- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #189397 üzenetére
Az LT432 orosz. De amúgy nincs oda legénységem. Az orosz lightokat nem kezdtem még el.
Most lightból a 12t-nél járok. Illetve a 13-75-nél,de még nem költöztem át.
Medekből a 430-at kezdtem nem rég. Még kell a nagyobb motor, de már így is kedvenc. Olaszoknál a P43 ter-nél vagyok, gyúrok a 8-asra. A briteket egyelőre parkoltatom a Cromwellnél, nem jött be elsőre, így nem sok kedvem van hozzá, pedig csábítanak a nagyobb tierek.
Heavynél most végeztem az IS-M-mel, megvettem a kövit, de még 0 csatás. Plusz újrakezdtem a T10-et, hogy kihúzzam a 10-esét, de továbbra sem szeretem. Szóval azzal sem megyek sokat.
TD-ből pedig az Udest gyűröm, az bejövős, és a kínai 8-ast.
Arty meg amcsi 9-es.
Nagyjából itt tartok. Tudom, nem ez volt a kérdés, csak vázoltam.
Ezeken kívül pár prémiummal nyomulok a kaland kedvéért (Liberte, 85M, T92, Foch 155, Pudli) -
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77 #189386 üzenetére
Volt elég sok olyan tank amit sose lehetett goldért megvenni csak most. És a Löwe is elég baráti áron van ahhoz képest, hogy mennyi a hivatalos ára. Szerintem nagyon jó, hogy az érdemben használható T8-as prémiumokat dobták be elérhető áron és nem ilyen random T2-es csodabogarakat. Nem látom hogy miért lenne helye panasznak, mert ilyen jó vásár még sose volt. Csak az szomorkodhat, akinek már mind megvolt amit felajánlottak eladásra, de az meg minek szomorkodik? Van elég prémium tankja hogy egy napi játékkal ne kelljen egy nap kétszer ugyanazzal a tankkal farmolnija.
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #189374 üzenetére
Hogy fognak az arty játékosok 500 métert megtenni mikor azt sem tudják, hol van a "w" gomb?
(#189375) @Stigma.HC:
Én is pont most csináltam meg. Direkt mára hagytam, hogy legyen 3 nap prémem frontline-ra. Ruszki szerveren is kihúztam 15-ös szintig, érdekes ott egy összejátszóssal sem találkoztam a 30 csata alatt. -
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #189366 üzenetére
Nem tudom, nekem eddig tetszik az új kinézet. Jó ötlet volt, hogy fenn álandóan látszik a levelezés így mindig láthatom ha levelem érkezik nem csak ha feltekerek az oldal tetejére. Nálam 100 hozzászólás/oldalra van beállítva. Tetszés szerint változtatható a kedvenc fórumok sorrendje így sokkal könnyebb változtatni a sorrenden vagy újjat betenni.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Yofej75
aktív tag
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #189279 üzenetére
Nem is vitaindítónak szántam, a digettot azért hoztam fel mert azt a töltő rendszer miatt mondják op-nak. Ergo ha defi a páncél miatt op és most mindenki belövi, akkor az olasznak meg az ágyúval kellene bajnak lenni. (Mármint az okfejtèsen tovább haladva)--->és biza az az ágyú még mindig ugyan olyan jó.
A defender véleményem szerint nem nerf áldozata lett, nem egyszerűséggel csak kiismertèk, hogy hol kell lőni. (Vagy insta kettes gomb, vagy otthagyják a francba, esetleg repesz. Mindezek mellett találkoztam vele olyan szituba amikor ő volt a toptier én meg a lowtier. Mondanom sem kell nem volt vicces, és ott valóban nem kellett neki ész....
Vègszó: Ameddig megfelelőek, kulturáltak, és kellő vita kultúrával rendelkeznek a partnerek én kifejezetten szeretek vitázni / az érdekeinket ütköztetni!
Penguin: Semmi probléma, írtam is hogy nem közlekedés meg bunkóság miatt írtam, csak ugye mindig felbukkan ez a random prèm tank nerf. Gondolom klán cseten valakinek volt egy rossz napja, nem ment neki a game...
és persze peace! 🤝🃏
-
e-newsee
addikt
válasz
Amióta megvehető lett a Defi és az alap változata, azóta kb. minden csatában látok egyet belőle, így még én is kezdem megtanulni, hol lehet belőni, mire képes mozgás, forgás, pontosság terén. Én, a 950 e-péniszemmel. Bezzeg amíg exkluzív tank volt, alig találkoztam vele, amikor nagy ritkán igen, akkor meg azt sem tudtam, mi merre hány méter, plusz rájátszott egy jó adag "legenda para" is. Ezen kívül, amióta sok ember megvette, a saját példányukból tanulva ellenfélként is jobban le tudják győzni.
That's not magic! -
Bobyjack
senior tag
válasz
Szerintem csak simán megtanulják az emberek az adott tank gyengeségeit (mégha kevés is van) ezért tűnik neked úgy mintha idővel nerfelnék a páncálját a Definek. A többi paraméter meg nagyjából számszerűen mérhető (a páncél is ha gyakorlóban löveted ugyanazon szögből és most többször menne át, mint amikor behozták akkor bizonyítható lenne a nerf. De nem történt ilyen mégha ezzel nem is értesz egyet).
-
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77 #189198 üzenetére
Az utóbbi napok alapján szerintem a kevésbé jók (közepesen jók) fognak már csak jönni mint a Revó. Titkon reméltem, hogy a Skorpion, LT-432, T44-100 vagy a Defi bekerül, de nagyon úgy tűnik, hogy nem fog. Lehet hogy a Progettót túl sokan rakták kíváságlistára, az alapján úgy döntöttek, hogy elégedjen meg a nép egyetlen goldért kapható top prémium 8-assal.
(#189199) h1mpi: 6800
-
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jano_77 #188845 üzenetére
Majrélámpához 100%-os legénység kell, nekem alig van olyan. És csak teljesen kifejlesztve működik, ezért parancsnoknál mindig a felderítőt preferálom, esetleg a mentort. Ahol megvan az első skill teljesen, beállítom BIA-ra, s második a felderítő. Harmadik már lehet majd a lámpás. De már nem töröm magam a játékban, szombaton 90%-os bukó voltam, eléggé elment a kedvem. Már csak szórakozásból fogok játszani, és örülök annak a kevés élvezhető csatának.
Ha bekapcsolom a személyes tartalékokat, még x*rabb csatákba rak, így ott porladnak a raktárban. Ráadásul nem érzem, h többet ad - lehet, csak prémfiókkal együtt működik. -
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #188852 üzenetére
Csak az interneten az wg oldalán is az van, pénzért.
Azt hittem IN-GAME-ben más van GOLD-ért.
Melóhelyen vagyok holnap reggelig, itt nincs feltelepítve a game.Reméltem, hogy az EBR-t IN-GAME majd meg lehet venni... bár még van esély.
-
Barret001
addikt
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77 #188829 üzenetére
Sima felderítőkkel is lehet indulás után keresztbe spotolni, ott eddig is lehetett, de nem közvetlen induláskor villan mindenhol a jelző. Ha valaki ismeri a rendszert és itt azért van egy-kettő emberke akkor az jól tudja hol lehet a legtöbb helyen hamar villantani.
Egy tankot várok egyébként, kerekes csodát venném meg egyedül
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #188829 üzenetére
Akkor sem induláskor. Régen volt itt egy ember, aki váltig állította, hogy a visszaszámlálás alatt eltalálták a hangulati elemnek szánt légvédelmi lövegek. Próbáltam megkeresni a beszélgetést, de nem akadtam rá. Lehet, hogy facebookos volt, már nem tudom.
(#188831) nanus:
Azért valamit csak tettél a banán érdekében... -
Lovi24
senior tag
válasz
jano_77 #188607 üzenetére
Szia!
Hát volt pár érdekesség ebben a mod-ban az biztos...60 csatából letudva, tudom lehetne jobb is, de én nem vagyok profi. A 2 legérdekesebb momentum: 3 perc után egy lila jött szembe is-3-al, addig semmit sem találtam... (eredmény borítékolva) A másik meg 3-an voltunk a végén, 2 piroska full stock-on egy klánból, ahogy beértem az utolsó zöld kockába lőttek mindennel, én még csodálkozam is a sok lepattanón... -
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #188611 üzenetére
Druszám ha emlékem nem csal te hiányoltad a legénységi ki-be-átképzős akciót. Odafenn meghalgatták kérésed:
Legénység farmolás -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #188607 üzenetére
Valaki világosítson már fel legyen oly kedves, hogy 16 szinttől felfelé már egy helyre dob minden tankot a játék és előfordul olyan is, hogy nincs loot majdnem a térkép felén!? Mostani csatában meg 6 tank volt egy helyen és konkrétan még egy loot-ot sem tudtunk felszedni, már ment az adok kapok. Esély sem volt eliszkolni.
Csak hogy tudjam, hogy erre kell számítani, ez normális ahogy haladunk a 25 szint felé, egyre durvább lesz majd!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged