- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #218778 üzenetére
Akkor ez az infó fals következtetés?
"Ez a "Season" a 4. , mely idő szerint június 15.-ig tart.
Tehát NEM csak 9 token kivehető ingyenesen, az év folyamán még lesz kettő további "Season"!!!
A "Season"-ök (továbbiakban 'szezon') "Chapterekre" (továbbiakban 'szakasz') vannak felosztva. A 4. szezonban ingyen 9, ráfizetéssel 18 token szedhető ki. Szakaszonként ez 3, ráfizetéssel 6.
Ha a rendszer nem változik, akkor ingyen 27, míg ráfizetéssel 54 tokenhez lehet majd hozzáférni ebben az évben a 3 szezon alatt."
h1mpi: Battle Pass IV. -
Rogan99
tag
válasz
ollie #218778 üzenetére
Season 4-ben lehet 18-at ami junius 15-ig tart. Valszeg lesz season 5, 6 is még az évben mert azt írja h a tokenek dec 31-ig validak és átvihetőek a következő seasonokre, végül dec 31 után a maradék átváltásra kerül bondra.
Szóval összesen 27 f2p + 27 fizetős tokent lehet gyűjteni. Az nem rossz sztem.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #218221 üzenetére
Mivel írták, hogy a versenyképes licit a nyertes számú licitálók által rakott licitek közepe (nem átlaga, hanem darabszámra a közepe), így alatta is ugyanannyi darabszámú licit van, mint felette. Reggel, amikor még 5 volt a nyerő, akkor még simán esélyes volt 4-el behúzni. Most, a 8,1 után már nyilván nem elég, de mondjuk egy 6 millás ajánlattal van esély, hogy elhozható. De majd a végén meglátjuk.
-
joergie
őstag
válasz
ollie #217384 üzenetére
Hogy mitől?!
Hallottál már olyat hogy WG logika? Nem, mert nem létezik. Sosem próbáltam még meg, mert sosem hittem benne, hogy bármilyen ilyen szituációban én lennék a kedvezményezett, mint felhasználó.
De választ nem kaptam. Tehát ugyanúgy kerül vissza, mint mielőtt először felhasználtam volna a skint? -
grizlisandor
veterán
válasz
ollie #217167 üzenetére
3. napja 4-5 csata után feladom, mikor látom, hogy 1 perccel a játék kezdete után már 3 tankunkat kilőtték és nem csak a yolo lightok, hanem mikor kit.
Tegnap az adta be a kulcsot, hogy 110-emet 2x is kigyújtották egy csatában, először egy td lőtt hátulsó fertályon, másodjára meg az SP szemből.
Na ment is az Alt+F4.
Tök jó, hogy vettem prémet, azóta kb 15-20 csatánál nem mentem többet, mert nem bírom idegekkel még mindig.
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #217133 üzenetére
Ez mondjuk Province volt, ami nekem egy nagy feketelyuk, hogy hogy működik, mert mióta reworkölték nem mentem rajta szerintem 10 meccset sem, és az egyetlen dolog amit megtanultam rajta az az, hogy lassú tankkal ne akarj átmenni a másik térfelére
Pug: Aki képes 3 percet azzal tölteni a meccsből, hogy aktívan elbassza a másik játékát majd biztos nem írna neki, ha tehetné
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ollie #217043 üzenetére
Ez az equipment 2.0 valóban tök jól diverzifikálta a lehetőségeket, pl. a high tier heavy-knél a régen szokásos töltésgyorsító, stabilizátor, célzásgyorsító/távcső helyett több lehetőség van, az egész érdekes, hogy a turbótöltő nem százalékos bónuszt nyújt, hanem egyszeri 4 és 2km/h sebességet.
Most még azért elég oldschool módon szereltem fel mindent, de a turbót például team clash-ben kipróbáltam a tizeseimen és elég pozitív élmény volt a 41-gyel száguldozó T110E5 még úgy is, hogy az összes szovjet heavy felmossa vele a padlót sajna manapság.
Egyedül a Conquerort akarnám minél magasabb dpm-re beállítani, mert ezzel már többször megesett, hogy a töltésidő volt a potenciális sebzés gátja, sok a jó hulldown pozicíó a városi pályákon is, úgyhogy ki merek állni nagyobb tömegek elé, aztán hadd szóljon, amíg egyben marad a tank.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #217008 üzenetére
Igen. Felhívtam a Hibabejelentő vonalat, ahol közölték, hogy az országos központi problémát megoldották - Elvileg - ez ami nálam okoz gondot területi probléma 14. és 17. kerületeket érinti és már dolgoznak rajta a kollégák! És még Ő kapja fel a vizet, mikor közöltem, hogy vegye csak fel a bejelentésemet, hogy legyen nyoma - mert szerinte felesleges, mert dolgoznak rajta és rövid időn belül megoldják és úgy is csak azt válaszolnák, hogy már dolgozunk rajta. Az eszem megáll ezeken az ügyfélszolgálatosokon basszus! Ez a munkája, azért van bent, hogy ha panasz van, akkor azt felvegye.
EU2: -
zodo
nagyúr
válasz
ollie #216715 üzenetére
Tegnap találkoztam egy 112 TM-el.
El hauf lentről indultak, csata elején láttam mikor felment a heavy dühöngőbe. C2 dombjára.
Fentről indulva át toltuk a bal oldalt és befoglaltam mert a mi heavy sorunk szinte csak tartotta őket.
Utolsók közt hallt meg úgy hogy top 3-ba volt a csapatukban de hp-ra pont annyit sebzett mint én az LT-432-el.
Akkor volt a 11. csatája ezzel a tankkal.
Tank statisztikája.
-
Geller72
veterán
válasz
ollie #216798 üzenetére
Adrenaline rush, ezt ismerem, de felére nem emlékszem, hogy levinné. Ez egy SU-100Y volt, aminek a standard töltési ideje, 100%-os legénységgel 15.34 sec. Itt nem az volt a gond, hogy most 15 helyett 12 lett volna, hanem ennél nekem sokkal kevesebbnek tűnt, pár sec. De visszanézem a meccset este, lehet, hogy benéztem valamit, de gyanús a dolog, mert nem ez a kinyiffanásom pillanata volt gyanús töltési szempontból vele szemben. Lehet, hogy semmi köze a problémához, de egy 15k-s gamer, aki éppen pont ebben a csatában csinálta meg vele a legtöbb (4) kill-t úgy, hogy 30 alatti HP-je maradt. Persze ennek lehet hogy semmi köze a dologhoz, de gyanús. Megnézem a mentést még egyszer.
-
hulp01
senior tag
válasz
ollie #216715 üzenetére
Egészen addig én is azt hittem, amíg meg nem láttam a töltésidőt. Ez valami vicc akart lenni? Nagyjából a T34 ágyúja. És az manapság nagyon nem illik a metába. Ok, hogy t9, de ilyen töltésidővel a T30 750-es alfával van. A T28 protonak is 400 az alfája asszem, és az 8-9mp alatt tölt be. Értem, hogy nem akarnak egy újabb op tankot, de azért ez meg durván a ló túloldala. Buff lesz ebből, vagy nem veszi majd senki az event után, ha lehet majd kapni.
#216723 Gyuri27 nekem simán van 70% feletti winrate-es napom. A tegnapi pl. 58,62% és 1340 wn8, tehát még szarul is játszottam hozzá. A kevés napi csataszám indokolja ezeket a kilengéseket. Minél többet játszol egy nap, annál nagyobb a merítés, és annál inkább közelíteni fog az átlagos winrate-edhez. Tudom frusztráló, ha mondjuk az a küldetés, hogy nyerjél csatát, de a napi küldetéseknél ezek helyett kérjél újat. Amúgy szerintem tök mindegy a winrate. A jó játékos a vesztes, szar csatából is kihozza, amit tud, és mondjuk ha kap egy battle hero kitüntetést, akkor még az xp is jön. Szerintem ezen kár rugózni.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #216650 üzenetére
Jobb is ha 404-et dob a linkem. Korben retardált képe lett volna a link mögött.
Épp ezért kérdeztem a kollégát hogy ha már előhozta akkor biztos utána nézett a forrásnak hogy pontosan mit mondtak és mi volt a probléma.Én sem tudom pontosan mik történtek csak olvasgatom a google által lefordított ruszki kommenteket a ruszki közösségi oldalon (VK) az eseménnyel kapcsolatban.
Amit kihámoztam az alapján teljesen felesleges összehasonlítani az EU eventtel. Ott ez nem csak egy egyszerű játékos verseny volt hanem vérre ment. Nagyon komolyan vették és hű lenyomata lett az orosz társadalmat feszítő ellentéteknek.
Ha jól értem volt itt kampányolás, politika, csalás, vesztegetés, fenyegetés, internetes zaklatás, rendőrségi feljelentések, sárdobálás. Ők ezt nem versenynek vették hanem háborúnak. Ráadásul jó szoros lett a vége egy hajszálon múlott hogy nem érte be a második páros az elsőt.#216652 Geller72
Az orosz eseményekkel kapcsolatban itt csak annyit fejtenek ki hogy nincs mit kifejteni mert nem tudnak oroszul.
Pug fórumtárs is nyilván ebből a wotinfo-s hírből másolta ide az idézetet. De ez a két mondat így önmagában nem ér sokat. Gondolom egy hosszabb orosz forrásból lett egy ilyen rövid angol amit átvett a wotinfo, de konkrétum így nem derül ki belőle semmi.
Ugye nem mindegy hogy mi volt a problémája az eventtel kapcsolatban a 2 streamernek. Ha a versenykiírással kapcsolatban nem tetszett nekik valami akkor jogosan idézte őket a fórumtárs és ki lehetne elemezni hogy igazuk van-e azzal kapcsolatban amit kifogásolnak, de ha például a sárdobálás/csalás/közösségi háború miatt nem indulnának jövőre akkor tök felesleges volt előhozni őket az én hozzászólásomra reagálva, mert ez orosz specifikus probléma, minket nem érint mert itt nyugisan zajlott a verseny.
#216654 Pug
Na ha tudod mi volt a konkrét problémájuk akkor írd le, mert én nem találtam meg. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #216551 üzenetére
Nézd már meg kérlek, hogy az előttem lévő hsz-ban mit írtál le!? Saját szavaidnak mondasz ellent!?- ok látom, hogy a Boroskóláról volt szó, arra írtad, hogy tier10-ben játszva könnyebb.
De azt akkor sem értem, hogy miként lehet a két csata egyaránt 3.osztály?!?
2390 dmg+3K stun vs 867dmg+415 stun ?!? -
popey37
addikt
-
Djuree
félisten
-
po1son
addikt
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #216157 üzenetére
Nagyon delusional vagy ha azt hiszed az RNG teljesen random alapon működik
A WG kapzsi. Elmondani nem lehet mennyire az. Ez tény, senki nem köthet bele
Ha az algoritmus látja, hogy nem csak játszol, hanem valami célod is van, mondjuk egy gunmark elérése, ami mondjuk egy 84,5%-nél elég egyértelmű akkor több goldot fogsz lőni, ergo többet kell költened. Ha folyamatosan pattanás és és low roll van, nem lesz meg a gunmark, ergo többet kell játszani vagyis goldozni. Elég egyszerű a képlet
Most őszintén, te nem néznél ki a WG-től valami hasonlót?
-
gabika1972
tag
válasz
ollie #216004 üzenetére
[charm collection]
Prime videora kell regisztrálni. Érdemes a kis videót végignézni, mit kell csinálni, hogy az elit német parancsnoknőt, hogyan lehet megszerezni. -
Geller72
veterán
válasz
ollie #215919 üzenetére
"A játékos meg azért fordított hátat az IS7-nek, mert az volt az egyetlen esélye a nyerésre. Úgy is alig volt, de több volt a nullánál, ellenkező esetben, ha nem fordít hátat az IS7-nek, konkrétan nulla lett volna az esélye."
-Konkrétan tök minegy lett volna, mert ahogy írtam is, 452 HP-val nem fordítasz hátat egy olyan enemynek, aminek 490 az átlag sebzése és 100%, hogy beléd fog verni egyet, míg hátat fordítasz neki és lövöd a másikat. Azaz elméletileg mindkét esetben nulla volt az esélye, mégis. Mégis, az IS7 átlag alatt sebzett neki folyamatosan. Ő meg mindig sokkal többet, mint illett volna. Ebben a csatában túl sok volt a szerencse, még mindig azt mondom. Az E100 eleve előnyben volt a végjátékban, én például biztosan nem iszkolok el egy E100-al, amikor a másiknak 22 HP maradt. Az SC esetében ott ráadásul nem beszélhetünk normális fedezékről, mert szerintem simán meglőhető lett volna. (Még mielőtt elindult körbe). Az E100 ezzel a húzásával gyakorlatilag hátrányba került azonnal. Ha ott marad, csak megvárja, míg akármelyik része láthtaó egy kicsit az SC-nek és rotty. Neki, ellentétben az SC-vel nem kell gyenge pontra várnia. ezért sem értem ezt az egészet. Nem mondom, hogy megrendezett volt, csak azt, hogy ilyenkor jönnek ki a játék baromira gyenge pontjai. Esetleg. -
Geller72
veterán
válasz
ollie #215901 üzenetére
A videóban látható menet minimum lol jó néhány ponton. És ebben csak az egyik apró momentum az, hogy az E100 miért nem HE-vel lőtt akkor, amikor megtehette volna. Hogy arról már ne is beszéljünk, hogy közülünk ki az, aki 452 HP-vel totál hátat fordított volna egy másik enemynek, aki ott van mögötte, ami pont egy IS7, aminek az átlag DMG-je 490 (IS-7, 9:40-től látható). És minő véletlen, az IS7 hagyott benne 22HP-t. De az IS7-be pont annyi kellet, hogy abba meg éppen nem maradt, pedig ennek pont fordítva kellett volna megtörténnie. Az IS7 egy kivétellel minden lövése 430 alatt volt, míg az SC összes lövése, ami full volt mind bőven efelett. Papírforma szerint az IS7 átlag dmg-je 490, ami ilyen közelről főleg azért meg is szokott lenni. Az SC-nek meg 400, de mégis az IS7 lőtt bőven saját maga alatt az SC meg bőven felette. Cöccö..és nem egy lövésről van szó. (Boosterek ide, vagy oda). Ez a játék már csak ilyen. Sok a "véletlen".
. (Csodálnám, ha a közeljövőben nem nerfelnék egy kicsit ezt az SC-t. Az alap 8:34 sec-es töltési idejével is már majd 2900 a DPM-je, a vidiben látható 6.86-os töltési idővel meg már szerintem eszement. Ami párosul egy pontos löveggel, meg egy vicc célzási idővel, ami nincs 2 sec. Ilyen adatok T10-ben azért elég viccesen hangzanak, de az a baj, hogy ez tök komoly. Nem csak ennek az egy tanknak az adatlapja az, hanem a sok másik tankkal szembeni difi).
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #215901 üzenetére
kemény volt az biztos de az rng is vele volt . mekkorákat rollolt már? meg sok olyan lövés ami nem is gyenge pont volt célon mégis oda ment. 500+ sebzés egy 400 átlagú gunnal ? xD
#215902 3
nekem tök oké hogy sebzik egymást kölcsönösen, nekem az a gondom inkább hogy aki felül van ugyan olyan tempóban vagy még gyorsabban sérül mint aki alul van. szerintem jó ez így annyit kéne állítani hogy aki felül van kevesebbet veszítsen hiszen mégis csak az alul lévőben keletkezik nagyobb kár -
e-newsee
addikt
válasz
ollie #215754 üzenetére
Ha 100 nem is, de simán lehetett mínuszos köre. Vesztes lett a csatája, lőtt 13-at a levesbe, és ugyan 2k fölött sebzett, de ha mindet golddal lőtte, akkor csak a karácsonyi bónusz mentette meg a seggét a negatív mérlegtől. A Phase ráadásul nem is prémium tank, szóval nincs emelt credithozama sem.
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #215754 üzenetére
Kicsit túlzott, de nagyon könnyű összeszedni -60-80 ezreket egy egy körben Tier 10-ben.
Pár hónapja említettem, hogy variáltam az E50 ágyúját, aztán felcseréltem a lőszereket is, a premium került előre. Pár napig nem mentem vele és el is felejtettem. Legközelebb mikor néhány kört mentem, feltűnt, hogy túl gyakran ütök át mindent és túlságosan mínuszban vagyok
Na, itt nekem összejött simán a -300k...
Egy viszonylag gyorsan töltő tankkal simán összelőheted ezt. STB-1 sem egy pénztárca barát tank. -
e-newsee
addikt
válasz
ollie #215739 üzenetére
Hogy lehet 100k-t veszíteni? Hát kb úgy, ahogy ez a Phase I tette. Vesztes csatában elpazarolt rám 8 gold lepattanót. Az 8x4400 (35k) credit a levesbe csak a lövések miatt.
Beálltam El Halluf A1-ben az elhullot Chryslerünk teteme mögé, és a válla fölött pont tudtam lőni.És így lett 4500 lepattanóm.
Találós kérdés: Szerintetek még ma rendelt új billentyűzetet, vagy vár vele holnapig? -
kchryss
veterán
válasz
ollie #215529 üzenetére
Jó ez a gunmarkos oldal. Főleg hogy lehet szűrni és rendezni is az adatokat.
Gondoltátok volna hogy az összes 10-es normál tank közül a manticore-nak eu szerveren a második legmagasabb, ru szerveren pedig a legmagasabb az elvárt kombija?
Az E50 ennyire jó lett? Mindkét szerveren magasan a legmagasabbak az elvárt értékei a 9-es normál tankok közül. Ru szerveren még a reward tankokat is veri a kpz50t kivételével.
Mind a két szerveren a T62A-nal van a legalacsonyabban a határ. Annyira szerintem nem olyan rossz tank mint amennyire alacsonyan van a határ, ha valaki 10-es tankot szeretne 3 markolni az próbálkozhat vele.
Twitch prime bérletben szeretném markolni a caernarvon ax-et, itt meglepődtem, hogy a sima caernarvon-nak alacsonyabbak az elvárt értékei pedig jóval erősebb tank. Erre mondjuk magyarázatot ad hogy ezzel sokan stock-ként játszanak amíg grindelik rá a modulokat.
-
Geller72
veterán
válasz
ollie #215550 üzenetére
Már hogyne jelezné. Amikor vége a csatának, az összesítésben pontosan benne van, hogy azt az E-25-öt egyszer eltaláltam, kritikus találat lánctalpon és nulla dmg. És mivel egyszer lőttem rá, sok választás nincs. Az összesítésben a kritikus találatok pontosan ki vannak listázva.
-
Geller72
veterán
válasz
ollie #215545 üzenetére
Mondjuk úgy hogy nem a láncot lőttem meg.
Egy csomó olyan találatot jelöl lánctalpnak, aminek köze sincs a lánchoz nem is ott lövöd meg és mégis lánc találhatnak adja meg 0 sebzéssel. Gondolom nem azt akarod mondani hogy még nem találkoztál ilyennel ebben a játékban. A sokszor szemből is történik ilyen. Elméletileg meg lehetne magyarázni hogy ha haspáncélról lepattan akkor láncot talál de jelen esetben nem így szokott történni mert nem hasfalat célzok, hanem a páncél test felső részét szeretném beütni. Általában ez akkor szokott megtörténni amikor 2:15-ös vesztes csaták játszunk és mi vesztünk.
. Persze ilyen mint tudjuk nem létezik ez mind csak kitaláció.
.
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #215408 üzenetére
Miért lenne haszontalan a csiga szem?
Beállt valahova spotolni, kb 5 MP és ugrik a csiga szeme kifele és máris villog az ellenfél.
Igazából kipróbálom a turbót is majd rajta, aztán kiderül :)
Ez a parancsnoki cucc ami elég hasznos, főleg első pozícióban, ahol ugye bónuszos. -
nomic
aktív tag
válasz
ollie #215049 üzenetére
Szerintem azért működik hatékonyan, mert (bocsánat szerénytelenségemért.
) az átlagnál jobb játékos vagyok, és mivel lebecsülik ezeket a tankokat, nem veszik őket valós fenyegetésként. Aztán mikor hirtelen eltűnik 400 HP, csak bambulnak.
Ez a legénység 2.0 meg....
"Szóval a kiadáskor csak egy újabb bugtengerre számítsatok, merthogy igen, már eldőlt, a Legénység 2.0 a játékosok véleményétől függetlenül kiadásra kerül majd."
Gratulálok Wargaming! Így kell leszarni az évek óta fizető játékosaitokat. Szerintem lassan tényleg mélypontra érünk.
Miért kell egy jól működő rendszert leváltani? Egyszerűsítsék a skilleket, tegyenek be hasznosabbakat azok helyett, amiket senki nem használ, meg legyen alap a hatodik érzék, és kész.
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #214992 üzenetére
Nekem skierül vele 150m-ről lepattannom 4x egy tárból egy Standard B oldaláról, főleg azért, és ez nem ritka, ezt csinálta a stock 50 120 és 50 100 is ugyan ezzel az ágyúval. Főleg, mivel legalább 25%-al pontosabb ez a szutyok papíron mint bármilyen 10-os orosz Heavy de ők valahogy mégis mindig, minden távolságból eltalálnak
-
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #214632 üzenetére
Nem értem félre.
Attól még hogy profi játékosok, simán mondhatnak ők is hülyeséget, nem kell szentírásnak venni azt amit mondanak. Nyugodtan el lehet mondani ha valamivel nem értesz egyet.Kajzoo sebzés orientált játékos. Kicsit sarkítva úgy nézett ki a pálya osztályozása hogy amelyik pályán stabilan sokat tud sebezni mindkét oldalról (könnyen tudja farmolni a buta heavy-ket) az jó pálya függetlenül attól hogy 1000 másik okból meg fos a pályadizájn.
Azt kajzoo is sokszor elmondta hogy ez csak az ő személyes véleménye, attól még hogy ő melyik pályákat szereti másoknak lehet teljesen eltérő véleménye.
Unikumok között sincs egyébként egyetértés egy csomó pályát illetően. Nagyban függ attól hogy kinek mi a játékstílusa, milyen tankokkal játszik szívesen, mit szeret egy csatában és hogy mik a céljai. Csak hogy pár példát írjak: skill4ltu köztudottan utálja mines-ot mert kiegyensúlyozatlan és az északi oldal nagy előnyben van a délivel szemben ő biztos a legrosszabb kategóriába tette volna, kajzoo viszont 2 kategóriával feljebb rakta, iyouxin meg kifejezetten szereti, ennek az az oka hogy kajzoo-t és iyouxin-t a sebzés érdekli, ha sokat sebeznek nem érdekli őket ha kikapnak. Vagy ott van gleccser amit az unikum játékosok nagy része utál, skill4ltu-nak és keily-nek viszont az egyik kedvenc pályája és egyébként én is imádom. Fjords pedig számomra az egyik legutálatosabb pálya, mocsok módon lejt a keleti oldal javára, nálam az a pálya a legrosszabb kategóriában lett volna, kajzoo viszont az egyik legjobbnak választotta csak azért mert ő a nyugati oldalról is tud sebzést farmolni a heavy dühöngőben és nem érdekli hogy közben meg 70%-ban nyer a másik oldal.
Erlenberg sem annyira rossz szerintem mint amilyennek beállítja, én kifejezetten szeretem minden tank osztállyal.Szóval ennek a másfél órás videónak nem az osztályozás a lényege hanem azok a plusz infók amiket az egyes pályákról megemlít és a videó kisebb részét teszik ki. Csak hogy pár példát említsek ami az előző napok alapján hasznos lett volna a fórumlakóknak: 14:40-nél mondja hogy cliff-en nem érdemes menni az 1-es, 2-esre még TD-vel sem, mert a kiülőn sokkal jobb pozíció van. Vagy 43:36-nál mondja hogy elhallufon ne menjünk a B1, A1 sarokba. Vagy hogy murovankán kifejezetten örül ha mind a 15 játékos egy oldalra, az erdőbe megy, mert a másik oldalra nincs értelme menni.
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #214632 üzenetére
Nekem speciel még azután is fejvakarás volt, hogy hogyan használjam az STB-1-et Empire's Borderen miután megnéztem a videót. Szóval az, hogy neki hogy megy és másnak hogy megy az OP meta/hulldown tankokkal, továbbra is megítélés és tapasztalat kérdése
De igen, egyébként minél több tanács és tipp, annál jobb. Aztán vagy működik nálad vagy nem, és ha nem akkor majd gyakorolsz.Most, hogy már van lehetőségem csinálni az Obj279e küldiket, hát..igencsak fel kell kötni a gatyát. Meg kell ezért a szarért küzdeni rendesen. Csináljak átlag 2 kill-t 10 meccsen keresztül. Ez még nehezebb, mint az átlagolj 3000 sebzést! Még ez utóbbit összepötyögöd valahogy, bár nem egyszerű, de a kill? Hát arról nagyon könnyű lemaradni...ja, hozzáteszem, ennyi lepattanó és kritikus, azaz nem sebző találatom egy etapon belül még sosem volt
Most tényleg azt érzem, mint általában a többiek, hogy vannak bizonyos esetek és időszakok amikor semmi nem jön össze -
e-newsee
addikt
válasz
ollie #214515 üzenetére
Akkor viszont valami bugos. Vagy a tanks.gg, vagy a mod. Csak mert a tanks.gg szerint a két kis lánctalp elemet leszámítva mindenhol 20mm-es az Udes eleje. Ha mégsem, akkor az oldal bugos, de ha így van, akkor a mod, mert itt mellé mutatja a találatot, akkor viszont be kellett volna lőnie. A sebzések alapján valamilyen 75mm-essel lőhetett, az meg ugye a 20mm-t overmatchelné. Szóval vagy tényleg 30mm-es az Udes azon a részen, vagy mindkét lövés azt a kis lánctalpat találta el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged