkor nyilván nincs semmilyen kompenzáció.
- Ha a tank a garázsodban van:
a) Pénzért veszed meg megint -> a tank árát kapod meg aranyban kompenzálásként
b) küldetéssel szerzed -> kreditet kapsz kompenzálásként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged