- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lovi24
senior tag
válasz
Tarill #108095 üzenetére
Bocsi, hogy előbb nem válaszoltam, de alig tudtam belépni....
Nekem a kis ágyú jött be vele,gyorsabban szűkült vele és gyorsabban is töltött.
Láttam pár videót ezzel is meg a másikkal is kinek mi jön be. Elvileg kissebbet sebez, de legutóbb egy Tiger 2. 750-es pofon után biztos nem szeretett. -
Lovi24
senior tag
válasz
Tarill #108076 üzenetére
Nem olyan rossz azért a Hummel jó brigáddal. A kissebbik ágyúval valamiért nekem jobban bejött, a csíkok az ágyúcsövön azért csak jelentenek valamit...
Viszont pár nappal ezelőttig nem sikerült 10-20 as sebzéseket és lepattanókat lőnöm,most viszont egyre többször előfordul...
A legtöbb kilőttem 6 volt normál módban, TD üzemben meg 5, le is hoztam vele a csatát... -
DaveHutt
őstag
válasz
Tarill #107895 üzenetére
Már ne haragudj, de itt a lehetőség, hogy egy nagyon jó tier 9 medből kihúzz 2 op tier 10 tankot. Ne keresd a kifogásokat, mindkettő meccsdöntő tank tud lenni, ha tudod őket használni. Véleményem szerint a T62a jobb (toronypáncél, kicsit jobb modulok), de az Object 140 is brutális (jobb gundep, fürgébb, azért ez is pattint toronyból rendesen). Tedd félre a T54-et, de el ne add, amíg nincs meg mind a kettő. XP és kredit terén is hülyeség eladni idő előtt.
Egyébként én is a te cipődben jártam anno, dupla xp-ztem csak naponta a T54-et, meg utána personal missionre használtam. Nem kötelező mindig azzal a tankkal menni.
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #107637 üzenetére
Nincs.
AppData/Roaming/Wargaming.net/WorldOfTanks/preferences.xml fájlban vannak elmentve a beállítások, így a hang is. Azt megcsinálhatod, hogy ebből tartasz egy fülesre optimalizált változatot és azzal indítod a játékot. De a váltáshoz mindig újra kell indítani a játékot. -
Kakumix
senior tag
-
Kakumix
senior tag
válasz
Tarill #107541 üzenetére
Esetleg régebben egy moddal (talán az xvm többsoros garázsa) eltüntetted a nem kívánt tankokat a listából a jobb gomb "Set as reserve" menüpontot választva. Ezeket, újra megjeleníteni, a többsoros garázs mod szűrőjét "Reserve"-re állítva tudod. Illetve itt is csak Rampage módba lépve látszanak.
-
-
emre
veterán
válasz
Tarill #106446 üzenetére
Én azt mondom, hogy a prémium fiók mindig többet ér egy prémium tanknál. Ha van kínai meded aminek a legénységét tudod benne húzni akkor esetleg kifizetődő lehet.
De közben megkérdeztem Diarmand-ot, és azt javasolja, hogy nézz meg pár replay-t és ha tetszik vegyed.
-
jagada
addikt
válasz
Tarill #105888 üzenetére
Akkor mi lesz veled a folyamatos T10-ben a T7-es 175-penes ágyúval??? A T-44 sokkal használhatóbb volt mint ez, igaz még nincs meg a nagy gun, de minden csatában elpukkan az ammo szemből, hiába van meg a biztonságos elhelyezés skill nekem is +2 csaj is lett beleültetve. Eddig rohadt nagy csalódás, félek ki se fogom grindelni sose fullosra (több mint 100k XP kell még). Ez az ág egy óriási szop@s a T-34-85 után végig.
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #105387 üzenetére
Pedig kicsi pennel mindenki ott szokta lőni. Az a sofőrnyílás, ha ott lövöd általában viszi magával a vezetőt is.
Viszont ha tényleg így változtatják meg a páncélját akkor sokan fognak anyázni akik megszokásból oda lőnek.
Egyébként ez egy elég szokatlan páncélváltozás lesz, az ajtóknak nyílásoknak általában kisebb a vastagsága, gyenge pontok, nem tudom mennyire lesz történelemhű hogy ott lesz keményebb ... -
csaba17
senior tag
válasz
Tarill #105134 üzenetére
ha jól emlékszem, akkor beállításokban, a minőséget maximumra nem lehet felhúzni sdnél.
anno mikor nem volt sd hd lehetőség, akkor ha 1el lentebb vittem a csúszkát a textúra minőségénél(asszem ez a neve) ott látható volt a különbség a két érték között, a maximum szebb. más változás én sem vettem észre, tekintve, hogy csak a tankok hdk, a mapok nem. ill még annyi, hogy pl nálam, anno hdd-n épp hogy betöltött hd klienssel, sd-vel bent voltam már 25s előtt, de ezt a gondot az ssd megoldotta -
kchryss
veterán
válasz
Tarill #104281 üzenetére
Jónak tűnik amit szedtél. Csak nem elég pontos a leírás hogy hova kell másolni.
Az archivumban lévő scripts mappát nem közvetlenül a res_mods mappába kell másolni hanem a res_mods/0.9.10 mappába.
Ha nem működik akkor [ezt] rakd fel, itt nyilván a res_mods mappát a játék főkönyvtárába kell bemásolni.(#104289) Télapó_: Nem tudom melyik hitzonet szedted le, de oda van írva hova kell másolni. A vehicles mappa a res_mods/0.9.10-be kerüljön.
-
rlazol
veterán
válasz
Tarill #104181 üzenetére
eddig az volt a fáma, és az orszoknál a nyáron így is zajlott, hogy az fv4202 helyére kapsz egy másik tankot (értelemszerűen az azt leváltó 10-est, EU szerveren az action X-et) PLUSSZ egy lehetőséget, h az FV4202 prém változatát megszerezd.
dvids: ha a lightoknak nem lenne extra szar az MM-je, nem lenne szükség ennyire brutál tűzerőre. Azért kell nekik ekkora puska, hogy a +3 Tierben is legyen esélyük. Így viszont +1Tben OP a legtöbb.
-
-
rlazol
veterán
válasz
Tarill #103215 üzenetére
ahogy fradi is mondja, nem rossz, de sokkal fontosabbak is vannak.
most kedvezményes az átképzés, érdemes lehet elgondolkozni. javítás, egy tankoknak álca, artynak BIA hasznosabb, fontosabb. Artyval pl, ha bebaszol egy HEvel, és nem csak a szele legyinti meg, esélyes, h valami modult kiütsz. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Tarill #100955 üzenetére
Hát igen, az ELC nekem is anno úgy lett meg, hogy az AMX 40-el az akkori akcióban lévő 5x XP az első győztes csatáért dolog volt, úgyhogy lehetett haladni. Mondjuk ez tényleg olyan tank, hogy vagy szakasztársak kellenek mellé vagy csak az aznapi első győztes csatát futod meg vele (barátnőm egyébként szerette a tankot, mert szerinte nagyon cuki, akármilyen haszontalan is
).
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tarill #100955 üzenetére
Anno eladtam, mert kellett a garázshely, de lehet, hogy még visszaveszem egyszer. Szerintem nagyon jó kis fun tank. Az erősen dombos pályákon nyilván nehezebben érvényesül, de ha eljutsz a frontvonal közelébe, akkor kicsit hátrábbról nagyon jól lehet szupportálni. Közelharcban sincs vele gond. saját tierben verhetetlen, de a kedvencem az volt, amikor hatos tankok pattogtak rólam. Volt, hogy 1800 felfogott dmg-t is összehoztam vele, mire kilőttek... Ráadásul már viszonylag kevés sebzés is szép színes wn8-at ad, így az sem csalódik, aki statot akar húzni vele.
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #98821 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy nem hasznos
Szerintem az egyik legfontosabb perk minden tankra, de a tanktípusok közül a nehezek vannak meg nélküle a legjobban. Nálam a bia fontosabb, kevésbé látványos a hasznossága, nem is veszed észre, de sokat segít. Ezért miután az 1. sor 100% azt rakom fel. 6. érzéket ilyenkor nem tehetem fel, mert akkor nem működik a bia. Aztán ha a 2. sor 100% a parancsnokon akkor szoktam lecserélni a 2-at 6. érzékre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest