-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jano_77 #159929 üzenetére
És a worldoftanks.exe memóriahasználata nő meg, vagy "csak úgy" fogy a szabad memória?
Mert az utóbbi esetben valószínű, hogy a Windows használja el gyorsítótárként, szóval például ha másodszor kerülsz ugyan arra a pályára, akkor már nem a lemezről tölti be az adatokat. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #159929 üzenetére
Szerintem sem normális. Asszonyka laptopja egy régi HP Probook 4530s (i5 2. generáció, HD 6490, vagy valami ilyesmi).
Szinte minimumon, de fut rajta a WoT általában gond nélkül (az 1.0 viszont sokkal jobban, grat az engine fejlesztőinek).
4GB ram van a gépben, és amint a WoT mellett fut egy youtube videó, rögtön kidobja a játék. Ez pár frissítéssel ezelőtt még nem így volt. Szokott közben zenét hallgatni, és simán ment együtt mindkettő.
Mondjuk most már jó lesz így az 1.0-ig, azt meg majd meglátjuk élesben, de azért elég zavaró. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #159830 üzenetére
Biztos változik az mm működése csúcsidőben és azon kívül. Az említett etapomat 19:45 és 23 óra között játszottam. Eu2-n magasabb a pingem, de úgy vettem észre ott többet vagyok este top tier.
Egyébként most hogy van ranked érdemes megnézni, hogy ranked időpontban hogy változik a 8-asok mm-je sima randomban. Ranked eu1-en van így ilyenkor lehet eu1-en kevesebb 10-es tank van a sorban és könnyebb 8-assal topnak lenni, de ezt is le kell tesztelni.
Persze ha csak a farmolást nézzük akkor sokkal jobban megéri randomban játszani. Viszont itt a kredit mellé kaptam még 400 kötvényt és 1 prém napot. Ha pedig sikerülne az első ligában végeznem akkor kapnék még 2 hét prémium fiókot és mivel prémfiók nélkül szoktam játszani, így nekem ez a két hét fiók sokkal többet jelentene kreditben és xp-ben is.
-
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #159847 üzenetére
Bevillant a 6. érzék + sok tapasztalat.
Múltkor is volt az arty-s videó, ahol az ellenfélnél volt egy hozzá hasonlóan jó játékos artyval. Előre megmondta hová fogja lőni a srác az első skulót és oda ne álljatok soha. Erre jött Skill csapattársa (ő nem nézte az adást, mert még játszott
) egy B-C 12 , odaállt és bumm oneshot.
Hihetetlen ez srác de komolyan.
-
zozyk
addikt
válasz
jano_77 #159735 üzenetére
Ha tegnap vetted, akkor ma el tudod adni ugyanannyiért őket, ha nagyon kell a kredit.
Én is bevásároltam, de még pont az M40/M43 ára megmaradt [ez be is gurult] . Már csak az IS-M és a Ru 251 (esetleg az AMX 13 105, ha lesz idő rá) árát kell kifarmolni meg azt a párezer XP-t, ami hátravan.Joker: Du. csak akkor szakasz, ha betársulsz a HWK/IS duo mellé.
-
válasz
jano_77 #159376 üzenetére
Én személy szerint sajnálom a creditet a személyes tartalékra, bár skill azt mondta farmolós stream-nél, hogy megéri, de "talán" nem vagyok annyira jó, mint ő.
Nagy kérdés srácok: Vannak az IS legényeim, azokból már 3 a 3. skillt tapossa. A kérdés az, hogy melyik irányba érdemes most elmenni. IS-3 vagy az új IS-M. A mostani T8 szopóág miatt lehetséges, hogy az IS-M-mel jobban lehetne érvényesülni a 10-esek ellen, nem? Vagy az IS-3 még így is ér valamit a gagyi leosztás mellett?
Meg lehet nézni valahol, hogy az egyes tankoknál mennyi átlag XP kell a GM-okhoz?
A Skoda T25 érdekelne. -
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77 #159326 üzenetére
Az összes új túl lett. Skill, foch meg kb mindenki azt mondja.
Dobi 562: nemigen szeretem a 3-4 perces 15-3-s csatákat. Ráadásul úgy, hogy mindig a vesztes csapatba rak. Arról nem is beszélve, hogy ezt az átkozott cérnát koptatnám, de folyamat +2t. A t10-257 néha top tier de ritka.
Mondjuk 257-el meglett az ász 5k+ dmg-vel. De istenem azok a botok meg csaták. Végig szidtam az istent is.
Amúgy event alatt nekem is volt egy két csapat sebzésem. Mert a kedves siemkák nem bírtak magukkal. -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #159162 üzenetére
Nem vagyok benne biztos de meg igencsak o vezet.
-
vhw
addikt
válasz
jano_77 #159117 üzenetére
Sajnos ma még nem tart ott a technika, hogy olyan MM-et csináljanak, hogy mindig az aktuális játékos legyen a top tank és még nyerjen is.
Ezen kívül lenne más legfontosabb?Ez az MM téma is csak azoknak olyan szívfájdalom, akinek van valami halvány segédfogalma a dolgokról több év elkötelezett játék után (de az ő esetükben meg nem tök mindegy? ha nincs orbitális ballépés nem tudnak leállni a drogról).
A fizető játékosok döntő többségének még mindig abban merül ki a játék, hogy taaank-meegy-lőő. Ebben az esetben csak a látvány az amivel látványosan lehet emelni a komfortérzeten. Nem a skill alapú MM-el. Meggyőződésem, hogy a:
- tankbuzik 5-10k csatáig el vannak telve a játék nyújtotta lehetőségekkel (így emlékszem vissza a saját kezdetekre) ezután kezd el esetleg összeállni a fejekben, hogy mit lehetne másképp/jobban - ekkor már beüt a "függőség".
- a nem fanatikus, csak lövöldözzünk valamivel hátterű játékos meg 500 csata után is a WG-t, a csalókat, a magasságost szidja - bármilyen körülmények között, rakhatsz alá bármilyen tökéletes patikamérleggel balanszoló MM-et. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #159110 üzenetére
FJORDS-on baromi jól néz ki a vízesés B0-nál!
MALINOVKA: milyen kopár lett - a mező része - az eddig "szép" zöld pályából!?
MINES: vicces 29:30-nál, mikor neki megy a fának és az nem kidől, hanem megpördül a tengelye körül!
PROKHOROVKA: jól látom, hogy eltűnt a spot bokor az 1-es soron? Vagy az a bokorcsoport az, amit 38:37-nél lehet látni?
REDSHIRE: a heavy dühöngőnél az a hatalmas Zeppelin roncs az egész jól néz ki.
TUNDRA: a piros csapat TD-inek elvették a kedvenc pozíciójának a feljárhatóságát - ez jóilletve azok a mosntum bányászati gépek nem néznek ki rosszul. Kicsit dobnak a pályán.
WESTFIELD: na végre egy pálya, ami megmaradt szép zöld mivoltában! De ha ennél tudott maradni a régi színvilág, akkor a többinél - ahol zöld volt persze korábban is - miért kellett variálni rajta, miért lett "kopár szik sarja" mindegyik?!?Összességében szépek lettek a pályák, csak itt is az a kérdés merül fel bennem, mint a Magyarországi stadionokkal kapcsolatban: "tényleg szükség van erre, tényleg ez a legfontosabb?"
A kérdés nyilván mindkét esetben költői és pont ezért szomorú is. -
Fel
addikt
válasz
jano_77 #159110 üzenetére
Betöltéskor ilyen a kép 1-2 másodpercig
Az alapból ajánlotthoz képest feljebb toltam a textúra minőséget, így tovább tart az elején a betöltés. (750 Ti + a tesztkliens alacsony fordulatú HDD-ről fut)
Ha már megvan mindennel, akkor fut rendesen.Amúgy egy WZ-111-5A van a képen, karácsonyi kínai selyempapírba csomagolva
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #159056 üzenetére
A CDC az meg most is hasznalhatobb tierlimit nelkul mint a limites FCM. A kerdes az, hogy a jovoben tervez-e valamilyen buffot a WG valamelyik tankkal, mert akkor azt lenne erdemesebb megtartani.
En az FCM-mel mar egyaltalan nem megyek, a CDC-t viszont tovabbra is szeretem. Szerimte, aszerint donts hogy melyikkel szeretsz meg jatszani. Amelyiket kevesbe szereted azt csereld be.
-
Warton
őstag
válasz
jano_77 #158999 üzenetére
Ez nem is rossz ötlet, de nyilván valamilyen büntetéssel egybekötve. Tehát ha pl. csak azonos tierbe akarsz játszani akkor mínusz 200xp és -20.000 credit a csata végén. Ami soknak tűnik, de legalább kényelmesen eljátszhatsz és élvezheted a csatákat. És nem az van, hogy ott állsz a japán tigrissel egy O-HOval és egy KV-4-el szemben.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #158910 üzenetére
Uhh tényleg tier limit ! Valami motoszkált bennem erről de nem tudtam biztosan. A hétvégét mindenképp megvárom hogy nem e lesz nyomott áron, meg persze még egy-két véleményt. Nem mellesleg köszönöm a tanácsot.
Más: A csere akciónál jól rémlik hogy csak tier6 és afölött lévő tank játszik? -
K6000
aktív tag
válasz
jano_77 #158846 üzenetére
De az a mondatot, hogy a SU, akinek nincs a garázsában, az is megkapja a 10-est nem igaz általánosságban!
Az én esetemben igaz!
És általánosságban is az mert mindenki (általánosságban) megkapja mind a 2 tankot akinek az obj 263 a garázsában van.
Ha visszaolvasol (szövegértelmezés ugye) akkor már az első hozzászólásomban látod #158834 hogy mivel kezdtem.
Olvass vissza értelmezd a mondatot és kérj bocsánatot!
Továbbra sem értem mi a problémád.167 tankom van, tudom, ne etessem a troll-t...
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #158742 üzenetére
Az adatokat nézve a javulás az biztos az új kártyával csak most eléggé felmentek az árak és az a kérdés kifizeted-e érte ezt az összeget. Sajnos arra a kérdésre, hogy mikor fognak csökkenni a kártyák árai senki nem tud biztos választ adni csak tippelni. Ha megveszed ezt a kártyát előtte szerintem kérdezz rá a Milyen videókártyát vegyek topicban is mert a Gigabyte-nál ha jól emlékszem volt olyan probléma, hogy hangos volt a venti egy bizonyos fordulat felett és ez némely embert zavarni szokott. Esetleg egy ASUS GeForce GTX 1060 Phoenix 3GB ha a gigabyte nem jönne össze, nem sokkal drágább mint a másik.
-
yoeuromail
tag
válasz
jano_77 #158742 üzenetére
Jobban járnál fps-ben még wot-nál is ami meglepő
Ha jó áron beszerzed akkor okés.
Lényegtelen a venti mert ezek az új nv kártyák már nem melegednek annyira mert
GPU boost 3.0(=fesz korlát) tesz róla és még ha tuningolod akkor se.
Esetleg a zaj amit kifogásolnak páran de szerintem lényegtelen nekem is volt 1 ventisem semmivel nem több mint a 2ventis. -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #158703 üzenetére
Ha korabban olvastam volna, akkor tudtam volna neked segiteni. Nalam ugyanez volt a problema, ha le akarom frissitnei a Malwarebytes Antimalware-t, elkezdi zabalni a procit meg a memoriat... Nekem sem ncore-os hanem fizetos van, raadasul aktiv elofizetessel, eleg gaz... Uninstall/reinstall utan ugyanaz a problema. WoT inditasa elott egyszeruen kinyomom es akkor nincs gond.
-------------------------------------------------------------------------------
T-30 volt a tema korabban, en a nagy agyuval hasznalom szellozes + toltesgyorsito + celzasgyorsito + kola komboval. Mivel heavy-kent jatszom igy nem problema a szorasa, kis tavolsagra elfogadhato. Mar lassan meglesz rajta a 3. gm 93,4% korul voltam, utana ket rossz csata miatt csak 92%. Majd ha lesz hozza kedvem megprobalom befejezni. -
Razermazer
őstag
válasz
jano_77 #158710 üzenetére
Szabad bátorkodnom hozzátenni hogy lehet hogy megkaptad azt a windows frissítést ami hivatott kiütni azt a két fránya kernel vírust. Természetesen nem működik normálisan mint minden microsoft termék, lehet az okoz anomáliát valahol még kékhalált is.
Nálam ilyen a windows update behalásakor volt, szarrá fogott mindent és 100%-on pörgette a procit, érdemes lenne megnézni, feladatkezelőben. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #158705 üzenetére
Egyre jobb! A gép már úgy néz ki helyre állt, most meg a WOT nem indul el! Pontosabban a csata betöltésekor kivág mint azt a bizonyos macskát! És hiába próbálok újra belépni, ugyan ez!
A WOT feltehet vmi VULKAN nevű programot? Mert azt nem tudtam micsoda és leszedtem. Elképzelhető, hogy emiatt? Tegnap este nem volt még gond a belépéssel és a játékkal!?(#158706) Papooo: nekem évek óta a Kaspersky van fent - megvásárolt - és sosem volt gondom. (KOPP KOPP KOPP). Most is a hülye Telekomos ügyfél-szolgálatos miatt tettem vel a Malwarebytes-ot, hátha amiatt volt nagy a PING a garázsban is már.
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #158491 üzenetére
Én voltam az, de csak aznap 22-23 óráig volt gond, majd megjavult és jó volt egészen máig
.
1 órája léptem be és azóta látom, hogy magas a ping a garázsban. Az eu1 szervert pingelve 200 csomaggal pedig 60-84ms közti eredményt kaptam 3%-os csomagvesztéssel. Magyar szerverekre jó a ping, az USÁ-ba is jó, EU-n belül viszont változó és nem a WoT szerverekre a legrosszabb, hanem pl. gazette.it 130+ és 10-ből 3-4 csomag elveszett.(#158501) jano_77:Valahol az úton van egy (vagy több) hibás router és ez okozza a gondot. Szerintem nem is Magyarországon van.
Pingplotter ezt adja:
Itt az látszik, hogy nem a WG szerverén van a csomagvesztés, hanem a két megelőző csomóponton. -
jimmy74
őstag
válasz
jano_77 #158469 üzenetére
Pedig az arty reform óta is jó a gw e100
Bele kell tűzoltó cucc helyett vagy benzint vagy a motor határoló kikapcsolot vagy mi a fenèt ès érezhető lesz mindjárt mozgekonyabb ès van esély helyezkedni játék alatt.
Inkább a conq gc lett szar a kábitás óta mivel mèg mindig nagy a reload meg nagyon lassan szűkül ès lassú a gèp.
Nekem csak a t92 nincs meg mert mèg nem vettem meg.
Küldikre nálam a bc 10-es nagyon bevált de az ob261 meg az m53 is nagyon jó volt kis és nagy löveggel a küldetésektől függően.
Inkább nagy csatában bc arty ob261 ami hozta a küldiket.
Mindkettő mozgékony és gyorsan tölt a ruszki.
A francia meg ha betáraz akkor nagyon lehet vele aszisztolni a kábitással.
Arty ob 260 15-ös hajszál híján sokadszor lemaradok de ezzel a 2 tankkal sztem a legkönnyebb.
Csak mindig az xp top 1 hiányzik 50-150 híján sajna. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #158469 üzenetére
Köszi! Könnyű szülésnek indul, és ha nehéz nem is, de komplikált volt.
Pezsi nincs, holnap meló.
De azé' egy vbk-t töltöttem, biztos ami biztos.
Nem tudom mit vétkeztem a T-10-zel, 102 csata alatt ugyan kifejlesztettem az IS-7-et, de kemény 43% WR-rel. Nincs más gépem, amivel ennyi meccs után ilyen fos volna, és még csak nem is vagyok olyan bot vele (bár legtöbbször túltolom a med stílust, és idő előtt szétkapnak sajnos), szóval nem igazán értem...
-
joergie
őstag
válasz
jano_77 #158448 üzenetére
1 hónapja vettem meg a T92-t. nagy csalódás
Lomha nagyon, lassan tölt. Viszont ha egymás hegyén hátán tolonganak, jó nézni hogy mindegyik kap 500-at, meg repkednek rögtön az assist dmg-ek.
Ha funra kell, akkor egyértelműen m5355. Ha lehetne megtartanám tier10-ként azonos statokkal.m12 szerintem nem kezdőnek való. Inkább a francia. Igazából az m5355 és a tier6 francia a legjobb. ja meg persze az fv304, de az más tészta.
-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest