-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Dobi 562 #235549 üzenetére
Érdemes szerintem megnézni, itt van az utolsó előtti kör végjátéka, és az utolsó kör, ez kb 20 perc. És itt még tankelit is jól szerepelt(asszem itt a legjobban a 9 körből).
Én se szeretem ezt a játékmódot, de így elnéztem mit maszkerálnak a prok. -
hulp01
senior tag
válasz
Dobi 562 #235527 üzenetére
Én is megvettem az elc-t és imádok vele játszani. Eszméletlen, hogy milyen helyzetekben nem spotolódik. Volt, hogy egy Lansen C volt gyakorlatilag a proxy spot köröm mellett közvetlenül és nem vett észre. De sokszor tényleg rettentő frusztráló játszani vele, amikor ez a sok agyhalott nem lő semmit, amit spoton tartok. A meccsek elején általában semmi értelme felderíteni spot dmg céljából, mert úgyse lövi őket senki. Max. annyi értelme van, hogy tudjuk merre megy az ellenfél. Bár szerintem a játékosok egy jó részének még a minimap sincs bekapcsolva. Bár annyiban azért védeném is őket, hogy simán mondhatja azt is az rng, hogy bekaphatod, aztán mellélőnek, lepattannak, meg hasonlók. Volt nem egy olyan is, amikor láttam, hogy mindenki lövi a spotot (mondjuk mountain passon), csak éppen senki nem találja el őket (lehet rng, lehet bénaság is).
-
tasiadam
veterán
válasz
Dobi 562 #235524 üzenetére
Én nem lépek ki játékból, de hha van szemmel láthatóan 14 idióta 1 csapatban az emberrel, tökmindegy hogy mit kezd. Pl ha spotol, nem lőnek, mert a map túlsó végén lévő valakit akarják habzó szájjal lelőni. Pingelsz, hogy vigyeljenek, 0 reakció.
Ha heavy vagy és kérsz covert (hogy ne kerüljenek be) eszük ágában szincs 1 centit is odafigyelni, ha kéred se, majd sípolnak, hogy noob team.
Bártan kijelenthetjük, hogy az MM továbbra is szar ebből a tekintetből. Inkább várok 2 percet, csak legyen 50% winrate a csapat tagjainak, és nem ilyen 40k game 45% winratel mennék, aki azt se tudja, mire figyeljen. -
tasiadam
veterán
válasz
Dobi 562 #235520 üzenetére
Éjfélkor játszottam, a 4. meccs után annyit írtam a chatbe, hogy wg, egyszer könyörgöm, legyen már egy hasznos csapatom és nem ilyen idióták. 2 low hp heavy-re fél 4 fullhp med rámenni, persze ki is kapunk miattuk. Spotolok 5 ember, elöttük van 5 td, mind mellé lő, meg nem lő. Nemtom kinek a videója volt, lehet hopgy chems, hogy spotolt ő 10 embert, és 0 (nulla) sebzést osztottak ki a 10 emberre.
Itt nem baszik ki senkivel szerintem. -
bozont
veterán
válasz
Dobi 562 #235432 üzenetére
De pont ezt írtam, hogy ez a bajom. Nem azért játszok heavy-vel, hogy a bázis mellett campeljek. Lassú tankkal meg nem szeretek a híd felé menni.
De a másik ilyen pálya pl, amelyiken a nagy befagyott hajó van (nem jut eszembe a neve), ott mindkét oldal ilyen. Ott is középről durván megtudnak szedni. -
manu75
aktív tag
válasz
Dobi 562 #235382 üzenetére
Ha van olyan napi küldi pl. sebezz 5-7 tankot akkor beülök a Locustba és tier 2-ben bohóckodok. Előfordul és nem csak ritkán, bejön akár 5-6 lövés is különböző tankoktól és only gold, pedig ennek a tanknak páncélja sincs szóval ott is fossák. Nem néztem mennyibe kerül a tier2-es gold lőszer, de ha már ott is ez megy ez később meg is marad.
-
Swinegod
őstag
válasz
Dobi 562 #235368 üzenetére
Nekem még ezzel se lenne bajom, ha rálőnék valamire és 100% biztosra tudnám, hogy igen, ahova lőttem oda fog menni és annyit fog sebezni amennyit elvárok tőle. Faszom se akar rámenni mondjuk 390 alfás tankkal 350hp-s dologra mikor van egy meglehetősen magas 35% esély, hogy túléli vagy esetleg úgy dönt a lövedék, hogy valahol a célkörön kívül is akár jobban szeretni lenni, mint az ellenfélben
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dobi 562 #235361 üzenetére
En probalom tartani,de nem rajtam mulik.Bar szerintem eleg pontos a loveg,jo aranyokal vegzodnek a csatak.
Kb 200-250 m-rol lovoldoztem 2db e100 kupolajat ott azert ment minden fele a loves asszem 18/8 talalat volt az ilyen ront az atlagonKar,hogy nem “farmolos” premium,biztos nagyon jol hozna
-
joergie
őstag
válasz
Dobi 562 #235333 üzenetére
Én tier6ot tolok most, hogy véletlenül se rakjon 780as retardáradatba. vagy bemegyek artyval szivatni őket
phoenix1989
geforcenow-al, vagy ilyesmivel se tudnál belépni? -
tasiadam
veterán
válasz
Dobi 562 #235199 üzenetére
nem-e? Grille példája, van benne egy csoki, egy javító és egy elsősegély. Indítunk -20k-ról, eltolod 1-1x őket, máris -60k, és lehet h többször javítasz. Akkor ha HEAT-et lövünk mert kemény 6k uniqum wn8 playerek vagyunk, akkor a határ a csillagos ég.
RHM dettó, mert ott a 150-essel játszom, nem a 128assal. -
Gubu0101
veterán
válasz
Dobi 562 #235175 üzenetére
Jatszottam mar,de nem igazan jott be.
Nem tudom jatszottal e a betaban,vagy mikor indult a jatek,de meroben masabb elmeny volt.Nem volt olyan,hogy 2-3 csata utan mar az ember a hajat tepteEzt ugy ~10 ev alatt sikerul osszehozni.Szeretem a wotot,de neha vannak erthetetlen dolgok
Na de meg 10 ev,aztan gatyaba razzak
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dobi 562 #235165 üzenetére
Nincs semmi mod,nem hasznalok.Xvm volt fent max egy hetet.
Jo benyelte mind a kettot.
El is bizta magat a lowe,mert ram maszott szembol,tolt volna hatrafele,szerencsetlensegere,pont egy loveses volt
Abban a pillanatba zsibaszto az ilyen talalat,utanna nem foglalkozok veleLehet kivancsisagbol felteszem,hogy meg is ilyenkor mi tortenik.
-
Swinegod
őstag
válasz
Dobi 562 #235143 üzenetére
Ahaaaa szóval így van valakinek <44% winrate-je, köszönöm a betenkintést a tier 8-ban 800 átlag dmg-es emberek agyába
Nézegettem a videókat és ez kvajó, nem bírom de tényleg, hogy itt egy szarkasztikus komment, de emberünk annyira hülye ez neki nem jött le
Amúgy legalább 2 különböző fiókon játszik, mert Ezen a videón más volt a neve, mint a legelsőn amit néztem
-
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #235144 üzenetére
Tegnap délután, Live Oaks, tier 6-os csata. 9 azaz kilenc ember nullázott a csapatból.
Ilyennel még nem találkoztam eddig, dehát mindig tanul az ember.
El nem tudom képzelni hogy mi történhetett a srácokkal. Mindenki elindult ahogy kell és csak azt látom hogy 2 perc után 1:7, baszki én még egy normális heavy pozit sem tudtam felvenni ennyi idő alatt és csapat fele már másik csatában van.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Dobi 562 #235120 üzenetére
Akkor még az volt, bammeg! Ma már vége a fejlesztésnek, eladtam.
De a két Kranvagn biztosra mentek Kum lövedéket lőttek rám.
Úgy emlékszem a jobb oldalon egyedül voltam, a többiek bal oldalon nyomultak előre. Lehetett volna nálam a legmagasabb fejleszthető löveg is, ha betalál akkor 750Hp sebzés lett volna, de csak egyszer az is.Eleve nem kellett volna azzal a járművel abba a csatában lennem. Még a Skorpio G megértem hogy berakja, de a ISU 152 -est alap fegyverrel nem. Nem mobilis, és ha spotra kerül akkor bizony elég hamar forró lesz a pite neki.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dobi 562 #235053 üzenetére
Na az egy hulladek,en is megvettem
Nem is tudom,hogy aki multkor vagy 300mrol belemkuldott egyet az,hogy talalt el
Talan mentem vele 3-4 kort,az ideg rendszerem nem birta tovabb
Amugy szerintem meg van csere akcio,gondolkozok,hogy becserelem valamire,ami meg nincs meg
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #235040 üzenetére
szerver oldali célkeresztet gyakorlatilag mióta tudom, hogy lehet moddolni a játékban - nem 1 hónapja - használom és az egér érzékenységet is alacsonyan használom. Ez nekem nem volt újdonság.
Sőt másnak - talán Tankelitnek - a videójában már azt is láttam korábban, amit Kajzoo is használ, hogy a mozgó tanknak nem próbálja meg lekövetni a tornyát, kupoláját, hanem egy pontra rááll és úgy próbálja meg ellőni, amikor épp visszafelé mozdul. Csak nekem ez 10/3 sikerül, Neki meg 10/8-9! Nem ugyan az.
-
vepe
őstag
válasz
Mit nézzek rajta? A fotón jól látni, hogy a lövésnek köze sincs a találathoz, ennek ellenére a játék azt mondja "találat".
Nem Kajzooval van a probléma, ő egy nagyon jó gamer, inkább a wot produkál néha hülyeséget. Lepattansz onnan ahonnan nem kellene, nem találsz ott, ahol kellene, stb, stb... -
tboj
tag
válasz
Aki hinni akar benne, az hinni is fog. Pedig tényleg annál nincs jobb bizonyíték erre, hogy bármilyen másik accounttal is hozni tudják azt a szintet.
Én is ismét elkezdtem szerveroldali célkereszttel játszani, mert sokszor felidegesített, hogy alkalmanként nem a célkörbe megy a lövésem és ez persze az instabil wifim miatt van, hogy van egy kis késés a szerveroldali kommunikációval. Ezt megoldja a szerveroldali célkereszt, viszont így gyorsan mozgó célpontokra főleg nagyobb távolságokból sokkal többet hibázok, mert zavar hogy a célkeresztem jócskán lemarad a kurzorom mozgásától és nehezebb így kiszámolni előre pontosan a célzás helyét. Emiatt nem szeretem csak használni, de persze ez annak nem probléma, aki nagyrészt alacsony és stabil pinggel játszik.
-
-
-
hulp01
senior tag
válasz
Dobi 562 #234986 üzenetére
A HE lövedékek átdolgozása óta számít az átütésnél az effektív páncélvastagság? Tehát a fenti példából kiindulva, ha a Skoda páncélja abból a szögből eff 85mm volt, akkor nem sok esély volt az átütésre.
A majrélámpa késleltetésén változtattak az utóbbi időben? Sokszor nagyon hosszúnak tűnik az az idő, mire felvillan. És nem csak a saját játékban, hanem pl. skill videójában is ez az érzésem. És nála is sokszor előfordul, hogy mondja, hogy akkor nem spottolták, menne vissza, és akkor villan fel a lámpa. Pedig az ő tapasztalatával már nagyjából éreznie kéne. Azt tudom, hogy van késleltetése, de annak a hossza szerintem régen (kb. fél-egy évvel ezelőtt) kevesebb volt.
-
válasz
Dobi 562 #234965 üzenetére
Én először az olasz ágat húztam ki,és most is velük játszom a legtöbbet. Kivéve a Rinoceronte,engem megőrjített
Mielőtt meglett olvasgattam,h finoman fogalmazzak nem egy jó nehéz tank. Mivel elfogult vagyok az olasz tankokkal,letojtam. Aztán kb a 30 kör után ,úgy elrejtettem a garázsomba,h sose találjam meg
Persze néztem videókat,ahol jó játékosok jó csatákat mentek vele,de én csak max átlagos játékos vagyok
-
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #234922 üzenetére
Gondoltam kihúzom a francia nehéz ágat hátha bejön.
De ha van olyan amit mindenképpen érdemes kipróbálni akkor elindulok azon az ágon is.
Amúgy a progi 46 kapott valami rejtett nerfet mert az ágyúja az siralmas.
Semmit nem találok el vele hiába a szűkülés. Eddig szerettem, de már kezdem megutálni olyan szar a löveg. Alig találok el valamit.
phoenix1989 : Gratula ez már döfi.
A tigris nem a kedvenced mi?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dobi 562 #234895 üzenetére
Koszi
Mar egy ideje tiltani akartam,mert nem csak angolul nyomjak a hasonlo dumakat,hanem belefutok foldibe is.
Na meg a klan meghivok,most este beleptem mar az fogadott privatba.Direkt ezert csinaltam anno klant,hogy ne hivogassanakAmugy ha valaki akar csatlakozni van hely perpill 2-en vagyunk
-
joergie
őstag
válasz
Dobi 562 #234747 üzenetére
Határozottan NEM normalizálódott. Volt egy szitu prokhorovkán tegnap, csinálni akartam prscr-t. rajtam kívül MINDENKI beállt a susnyásba baloldalt(map szerint). természetesen 4 perc alatt bedaráltak mindenkit, egy arty nélküli felállásban, amivel legalább 8 perc ez a map. full tier10-ben. Nem hittem el. Ilyen csaták voltak sorban. Ne erőltetsd, ha nem muszáj.(Ráadásul egy b*zi cheff klános odajött mellém lelopni azt a kevés spot dmg-et is, amit csinálni tudtam rino-val - nem mintha lőtték volna a spotot).
Őszintén mostanában ilyenek a maraton tankok. kpz, amx proto, wz114, most ez. Egyik se játszható normálisan. A prémtankok is szétváltak maraton tankra, meg devizáért vásárolhatókra. -
bozont
veterán
válasz
Dobi 562 #234747 üzenetére
Mondjuk aki már játszott a (Super) Hellcat td-vel, az gyorsan ráérez erre is. A camo mondjuk gyengébb kicsit, legalább is a Super Hellcat-hez viszonyítva. Átlagos játékosként azért 2-3k sebzés könnyen összejön vele.
Mikor indul az új szezon? Pihentetném a játékot, de az STB skin kell.
-
-
notika77
senior tag
válasz
Dobi 562 #234555 üzenetére
Szerintem a WN8 definíciójából adódóan az átlag WN8 nem változott jelentősen az évek során, hiszen a WN8 számításához elvárt értékeket mindig az XVM adatbázisában szereplő játékosok teljesítményéhez képest határozzák meg.
Most néztem meg, hogy a WN8-am tizenvalahány pontot emelkedett úgy 40k+ csatával, hogy az elmúlt évben összesen 2 csatát játszottam
. Ez mutathatja, hogy gyengébb teljesítményt nyújtanak a jelenleg aktív játékosok azokkal a tankokkal, amikkel én is sokat játszottam, mint 1 évvel ezelőtt, de mutathat mást is pl. az új meta tankokkal én nem sokat játszottam és ma viszonylag kevesen játszanak a "régi tankjaimmal", amiknek az elvárt értékeit lerontják, mert "öreg" és nem teljesítménykényszeres vagy teljesítésre képes, de nosztalgiázásra hajlamos játékosok
-
tasiadam
veterán
válasz
Dobi 562 #234561 üzenetére
én azt sem értettem, hogy mentem tier4 vagy 5ös csatát, álltam spotban, 15ből vagy 12 spotolva volt, majd jött valami kemény pöcsű, kitolt a bokorból és mögém beállt. Elküldtem a bús picsába, 450 játék volt neki összesen, nekem talán 12500 körül. Mit keresek vele 1 meccsben?
Persze meg is öltek hála ennek a géniusznak. -
weres78
senior tag
válasz
Dobi 562 #234382 üzenetére
A wg üzletpolitikáját ismerve biztos vagyok benne, hogy ki kell fizetni (de nem tudom, csak tipp).
Én arra vagyok kíváncsi mennyi goldot kell majd tolni az új tankba? Mármint nekem, aki nem tudok (és nem is akarok) napi 8 órát játszani...
Egyébként szerintem jó tank lesz, szeretem az ilyeneket. Majdnem biztosan bekerül a garázsba. -
Szibilla
aktív tag
válasz
Dobi 562 #234193 üzenetére
Ennyire jó az az orosz csoda? Defenderre is azt mondták, aztán egy ipari hulladék....csökkent a bizalmam az orosz tankok iránt, ezt gondolom a játék is "látja", mert rendre onnan ad rajzot, stb., ami nem érdekel.
Skoda majd be lesz vetve, de egyelőre legénységem sincs hozzá rendes, csak amit vele adtak, az meg ugye alap...gyűjtögetem lelkesen a könyveket BP-ból, hogy majd ha eljön az ideje, felfejlesszem a legényeket bele, de most még más a prioritás.
hulp01: arany miatt. Akkoriban itt azt matekoztátok, hogy ár/értékben akkor éri meg legjobban aranyat beszerezni és egyet is értettem ezzel, majd tett követte a gondolatot.
jano_77: Szerintem csak megutálnám, ha alap legényekkel kezdeném el használni és a végén a cseh tankokat is leírnám magamban...nálam pedig nehéz visszaszerezni a bizalmat.
-
sith7
félisten
válasz
Dobi 562 #234175 üzenetére
Mindenki azt csinál, amit akar, meg legénységképzés tudom, de nekem 3-4 gold ha van a prémtankokban, ... kreditfarmolásra vettem őket, ezért kapásból ki is húztam a sorból ezt a csodát
Amivel nem lehet kreditet farmolni, az minek ?
Ugyanilyen számomra Super Hellcat is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest