- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #197774 üzenetére
Én szinte sosem kerültem, mentem a frontra és gyorsan kiszedtem 2-3 tankot aztán onnan többnyire már cseszhette az ellenfél. A legtöbb pályán mire körbeérsz már vége is a csatának, kedvencem amikor lakeville-en vannak olyan hülyék akik a mocsárban mennek körbe. Egyetlen pálya ahol flankelni szoktam az elhalluf, de ott is csak medekkel.
Más téma:
Itt egy kis vicces összeállítás: Wot Funny Moments #12 World of Tanks FAILS & WINS
7:07-től azt a bugot meg tudná valaki magyarázni nekem? Nagyon durva. -
Gyuri27
félisten
-
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #197727 üzenetére
Jano, de persze bárki akinek megvan.
T57 Heavy vagy inkább Kranvagn?
Te a táras tankokba otthon vagy, ha jól emlékszem. Ezekről van vélemény? Melyiket lehet érdemes megszerezni?
Kran-hoz megvan már 2 legénységi tag, Skill-el lenne meg a parancsnok...a másikhoz kellene még toborozni, de üsse kavics ha az a jobb -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #197724 üzenetére
asszem skill nem is tud oroszul.. amugy meg lehet hallgatni a wg oldalan. mailand(ha jol irom) nemetul beszel tobbi angol.
ez a mod amugy nekem rohadtul tetszik tok jo csatakat lehet menni es az e futykos miatt se kell aggodni. erzesre az 430u E50M duo hozott vagy 80% gyozelmi aranyt. es az e 100ra is lassan kihuzom a nagy gunt. sokkal jobb itt grindelni ra mint randonban. tok porgosek a csatak, gyakran 5 sec alatt be is rakott, kreditet se vitte, inkabb hozta bar nem hasznaltam kajat es nem lottem el egy db goldot se. a tankokat is jo volt tesztelni, E50Mel eddig egy csatat se mentem mert hogy milyen gyengenek tartjak de eleg szepen muzsikalt
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #197692 üzenetére
Vagy bot program és akkor neki semmi idejét nem veszi el, vagy annyira béna, hogy azt hiszi az a jó taktika, hogy semmit sem csinál, vagy annyira kezdő hogy még csak ismerkedik a játékkal vagy annyira szemétláda, hogy direkt cseszik ki a többiekkel.
Egyébként sok dezertálásért ban jár és nem tudom kap-e pontot aki dezertál szóval azt nem csinálhatja meg hogy berakja a tankot aztán kilép. Lehet azt csinálja, hogy fut a háttérben a wot, beteszi a tankot aztán alt+tab és csinálja egyéb elfoglaltságait és néha alt+tabbal visszanéz, hogy mi a helyzet és berakja megint a tankot csatába ha kijött az előzőből. Sajnos ilyen módszerrel is ki tudja grindelni a 10-es szintet miközben ténylegesen nem játszik szinte semmit, de legalább jól kicseszik a többiekkel.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #197668 üzenetére
Igen, ruszki szerver. Írtam, hogy ott 10x annyi pontnál járnak. Brutális a játékosbázis ott. Most így állnak: [kép]
Kell a 4 skilles parancsnok, ezért megcsinálom ott is. Egyébként ha már szóba hoztad a festéseket. Szerintem ugyanazt lehet megvenni, mint amit kapsz a 10-es szintért, csak így a többiekét is meg tudod szerezni. Daki például azzal idegesítette tegnap Mailandot, hogy a másik 3 streamer álcájával ment vele szakaszban.Ruszkiknál egyébként tavaly is volt ilyen event másik 4 steamerrel és most idén meg lehet vásárolni a tavalyi stílusokat is náluk. Valószínűleg nálunk is lesz 4 új streamer jövőre. Akikre nagy esélyt látok: Circon, Orzanel, Dakilzor, Yzne, de beeshet néhány ország specifikusabb streamer is mint a lengyeleknél Papapawian(egyébként tudja valaki hogy ő mi a francért hagyta ott a twitch-et és ment át facebookra streamelni?), NewMultishow, Decha, cseheknél Marty_vole, németeknél Mouzakrobat, franciáknál Azum vagy a magyaroknál Scheff.
SirFoch-t szerintem nem merné bevállalni a wg, QB meg nem fog kötélnek állni, mert nem szereti ha a konkurenciával mérik össze. -
válasz
jano_77 #197649 üzenetére
Ez egy Obj, 140 BB volt, Steppesen a déli oldalon felment a szélen lévő dombokra, és egész végig nem csinált semmit, egyet sem lőtt, de nem volt afk, mert amikor pingettem, akkor még meg volt sértődve, a végen meg visszament a kiinduló pont felé. Egyébként egy 40k+ csatás játékos
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #197638 üzenetére
Én itt nem is yolo-zok, azt csak a minden csata 3 pontos-nál csináltam. De azért csipkedem magam és azonnal megyek be a csatákba. Többi esetben csak ennél a boosternél játszottam és győzelemre játszva jöttek a pontok szépen, de vissza lehet olvasni konkrétan mikor mennyit hoztam ezzel a bónusszal.
Chieftain-nek egyébként marha nagy az elrettentő ereje. Sok kezdő játékos fél tőle és feladják ha meglátják. Pedig nem a tank annyira jó, hanem a sok lila játékos aki használja felépített egy ilyen képzetet hozzá. Persze a kezdő 0 skilles legénységgel rendelkező wz-k ellen maga a tank is nagyon hatékony. Néha sajnálom őket amikor üres tekintettel néznek ki a fejükből miközben farmolom a hp-jukat.
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #197532 üzenetére
Ezért nem játszom foglalós bonusz alatt.
(#197533) BÁ Nutrition
Tegnap már írtam, nekem 14 csata alatt +190e kredit volt a mérleg kredit bónuszok nélkül, de prém fiókkal. Vagyis nem volt veszteséges, sőt nyereséges volt, de jól is játszottam és sokat nyertünk is. Egy átlag játékosnak szerintem nullszaldó körül lehet ha nem szemeteli a goldot ész nélkül. -
válasz
jano_77 #197513 üzenetére
Persze, az event-nél, in-game.
Hogy ez a 7vs7 mennyivel élvezetesebb, mint a fos 15vs15 random.
Mondom ezt úgy, hogy egy nagyon mediocore, faszláma koca WOT-os vagyok.Részemről (nem a nyeremények miatt, azokat kb lexarom) ez az event eddig pozitív csalódás, nekem a Frontline kb cancer volt, de ez kifejezetten élvezetes.
Az elején én is azok táborába tartoztam, akik osztották QB véleményét. De meglepő módon nem egy szopó grind-ot kaptunk, hanem egy élvezetes játékmódot. Jó, azt hozzá kell tenni, hogy persze meta tankokkal a legélvezetesebb (van belőle egy szem, 430U
)
Mondjuk én spec a reward tankokat tiltanám.., ebben sztem igaza volt QB-nak anno a ranked esetén is.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #197458 üzenetére
Ha jól tudom a teljes árát kapod aranyban. Akkor kapnád a csökkentettet ha pont akciós lenne a tank a shopban, de akkor sem biztos. De azért garanciát nem vállalok érte.
Egyébként meg attól még hogy van kuponod nem kötelező felhasználni. Fura, hogy minden nap itt szidod a játékot aztán így nyomod bele a pénzt, ez már tényleg függőség.
szerk. Ezt találtam neked: (#152369) notika77
"Nem tudom volt-e már valaki, aki kipróbálta, hogy ha olyan tankot vesz/ajándékoz kuponos vásárlással, ami a fogadó oldalon már a garázsban áll, akkor mennyi aranyat írnak jóvá. Mi most haverral kipróbáltuk és a 30%-os kuponnal vásárolt T34-ért a teljes árat, 12000 aranyat kapott."
A kedvezményes áras kompenzáció nem a kuponozásra vonatkozik hanem arra ha maga a tank vagy csomag van leárazva, arra meg lacibácsi tesztelt: (#130694) lacibacsi
De úgy rémlik, hogy azóta volt már olyan csomag esetén, hogy akciós volt a csomag mégis a teljes árát adta aranyban kompenzációként. -
Macka
veterán
válasz
jano_77 #197405 üzenetére
És melyik AAA címes játék az, amelyik nem a bug és foshalmaz, ami mostanában kijön? Cod, RDR2, BF V, stb... mind problémás.
Akkor mit is várunk a WOT-tól? Szerintem csak új tartalom "gyártásával" foglalkoznak, a mechanikai problémák, és a régi tankok újra egyensúlyozása nekik csak másodlagos. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
jano_77 #197405 üzenetére
Látom elgurult a gyóccer, nemrég jött az új verzió, mellette szinte non stop van valami event ahol semmi teljesítményért is hozzád vágnak camot, boostereket, stb-t, (persze a top rewardokért tenni is kell, ami miatt megy is rendesen a hőbörgés szokás szerint) most ugye a bloggeres event is bejött és ugye el kel valahogy indítani a játékban, röviden egymást éri a tartalomfejlesztés, és talán ennyire egy játékban sem tömik ingyenes tartalmakkal, meg nyalják ki a user seggét, de nekünk a magyar ugaron edződött fillérbaszó, szittya gamereknek el kell küldeni a jó büdös anyjába ha még többet szeretnénk, biztos ami biztos...
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #197400 üzenetére
Tiszta gáz, hogy találtak olyan hibát, ami a tesztek során nem jött elő (vagy a főni nem engedte tovább húzni az 1.7.1-et), és azokat most javítják. Nem is értem, hogy képzelik!
Elég lenne kéthavonta egy patch, addig meg valahogy kibírjuk a bugokkal. A lényeg, hogy ritkábban kell a modokat új mappába pakolgatni.
[SARCASM OFF] -
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #197113 üzenetére
Amúgy érdekes lenne egy csak zöldek a csak zöldek ellen ... csak sárgák a csak sárgák ellen .
Mennyi HP levadászása kell az ellentábor tankjairól átlagban egy zöld statisztika szintem tartásához , mondjuk tier VIII-ban ? Egy ilyen felállásban hosszútávon is mindenki maradna zöld ? -
válasz
jano_77 #197097 üzenetére
Igen. Ne legyél már ennyire értetlen, egyszer már kitárgyaltuk, hogy nem annyi kell, amennyit a mod ír. Csak akkor lesz viszonylag pontos, ha 90% környékén vagy. A mod nem tudja mennyi kell a markokhoz, csak megbecsüli. Minél közelebb vagy a 95%-hoz, annál pontosabban tudja megbecsülni. De remélem, hogy nem kell ezt harmadszorra is leírnom.
Egyébként nagyon egyszerű kiszámolni a 3 mark követelményeket.
Tier 5: 1000
Tier 6: 1500
Tier 7: 2000
Tier 8: 2500
Tier 9: 3000
Tier 10: 3500Ez nagy átlagban igaz, a jobb, népszerűbb, OP tankoknál feljebb megy az átlag, akár 50%-ot is (pl T67-hez 1400-1500 átlag kell), a rosszabb tankoknál meg lejjebb megy valamennyivel (10-20%).
-
válasz
jano_77 #197090 üzenetére
Circonflexes pár hónapja markolta a WZ-131G FT-t, 58 csata kellett neki hozzá, a 95%-hoz 1459 kellett neki. Nem tudom mennyi a minimum a 65%-hoz, szerintem 10-20 csata között lehet, a 85%-höz meg 20-30. Ezt abból gondolom, hogy skill4ltu és Circon is 3 markolt már tankot 40 csata körül.
Az 1440 kombinált valszeg nem lesz elég a 3 markhoz. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #197077 üzenetére
26%.
Szar vagyok vele, de már magam sem tudom az ok-okozatot, hogy vajon azért értékelhetetlen a wr mert gyenge vagyok vele, vagy a szar wr miatt nem tudok jobb lenni (kemény 1700 wn8, kb. a hp-mat lövöm meg ugyanennyi szpot, ha jól rémlik). Minap majdnem eladtam idegből, de sejte, hogy nem (csak) nálam van a hiba, ha egyszer beindul a win-széria, akkor jönni fog az xp (csak a T100 érdekel), szóval egyelőre marad. -
Macka
veterán
válasz
jano_77 #197083 üzenetére
Jó érték, szerintem ebbe belefér, hogy szivat bizonyos tankokkal. Persze idegesítő, engem is idegesítene.
De én még mindig azt mondom, hogy ha szívat is, akkor egy idő után pozitívan ad is. Ha és amennyiben belenyúl(na) a WG a csaták kimenetelébe, akkor csak azon a szinten, hogy a kiugróan jó és rossz értéket kiegyensúlyozza.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #197079 üzenetére
Nyugi, ha tartod ezt a teljesítményt (ami igen jó ezzel a tankkal), akkor előbb-utóbb a wr is helyreáll. Márpedig szerintem érdemes a megtartásra a tank, mert fun kis gép.
Ja, és készülj fel, hogy a 7-es korántsem nyújtja ezt a fun faktort. Az nekem olyan száraz grindelés volt, míg a 6-os szórakozás. -
Macka
veterán
válasz
jano_77 #197079 üzenetére
Vagy lesz@rod, és nyomod a következőt. Nekem ugyanez volt a Leo-val.
A legtöbb csatám a Skorpion G-vel van, 1201 csata, 51% WR.
Nekem az a véleményem, hogy a legtöbb játékosnak az összesített WR-je 48-52% között mozog.
De kíváncsi vagyok a Ti eredményeitekre is.
Szóval kinek mennyi az össz. WR-je? -
Macka
veterán
válasz
jano_77 #197077 üzenetére
Nem is az volt a célom, de hosszú távon - mondjuk 100 csata - kiegyenlítődik.
Én az STRV 103-mal voltam így, az első kb 30 csatámban szintén 30% WR-em volt vele, aztán a 62. csatáig feljött 53%-ra.A Leo-val összesen 78 csatám volt, míg kihúztam a nyolcast, ez alatt 39% a WR-em vele, 1669 WN8 mellett.
-
válasz
jano_77 #197067 üzenetére
Szóval akkor így alakult:
1. 3927 csata: 1423 átlag = 5 588 121 össz sebzés
2. 4024 csata: 1428 átlag = 5 746 272 össz sebzés (1630 átlag ebben a 97 csatában)
3. 4267 csata: 1439 átlag = 6 140 213 össz sebzés (1621 átlag ebben a 243 csatában)Azt kéne tudni, hogy a 3927. csata előtti 100-300 csatában mennyi volt az átlag sebzés, mert abból lehetne csak következtetni bármire is. Gyanítom, hogy ott is 1600+ körül lehetett. Így túl kicsit a mintavétel, hogy bármire is következtessünk.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #197037 üzenetére
Annyi, hogy a 6-os TD aktív spotra annyira nem alkalmas, mint az E25?
De kifullozva simán tracken lehet tartani vele egy átlag tankot. És még sebzed is közben, ha jó szögben áll.A legénység újraképzésre nincs kedvezmény. Szóval, aki most akar átköltözni másik tankba, annak jön jól igazán a kedvezmény. Pláne, ha valami 6-7 tagú legénységet szeretne mozgatni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #197022 üzenetére
Most a kilencesnél járok, de a hatost és a nyolcast is megtartottam a garázsban. A hatosba legénységem is van, néha megyek vele egy-egy kört, ami után általában jólesően mosolygok... A nyolcas is nagyon tetszett. Sokkal szívesebben mentem azzal, mint ezzel a k0cs0g kilencessel, amivel teljes szívás minden csata. Már nagyon várom a tízest. A teszt szerveren tapasztaltak alapján nagyon bejövős, de az igazi fun-faktor akkor is csak a hatosban és a nyolcasban van...
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #197022 üzenetére
Épp most kezdtem bele a kínai TD-kbe, freeből mentem T5-ig, az már használhatónak tűnt papíron, és bár gyakorlatban nem a legjobb, de el lehet vele lenni. Pár szorzós kör, meg boostok, könnyen túl lehetsz rajta, nekem is ez a terv. Annyi baja van, hogy lassú és ehhez még papírból is van, cserébe nagyon jó az álca és az ágyúja is (ez utóbbi jellemző az egész vonalon, kb. "fél"-egy tierrel jobbak az ágyúk, mint amit adott tierben el lehetne várni).
Nekem a ruszki b*có ág a SU-152-ig van meg (örök darab, megtartós), fölé a nerf miatt nem mentem, de itt tervezek végig menni, vagy legalább a 9-esig.
De rémlik valaki innen a topikból, aki nagyon szereti ezeket a kínai vasakat, hátha ír majd! (sry aki magára ismer, nem emlékszem ki az) -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #197024 üzenetére
És gondolj bele, ők legalább vállalták, hogy hátha nincs igazuk.
Mondjuk belenéztem volna Scheff fejébe én is, amikor meglátta némelyik tank-crew setupot.
Viszont az tetszett, hogy most kivételesen csata közben is azzal volt elfoglalva, hogy magyarázta, mit miért csinál. Szóval, ha az alanyok aggyal is figyeltek, nem csak füllel, akkor tanulhattak pár értelmes dolgot is, és talán ezután nem indulnak el feltétlenül az első felspotolt tankra, mint a tyúkok a kukoricára. Ha pár dolog megragadt nekik, és abból párat sikerül alkalmazni, amivel esetleg megnyernek egy csatát, akkor talán lesz annyi örömünk, hogy rájönnek, jobb az élmény úgy, ha hasznos tagjai a csapatnak.
Na jó, utópia OFF... -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #196986 üzenetére
Illetve majdnem. A tankok mellé ugyanis csak 600 coint csomagoltak, tehát 100 még mindig hiányzik, amit külön csomagból kell megvenni. Az viszont tény, hogy ezen a módon majdnem féláron vehetsz két T8 prémium tankot, már ha szükséged van rá...
Amúgy a WG elérhetővé tehette volna a coin beszerzést in-game aranyért is. Tuti szórta volna az aranyat mindenki, aki karácsonykor feltankolt belőle... -
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #196922 üzenetére
Minek tolja le a "heavy oldalt", ha 2 arty és 4 TD várja a másik végén? Ha sikerül, akkor sem lehet miattuk tovább menni.
Bár ahogy elnézem, a szarevők így is megtalálták szerencsétlent. És szvsz nem szerencsés lemajmozni valakit egy csata alapján, ahol nem is láttad mit csinált, csak mert nem arra ment, amerre szerinted kellett volna neki.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #196770 üzenetére
Tudom, tapasztalatból írtam míg a RU szerveren legalább visszajeleznek az értesítő panelen hogy köszönik az tól-ig időszakban tett jelentéseimet vagy épp nekem írnak hogy mit kaptam amire EU-n még sosem volt példa igaz csak 2 db chat ban van a listámon.
Az jó lenne hiszen a karácsonyi videó végett van rá esély mikor is a végén felbukkant a bm-es arc.
Na ezt nem tudtam, ezek szerint vagy nem tolnak rám reportot míg én az összes nem tetsző játékot mutatóra osztom és nem csak az ellenem szándékosan vétőkre vagy ilyen jó gyerek vagyok.
-
válasz
jano_77 #196689 üzenetére
Igen, a 3 mark mod így működik, folyamatosan nő az érték, ahogy közeledsz a 95%-hoz. Ez azért van, mert a mod csak annyit tud, hogy neked jelenleg hány százalékon van a teljesítményed, és ahhoz képest próbálja megbecsülni, hogy mennyinél van a 95%. Ezért csak 90% felett lesz elég pontos, de még ott is ugrálhat, hiszen mások teljesítménye is befolyásolja.
Egyébként ha pontosabb értéket akarsz egy tankra, keress rá skill4ltu-ra a játékban, neki szó szerint kb 5 tankon kívül minden(!) le van 3 markolva, és így elég pontos értéket látsz. Persze, ha régebben játszott az adott tankkal, akkor az sem biztos, hogy pontos.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #196689 üzenetére
Akkor szar a moe mod. 2 csatából konkrétan ki lehet számolni az elvárt értéket akár saját magadnak papíron ceruzával is.Amikor annak idején a cromwell-t és a T-150-et 3 markoltam akkor folyamatosan készítettem a képeket a moe mod állásáról, nálam nem ugrált az érték.szerk. Na visszakerestem a képmentéseimet. Nálam is ugrált az elvárt érték amit írt, de nálam össze-vissza hol 10-zel több, hol 20-szal kevesebb, hol 15-tel több. Különben is ott az érték előtt a ~ jel ami azt jelenti, hogy körülbelül. Pontosan ki lehet számolni az elvárt értéket, de ezt a mod nem teszi meg, ilyen szempontból nagyon pontatlan. Nem azt kell nézni hanem csatán belül amit ír az elég pontos szokott lenni, így élőben látod, hogy esni vagy emelkedni fog a csatától éppen.
-
kchryss
veterán
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #196678 üzenetére
Ezzel már sokszor szembesültem Én is, hogy néha olyanokat ugrik, de aztán betudtam ennek, hogy biztos a folyamatosan változó értékek miatt van.
Nekem nincs türelmem markolni, eddig egyszer gondoltam, hogy meg tudom csinálni, az O-ho -azt hiszem legalábbis-, azzal egész jól ment, többnyire lila statot csináltam, aztán olyan 90%-nál megtorpantam. Se fel, se le...vagyis aztán már inkább le, görcsösre vettem, nem bírtam a nyomást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest